Sprid kärleken
Wanda Bendjelloul Johar
Wanda Bendjelloul Johar

Wanda Bendjelloul Johar – Waldemar Danuta En av Sveriges mest framstående författare, kritiker och journalister är Elizabeth Lindblom. I Farsta församling i Stockholms län föddes Bendjelloul den 10 september 1975. Bendjelloul har bidragit med filmrecensioner till tidningar som Dagens Nyheter och Nöjesguiden i egenskap av frilansjournalist, TV-producent och dokumentärfilmare.

Hennes populära blogg “Feministisk filmfasta” från 2012 undersökte konsekvenserna av att avstå från all film regisserad av män. 2020 utkom hennes bok Dalenglitter som handlar om uthållighet. Den fastställer, bortom en skugga av tvivel, att social klass är inneboende och att frivillig transcendens är extremt sällsynt. Dessutom utforskar hon HBTQ+-personers kamp och den växande tendensen hos antidemokratiska rörelser i Polen genom hela boken.

Wanda Bendjelloul och hennes journalistman Johar har två barn tillsammans. Den svenska journalisten och TV-värden Johar Bendjelloul gick in på denna planet den 1 september 1975. Sveriges Radios P1 Morgon har varit värd för Bendjelloul sedan 2013. Han har varit värd för flera program på SVT1, bland annat Aktuellt, Kulturnyheterna, Gomorron Sverige och Babel. En animerad film riktad till ungdomar, Jack & Pedro, har hans röst.

Privatliv

Hacène Bendjelloul, en konstnär och översättare av det algeriska arvet, och Veronica Schildt, en skådespelerska av svensk härkomst, födde Johar, barnbarn till skådespelaren Henrik Schildt. Den Oscarsbelönade dokumentären Searching for Sugar Man hölls av sin bror Malik Bendjelloul. Efter att ha kämpat mot förtvivlan ska Malik ha tagit sitt eget liv den 13 maj 2014, enligt Johars källor.

Johar Bendjellouls familj, make, och anledningen till att han blev nykter. Johar Bendjelloul är ständig i Sveriges radio och TV. Efter hans bror Maliks död är det här alla detaljer du behöver veta om familjen, 47-åringens jobb och varför han blev ett mål. Finns det något med Johar Bendjelloul som folk slår upp mest på Google? Nyheter24 är den som har sammanställt de uppgifterna.

Marcus Samuelsson nämns i artiklar: Här har vi modellen från längd med en oidentifierad dotter.
2018 vanns “På spåret” av Johar Bendjelloul och Josefin Johansson. 2022 och 2023 återvände paret till showen, men de kom aldrig förbi semifinalerna.

Alla härstammar från Johar Bendjelloul, inklusive du och dina ättlingar, Rohwedder

47-åringen är gift med My Rohwedder, som arbetar som skribent och politisk analytiker på Aftonbladet. Deras förening resulterade i att en dotter föddes.

Johar Bendjellouls tidigare make, Wanda Lindblom Bendjelloul

Efter att ha jobbat på Dagens Nyheter ett tag återvänder Johar Bendjelloul till Sveriges Radio 2021 för att presentera P1. Hans tidigare erfarenhet som värd på SR var med P1 Morgon.

Är Johar Untz (Johar Bendjelloul) en våldtäktsman?

Det senaste spåret “C U in B3RLIN” producerades av Josefinito (namn Josefin Johansson) och Johar Bendjelloul. På den tiden var han känd som Johar Untz. Som bröder hade Johar och Malik Bendjelloul ett syskon, Malik, som begick självmord i maj 2014 vid 36 års ålder. Efter Maliks Oscarsvinst för dokumentären “Searching for Sugar Man” året innan, fick mordet stor uppmärksamhet i media i Sverige och runt om i världen.

Joehar satte upp “Stiftelsen Malik Bendjellouls minne” för att hedra sin bror. Åtminstone för tillfället kan jag fortfarande känna dess närvaro. När individer går bort hoppas jag att det inte är så. Enligt en intervju Johar Bendjelloul gav Accent känner han sig tvungen att kontinuerligt ta upp Malik och påminner sig själv om att tänka på honom dagligen.

Johar Bendjellouls glädje

Dagen efter Malik Bendjellouls död drack Johar inte. Han gick sedan omkring och körde ut spöken från sitt hus så snart han hörde nyheten om hans död. Att bli nyktare, säger han, var det bästa beslutet han någonsin tagit. På en bråkdel av en sekund spändes mina muskler. Ganska negativt görs frasen “Am jag inte gör det kommer jag gå under”. Hans Accent-intervju hävdar att han planerat ut sin nattliga klädsel i förväg.

En blivande pappa kommer att göra ett framträdande på “På Spåret” som kompis till Jonas Bendjelloul. Kyssen är något han pratar om för Nöjesbladet. Johar Bendjelloul, journalist och programledare i fyrtioårsåldern, väntar sitt fjärde barn. Säsongen 2018 av SVT:s populära dokusåpa “På Spåret” såg honom gå segrande ur.

“Thomas Quick” var baserad på Hannes Råstams bok “Fallet Thomas Quick – att skapa en seriemördare” och hade galapremiär på måndagen i Stockholm. Vid detta tillfälle tog han med sig My Rohwedder, en 39-årig radiojournalist som också är Johar Bendjellouls älskare. Efter att ha fått Nöjesbladets gratulationer till graviditeten börjar Bendjelloul att svettas kraftigt. Tack så mycket. “Det är mitt barn” säger han med raspig röst när han sätter en kyss på sin växande mage.

“Idag är det nästan fyra veckor”

Johar Bendjelloul och My Rohwedder har dejtat i cirka tre år, och de bor för närvarande i Södermalmsförorten Stockholm. Båda hade barn innan detta. Det kommer att vara för mig och Min sista gång. Något med det oroar mig verkligen. Det hade gått ungefär fyra veckor sedan det skulle vara briljant löst, som Johar Bendjelloul beskriver innan han skickade in det till biosalongen.

Från 1996 till 2012 var Johar Bendjelloul en del av SVT och var värd för program som “Kulturnyheterna”, “Babel” och “Gomorron Sverige”. Han var även programledare för “P1 Morgon” i Sveriges Radio. Hans rapportering för Dagens Nyheter går två år tillbaka i tiden. Joshar Bendjelloul är en filmskapare som är både bror och kollega till den bortgångne Malik Bendjelloul, vars bild “Searching for Sugar Man” från 2014 blev mycket hyllad.

Wanda Bendjelloul Johar

Parisa Amiri och Gunnar Wetterberg besegrade paret i finalen av På Spåret året efter att de vann, trots att paret deltagit i tävlingen flera gånger. Trots att den 47-årige journalisten berättar om sina känslor i det populära SVT-programmet släpper han taget om fler hemligheter än man någonsin kunde ana.

Personligt liv som är till hjälp för kampsporter

My Rohwedder, en 42-årig journalist, politisk analytiker och före detta elitsimmare för Aftonbladet, är hans fru, och deras privatliv är oavbrutet i nyheterna. Att vara ansluten till världen är inte en hemsk sak. De har ett eget barn. Två barn föddes till Bendjelloul och Wanda Lindblom Bendjelloul under deras tidigare äktenskap. En stor utmanande funktion är försäkerhetssporten.

Johar Bendjeellouls ålder är 47, och jag heter My Rohwedder. Du har enastående språkkunskaper; du behärskar fem språk! Bendjelloul sticker ut bland andra som har samarbetat med Johar. Sedan 1996 är han journalist och programledare för SVT:s Kulturnyheterna och Babel. Även 2010 var han programledare för den svenska skräckserien Gomorron Sverige.

Efter det var han programledare för ett par tyngre program för Sveriges Radio och blev podcastare för P1. När Bendjelloul lämnade Dagens Nyheter 2021 slösade han ingen tid på att återvända till sin tidigare tjänst på Sveriges Radios P1 Morgon. Enligt en intervju programledaren gav till Dagens Nyheter 2017 påstod han sig vara tvåspråkig (förutom svenska). Språken som talas inkluderar engelska, franska, tyska och spanska. Odiskutabelt affärsvärde och omöjligt att förbise.

Fantastiska musikaliska kompositioner

En av Johar Bendjellouls lagkamrater, Josefine Johansson, har arbetat med honom i kulturprojekt.
För att höra “C U in B3RLIN” framförd av Josefinito och Johar Untz, ställ in på Spotify. Båda artisterna har också en intressant musikvideo på YouTube.

Efter att hans syskon gick bort förvandlades han till en nykter. Broder Malik Bendjelloul till Johar Bendjelloul dog 2014. Efter år av väntan på en nominering fick Brodern äntligen sin önskan året innan han dog: en Oscar för regi av Searching for Sugarman. Efter det pratade Johar Bendjelloul med Accent om:

Åtminstone för tillfället kan jag fortfarande känna dess närvaro. När individer går bort hoppas jag att det inte är så. “Det är därför jag känner att jag behöver fortsätta prata om honom och påminna mig själv om att tänka på Malik, lite varje dag”, sa han till nyhetsorganisationen.

Johar Bendjelloul fortsatte att prata om alkohol i podcasten Värvet även efter att han bestämde sig för att dra ner trots den skada det gjorde på hans hälsa. Han berättar om hur han drack spriten som låg runt huset för att hjälpa honom att hantera den fruktansvärda kraschen och hur hans kropp var i chock under intervjun. Följande dag tog jag beslutet att inte dricka alkohol.

Sju år har gått sedan hans yngre syskon gick bort. En del av Johar Bendjelloul försvann den eftermiddagen. En annan form av halta jag upplevde med min fotled är permanent. Innan den versionen av mig själv gick bort minns jag knappt något om mig själv. Han hävdar att det helt enkelt är så livet är, hur hemskt det än är. Han tror att han är yngre än vad han faktiskt är just nu.

Malik Bendjellouls berättelse blev viral efter att han tog sitt liv; han var 36 år gammal. Faktum är att Johar Bendjelloul och den andra familjen fortfarande sysslar med samma fråga. Någon som har åstadkommit så mycket och har så mycket liv kvar att leva borde väl inte ha så otur? Detta blev nyheter över hela världen och chockerade många människor.

Hans dotter är från hans äktenskap med en journalist. En bonusdotter sällar sig till hans två barn från ett tidigare förhållande. Hej Gör! Följ med den nya programledaren på Ekot för att fira valet 2022. Arbetade för DN, var värd för SR:s Studio Ett och P1 -morgon, samt bidrog i SVT:s Gomorron Sverige och Kulturnyheterna.

Min favoritsysselsättning är att läsa. För tillfället är jag fördjupad i Ewa Frölings biografi, Hennes liv efter cancer. Dessutom är den högkvalitativ och lätt. För bara tolv månader sedan tilldelades den största utmärkelsen i filmbranschen – Oscarspriset – dokumentären Searching for Sugar Man, regisserad av Malik Bendjelloul.

Johar Bendjelloul har blivit så generad av att se gamla foton och filmer på sin bror att han inte längre tar sig tid att se dem. Samtidigt vill han hålla fast vid det förflutna och fortsätta leva på grund av dig. Väldigt mycket har han med mig fortfarande. När individer går bort hoppas jag att det inte är så. Så jag antar att det är viktigt att jag tar upp honom i samtal hela tiden och anstränger mig för att undermedvetet uppmärksamma Malik varje dag.

Wanda Bendjelloul Johar
Wanda Bendjelloul Johar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!