Sprid kärleken
Zlatans Fru
Zlatans Fru

Zlatans Fru – Zlatan Ibrahimovic, 40, och hans fru Helena Seger, 51, har varit tillsammans i snart 20 år och har två barn, Maximilian, 16, och Vincent, 14. Trots den långa kärlekssagan har de dock aldrig gift sig. Den italienska pressen rapporterade om ett planerat äktenskap mellan fotbollsstjärnan och Helena redan 2006, men ännu har inga bilder eller andra bevis på ceremonin dykt upp. Dessutom har Helena behållit sitt efternamn. Hon har inte ens kastat skugga på Ibrahimovic.

Helena Seger vill inte ta Zlatans efternamn. Men i en intervju hon gav till Elle 2010 förklarade Helena att hon aldrig lät någon uppmärksamhet dras till ett gåvomål eftersom hon inte ville att folk skulle tro att hon stod i ledband med Zlatan för givarnas pengar.

Det har varit svårt för folk att förstå att jag inte får ekonomiskt stöd från fans eller en hemlig välgörare; snarare är det mitt hårda arbete som ger resultat. Jag är inte en fotbollsspelare som någonsin vunnit en skönhetstävling. Det går verkligen upp för mig att jag inte har blivit belönad för mina ansträngningar. Helena är en framgångsrik affärskvinna i sin egen rätt, efter att ha haft positioner som marknadsdirektör på bland annat Malaco Leaf och FlyMe.

Hon har också arbetat för klädföretag som Diesel och Replay. Medan han bor i Milano och hon är i Sverige med sina barn, skriver Zlatan i sin nya bok, “Adrenalina”, att Helena är världens bästa kvinna och att han är imponerad av allt hon gör.

Hon arbetar med mina företag och fastigheter, lagar frukost, lunch och middag åt mina barn varje dag, kör dem till och från fritidsaktiviteter, övervakar deras skolarbete och tränar sin hund fem gånger om dagen. Zlatan är baserad i Milano, där han spelar för storklubben Milan AC, medan Helena och ungarna bor i närheten i Stockholm. Barn behöver den smärtsamma separationen för att utvecklas normalt under skolan.

Hon är i ett sambo-samarbete med Zlatan Ibrahimovic, ett av fotbollens största namn. Hon är överlag otroligt osympatisk. När Zlatan Ibrahimovic dubbelparkerade sin Ferrari 2002 hade han ingen aning om att händelsen skulle föra honom närmare sin familj. Helena Seger, som då var 12, satt i sin Mercedes framför en Ferrari och kom inte ut.

Jag var på dåligt humör och irriterad över att han skulle köra iväg. Helena Seger berättade tidigare om Elle att hon “tror” att han “triggades” av hennes attityd.” Hon var mer än bara vacker. Enligt hans självbiografi, Jag är Zlatan, “hade hon en attityd, typ, tjafsa inte med mig , och så var hon äldre, och det var bara spännande.”

Det har gått 18 år sedan dess, och det lyckliga paret har nu två söner. Zlatan Ibrahimovic är en av de mest kända fotbollsspelarna i världen, men hans sambokarriär har i stort sett hållit sig hemlig under de senaste två decennierna. Vi vet att innan hennes förhållande med fotbollsstjärnan hade hon en framgångsrik karriär som marknadsförare och hade ledande roller på en rad olika företag.

Men varför valde hon att ta ett steg tillbaka när hon träffade Zlatan, och varför har hon framför allt nöjt sig med sin undangömd position när så många fotbollsfans tävlar om en plats i rampljuset? Bloggaren Malin Wollin, som går under namnet Fotbollsfrun, tycker att det är uppfriskande att Helena Seger håller en låg profil.

Hushållet är ganska upptaget, och jag får intrycket att hon tror att det är för att det är värt det. Helena Seger har varit konsekvent när det gäller en sak: hon använder inga sociala medier. I en tid då allt läggs upp på Instagram väljer Helena en radiohytt. Jag tror att Helena i hemlighet tror att hon inte kan konkurrera med Zlatans stjärnglans.

Att riskera att identifiera sig som en kvinna som vill maximera sin inkomstpotential är inte särskilt tilltalande. Niclas Lövkvist, vd på PR-byrån Agency, säger att hon trots allt hade en egen karriär under lång tid innan hon träffade Zlatan. Det är alltid “Zlatans fru” med Ses.

Helena Seger beskrivs ofta som en shoppingbesatt lyxmarkerare som bor i en överdådig Stockholmskyrka med sina barn medan Zlatan spelar fotboll i Milano. Hon har också uttryckt sin besvikelse över att aldrig bli erkänd för sina ansträngningar. Om du hade ett Instagramkonto kanske du kunde ha lagt upp ett nytt foto på henne.

Zlatans Fru

Det skulle kunna fungera om hon till exempel har ett djupt intresse för det ämne hon vill ta upp. Kanske kommer hon att lansera sin egen kosmetikalinje. Niclas Lövkvist på Agency sa att hon har en slående likhet med Zlatan Ibrahimovic och att allmänheten förmodligen skulle identifiera henne som “Zlatans fru”

Malin Wollin tror inte att Helena Segers generositet är en strategi. Om hon hade vetat hur intressant det var att prata med folk och göra intervjuer hade hon inte låtit sig vara sysslolös så länge. Men jag ville verkligen ta reda på hur hon är som mamma och om hon hade några bra råd att ge, säger hon.

Helena Seger är aktivt involverad i Zlatans affärsbeslut, så ryktet går. Kanske med sin kunskap som marknadsföringsspecialist hjälper hon till att lyfta Zlatans varumärke. Zlatan har ännu mer frihet att leka med barnen och själv. Vi tror att han också har en annan sida, en som handlar om familj och att göra saker. Dessutom, som Niclas Lövkvist uttrycker det, blir vi mer sympatiska med Zlatan efter att ha fått veta att en annan version av honom finns bortom vallarna.

Helena Segers hemliv med sina barn

Fyra fotbollsspelare som är i syncMaja Nilsson Lindelöf är en stor influencer tack vare sina över 2 000 000 000 Instagram-följare och hennes mycket lästa blogg. Den svenska fotbollsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf är hennes gåva. Ted Louie, deras nyfödda son, bor med dem i Manchester.

Victoria Beckham gick från att vara medlem i Spice Girls till en professionell fotbollsspelare när hon gifte sig med David Beckham mot slutet av 1990-talet. Hon är nu en framgångsrik modedesigner, fyrabarnsmamma och allmänt betraktad som en stilikon. Nyligen skrev hela familjen på ett kontrakt med Netflix om att spela i en dokusåpa.

När nyheten om Ulrika Jonssons affär med rivaliserande engelska förbundskapten Sven-Göran “Svennis” Eriksson bröt ut 2002 dominerade den populära svenska TV-värden de brittiska tabloiderna. När triaddramat blev en modefluga samboade han med Nancy DellOlio.

Den svenska modellen träffade den portugisiske superstjärnans fotbollsspelare Lus Figo i mitten av 1990-talet. De gav sig själva och fick tre barn. Hon har dykt upp i otaliga annonser och publikationer genom åren. Förra året hade det bedårande paret ett modelljobb tillsammans.

Elles chefredaktör Helena Seger intervjuades av Zlatan Ibrahimovic 2010. Nu minns hon intervjun och går tillbaka mot bilden som ritades upp av henne. Och det var inte kärlek vid första ögonkastet – åtminstone inte från Helenas sida. Helena kunde inte lämna huset eftersom Zlatan olagligt hade parkerat sin bil framför hennes dörr, vilket ledde till ett lustigt utbrott från Zlatan. Det var dock, enligt Expressen, det allra första intrycket som väckte Zlatans intresse.

“Hon var mer än bara vacker. Hon hade en attityd, ungefär som tjafsa inte med mig, och hon var äldre också, och det var bara spännande. Zlatan frågar i sin självbiografi: “Jag hörde mig själv för, vem är hon?” De dejtade ett tag innan de gifte sig lagligt, och även om Zlatan snabbt blev internationell berömmelse förblev Helena Seger relativt okänd (trots att skvallerspalter började förringa henne).

När paret äntligen träffades hade Helena en framgångsrik karriär. i marknadsföring, och hon avslöjade för franska Elle att hon inte hade någon användning för fotbollströjan. Helenas tidigare medarbetare har beskrivit henne som mycket motiverad och ambitiös.

Helena arbetade som barman på Slagthuset i Malmö på 1990-talet, tills hennes karriär började avta. Hon proppade på sitt marknadsföringsprov hela dagen lång. Helena befordrades till chefskock på Malaco Leaf, Swedish Match och Fly Me efter en kort period av tystnad.

Helena, som alltid har jobbat hårt, har tyckt att det är väldigt jobbigt att sitta i soffan och titta på tv eftersom media framställer henne som en shopaholic lyxfru. Det har varit svårt för folk att förstå att jag inte får ekonomiskt stöd från fans eller en hemlig välgörare; snarare är det mitt hårda arbete som ger resultat. Hon sa till den svenska tidningen Elle, “Jag är inte ett fotbollsfan som har vunnit en skönhetstävling.”

Att försöka föra en vardaglig tillvaro

Zlatans flytt till Juventus i Italiens Serie A 2004 var en extra börda för Helena. Medan hon arbetade heltid delade hon sin tid mellan Malmö, Göteborg och Turin. Hon har berättat för Elle att hon var riktigt nära att komma in i modet under den tiden i sitt liv. Hon bestämde sig till slut 2005 att det räckte. Hon packade sina väskor och gick för att följa Zlatan till Italien.

Hon har gjort klart att hon vill “leva a st normalt liv som möjligt”, trots att hon valt att spendera sitt liv på den legendariska Zlatan-sidan. Det finns ingen hushållshjälp för familjen, inga barnskötare, och Helena gör helst allt hushållsarbete ensam.Helena, en stereotyp karriärkvinna, ryktas ha tagit på sig rollen som Zlatans manager.

Zlatans Fru
Zlatans Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!