Sprid kärleken
Cazzi Opeia Pojkvän
Cazzi Opeia Pojkvän

Cazzi Opeia Pojkvän – I den tredje semifinalen i Melodifestivalen 2024 får Cazzi Opeia ett wildcard. Men hur mycket kunskap har du egentligen om musikalern och lyrikare? Några vanliga frågor som svenska googler om Cazzi Opeia är redan ut av Nyheter24.Her given name is Moa Carlbecker, but she goes by the artist name Cazzi Opeia.

Vad betyder Cazzi Opeia?

Många människor är omedvetna om vad Cazzi Opeia är, och sanningen är att det inte är helt rumshyra. Egentligen har “Cazzi” en subtil betydelse på italienska: “kukar”. Jag tänkte inte på det. Enligt hennes berättelse som berättats för Aftonbladet om artistnamnet, fortsatte hon, “Alltså, jag ville ha en lite andän stavning så jag tänkte att då tar jag det med zäta, sen jag gör ett mellanrum så det blir som ett för- och efternamn .” Enligt henne,

“Oj, då började jag få många meddelanden där det stod “Vet du?”” “Är du moderando om?” “Roger, vad betyder ditt namn på vårt språk?” Ja verkligen. Jag började söka på “cazzi” och allt jag fick var: “Oj, oj, oj, oookej…

Herregud, hur gammal är Cazzi Opeia?

Cazzi Opeia fyller 36 år vintern 2024. Hennes riktiga namn är Moa Carlbecker, men hon föddes den 10 november 1988. Ja, Cazzi Opeia är inte den enda i familjen som är i medias rampljus. Enligt GP var artistens bror ingen mindre än skådespelaren Johannes Brost, och hon är faktiskt kusin till radiopersonligheten och programledaren Gry Forssell.

För vilka artister har Cazzi Opeia skrivit låtar?

Världsomspännande superstjärnor som BTS, Red Velvet, NCT 2020, twoce, Enhypen och Txt har skrivits låtar av Cazzi Opeia, som ursprungligen kommer från Växjö. Den stora äran att dela ut Musikskribentpriset för Årets internationella prestation 2021 har också gått till Cazzi Opeia.

När Cazzi släppte Opeias “I can’t get enough”?

“I can’t get enough” beskrev artisten som inspirerande, drömmande och hoppfull, och den framfördes av Cazzi Opeia i Melodifestivalen 2022. Låten slutade på nionde plats överallt vägen till finalen Kommer Cazzi Opeia att tävla i Melodifestivalen 2024?”

Melodifestivalen 2024 medverkar Cazzi Opeia jag. “Give my heart a break” heter låten och den är skriven av artisten själv, Jimmy Jansson, Eric Berg, och Thomas G:son. Så här beskriver TT låten: Cabzi Opeia har tidigare visat sina talanger som artist och låtskrivare i Melodifestivalen, och det här är en livlig och idealisk poplåt med en omedelbar hook. Det kan bero på att det låter mycket som smashen “Go West” av Village People, men i Pet Shop Boys mer synthpopversion. Kanske den här veckan blir det en “plagiatridebatt”?

I den tredje etappen av tävlingen deltar tillsammans med Cazzi Opeia Clara Klingenström, Jacqline Moss, Kim Cesarion, Gunilla Persson, och Klaudy är Mello-scenerar. Cazzi skriver,” Är Opeia en K-pop-grupp? Musikförlaget Ekko Music introducerade Cazzi Opeia för K-pop när de tog henne till Sydkorea, som hon berättar i en intervju med Aftonbladet. Hon följde den sydkoreanska musiken där.

Efter att hon fick K-pop-spelningen var framgångarna varken bra eller dåliga. Jag känner att det är faktiskt bra och att folk har ögonen för k-pop de senaste åren. Hon säger att innan det blev globalt var det nästan för mycket, men hon tror inte att någon har vetat vad det är och hur coolt det kan vara.

Är Opeia Cazzis pojkvän?

Många undrar om Cazzi Opeia har en pojkvän, och svaret är ja, det har hon. Paret bor i ett hus i Hägersten, och älskaren heter Jonas Overton. I ett Instagram-inlägg berömmer artisten sin flickvän:Vem är Jonas Overton, Cazzi Opeias pojkvän?

Jonas Overton tar på sig rollen som kreativ chef och producent på Cazzi Opeia. Han har arbetat mellan små lågbudgetfilmer och stora Hollywood-produktioner på internationellt. Till exempel har Overton förknippats med “Ondskan” och “Jimmy Jones” enligt IMDb.Moa Anna Maria Carlebecker Forssell, mer känd som Cazzi Opeia, är en svensk DJ, artist och låtskrivare. Hon föddes den 10 november 1988 i Eksjö kommun i Jönköpings län.

Våra föräldrar är musiklärare och våra barn är musiker (basister). Under barndomen flyttade hon till Växjö med sin familj och blev styvmor till sångaren Ragnar Skanåker. Hon är också syster till musikern Tomas Forssell och skådespelaren Johannes Brost, halvsyster till författaren Sven Forssell och kusin till tv-värden Gry Forssell.

Professionalism i musik

Hon deltog i TV4:s Idol 2009 och slogs ut i semifinalen. Henne debuterade med singeln I belong to you i 2010 och senare fick hon uppmärksamhet med en cover på Lady Gagas låt “Judas”.

Cazzi Opeia Pojkvän

I Melodifestivalen 2024 tävlar Cazzi Opeia, som egentligen heter Moa Carlebecker. Vem är hennes pojkvän? Vad är hennes relationsstatus med Johannes Brost och Gry Forssell? Hur är allt du är intressant för musikartören?

Melodifestivalen 2024 är närliggång och Cazzi Opeia är en av de som kommer att göra en comeback i teilävling tre! Förutom Kaludy, 24, som också ställer upp på scen i Växjö den 17 februari, ställs hon mot Jacqline, 25, Kim Cesarion, 33, med flera.

I december avslöjade SVT alla artister som deltar i Melodifestivalen 2024 och några av dem har en lång artistkarriär bakom sig. Vem är Cazzi Opeia egentligen? Kanske inte många har hört talas om henne. Det här är Cazzi Opeia – ålder, och hon går under det namnet på Instagram.

Selbstverständlich är Cazzi Opeia bara ett artistnamn. Eliza Moa Carlebecker Forssell är hennes fullständiga namn. Moa är alltså 35 år gammal och föddes i Jönköping den 10 november 1988. På Instagram går hon i handtaget moa_aka_cazziopeia och följs av runt 12 000 personer.
Var är Moas hem i Jönköping? Nej, hon har flyttat till huvudstaden! Hon bor för närvarande i ett stort sekelskiftshus som är fyrtio kvadratmeter stort i Midsommarkransen.

Är Opeia Cazzis pojkvän? Allt om familjen och den välkända rean

I en intervju med Expressen avslöjade Moa att hon bor med sin pojkvän Jonas, snarare än ensam. Jonas är då enne med? Han jobbar som filmassistent och är 51 år, vilket är 16 år äldre än hans flickvän. Sanna, Herman och Emma är Moas tre syskon. Det finns en mamma, en pappa och en bonuspappa i hennes familj. Åh, och faktum är att Moa inte är den enda kända personen i laget. Hennes äldre bror var Johannes Brost. Efter en lång tids sjukdom gick han bort 2018.

Moa har också ett förhållande med 50-åriga programledaren Gry Forssell. Så det gick för henne i programmet – Cazzi Opeia i Idol. Första gången vi såg Moa Carlebecker på tv var i Idol 2009, där hon blev utslagen i semifinalen.

Hon har nämligen något stora framgångar som låtskrivare för den koreanska K-pop-scenen, och det är inte i Sverige som artisten är känd.On the Melodifestivalen scene, Moa is not a newcomer. 2022, hon mötde med bidraget I can’t get enough på niose plats i finalen. En av låtskrivarna till Loreens Tattoo, som vann Eurovision song contest 2023, var Cazzi Opeia.

Nu är det meningen att Moa ska ge det en ny chans. Med låten “Give my heart a break” skriven av sångerskan själv, Ellen Berg, Thomas G:son och Jimmy Jansson, tävlar hon i Melodifestivalen 2024. En av de största K-pop-akterna, Moa “Cazzi Opeia” Carlebecker, skriver låtar till dem. Hon har fyra miljoner lyssningar och 26 Billboard Hot 100-singlar.

Tillsammans med sin häst lever hon ett bra liv på en sjömanssoffa. Här har hon en studio i vardagsrummet och en ugn för att göra gitarrsträngar. Att tävla i Melodifestivalen med låten “I can’t get enough” var en spännande upplevelse.

Enligt förra sekelskiftet är din lägenhet. Skär den uttrycker?

A Jag bor i en 40 kvadratmeter stor lägenhet i Midsommarkransen med min sambo. Den är riktigt delikat och har en grön tårtspets. Det är ett stort rum med vardagsrum, TV-rum, ganska stort kök, stor matsal, badrum och hall. Kripin är mycket viktigt. “Var är ditt slott?” Jag spelar K-pop och min musik har spelats fyra miljarder gånger när jag intervjuade New York Times.

Mitt liv är som det är, även om vissa skulle tro att jag är rik som ett troll och köper saker bara för att jag tjänar bra pengar. Min mamma var som jag. I familjen finns mycket fotografier av släkt och vänner som sitter på kylskåp och speglar. Om kristaller och stenar tycker jag mycket. Jag är andlig. Jag strör lite basilika i varje näsborre och öppnar ögonen för att frigöra negativ energi. Olika dofter för olika humör.

Jag är Mysig. Jag är ganska intresserad av stjärnor, månar och solsystem. Jag valde mitt artistnamn för att det är allt som krävs av universitetet. Det finns självälskande stjärnor som jag har haft sedan jag var liten flicka i troférummet.

Ett altare med en måne på ena sidan och en sol på den andra, beroende på mitt humör, är på vägen. Jag är fan av drömfångare som jag själv gjort. Sedan köpte jag en ring, ett par “spindelväv”-örhängen, och flera figurer och stjärnor. Dessutom har jag en liten kristall i min vänstra hand.

Cazzi Opeia Pojkvän
Cazzi Opeia Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!