Martin Kinnunen Familj

Sprid kärleken
Martin Kinnunen Familj
Martin Kinnunen Familj

Martin Kinnunen Familj – Nu försöker Sverigedemokraterna plocka fickorna på inkräktare.SD satsningshöjningar i Sverige trettio dagar före valet. Sätt stopp för duvflyg och en miljon svenska kronor för omplacering. SD står dock fortfarande för invandrarrondeller.

KUNGLIG Julmiddag i Sverige 2018

Beata Milewczyk, SD-ledaren i Södertälje, säger “Vi har stöd i kvarteren.” Många invandrare som varit i Sverige länge ser nu en ny generation nya svenskar som är mycket mer krävande.
Beata Milewczyk, SD-ledaren i Södertälje, säger “Vi har stöd i kvarteren.” Många invandrare som varit i Sverige länge ser nu en ny generation nya svenskar som är mycket mer krävande.

DAHLIN MOA

Fem maskerade män med svarta jackor och spända tajtrakade Mellanösternfrisyrer väntar utanför en restaurang i Hovsjö, en förort till Södertälje, och säljer falafel, shawarma och pirogi.
Vi applåderar alla på SD!Kan du åka dit nu? Minimal vördnad.

Betongplatan här med sina låga affärshus är hjärtat av Hovsjö. Stadsdelen är inte så illa tänkt som man brukar tro. Hovsjö byggdes i början av 1970-talet på en kulle med utsikt över ett naturligt inlopp som kallas Msnaren, som ligger på E20 på väg mot Göteborgs stad.

Fem av tio är utrikes födda, vilket gör Södertäljes utrikes födda befolkning till 53 % av totalen. Hovsjö är ett av de områden i Sverige där folk röstar minst.Chagik Sarkis, en kvinna som står och handlar i köpcentrets kiosk, säger: “Nej, jag tror inte att jag kommer att köpa något idag.” Den är röd och osmyckad med svenska flaggor, blå vimplingar från lokaltrafiken eller rosa från en fjärrstyrd enhet.

Carmen, dotter till Chagik och Sarkis Sarkis, hade bara börjat skolan här, men familjen har redan bestämt sig för att gå. Enligt henne gör politikerna ingenting. och som många andra gör i städer som Stockholm, rebro och Malmö.Hon är själv butiksinnehavare på Ronna närbutik.

Jag tycker verkligen om det jag gör, men att hantera kunder är totalt kaos.”Politiker spelar allt bakom kulisserna.”Milad Mardos kiosk är fylld till bredden med varor. Det är fredag och det finns en stadig ström av kunder; två av tre tänker förnya sina månatliga busskort idag.

Hur länge har han bott i Sverige? Han piskar fram sin pålitliga plasträknare och räknar blixtsnabbt ut sin ålder: 32 år.Allt som moderater, liberaler och kristna gör är detsamma, säger han. Politikerna har det yttersta ordet om vad som händer bakom kulisserna.

En äldre dam i svarta kläder och inget tydligt gemensamt språk med de andra människorna i kiosken kommer in. Hon snurrar runt i sina underkläder samtidigt som hon slår på en två-ampere brytare. Det är de som Milad har, stoppade djupt in i sitt yttre öra.


Ett kors under taket svajar från tyngden av ett radband, ett krucifix och Greklands och Armeniens flaggor. De flesta kristna i Hovsjö är antingen kristna från Syrien eller kristna från Irak.Det bor även finländare i området, som Thomas Ullstrand och Sabina Jämsä från Borg, som kommer att anlända i en Sverigegul-tröja med litteratur om Mats Waltin, områdets hockeylegend från 1900-talet.


Sabina Jämsä har aldrig rostat förut, men eftersom Thomas vill ha henne i år kommer hon att prova. Sedan Thomas Ullstrand flyttade till Hovsjö från Norrköping för trettio år sedan har han ansett området som sin blödning.Han ger en improviserad demonstration av sitt flyt i långsamma Norrköpingska och fortsätter i samma ton att berätta hur han och hans grannar alltid har hejat på sossarna.


Men nästa år blir det svenskarna, säger han, medan hans ögon glänser i det trista dagsljuset. Folk kallar dig rasist nu, säger de. Men om jag vore rasist borde jag nog inte bo här.Dom säger ju s det är. Han säger: “Titta på vad som händer här, brott och helgon.” Han hackar sedan i ett av öronen på den lilla rondellen.


Men förutom det tycker han att det är jättebra här. Läget är bekvämt till både skogen och marknaden. Spel av Super Nintendo mellan indianer och européer.Sverigedemokraterna har ftt upp invandring och integrering som den främsta valfrgan i det svenska valet.

Jimmie kesson, en svensk politiker, talade nyligen om att återta de 61 oroshärdar som identifierades av den svenska polisen sommaren 2017. Hovsjö hamnar i kategorin “medelvägen” där det inte är fullt så illa när det gäller hög brottslighet, otrygghet , och låg tillgång till myndigheter och rättsligt skydd.

SD hävdar nu att partiets stöd sträcker sig även till invaderande ideologier. Det är läskigt där borta, och många låginkomsttagare som bott här ett tag tycker inte att Sverige blev som de förväntat sig.Över 400 man väntar i Huddinge, söder om Stockholm, vid Sjödalstorget för att höra Jimmie kesson. En svart stadsjeep körde upp längs bakgränden till platsen och är nu överstänkt.

Martin Kinnunen Familj

Frasen “Jag började med ett stadsjobb”

Det är ovanligt trångt i Södertälje centrums valstugan på ggatan bland SD-folk. SD har bett polisen om hjälp efter att deras ledare, Joachim Hagström, knivhöggs i halsen med en kolv och deras helkroppsvårdare, Beata Milewczyk, attackerades av tre unga kvinnor som tog kontroll över situationen. Många säsongsarbetare har ännu inte anmält sig till tjänsten till följd av ändringar i valarbetesplanerna i regionens inland.

Beata Milewczyk säger: “Kvinnor tyckte att jag borde få smällar för att jag är en invandrare som står i SD:s t-trupp.”Hon föddes i Polen och flyttade till Sverige från Gdansk för femton år sedan för att hennes man fick arbete i landet.

Hon säger, “Jag började med ett skrivbordsjobb, arbetade på olika bemanningsföretag och gick kurser.” Den nya invandrarvågen har högre förväntningar och andra krav.Hon hävdar att hennes hårfärg inte betyder något för henne.Men om du inte har fått tillåtelse att stanna kvar, bör du gå tillbaka den vägen du kom. Som afghanska smibarnen .

Ironi och slang som fungerar i andra sammanhang men inte i den politiskt korrekta offentliga sfären verkar vara genomgående bland de SD-människor vi mött. Hon hänvisar människor till de runt 9 000 unga män från Afghanistan som, tack vare ett undantagslag, just har fått bosätta sig i Sverige trots en tidigare domstols beslut att hindra dem från att göra det.

Beata Milewczyk kan uttrycka sin oro och håller med SD-ledningen om att en del av den yttre politiken bör skrotas. Kanske hade det varit bättre i Södertälje, där Fornhöjden nyligen renoverades för ett pris motsvarande 43 miljoner euro, som hon uttrycker det.

SD-riksdagsledamoten Martin Kinnunen har sina släktrötter i Neistenkangas vid Torne älv, midtemot Pello på finska sidan. Hans mamma flyttade till Sundbyberg, Stockholm, och arbetade där som socialarbetare, särskilt med hemlösa och finnarna.

Martin Kinnunen har tillbringat hela sitt liv i förorten söder om Stockholms röda tunnelbana. I Fittja, där 90 % av befolkningen består av invandrare, hittar du oss. Fittja verkar mindre imponerande än vi hade förväntat oss, men den rankas fortfarande bland de högsta av de kända fienderna.

Är han en politiker vid det bordet? en ung man med sydafrikansk accent och snyggt utseende i beige och vitt. Har polisen tagits över också? Det är en snygg kamera ni har där.Martin Kinnunen hävdar att det finns ett trevligt café inte långt borta där gruppen kan koppla av.

Där beskriver han hur han på lvsjö AIK kunde kombinera sina passioner för politik och fotboll. I sitt omklädningsrum såg han vad som skulle bli hans politiska plattform. Svenskarna satte sig, och turkarna satte sig, men vi spelade alla efter samma regler, säger han. Det hade inte hänt om de varit mer försiktiga.

Martin Kinnunen har varit Jimmy Carters högra hand i politiken bland Sverigedemokraterna. Martin Kinnunen tillträdde som chef för SDU studentkåren efter att kesson hoppade av som partiledare 2005. Som 23-åring blev han partiets första medarbetare, tjänade 1 500 euro i månaden och bodde i en ateljé på Södermalm med frostade fönster.

Det var nödvändigt eftersom så många människor var emot oss, säger han.Martin Kinnunen har haft en mängd olika positioner på partikonferenser och kan ofta hittas i det fria när partiet uppvaktar nya supportrar. I 2012 års Järnrörsskandalen jagade och dödade tre partimedlemmar en urfolkskonstnär.

2015 omsatte SD äntligen sin ungdomsallians för människor med övermänsklig styrka i praktiken. Det kallas “aktivism” och “identitär politik” på SD-jargong.Härifrån, när ett av husdjuren i järnrörsskandalen köptes från partiet, kom Martin Kinnunen för att ta över en styrelsepost på SD:s mediehus, där han tills nyligen satt med spader. Han anklagades formellt för skatte- och bokföringsbrott och dömdes till döden.

Och jag var ledig i många andra avseenden också, säger han kortfattat över sin kaffebryggning. Han sitter också på högra sidan av det andra bordet. Två kvinnor beväpnade med knogjärn misshandlade honom och hans sambo i tunneln vid Gullmarsplan för tjugo år sedan. Efter det tog Martin Kinnunen en paus från politiken och flyttade till Tyskland under ett år.Jag bodde i norra Bayern och arbetade med jobb som ingen infödd tysk skulle röra.

Martin Kinnunen Familj
Martin Kinnunen Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!