Sprid kärleken
Bengt Palmers Fru
Bengt Palmers Fru

Bengt Palmers Fru – Idag hoppas jag kunna gå ut och hämta ytterligare en klubbgig från turneringsschemat; när frukosten serveras klockan 7:30 på morgonen är det bara att ta några koppar kaffe och några frukostbakelser. När jag kom hem vid 02:00 lyckades jag packa ihop som om det var mitt jobb.

Tunnelerade min väg till rep-stationen där bandet och jag kommer att mötas innan showen, och jag känner mig het och irriterad som ett resultat. Efter en så lång vecka, och med tanke på att jag varit sjuk de senaste fem dagarna i rad, är det möjligt att jag inte är riktigt redo än. Jag tog på mig mitt favoritdecenniums Wet Legs och skruvade upp volymen för att dränka mina egna tankar.

När jag äntligen når Anderstorpsvägen i Solna svämmar över mig glada tankar på mina nära vänner och arbetskamrater. Efter att ha lossat utrustning och instrument från turnébussen gav vi oss ut på väg. Jag tillåter mig själv ett ögonblick av introspektion när solen tittar fram bakom träden och försiktigt susar förbi mig medan jag pratar lättsamt om ingenting speciellt.

Det är fredag efter lunch, och jag har precis skrivit klart epilogen till min nästa bok, som utspelar sig efter min död. Slår på datorn och gör en säkerhetskopia. Detta inspirerar mig att göra om mitt nya hus helt. Min lillasyster firar på onsdagar genom att färgkoda sin garderob och organisera sina böcker efter ämne. När jag kommer hem i rätt tid är klockan halv sju och det ringer på dörren. Många av Zeina Mourtadas vänner, inklusive Evin Ahmad och Andra Farhad, ser matchen från sidlinjen.

Det engelska namnet för gruppen är “Fredagsklubben.” På fredagar bjuder vi runt våra favoritmänniskor på lunch, och alla tar med sig en rätt de älskar att dela. Från persisk och libanesisk mat till Zeinas hemlagade baklava, ett brett utbud av mezes kommer att finnas tillgängliga. Vi spelar gangsterrap och gör allt annat som får oss att skratta tills vi gråter.

Dag efter dag maler jag mig själv till ett morrande av frustration eftersom jag inte bara kan slappa av som andra killar i min ålder. Innan jag byter om till träningskläderna och beger mig ut för en lätt jogging eller annan form av träning tillbringar jag dagen med att slappa i min pyjamas, smuttar på kaffe och dagdrömmer om allt som inte kom med i boken.

Efter mitt träningspass åker jag hem för att träffa en vän som bjöd över mig på frukost. När jag ägnar mig åt hemlagade ritualer, återansluter med gamla vänner och knyter nya band, kan jag inte låta bli att önska att varje dag var min sista.

Jag känner mig sysslolos när bokens slut närmar sig, men jag bekämpar lusten att börja något nytt och umgås med vänner istället. Sturehof, Astoria, Yuc Latasian och Glashuset finns alla på vår lista över ställen att kolla in. På kvällen längtar jag efter en mild och omärklig sort.

Om jag var tvungen att bestämma mig själv, skulle jag välja aktiviteter som att dansa vid middagsbordet och ha långa samtal hemma. Mina barn är alltid på språng, så om du vill ta några tacos med dem på torsdag, bör du nog boka för den natten på onsdag. Min grannes pojkvän har lagt till banan till tacos, och jag kunde inte vara gladare över det. Vi pratar om AIK.

Eller, som jag föredrar att tänka på det, tvärtemot vad alla andra säger om AIK, så har jag bara varit en AIK:are sedan augusti förra året, då de förlorade mot Norrköping i Henok Goitoms senaste match och allt föll till marken inom stadion. För mig är det mer en känsla än att säga något i stil med “Vi behövde verkligen Lustig i den här matchen”, och jag kommer inte kunna lägga av mig min AIK-halsduk förrän jag har sett minst två Norra St.-matcher. Men ändå.

Efter det ska vi titta på andra halvan av The Meg och skicka hem barnen. Jag och min pojkvän sitter i soffan och tittar på den femte säsongen av Yellowstone. Det är lite av en sträcka, men vi njuter fortfarande. Vi är tacksamma för att ni inte är Montana-cowboys. Bengt Palmers har arbetat i filmbranschen och som författare.

Han föddes den 2 april 1948 i Stockholm. Hans verk inkluderar både komedier och dramer, som filmen Svindlande Affärer från 1985 och filmen Sällskapsresan II: Snowroller från 1985.
Denna biografi genererades mekaniskt av Filmanic (vår söta lilla bot).

Bengt Palmers Fru

Carina är en kvinna som är född den 30 april 1963 och för närvarande bosatt i Norrstigen 12 på Lidingö. Carinas födelsedag är den sjätte maj. Där bor hon och Bengt hemma.Carina är inte mer sannolikt att bli förföljd än någon annan man. Vi har glömt att nämna henne några gånger den här månaden.

Carina är för närvarande anställd i ett företag eller en organisation där hon har en integrerad insiderroll.De flesta som använder den här tjänsten för att hitta Carina bor i Stockholm. Det är ett vanligt talesätt att en gammal hund inte kan läras ut nya trick, men jag är ett levande bevis på att det inte nödvändigtvis är fallet.

Min kära vän Carina är gyminstruktör och kickboxningsälskare, så jag har följt hennes råd de senaste två åren och börjat gå till Sats på Lidingö sex dagar i veckan för att börja mina lediga dagar på höger fot.När jag tränar, till skillnad från vissa unga vuxna, är mitt mål inte att vinna virtuella manliga tävlingar i sexpaket; snarare är jag fokuserad på att förbättra min allmänna hälsa och sexuella attraktionskraft.

När jag inte tränar kan du vanligtvis se att jag ägnar mig åt någon av mina många fritidssysselsättningar, som att spela tv-spel, lyssna på musik eller läsa. Jag skulle vilja säga hej till en 95-årig kvinna som nyligen blev fotograferad och intervjuad.

Vi byter taxameter så att det står “hej och välkommen” nästa gång någon kommer in. En kvinna i tjugoårsåldern agerar irrationellt. Jag tycker att det är anmärkningsvärt att så många olika typer av Summer Villards dyker upp i samma TV-program.

58 Summer Vacations kommer att fotograferas och filmas vid olika tidpunkter innan de presenteras. Jag och mina medarbetare gör allt vi kan för att se till att människor från alla samhällsskikt ska känna sig välkomna och inkluderade i processen, och jag gör allt jag kan för att sätta mig i deras skor så att jag bättre kan inse hur utmanande det måste vara att kliva ut av deras komfortzoner och in på en så stor scen.

Helgen drar igång med en snabb tur till Danderyds Röda korsets. Vi är alla vin-o här, så jag var glad att hitta en uppsättning med tre glas med matchande stjälkar. Efter det gick jag och fiskade med potatis. Efter lunch planerar jag att se den Asghar Farhadi-regisserade filmen Nader och Simin – en separation. En väl genomtänkt diskussion om social ställning och ens plats i samhället. Efter lunch började vi plugga på riktigt.

Jag önskar att jag kunde vara lite mer “normal” så att jag kunde sova ut på helgerna, men tyvärr måste jag gå upp tidigt för att rapportera till jobbet på onsdagar. Min man fortsätter att gnissla tänder, men jag har inget emot att äta frukost och läsa tidningarna på egen hand. Allt som krävs till frukost är kaffe som serveras i färgglada muggar, hemgjord rostat bröd toppad med tomat och basilika, och en sida med grönkål och rädisor.

Min tolkning av Arv kommer att sändas för sista gången den här säsongen på Dramaten. På teatern hoppas man kunna lösa upp gränsen mellan verklighet och fiktion. När Kicki Brambergs Margaret beskriver hur hon tar hand om sitt döende barn är det som om hon har lyckats; hon skrattar; vi är precis där. Jag trivs så bra att jag glömmer att starta eget. Salieri hävdar att musik är Guds början i Amadeus, ändå är det tydligt att människor ingår i teaterns publik här.

Utanför teatern hejar jag på en regissör jag inte känner så väl men har känt väldigt länge; när hon känner igen mig utbrister hon, “Så glad att du är här!Mitt kaffe har legat i min kopp ett tag, och jag är nu redo att ta ett foto och visa världen mina fräscha stövlar på Instagram.

Om bara några korta minuter kommer mitt band Mor att framföra tre helt nya låtar och en massa P spret-covers på Stockholms Musikplats. Dykning är som att lyfta i ett plan; det gör ont och känns jobbigt i början, men när du väl är i luften är känslan av höjd och kraft obeskrivlig. Mitt mest avancerade mentala tillstånd är när jag känner mig riktigt stark och kapabel.

Min mamma sitter i publiken; hon bor väldigt nära i Frankrike, så jag får träffa gamla vänner och komma ikapp dem. Mina är ganska spänd. Jag har tränats för att undvika allt eller alla som kan sänka mina serotoninnivåer och hålla min hotande förtvivlan i schack. Den här veckan planerar jag att slå den ökända “serotoninjackpotten” när mina barn och deras betydande andra besöker mig i Malmö.

Tid som spenderas med dem berikar mitt liv på oöverskådliga sätt. Vår dansk-svenska trädgårdshund finns även tillgänglig för gästvård. Efter att barnen och deras betydelsefulla andra lämnat för natten för att bo på MJ’s, fortsatte vi att dregla över frukost tillsammans fram till småtimmarna på morgonen.Jag skulle gärna vilja ha dem över, men jag vill inte att vi ska gå varandra på nerverna, så det vore bäst om de gick någon annanstans.

Bengt Palmers Fru
Bengt Palmers Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!