Sprid kärleken
Vem är Eva Armini
Vem är Eva Armini

Vem är Eva Armini – Gå till Olof Rudbecksgatan 25, rum 1401 i Göteborg för att se folkbokförd Eva Armini. Stadsdelen Johanneberg i Göteborg är där han bor. Eva Anneli Armini (76) och Johan Olof Harry Armini (76) är de två boendena på denna adress.

När Eva Armini vaknade för första gången i Sverige var Per Albin Hansson (sd) statsminister och Gustaf V kung. Hon föddes i början av sommaren, under stjärnbilden Jungfrun och hundens (jord och yang) tecken på den kinesiska zodiaken. Hon är i fyrtioårsåldern, vilket gör henne till en medlem av babyboomergenerationen. Hon ger bort mycket pengar.

Den andliga innebörden av det hebreiska namnet Eva kan sammanfattas i frasen “livgivande.” När ett barn förlorar sin mamma lär de sig snabbt att ta hand om sig själva. De får kliade på ryggen på någon som enligt lag måste älska dem, sova med en gallskrik och äta en nappflaska full av något som luktar gammalt cornflakes. Lycka, som Marcus Berggren har lärt sig, finns i ens tidiga år. På vilket sätt ska vi bete oss? Om du inte räknar ett gäng killar i Birkenstocks som alla tittar på HBO tillsammans, finns det inget definitivt svar.

Sanningen är att lösningen har spelat Lego-tagg med oss hela tiden den har försökt smyga sig på oss. Det mest naturliga i världen är det bästa stället att börja lära sig om vad som verkligen är naturligt. Jag menar inte att antyda att barn behöver förses med motsvarande en kunglig säng för att känna sig bekväma.

Sedan de förlorade sin mamma har de unga vargarna lärt sig att överleva på egen hand. Det måste definitivt göras en del justeringar. Dansa inte mambo på vita möbler samtidigt som du räknar till sju eller undviker siffran 22. Ändå, när de sätts ihop, blir de inget annat än mindre skillnader. Som barn får vi en inblick i andra människors liv, och som vuxna ägnar vi vår tid åt att försöka blockera det.

Hör själv händelserna under en hypotetisk dag:

Det är fullt troligt att Steffo Törnquist sprayades med en gallskrik innan han någonsin kom till tallriken. Tillbringar tid framför tv:n och tittar på ett program de tycker om (för oss är det Antiques Roadshow). Fyll samtidigt en sex-liters sovflaska med en lukt som påminner om inaktuella cornflakes. En laglydig medborgare måste älska klieg lights on rye.

Nästa steg är att ta på dig din Spiderman-uppställning och rapportera till “arbete”, som inte består av något mer än en hundrastgård med spader. Slappna av, stöna lite, småäta lite och begrunda dina omedelbara önskningar. Dags för lunch. En tuppel följde. Det tar två timmar två gånger om dagen. Den som rationaliserat bort de två sovtimmarna mitt på dagen borde kastas in i en syditaliansk “grotta” full av fogskum och gäldenärer.

Vi dricker oss berusade och går sedan hem och tittar på tv medan våra biologiska slarvar kokar lite kielbasa. Istället för blaffiga hommagjorda saker snackar jag hellre KPE; Skannar delikatess av rökiga snobollar av kött.Herren uppfostrade oss på en diet av “A Place in the Sun” och Smarties under hängflygning.

Sedan; Sova. Är det inte en underbar dag att uttrycka sig på? Vad är det som hindrar oss, exakt? Vi kan nu fira vår nyvunna frihet med en hamsters glädje genom att använda en mängd olika tekniska framsteg, som AI, robotsockertillverkare (Siri), elektroniska gnistcyklar (Anis Dum Domino) och tamejfan.

Jag lovar dig ändå att min kärlek till dig aldrig kommer att försvinna. Att arbeta långa timmar vid ett skrivbord med ett högt och litet tangentbord har lärt oss att det inte finns någon genväg till framgång. De som står längst bak på scenen anstränger sig för att undersöka sina reflektioner.

De överst på företagsstegen gör sitt bästa för att tappa koll på vem de är mitt i kampen.Utan den är du lika värdelös i samhället som en pedofil igelkott som lurar i djupet av Bräckbodens vatten.Att behöva arbeta är i sig onaturligt.Kanske för många timmar i sträck, när det verkliga uppdraget var att gå ut och hitta lite mat. Lägg ner maten. Induktionsspisen ska snart installeras på företagets andra sommarboende på Gotland.

Varje gång ett gäng politiska extremister försöker få ihop ett idealiskt samhälle, slutar de med en scen direkt ur Mad Max, komplett med halvnakna män som bär skidglasögon och navigerar i en karg ödemark i en misshandlad plåtburk för en strandvagn. .

Jag råder hastig läsning.Till stöd för en tvåårsplan, vid vilken tidpunkt alla som så väljer kommer att behandlas som tvillingar. Att vad vi än gör kan robotar göra bättre. Det finns gott om jobb för dem med liknande värderingar, men de betalar lite. Det är så vi kommer att utrota alla dåliga aktörer i arbetsstyrkan.

Vem är Eva Armini

Herren uppfostrade oss på en diet av “A Place in the Sun” och Smarties under hängflygning. Säg “upp” på tre, alla utom hjärnkirurger och chipsmaksutvecklare. Joeli Bulhes, Gabriels mamma, har släpat den unge pojken till Göteborg.

Ikväll är deras sista chans att se Coldplay på Ullevikonserter under Music of the Spheres-turnén. Att se Coldplay live är en no-brainer. En publik, Gabriel Jansson Bulhes, säger: “Det är ett fantastiskt band, jag har väntat på att få se dem.”Var det mycket som tävlade om en plats som tagalong?Det sammanfattar diskussionen. Han svarar, “Jag hade några på mig, men du var tvungen att ta dem med biten.”

Även om Mama Joeli Bulhes inte kom till Ullevi förrän över fem timmar efter att Coldplay gick upp på scenen, är hon exalterad över att se dem uppträda. Min son presenterade oss, och nu är han en av mina närmaste vänner för livet. Både musiken och orden är ganska spännande. Vi Coldplay-fans är inte bara en grupp tonåringar eller människor i början av tjugoårsåldern. Hon tycker att det här är en fantastisk plats att vara på.

Gabriel Jansson Bulhes kan inte avgöra vilket av två potentiella utfall som retar honom mest. Han lyssnar på “Higher Power” och “Hymn for the Weekend” regelbundet, men han vill verkligen att “Church” ska ta dess plats. Vi kommer dock inte att använda det idag. Han tycker att det är lite utöver det vanliga.

P1 har redan presenterat sin första terminsuppsats för sommaren. Lyssna sommarhov har döpt Eva Armini till framröstad. En annan magiker hade varit bättre. Hon säger i ett uttalande, “Jag växte upp av en mamma som inte ville ha mig.” Det finns inget bättre band än Coldplay. Mamma Majbritt säger: “Det är så lätt”, medan hennes beundrande avkomma ser på.

Efter att ha sett dem i London med vår familj på fem, visste vi att vi “måste se dem igen”, som pappa Rune uttrycker det. Vilket är ditt favoritalbum av Coldplay? Bland dessa är “Adventure of a Lifetime” min favorit. Såklart. Hon hjälpte mig definitivt att ta fram mitt inre fjol. Majbritt hävdar att språket är den avgörande faktorn.

Vid det här laget har resten av familjen en idé om vad man kan förvänta sig. De väntar på att ballongerna ska släppas ut vid rätt tidpunkt under ljusshowen. Det här är en chans som en gång i livet kommer som inte kommer igen. Vi tog upp det så fort vi kunde. Ema Latvyt tillägger, “Jag ser fram emot musiken, spänningen, ljuset och publiken.”

Det verkar för mig att killar i alla åldrar och samhällsskikt kan hitta något i sin musik att relatera till. Coldplay gör det möjligt för de med hörapparater att se det, vilket är något alla vill göra. Enligt Arnas Latvys, “Även om det är en musikkonsert skulle jag inte kalla det så, det var mer som en helt annan upplevelse.”

Följer resten av din familj med dig till Coldplay-showen? De har inte glömt händelserna från flera tidigare epoker. En dokumentär om Coldplay hade redan visats i Litauen innan vi kom, så de hade redan ett smakprov på vad de var inne på.

Av allt jag har läst och sett på nätet är att gå på en Coldplay-konsert en upplevelse som alla borde ha minst en gång, även om de redan känner till bandet. Arnas Latvys säger: “Jag hoppas kunna lämna här en förändrad man.” Min adoptivmamma förklarade för mig att en annan tants magi hade påverkat mig när jag var fem eller sex år gammal. Eva Armini berättar historien om en oönskad mamma i ett pressmeddelande.

Önskar att ständigt bli nöjd

Hennes biologiska föräldrar var stammisar i Stockholms redaktioner, så hon kunde hålla koll på dem på det sättet. Som Eva Armini uttryckte det i ett pressmeddelande, “En gammal dröm går i uppfyllelse: att kunna göra en sommar och att ha lyssnare som väntar på fortsättningen av min historia med återkopplingar och konstiga tillfälligheter.”

Den 12 juli klockan 13:00 lokal tid har Lyssnarnas Sommarvärd premiär i P1 och Sveriges Radio Play. Klockan 07.00 kan du lyssna på podden.Antonia Axelson-Johnson (också 79) är en anmärkningsvärd kändisfödelsedagstvilling.

Skidskytte 38-åriga Helena Jonsson. Jane Curtin, en 75-årig amerikansk skridskoåkare. Den 46-åriga Josefine Sundström står för all kod. Leila K, en begåvad artist som är 51 år gammal. Louise Hoffsten, en 57-årig konstnär. Nina Persson, en 48-årig konstnär. Den brittiske gitarristen Roger Waters (nu 79 år gammal).

Under åren sedan hennes födelse har Eva besökt 561 miljoner anläggningar och hennes hjärta har glidit genom bröstet på 2,8 miljoner människor. När det hände, hur gammal var Eva? När den ursprungliga iPhonen släpptes sommaren 2007 var Eva 60 år gammal. När den ursprungliga iPaden släpptes våren 2010 var hon 63. Eva var 22 år vid den historiska Apollo 11-månlandningen.

Året 1946

Svenska klubben IFK Moras Nils ‘Mora-Nisse’ Karlsson vinner vasaloppet för år 1946 klockan 18:08:42. De svenska herrarna i Helsingfors har segrat i årets finnkampstävling.Borra ner i samma avlopp. Eva bor i en lägenhet på fyra våningar. Olof Armini, hennes 76-årige man.

Vem är Eva Armini
Vem är Eva Armini

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!