Sprid kärleken
Max Huss Föräldrar
Max Huss Föräldrar

Max Huss Föräldrar – I sin lägenhet mitt på Kungsholmen är Lisa Ajax och Max “Klockrent” Huss överlyckliga. De bor där med de två hundarna – men familjen växer ännu mer på sommaren eftersom Lisa Ajax är dotter till paret. David Hellenius och Renée Nyberg är fixerade i ett centralt Stockholmsrum på 200 kvadratmeter.

Steffo Törnquist, profil för Nyhetsmorgon, och hans fru Caroline är lite “färre” på sina 100 kvadratmeter på Östermalm som är hustruns fastighet. Ingen känd har en riktigt hög röst. Nyheter24 har tidigare medverkat skådespelaren Mikael Tornving, som just nu bor det uppe 38 kilometer utanför stan.

I en intervju för Nemo Hedéns podcast, Nemo möter en vän, han erklärade mer om “downsiza”. I lägenheten Kungsholmen hittar du Lisa Ajax och Max Huss. Melodifestivalen-deltagaren Lisa Ajax och hennes pojkvän Max Huss är inte det enda kända paret som väljer ett mer intimt bröllop. Innan Lisa och Max engagerade sig på Kungsholmen bodde de i ett 39 kvadratmeter stort miniradhus med delvis skymd utsikt över innerstaden.

Deras nästa stopp var en lägenhet på Kungsholmen med en inre trädgård av oöverträffad skönhet. Fram till september 2023, när deras nästa drag – vilket inte var långt – var nödvändigt, stannade de kvar. I företaget gör vi en liten uppgradering av varje lägenhet. Enligt Lisa Ajax, som har meddelat Leva & Bo att hennes musikaliskt engagerade barn tycker att det är fantastiskt.

Arkitekterna Höög & Morssing, som är listade som arkitekter för flera fantastiska hus i Stockholm på adresser som Strandvägen i Byggnadsregistret, ritade också parets nuvarande bostad, ett härligt hus från mitten av 1900-talet. Märkligt nog designades faktiskt David Hellenius och Renée Nybergs brudklänning av samma art directors! Lisa och Max ligger nu på gångavstånd från Norr Mälarstrand och bländande Riddarfjärden, medan Kungsholmens livliga folkliv och pulserande hjärta ligger bara några meter bort.

I sin mystiskt renoverade lägenhet som har beige, grå och svarta nyanser, lägger Lisa ibland upp Instagram-bilder. Man räknar med att Lisa Ajax ska föda under sommaren. Familjen kommer snart att utökas. Nyheten kom under vintermånaderna att Lisa Ajax och hennes pojkvän Max Huss kommer att välkomna en dotter till världen sommaren 2024. En flicka föddes till Lisa i juni 2024, som hon meddelade på sina sociala medier.

På grund av tv-personlighetens vilda inlägg om Lisa Ajax känner artisten att hon måste ta lite avstånd mellan sig. Lisa Ajax tog sig till lördagens Melodifestivalen-final efter att ha tävlat i semifinal. Samtidigt publiceras en artikel om X av Johan Hilton, kulturredaktör på Göteborgs-Posten, där konstnären omnämns som en “Höggravid tolvåring”. Återpubliceringen av inlägget skedde snabbt.

Lisa Ajax och Smash Into Pieces tog sig båda till finalen i Melodifestivalen i Malmö i första omgången. “Awful liar” är bidraget som 25-åriga Lisa Ajax använder för att tävla, trots att hon väntar sitt första barn. Hennes slutprov är satt till mitten av mars och hon uttrycker sin förhoppning om att hennes graviditet inte ska störa det i en intervju med Expressen.

Om jag klarar det den här veckan skulle jag verkligen uppskatta det. Även om det kräver en del justeringar så att jag inte blir utmattad av något, är jag säker på att du kan lista ut det med en mall och allt. Skådespelerskan försäkrar Expressen att hennes framträdande på scen kommer att vara oförändrat.

En tjej blir Lisa Ajax första barn!

“Nej, nej, nej” är Lisa Ajax reaktion på den oväntade graviditetsvändningen som skedde under Melodifestivalen. Tolvåring, som betyder “högt hedrad hövding”, är kulturledarens hälsning. Artisten var med i en artikel om artisten på X av Johan Hilton, Göteborgs-Postens kulturchef och tidigare vinnare av “På spåret”, efter Lisa Ajax intervju.

Expressen var först med att rapportera om detta. “Det är en väldigt ful tolvåring som sjunger på min tv”, skrev han i det nu förstörda inlägget. Scärmdump/Expressen tog bilden. Vänligen förklara. Åh, det är så sjukt. Även om det är roligt för alla andra, tycker jag att det är otroligt grymt att människor kan reta en gravid kvinna som bara försöker sprida glädje och vänlighet. Jag tror att majoriteten av människor delar min åsikt att det är sjukt. Expressen rapporterar att Ajax hävdar att hon inte bryr sig om artikeln.

Mitt förhållande med Hussy Max, My Family och Lisa Ajax

För att få ett sms-svar har Expressen kontaktat Johan Hilton. Något allvarligt vridet pågår i vår mediekultur när människor är så desperata att använda sociala medier för att starta nya, meningslösa slagsmål. Expressen fick hans brev där han framförde sina djupaste önskningar till Lisa Ajax.

Melodifestivalen 2024-sångerskan Lisa Ajax skickar in en låt med titeln “Awful Liar”. I en intervju med Nyheter24 öppnar hon upp om sina “ryttare” och sina rädslor. Den 3 februari arrangerar Melodifestivalen 2024 sin första semifinal med Elisa Lindström, Smash Into Pieces, Adam Woods, Melina Borglowe, Samir & Viktor, Lisa Ajax och själva tävlingen.

Melodifestivalen 2024: Artister, schema och startordning

Carina Berg kommer att vara värd för Melodifestivalen år 2024. Carina Berg kommer att leda Melodifestivalen 2024 och originalinformation till Aftonbladet tydde på att Björn Gustafsson skulle vara hennes sidekick. Däremot har SVT varit oklara kring detaljerna kring Björn Gustafsson och har ännu inte bekräftat om de står bakom honom eller inte.

Max Huss Föräldrar

Hits från Lisa Ajax Melodifestivalen föreställningar

2014 var Lisa Ajax den yngsta vinnaren någonsin i Ajax Idol. Sedan dess har hennes karriär fortsatt att blomma ut, och hon har varit en återvändande deltagare i Melodifestivalen. Lisa Ajax tävlade i tre separata evenemang: “My Heart Wants Me Dead” 2016, “I Don’t Give A” 2017 och “Torn” 2019. Vid två separata tillfällen nådde artisten finalen i Melodifestivalen. 2022 tävlade Lisa Ajax med artisten Niello med låten “Tror du att jag bryr mig”, och det var första året hon inte tog sig till finalen.

Om Lisa Ajax chanser i Melo 2024

“Awful Liar” är Lisa Ajax bidrag den här gången, så här har hon chansen att pröva lyckan igen. Under en presskonferens med artisternas avtäckning i december 2023 berättade Lisa Ajax för Nyheter24 allt om sitt nummer.

Ändå är du lite av ett Mellon-kors. Varje gång har du recept för att ta dig långt som möjligt?

En Mello-proffs är inte jag ser mig. Det är fortfarande lika nervkittlande, spännande och roligt varje gång du är med, även när jag redan vet vad som händer. Allt kretsar kring låten. Jag tycker att jag har ett väldigt bra ben i år, och det är det som kan bära mig långt. Jag hoppas och tror att svenska folket fortfarande kommer att känna att de gillar det.

Vad är du mest orolig över?

Det är verkligen en väldigt svår låt, både musikaliskt och tekniskt. Så jag är mycket anxious over det. Det krävs hård träning från min sida för att briljera på den här låten, och det är lite nervkittlande. Det kommer att gå bra, men det är den här låten som är svår.

En tjej blir Lisa Ajax första barn!

2024 vill Lisa Ajax vara med i Melodifestivalens jury. Hur kommer dina “ryttare” att bli under Melodifestivalen? Vilken logen ska du ha? Jag vill ha en häst i mitt stall. Om jag inte har en aning så är det… inte bra. Wow, jag kan inte tro det. Jag stoppar in det rätt i hjärnan, och det är bara en långsam och härlig process innan man måste gå upp på scen. Och så behöver jag vatten, för det är också oerhört viktigt.

Självklart älskar jag godis och sånt, det är underbart. Jag älskar choladebollar, så det hade varit jättebra att ha dem i omklädningsrummet. De viktigaste sakerna är vatten och honung, och citron är också fantastiskt. Flyt löken, citronen och vitlöken i vatten.

Vem av de andra konkurrenterna ser du mest fram emot att träffa på efterfesten?

Herregud, jag vet ärligt talat inte. Ja, men kanske är Fröken Snusk för hemsk för att fira med. Jag tror det.

Lisa Ajax om att tävla i Melodifestivalen under graviditeten

I år har Lisa Ajax en mycket speciell koppling till scenen sedan hon återvänder till Melodifestivalen.
Musikern tillkännagav sin graviditet i december och sa att hon ska få sitt första barn med sin pojkvän Max Huss. Enligt Lisa Ajax ska bebisen stå på scen även om den inte dyker upp.

Lisa Ajax först gick genom att berätta att hon väntar sitt första barn i december. May kommer att se den 25-åriga sångaren bli förälder till en ung dotter tillsammans med sin älskare Max Huss. Men just nu känns allt härligt och underbart, sa hon till Aftonbladet i mitten av december.

De tävlande och mästare vi minns från American Idol var inget undantag. Utöver sina andra aktiviteter deltar just nu Lisa Ajax i Melodifestivalen. Den 3 februari ställer hon upp i årets första gruppspel på Malmöscenen. Bland artisterna som hennes låt Awful liar tävlar mot finns Elisa Lindström, som vann Let’s Dance förra året, och Smash into Pieces, förra årets publikval.
Ajax Ett par vänner, Lisa och Max Huss.

En bebis är på väg för Lisa Ajax och hennes partner Max Huss. Lisa Ajax: Jag är på Melodifestivalen med min lilla. Lisa Ajax säger att hon är nöjd med att Melodifestivalen skjutits upp på grund av sin graviditet. Det här är mycket bättre än första trimestern av min graviditet, då jag hade olidlig smärta, och det känns underbart. Enligt vad hon hittills sagt till Aftonbladet kommer det ofödda barnet att uppträda på scenen.

Mitt under inspelningen för TV ger sig doktor Mikaels kropp. Den första trimestern var definitivt inte lätt, därför kan det ha varit utmanande att ha en hälsosam graviditet. Här är jag och mår fortfarande riktigt bra. Jag har gått in i andra trimestern då jag är i vecka femton.

Jag har mått riktigt dåligt över allt. Det har varit tufft, men jag kan äntligen urskilja ljuset i slutet av tunneln. Vi är dock överlyckliga, och det känns underbart. Lisa Ajax har åstadkommit mycket för en så ung; säger hon, “Jag har alltid velat bli äldre.”

Max Huss Föräldrar
Max Huss Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!