Sprid kärleken
Amanda Jansson Pojkvän
Amanda Jansson Pojkvän

Amanda Jansson Pojkvän – Skådespelaren har succé i Nattryttarna. Är det någon Amanda Jansson dejtar? Vad har hon för utbildning? Läs mer här. Amanda Jansson, 32, för närvarande bosatt i Gävle, är född i Skärplinge, Uppland. Under gymnasietiden gick hon med i Gävle teatersällskap och började arbeta med sitt skådespelar-cv.

Hennes tidigare lärare ska ha tipsat henne om att söka till folkhögskolor. Amanda gav sig i kast och kom in på teaterprogrammet på Fridhems folkhögskola. För rollen som hushållerskan Stormskärs-Maja i Ålandshire i filmen med samma namn började Amanda Jansson förbereda sig i oktober i år.

Amanda Jansson, känd från Tunna blå linjen och Nattryttarna

Efter sin skådespelaruppsats i Tunna blå linjen 2021 blev Amanda Jansson snabbt hela landets favoritpolis. Hon spelade “polis-Sara” som var nyutredd och precis avslutat sitt första pass i Malmö när serien bröt sig från polisens kaotiska vardag.

I en intervju med tidningen Allas berömmer serieproducenten Cilla Jackert Amanda Jansson och säger “Sara har ett ansikte lika uttrycksfullt som (skådespelaren) Liv Ullmanns.” Hav en så stor roll och vara med i en s stor produktion var helt nytt för mig. Jag hade mer än 90 inspelningsdagar för Tunna blå linjen, även om jag hade en liten roll i säsong tre av Vår tid är nu. Säger Amanda Jansson till Di att det är det absolut största jag gjorde.

Där spelar hon rollen som Frida, den “självuppoffrande tjejen” som står ut på Heddesta hästgård som Tommys intrång. Är Amanda Jansson pojkvän eller partner? Ingenting annat än Amanda Jansson bor på adressen i Gävle, där hennes namn står skrivet.

Hon berättar om en pojkvän och deras gemensamma sommarplaner i en tidigare intervju från i somras med Expressen. Men sedan är det oklart vem Amanda Janssons kärlek är. År det skådespelarnas relationer med varandra och hur ser deras kärleksliv ut? Att lämna mamma och åka till Stockholm för en skolresa i första klass var inte precis givet. Enligt dramat förändrade magiska föreställningen Amanda Jansson liv. Även om den interna osäkerheten består så är hon nu “polis Sara” med hela svenska befolkningen.

Som elev på Luleå Teatergymnasium fick Amanda Jansson rollen som Sara i polisserien Tunna Blå Linjen. Hon har miljontittare i tv-serier som Beck och Vår tid är nu. Hon älskar tittarna och inspirerar dem med sin starka framdrift. Trots detta lider Amanda Jansson av prestationsångest.

Jag har alltid varit en stark kvinna som vill ha mest påverkan på allt. Bara för att det skulle kunna visas att jag var bra på vad som helst. “Och det pågår fortfarande,” säger hon.”En ny skådespelarstjärna” har honom kallats honom. Sarah har ett uttrycksfullt ansikte som Liv Ullmanns, enligt Cilla Jackert, huvudskribent på Tunna blå linjen. Så mycket tid har jag hört att jeg verkar så perfekt. Amanda Jansson säger att om du kunde hoppa in i min kropp skulle du se hur “stark” jag är.

Amanda Janssons koppling till sin kropp

Hennes fokus har varit på varifrån den interna osäkerheten kommer. Jämma, pappa och lillebror var min växtefamilj i växtet. Jag känner inte mycket från den tiden Ärligt talat. Men jag var kraftigt underutvecklad och överviktig när jag var liten. Jag tyckte det var riktigt jobbigt.

Idag skulle jag vilja gråta över den där lilla Amanda och säga: “Allt kommer att ordna sig. Allt kommer att bli bra. Amanda säger, “Dude, du är den du är och det gör ont” och fortsätter, “Bara det där tror jag inte många vet om.” Så mycket tid slösas bort på att försöka övertyga oss själva om att vi måste förändras för att passa in. Amanda Jansson säger att om du vill göra en förändring, så gör det definitivt, men jag insåg att du är lika värdefulla utan att förändra något.

Under sommaren märkte hon faktiskt hur övervikten föll av. Ändå har jag fått ta lite tid på mig att anpassa mig till att jag har fått en ny kropp. Det är grymt, för där, och tråkigt, att vi är så många som har en osund relation till vårt hår. Amanda Jansson berättar att hon en dag går till de största varuhusen och gråter när hon ska köpa kläder.

Amanda Jansson Pojkvän

Teatern blev en del av Amanda Janssons liv när hon gick i första klass. När jag var barn var jag ganska klängig och hade svårt att släppa taget. Jag kände mig inte helt bekväm med att ta klassen till Stockholm. Det var lite tråkigt. Däremot satt jag bredvid en sällskapsmamma som åkte buss med mig.

Oscar Töringe beskriver Tunna blå linjen som det mest utmanande han någonsin gjort -Medan vi var i Stockholm gick vi till Dramaten för att se Mio min Mio. Det var en helt fantastisk upplevelse. Teaterpersonalen ändrade sig innan föreställningen så att den kunde bli lite mer exponerad, så att Katos riddare kunde bli inspirerande osv. Men jag älskade det.

För allt som jag varit så orolig innan, är jag bara tacksam över att det blev en så bra och fin upplevelse i dag. En närbild av skådespelerskan Amanda Jansson med en blomma i bakgrunden.
Amanda skrev i sin bok “Mina vänner” att hon skulle bli skådespelerska när hon blev känd efter att ha sett pjäsen “Mio min Mio” i första klass. Efter resan skrev hon i alla sina Mina Vänner-böcker att hon skulle bli skådespelerska när hon blev känd.

Det fanns ingen teatergrupp i Skärplinge, men när skolan satte upp Småstjärnorna var jag där med några kompisar. Jag meddelade om att stå på sceniden och showa. Medan de andra tjatade och dansade bakom mig var jag Eva Dahlgren. Säsongspremiärer av tv-succén “Tunna blå linjen” har sänts i SVT.

Nu berättar skådespelarna om relationerna bakom kulisserna, och hur de stöttade varandra när arbetsdagarna var tuffa och polisingripandet var tungt. Enligt skådespelaren Oscar Töringe har Amanda Jansson varit en stor besvikelse för honom. SVT-serien “Tunna blå linjen” blev en jättesuccé när den hade premiär i januari förra året och nu bjuds tittarna på en ny säsong.

De långa arbetsdagarna med den tunga polisnärvaron och hur man spelar i de där ofta tunga stunderna är vad tittarna inte får se. Längst bak i varje scen gör skådespelarna en närbild samtidigt som de både blir misshandlade och kastade i det tunga överfallet och arbetsdagarna beskrivs som intensiva.

Skådespelarna har varit vänner under hela sin filmkarriär, även bakom kulisserna. Dagarna är tuffa, långa dagar. Känslomässiga scener är många. Vi hade varandra, vi stöttade varandra och vi lyfte varandra. En mycket tight ensemble bildas. “Polisen bygger relationer utifrån vad de är inblandade i, och vi å andra sidan blir också tajtade av det”, säger säsong ett-nykomlingen Malou Marnfeldt, som spelar en av huvudrollerna: Fanny.

Vikten av stöd från varandra under inspelningarna betonas av Oscar Töringe, som spelar Magnus i serien. Skådespelaren Amanda Jansson, som spelar Sara, har stått honom särskilt nära. Trots de hemska inspelningarna säger han att hela skådespelaren och besättningen och produktionen har varit fantastisk.

Quelle est la relation entre you et Amanda?

Det är det som gör att vara på resande fot och jobba också bra. Det är lite som att vara på en båt eller något liknande. Vi fortsätter att spendera kvällarna tillsammans, vi jobbar vidare, och vi kan diskutera scenerna från morgonen eller om det har varit något fel på produktionen så finns vi där för varandra. Vi har en underbar relation, även privat.

Oscar är med familj med sin frun och skådespelaren Rakel Benér, som han tillsammans har två barn tillsammans med, och beskriver relationerna mellan skådespelarna som en annan familj. När han försöker leda sina poliser på bästa sätt har karaktären Jesse många tv-tittare i sina hjärtan. Skådespelaren Per Larsson bor med sin fru Åsa och har två småbarnsbarn.

“Det finns en stor potential för romantik”, säger Per till Allas när de pratar och tillägger att han är ganska romantisk. Ja, du, jag önskar att jag var bättre där. Haha. Viljan är i alla fall där. De där fyra. Jag kom från en liten stad i norra Uppland där det inte finns någon polisstation, så jag såg dem knappt under min uppväxt annat än när de var sjuka i skolan. Så jag antar att jag har haft en något oskyldig, eller icke-kränkande, bild. Jag tror helt enkelt att de ställer in saker och ting rätt. Idag inser jag att inte alla i poliskåren är hjältar.

Du har setts i två andra polisdramer: Beck och Rebecka Martinsson, förutom Tunna blå linjen, Midnattssol, och Vår tid är nu. Däremot har jag inte spelat polis vid det laget. I våras, efter inspelningen av “Tunna blå”, spelade jag faktiskt Beck.

Jutta olika är de olika. I “Tunna blå” handlar det om det autentiska: det är den närbildade, handhållna kameran. I Beck, om man skulle säga så, är det lite mer kamera på sin vakt. Du har bara röda rotationer, men du glider framåt. Och så faller inkluderingen isär, uppenbarligen. Vi ser knappt den uniformerade polisen.

Amanda Jansson Pojkvän
Amanda Jansson Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!