Vem är Mamma Till Börje Salmings Barn?

Sprid kärleken
Vem är Mamma Till Börje Salmings Barn?
Vem är Mamma Till Börje Salmings Barn?

Vem är Mamma Till Börje Salmings Barn? – Den legendariske Börje Salming reste till Kiruna International Arena direkt efter sin fars bortgång. Från det att han trevande trampade på skidor vid sex års ålder, tills han blev känd, ägnade han sig helt åt sporten. Han hade känslomässig smärta när han tänkte på sin far innan han fick terapi. Vårt möte på Nacka Strand finner Börje Salming lätt upprörd. Lisa, yngsta dotter till Pias, fyller snart arton och tillfället till ära planeras ett fantastiskt firande. För barnen är pappa Börjes attityd konstant; han är alltid glad att hjälpa till.

Hon kan inte säga nej, säger Börje, för hon har det kämpigt. Sen finns det att tänka på. Min ultimata ambition i livet är att vara en helt engagerad förälder. Att försöka beskriva den främsta ishockeyspelaren från Sverige är ingen enkel uppgift. Till en början var det ett ohyggligt odjur på insidan och utsidan. Men allt eftersom tiden gick föll den sönder och en mer delikat stil tog dess plats, och familjen hittade till slut sin plats.

Det var inte förrän vi kom tillbaka till Sverige som jag blev pappa, trots att jag var pappa när jag spelade i NHL. I dag är det jag som ska gå ifrån barnen och ta tag i tyglarna. Bianca och Rasmus, som är Börjes barn från ett tidigare förhållande, är i desperat behov av hjälp. De uppfostrades av Katarina. Rasmus spelar ishockey för Vaxholms IF, i likhet med Börje, medan Bianca är engagerad i landhockey och mångkamp.

Rasmus delar nu sin passion för sporten lika mycket som sin pappa. Även om de båda är mycket kunniga inom sina branscher, beror den ökade komplexiteten på den betydande utbildning som krävs och det faktum att pappa också är involverad som chaufför. Att de har det så bra gör Börje glad, och det säger hon lika mycket. Jag kommer också överens med mina äldre barn, och de är faktiskt i behov av min hjälp med något annat. Att hjälpa Teresa in i sin gungiga rocker var nästa steg.

Att vara pappa är det viktigaste och Börje lärde sig i unga år att klippa och klistra är en konstform. Ingen annan har hjälpt mig, inte ens min bror; min mamma gav mig aldrig råd om nya saker att göra, och det enda nya jag fick i december var ett par handskar för att hålla mina händer säkra. När jag ville ha något riktigt speciellt var jag vanligtvis tvungen att beställa det själv. Jag skulle säga “Det där kan jag ta” när jag såg en oregerlig klubba eller något annat som behövde trimmas.

Erland, Börjes pappa, är känd för att ha en hund. Ett tag ansåg Börje Kirunas ishall, som han ägde, vara hans andra hem. Kanske var det en blandning av hans rädsla och de hemska händelserna kring pappa Erlands död. Pappans tumme krossades när han arbetade i ett stenbrott nära Kiruna, i en fruktansvärd olycka.

Som femåring var Börje förträngde alla människor som var kopplade till pappan i sin begränsande känsla att pappan hade inte förträngat mig. Men jag var fortfarande inte ett fan. Det var vackert, men jag kunde inte prata om min pappa förrän jag anmälde mig till en kort terapisession. Jag kunde se min pappas blåmärken när jag såg händelsen utvecklas.

Bara några veckor innan pappa gick bort tog Salming-pojkarna – Börje TV och Stig – ett familjeporträtt med sina föräldrar, Erland och Karin. Patriarker som morfar Anders och mormors syskon piskade pappa, men han var opåverkad, tvärtemot vad folk tror. Det gjorde mamma Karin ännu argare.

Min mamma har alltid gråtit mycket, precis som jag. Att gå tillbaka med min mamma är något jag egentligen inte älskade att göra så mycket som hon minns, även om hon säger det hela tiden. Jag fortsätter ändå att följa hennes instruktioner. Jag hängde länge i gången. Isak Farbror var en barnlös man. Efter giftermålet med Isak, pappa Erlends yngre bror, bodde Karin och hennes två söner hos sin familj. Bostaden låg precis bredvid familjens hem, bokstavligen.

En lillasyster som hette Carina välsignades in i Börjes hem när han var tio år. Isak var irriterad, men han höll också med om att pojkar inte skulle gråta. De inkluderade hans far också. Färgerna var riktigt fina, Isak. Ingen såg upp till Börje som pappa, säger han. Jag lärde mig att bita och fiska av honom. På sin sjuttioårsdag berättar Börje Salming för Pia sanningen om sin kärlek.

På lördag fyller ishockeylegendaren Börje Salming 70 år. Hans förkärlek för sin 53-åriga dotter Pia Lindahl och hans vardag beskrivs i en lång intervju han gav till Sportexpressen. Om du frågar Salming, “Vi gör det bra som ett team,” Det finns ingen som kan mäta sig med honom i svensk hockeyvärld.

Från 1973 till 1989 vann han en mängd troféer samtidigt som han förankrade Toronto Maple Leafs matcher. Även om detta är en isolerad händelse, hävdar Salming att han firade sin 70-årsdag i lördags. Han hävdar i en intervju med Sportexpressen att han trots lite ankelproblem mår fysiskt okej. Hockeystorheten är just nu bosatt i Nacka Strand, en förort till Stockholm, tillsammans med sin fru Pia Lindahl.

När Börje och Pia sprang på varandra vid femårsfirandet 2005 på Undici, fotbollsspelaren Tomas Brolins båt, fick de båda avslag. Här är vi i en bar. Även om klockan var långt över två på kvällen var tiden på klockan uppenbarligen högre. Pia är väldigt viktig för Salming, enligt berättelsen han minns, och de två dansade hela natten efter att hon frågade om hon fick gnida olja på honom. Vår vänskap blomstrade. Innan hon bestämde sig för att bli polis arbetade hon som jägare. Hennes frånvaro var förra sommaren. Min frus anställning på fältet är den vanliga motiveringen jag ger när hon går för att jobba.

Hjälp av Bianca Salming under Börjes livstid

Från tidigare affärskap har Börje Salming fyra barn. Avkommorna till hans första äktenskap med Margitta är Anders, 46, och Teresa, 44. Barnen till Salming och Katarina, hans andra äktenskap, är Bianca, 22, och Rasmus, 25, år.

Vem är Mamma Till Börje Salmings Barn?

Den medkännande Bianca Salming är en flerfaldig mästare. Hennes pappa, Börje, vakar över henne hela tiden. En gäst i hennes SVT-program “Carina Bergfeldt” kommenterade en gång att Biancas smak kanske var för mycket. Det finns tillfällen då jag känner mig lugn. Jag är upprörd över min pappas brist på empati och hans överdrivna oro för mig.

Av någon anledning kommer detta att göra mig arg. Jag menar, det finns alltid många frågor och det brukar vara riktigt komplicerat. Han ringer mig inte bara ofta, han smsar mig också ofta. Jag har inte bränt ner mitt hems brandstation på två år för han tycker att jag bara ska bränna mig levande. Hon sa till tv-tittarna att hon kommer att klara sig, även om det är pinsamt.

Börje Salmings barn har äntligen blivit vuxen. Börje Salming har bevittnat vart och ett av sina fyra barns mognad under sina 71 år som legendarisk gestalt inom ishockeyn. Nuförtiden bor alla syskonen Salming – Rasmus, Anders, Teresa och alla – hos sina föräldrar. Med sitt Borniconföretag importerar och distribuerar den före detta ishockeystjärnan Börje Salming olja, vin och sprit; han skriver också en självbiografi och fungerar som ansiktet utåt för sportvarumärket Salming. Han är en hängiven familjefar och pappa till fyra barn från sina två tidigare äktenskap. Nu är det dags för oss att kyssa dem med större intensitet!

Lars Salming föddes 1974–

Efter att Börje och Margitta knutit ihop säcken 1974 fick de sitt första barn, Anders Salming. Anders och hans älskade Jenny bor i den pittoreska byn Vaxholm, inte långt från Stockholm, där han är 46 år. Sedan 2008 har Anders arbetat som arborist, grafisk designer och 3D-modellerare på en arkitektbyrå. Som hobby spelar han ishockey för fjärdedivisionslaget IK Waxholm, precis som sin pappa. Efter att ha varit på en röd matta med sin pappa i flera år har Anders aldrig tittat på mingelbilder, vilket har påverkat alla hans syskon. Å andra sidan lade Börje upp en bild på Teresa och Anders på Instagram:

Teresa Salming kom till denna värld 1976. E

Teresa Salming, den andra av två barn till Börje och Margitta, är för närvarande 45 år gammal. De bor båda i Vaxholm, precis som hennes storebror och hennes älskade Tord. Teresa började sin roll som kontorschef för First AP Foundation för nästan tre år sedan. Hennes bakgrund är bland annat på ISS Software och NatWest, två finansiella institutioner. På Salmings flaggbutik i Stockholm innehade Teresa tjänsten som huvudslaktare för tre år sedan, i mitten av 2000-talet. Sedan dess har Teresa varit väldigt lågmäld, även om denna ögonblicksbild från All Inclusives galapresentation 1997:

Börje Salming och Teresa Balogh

Börje Salming, Teresa och Far gick alla på galapremiärer när decenniet gick mot sitt slut.

Salming Rasmus blev medborgare 1995

Två av Börjes barn, Rasmus Salming och den andra med sin nuvarande make, föddes i hans andra äktenskap, med Katarina Pettersson. Mama Katarina lägger ofta upp Rasmus Instagrambilder i sin roll som livsstilskonsult. Hennes ex-pojkvän Börje började dela bilder på sin son på nätet i oktober; han skulle senare skriva “Snygging” och andra emojis som svar. Inom ishockeyn har Rasmus spelat med IK Waxholm i division 4, precis som sin halvbror Anders. Rasmus bor i en lägenhet belägen i centrala Stockholm. Han samarbetade med sin far Börje för att casta nya karaktärer till biografin Pleasure:

Aalborg, Börje och Rasmus Salming

Rasmus Salming och Börje blev snabbt vänner medan de minglade på röda mattan. Vi kan tacka 1998 för Bianca Salmings födelse. Tillsammans med Katarina Pettersson är Bianca Salmings yngsta barn. När det kommer till hennes kändisskap är Bianca ännu mer orädd än de tre barn som nämnts tidigare. I SVT-talkprogrammet Skavlan diskuterade Bianca och Börje Börjes föräldraskap i början av 2021. Som Bianca hävdar:

När min pappa är väldigt grym och slår mig upprepade gånger blir jag så arg att jag blir väldigt tyst. Av någon anledning kommer detta att göra mig arg. Som Bianca påpekar är hennes fars passion för friidrott smittsam. En guldmedalj från SM är den senaste av hennes många idrottsprestationer.

Min historia med Börje Salming: Akut myotrofisk lateralskleros, mina barn och Pia

Uppmärksammade idrottare från Sverige inkluderar ishockeylegenden Börje Salming. Sportikonen Börje Salming, hans fru Pia och deras fyra barn omfattas alla av Nyheter24. Nyhetsbyrån rapporterar också om Salmings ALS. Kära Kirunasonen, Medan han spelade för Red Wings och Leafs blev Börje Salming en hockeyikon i Sverige och runt om i världen. Men hur väl insatt är du på detaljerna i den berömda idrottarens förflutna? Närhelst någon har en fråga om Börje Salming gör Nyheter24 sitt bästa för att svara på dem.

Jag undrade om du kunde identifiera Pia Salming, som är gift med Börje Salming.

2016 gifte sig Börje Salming och Pia Salming, som tidigare var Lindahl, på Krusenberg Herrgård, en lokal strax utanför Uppsala. Det känns så fantastiskt att jag inte kunde låta bli att fnissa hela dagen igår när jag skulle komma hem från gården. Av den enkla anledningen att gårkvällen var fantastisk och idag är mycket bättre. Börje Salming sprudlade till Expressen efter bröllopet om hur fantastisk dagen varit.

Vem är Mamma Till Börje Salmings Barn?
Vem är Mamma Till Börje Salmings Barn?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!