Sprid kärleken
Central Cee Död
Central Cee Död

Central Cee Död – John Andersson, en VK-sändare, hävdar att världsstjärnan skapade en elektrifierande stämning i Umeå trots några fel och en kort föreställning. Ännu mer häpnadsväckande är det faktum att detta hände i spelets allra sista sekund. Brittiska raptrion Central Cee uppträder exklusivt för Sverige på den storslagna Brännbollsyran-scenen. Lyckligtvis var hans audition framgångsrik, och spelet var avancerat i trettio minuter – vilket det absolut inte finns någon fritid för – tack och lov. Hur det än må vara, så fyllde artisten femton i går kväll.

Innan låten “Loading” startar inleds föreställningen med en hisnande svart-vit musikvideo som verkar vara en hybrid av den franska kultklassikern La Haine (Medan vi faller) och den brittiska deckarserien Top Boy. När Central Cee hoppar upp på scenen och stampar med fötterna gråter publiken, och när publiken känner sig överväldigad utbryter hela Arenascenen i jubel. I bakgrunden av “Let go” finns ett förslag på mer; det här lågmälda spåret bygger på Passengers enorma singel med samma namn stammnings.

Showen lyser verkligen under de två sista låtarna, Central Cees’ breakup lament och Day in the Life. De inledande riffen på låten som innehåller orden “Stäng av autotune, låt oss se hur du verkligen rappar” fungerar som ett exempel på detta . Brittisk drill, som är både starkare och mer simultan, ersatte autotuned pop i Central Cee.

Media använder ofta det faktum att brittiska övningar i svärdsstrider har sitt ursprung i Skottland och USA, nämligen Chicago, för att definiera genren. Tänk på: Central Cee har aldrig varit inblandad i en tvist med regeringen, och hans vistelseort är okänd. Det verkade som om han hade följt Kendrick Lamars förslag och “hålla sig i studion” för att bli rap- och listkungen.

I efterdyningarna av publikens entusiastiska sånger om “Hur kan jag vara homofob, min tik är gay”, avslutades föreställningen med den catchy låten “Doja”, som har varit trendig på TikTok under en tid. Förstärkning av Eves tidigare megahit “Let Me Blow Your Mind”, som fungerade som öppningslåt för hennes livekonserter, fungerade som grunden för denna nya singel.

Skälet avslutades när de tillåtna 35 minuterna var slut. Ja, trots mina ansträngningar att övertyga mig själv om att det inte är överdrivet långt. Central Cee är förmodligen en radikal extremist. Han verkar leta efter getternas fläckar med ett enastående fokus på deras hjärtan. Även om rappare kanske inte tycker om att uppträda inför stora folkmassor, kan de verkligen vända sig med väl genomförd scenproduktion, lämplig musik och, framför allt, en uppskattande publik. kommer från Shepherd’s Bush, London, Storbritannien, och framför rapmusik under monikern Central Cee. Han föddes den 4 juni 1998.

Efter släppet av “Loading” och “Day in the Life” 2020 sköt han i höjden till popularitet. Hans debutmix, “Vilda Västern,” publicerades den 12 mars 2021, och den nådde nummer två på UK Albums Chart vid release. Hans andra mixtape, 23 (släpptes den 25 februari 2022), släpptes. Dess första släpp var så populär att den snabbt blev den mest spelade låten i Storbritannien.

Samma år (2022) blev Central Cees “Doja” den mest streamade raplåten i Storbritannien på Spotify och toppade som nummer två på brittiska singellistan i juli. I oktober 2022 släppte han No More Leaks, hans debut för utökad pjäs (EP) med en stor etikett. Hans debut nummer ett i Storbritannien, “Sprinter” med Dave, släpptes i juni 2023, strax före deras samarbets-EP Split Decision Låten nådde inte bara nummer ett i tio veckor utan motstycke, utan den blev också den längsta singeln. i Storbritanniens historia.

I linje med dess unika Oakley Neil H.T. Caesar-Su föddes av föräldrar med blandade Guyanesiska och kinesiska härkomster i Ladbroke Grove, London, den 4 juni 1998. Hans mamma började vara ganska krävande på en global skala. ($2) De splittrades av ekonomiska skäl, trots hennes föräldrars ogillande. Hans mamma, Rachel Caesar, började besöka sin pappa när hon var 51 år gammal.

Central Cee, hans mamma och hans två yngre syskon flyttade till Shepherd’s Bush när han var sju år gammal, efter hans föräldrars skilsmässa. Dessutom har han en halvbror. Hans bror Juke Caesar, som släppte 23 mixtapes under aliaset “Lil Bro” När Caesar-Su besökte sin pappa var planen att spela amerikansk hiphop.

Förutom reggae och dancehall kommer han att uppträda under Notting Hill Carnival. Under hela lektionen höll Caesar-Su sig för sig själv, men då och då reste han sig upp och knackade på foten. Trots att han var två år äldre var han Digga D:s gymnasieklasskamrat. Caesar-Su valde att lämna universitetet vid trettio års ålder.

Caesar-Su började sjunga när han var femton år gammal, efter att en kompis tog honom till en inspelningsstudio. Han fattade beslutet att ställa upp tre veckor efter att han fick veta att han hade fått sparken från sin tjänst på en plantskola. Enligt CareerCentral uppmanade YBeeez Cees att fortsätta göra musik när de först träffades 2019.Central Efter att ha lämnat autotuned hiphop bakom sig och anammat ett sound baserat på brittisk drill släppte Cees “Day in the Life” den 14 juni 2020.

Im Mittelpunkt der

Efter succén med sin julisingel “Molly” kastade Hans andra singel “Loading” (släpptes den 22 oktober 2020) honom till ännu större stjärnstatus. De tre låtarnas musikvideor publicerades av GRM Daily.i “Commitment Issues” och “Loading” nådde båda nummer 20 på UK Singles Chart i februari 2021. Det självbetitlade mixtapet Wild West av Central Cees hade premiär i mars 2021 och spelades in direkt till toppen av UK R&B Albums Chart och UK Albums Chart vid lanseringen.

Central Cee Död

I september samma år nådde “Obsessed with You”, huvudsingeln från hans mixtape 23 (släpptes i november 2021), en topp på #4 på brittiska singellistan. I juli 2021 debuterade Central Cee’s Daily Duppy på tv. Den 6 januari släpptes den andra singeln “Retail Therapy” från mixtapet och den 27 januari släpptes den tredje singeln “Cold Shoulder”.på sidan 34, rad 37 Med 23 bidrag, Hans debutalbum, som släpptes den 6 januari. Den 25 februari 2022 var den första som toppade brittiska albumlistan.

Han premiärvisade sin låt “Doja” och dess musikvideo som regisserades av Cole Bennett den 21 juli 2022, efter smygtittar på evenemanget och online. Hans nådde toppen av sin singelkarriär med “Debuterade som nummer 2 på UK Singles Chart”, så vitt vi vet. Singeln nådde nummer fyra på Billboard Hot 100 i USA. Central Cees EP No More Leaks, som innehöll den tidigare släppta singeln “One Up”, publicerades oannonserat den 14 oktober 2022.

Efter avslutningen av Passengers “Let Her Go” den 16 december 2022, kom Hans singel “Let Go” in på brittiska singellistan som nummer sex. Med en miljard streams 2022 slog Central Cee det brittiska rekordet. “Me & You” släpptes den 9 februari 2023 och är den 45:e singeln av Hans. Central Cee och Dave samarbetade på “Sprinter”, som släpptes för allmänheten den 1 juni 2023. Släpptes som en fristående låt den 4 juni och fungerade som titelspåret på deras gemensamma EP Split Decision.

Central Cees första spår, “Sprinter”, slog rekordet för den största streamingveckan för en singel i Storbritanniens historia. Dessutom har låten den längsta varaktigheten av någon låt som sänts i Storbritannien. I slutet av juni introducerade Central Cee XXL-tidningen Freshman Class of 2023. Bara några dagar senare kom beskedet ut om hans partnerskap med Columbia Records. Den 21 juli läckte freestyle “On the Radar” med Central Cees och Drake.

Det var deras första singel, och den nådde sin topp som nummer 80 på Billboards Hot 100.[53] “The Too Much” – med den sydkoreanska artisten Jungkook, den australiensiska rapparen The Kid LAROI och den koreanska popstjärnan Central Cee – släpptes den 20 oktober. Den 6 april 2021 gjorde Model Central Cee sin debut i Drakes Nike X Nocta-linje. I november 2022 var han en del av Jaquemus “Neve World”-kampanj. The De har också ett jobb på JD, en brittisk återförsäljare av sportkläder.

2016 ändrade Central Cee sitt musikaliska fokus för att främja trapwave, en subgenre av hiphop som betonar användningen av elektroniska ljudeffekter. Central Cee höll sig för det mesta till en stil liknande brittisk drill efter att ha förklarat att auto-tune-metoden hade blivit överdriven med släppet av låten “Day in the Life” 2020.

Hans senaste verk har av vissa liknats vid en mer melodisk och energisk version av brittisk drill. Enligt Central Cee hämtade NBA YoungBoy inspiration från sådana som Jay-Z, J. Cole och Kendrick Lamar när han var ung. Cee har bekräftat biljetten Brännbollsyran i Umeå, enligt DiscographyCentral.

Den brittiska rapparen vars breakout-hits “Let go” och “Doja” kommer att uppträda på sitt event den 4 juni, så se till att markera det datumet i era kalendrar. I en hyllning till sin bortgångne vän Fredo sa rapparen Maxo Kream: “Fan, jag saknar ord just nu, jag blöder, jag älskar dig Bitch RIP en riktig vilde.” Fredo hävdade att Frederick älskar Maxo.

Den 27-årige rapparen Fredo Santa meddelades ha gått bort av Maxo Kream, vars senaste album Punken släpptes tidigare i veckan, via Instagram. Det höga blodtrycket och problem med p-pelaren som Chief Keefs fru Santana hade 2017 kan ha orsakats av hennes köttätande vanor. Maxo Kream, en nära vän till Hans, berättade om Santanas bortgång idag, den 20 januari.

Trots bristen på officiell bekräftelse på antingen dödsfallet eller olyckan uttrycker många sitt stöd i sociala medier. Drake och den danska DJ:n Akademiks är bland dem. Santana har arbetat med kända hiphopmusiker tidigare. Till och med Drakes musikvideo “Hold On, We’re Going Home” hade honom bland hans många krediter.

Central Cee (Oakley Caesar-Su) kommer från Shepherd’s Bush i London och är en rappare från Storbritannien. Han föddes den 4 juni 1998. Med släppet av “Day in the Life” och “Loading” 2020 blev han berömmelse. Vilda västern, hans debutmixtape, nådde en topp på #2 på UK Albums Chart när den släpptes den 12 mars 2021. Kort efter släppet toppade det de brittiska albumlistorna .

“Doja” av Central Cee toppade som nummer två på UK Singles Chart i juli samma år (2022), och överträffade alla andra raplåtar som streamades i Storbritannien på Spotify. No More Leaks, hans debut-EP för ett stort bolag, kom ut i oktober 2022. Efter att ha arbetat tillsammans på EP:n Split Decision, sköt hans låt “Sprinter” med Dave till toppen av de brittiska listorna i juni 2023. Under sina tio veckor på toppen av brittiska listorna slog låten flera rekord för rapmusik.

I linje med dess unika Oakley Neil H.T. Caesar-Su föddes av föräldrar med blandade Guyanesiska och kinesiska härkomster i Ladbroke Grove, London, den 4 juni 1998. Hans mammas familj kommer från Irland. Hans framtida mamma, Rachel Caesar, började träffa sin pappa när hon var femton år gammal, på grund av hennes föräldrars ogillande.

Deras ekonomiska relation försämrades så småningom. Central Cee, hans mamma och hans två yngre syskon flyttade till Shepherd’s Bush när hans föräldrar skilde sig när han var sju år gammal. Tillsammans med ett annat syskon är han halvbror. Han och hans bror Juke Caesar uppträder som “Lil Bro” på 23 mixtape.

Amerikansk hiphop spelade när Caesar-Su besökte sin pappa. Notting Hill Carnival är också där han kommer att introduceras till reggae och dancehall. Även om Caesar-Su ibland utspelade sig och tappade humöret, var han generellt lugn och sansad under hela lektionen. Han gick på samma gymnasieskola som Digga D, trots att han var två år äldre i Digga D. Caesar-Su hoppade av gymnasiet vid sexton års ålder.

Central Cee Död
Central Cee Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!