Sprid kärleken
Anton Grahn Längd
Anton Grahn Längd

Anton Grahn Längd – Jag flyttade från Jönköping till Mora Skidgymnasium, där jag började på skidskola, och jag går nu tredje året där. Jag fick klartecken att hoppa på längdhopp i en höstmatch med Teamet. Mitt svar på frågan om jag ville vara med i truppen var ett rungande ja efter det. Enligt min åsikt är den konventionella aspekten av längdhoppet fortfarande betydande; ändå kommer lagets konkurrensnivå att öka från förra säsongen till nästa.

Unge Anton Grahn i IFK Mora har vunnit titeln världsmästare i längdhopp! Så fort junior-VM började i Kanadas Whistler Olympic Park, rusade den lilla dalkarlen förbi alla och in i herrarnas sprintfinal. Silvermedaljen togs av Högbo och Elias Danielsson, som fortsatte.

Lisa Eriksson, en yngling från Piteå, erkändes som kvinnan som tog bronsmedaljen. På hemma-OS i Challaghen Valley hade Sverige den bästa möjliga starten på sommar-OS 2010, där de nådde anmärkningsvärda framgångar. Den begravda benfinalen vanns av svenskarna Grahn och Danielsson över tre norrmän och en finländare.

Men inne på stadion utbröt medaljstrider tills Anton Grahn spurtade ut till det sista troféfallet. Bara 18 år gammal, när ingen rörde honom på prispallen, kunde han skryta med sin första guldmedalj vid världsmästerskapen. Med tre man i jakten på silver blev situationen allt mer utmanande. Elias Danielsson hade den längsta foten av gästryttarna, som var Eero Rantala och Norges Mathias Holbaek, som var omedelbart före prologen gatecrasher. Norge lyckades inte säkra en medalj förrän finalen nästan var över.

Erik Bergström, som slutade trea i sitt heat och gick vidare till semifinal, var likaså hårt omtvistad. Där gjorde han starkt mål mot tre norrmän, och tiden var irrelevant. Innan dess vann ryttaren för Rehns BK-lag kvartsfinalen. När klockan rann ut i hans kvartsfinalmatch var Malte Jutterdal först av fyra svenskar som slogs ut, trots att han var tre poäng före. För att omformulera så låg det mycket efter schemat.

Två kvinnliga svenskar tog sig till final, där championscapingexperten Lisa Eriksson bröt ihop i tårar efter en hård sista insats. Lisa pressade både den finske prologledaren Eevi-Inkeri Tossavainen och norska supertalangen, trots att hon var två tiondelar ut från guldmedaljen. Den här gången på JVM kunde hon bara ta en bronsmedalj.

Även om Elin Näslund såg bra ut i finalen slutade hon sexa efter att inte ha kunnat springa hela sträckan. Med Tove Ericsson vid rodret tog sig Hudiksvall nästan till final efter att ha slutat femma i sin kvartsfinalmatch. I den andra semifinalen var det identiska Täbys Erica Lavén som förlorade i kvartsfinalen.

Världsmästerskapen fick en bra start med tre medaljer: guld, silver och brons. Alla var mest upprörda av Anton Grahn, som nu officiellt är världsmästare. Även i herrfinalen blev det intensivt. Anton Grahn, juniorvärldsmästaren, och Marcus Grate, en stjärna för landslaget, gjorde båda mål efter anmärkningsvärda insatser på ryggen.

Även om 18-årige Grahn var starkast lyckades Duon ändå ta sig upp på pallen. Jag mår hemskt av det. Trots min fördelaktiga position på bänken blev det mer utmanande när Grate snabbt gick dit. Det visar sig att jag kom under Anton Grahn, och det går fortfarande bra uppför.

Hur är det att hjälpa en medlem i landslaget att ta sig ner för en backe?

Skräcken! Världen förbereder sig för den kommande vintern och alla årstider som följer. Trots det var Grahn farligt nära att förlora i semifinalen. Först kunde han hitta klor i gräset, men ett felsteg satte honom långt tillbaka i fältet.

Jag är inte känd för det jag gör. Jag klättrade till toppen utan tur eftersom det regnade hela vägen. Alla sprang sedan för sina liv. Grate to Silver: “Han räddade mitt liv”.Men Anton Grahn hade också en semifinalserie som han använde för att torka av sina motståndare. Detta fick Marcus Grate efter att han kände det i mästerskapsspelet.

Sadeln passade fantastiskt bra, jag kände mig säker på hästen och jag gav allt. Marcus Grate sa att Anton var mäktig och presterade extremt bra idag. Han rånade mig glädje på guldet. Marcus Grate, tydligt sliten, kommenterar, “Det var inte så smidigt – men – jag kommer definitivt att göra det igen i framtiden.”

Den norska truppen hade en bedrövlig spurt i Nove Mesto. Efter att ha hoppat tre häck kom stjärnan och grönhåriga Ingrid Landmark Tandrevold i mål nästan två minuter efter vinnaren Julia Simon. Dessutom var hon långt ifrån den enda norrman som hade det kämpigt. Den natten var tuff för de återstående norrmännen. Skidor mer än femton minuter bakom Julia Simon tog ledande norska Juni Arnekleiv en femtonde plats.

Anton Grahn Längd

Olika hockeybröder, artister och filmiska bröder har nämnts för oss. Däremot, bröder biskop, det är lite mer ovanligt. Många bröder i Sverige har blivit kända av liknande skäl; till exempel är bröderna Herngren (Måns och Felix), bröderna Rongedal (Henrik och Magnus), och bröderna Sedin (Daniel) hockeyspelare.

Äntligen kan vi lägga ner ett par åt svåggarna Fredrik och Martin Modéus. Just i går valdes Fredrik Modéus till nästa biskop i Växjö stift och dessförinnan är hans storebror Martin biskop i Linköpings stift. Så, två av tretton i Sverige är från Viktor Rydbergsgatan i Jönköping. Själva säger de när de medverkar samtidigt i P4 Jönköping att det är nästan lite märkligt.

Här har ni fått på med varandra?Ja, både idag och imorgon. Vad säger resten av familjen?”Ja, det är både mycket omskakande och mycket roligt. Det är spännande eftersom det är ovanligt, men framförallt har man mycket roligt med omberöringspunkter.

Förutom Gislaved tillhör de återstående landskommunerna Växjö län, medan Eksjö, Aneby och Tranås ingår i Linköpings stift. Gislaved ligger i Skara socken, liksom Norra Mo i Jönköpings kommun. De första anmälningarna till herrarnas individuella SMlopp 20 km masstart i finalerna har noterats och det är egentligen två hästar som är kvalificerade till tävlingen: den regerande total-VM-vinnaren Robin Norum, IFK Umeå, och flera VM-medaljörer. Tobias Westman, IK Stern.

Den 28-årige Robin Norum kunde stå på prispallen i Total World Cup 2015, en trofé han satsat hårt på under säsongen, med en otrolig avslutning. Totalpoängen tilldelades en silvermedalj i VM 25 km sista masstart. Det blev även brons i parsprintstafetten vid VM, delat med Anton Karlsson.

Robin ochrade sin hittills främsta individuella placering på skidor i vinterns SM i skiathlon med en fin fjärdeplats. I STS Roll Cup, där Robin nu ligger på andra plats, blir nästa tävling SM-masstartsloppet i Norrköping den 8 juli. Är det denna gång en anledning till Robin på pallen?

När man slår upp roly-poly-åkare på Wikipedia nämns en person som heter Tobias Westman. Och det är inte för inte som Tobias, 42, har fått smeknamnet Herr Rullskipper. En mycket lång karriär som började med längdskidlandslaget och fortsatte med VM 1993 som junior, en individuell guldmedalj vid vinter-OS 1999 och ytterligare en guldmedalj vid vinter-OS 2011 i Stafett, då Bl a Petter Jr Northug ramlade i golvet. Lägg till ett gäng SM-medaljer där.

Lördagen den 9 juli tävlar Tobias SM par sprint med duktige junioren Alfred Buskqvist. Tobias kan passa så bra på lägenheten och mellan tekniska citybanan i Norrköping att de yngre kan få en skymt av en bekant rödhårig nyckelpiga före alla andra!

Typiskt är att de flesta ansökningar till SM lämnas in i sista minuten, men med dessa tunga ansökningar hoppas arrangören på ett trendbrott och fler tidiga ansökningar så att spänningen och intresset för SM-loppet kan byggas upp till sitt bästa.

SM-parsprintstafetter, SM-Rullskid-SM 20 km masstart herrar och 15 km masstart damer, hålls på en central citybana i Norrköping fredagen och lördagen den 8-9 juli under SM-veckan. Med i helgens megastartlopp ingår också STS Roll Cup. Arrangör med ledaransvar är Kimstad Gymnastik och Idrottsförening. Det är dubbelt så spännande och dubbelt så roligt. I år firar Bugatti 110 år, och för att fira det har företaget aldrig tidigare tillverkat sin lyxigaste bil.

Med sina 1 500 hästkrafter kan bilen, som fått namnet “La Voiture Noire”, nå en topphastighet på 420 kilometer i timmen och har bara tillverkats i ett exempel.Cristiano Ronaldo fick nästan 300 miljoner kronor i betalt av fotbollsklubben Juventus, där han gjorde 20 mål på 28 matcher under sin rookiesäsong.

Anton Grahn Längd
Anton Grahn Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!