Ty Pennington Sjuk

Sprid kärleken
Ty Pennington Sjuk
Ty Pennington Sjuk

Ty Pennington Sjuk – Men mer än hälften av barn med ADHD fortsätter att uppleva symtom under hela vuxen ålder. Cirka 8 miljoner vuxna lever idag med ADHD. Många människor upprätthåller en hälsosam livsstil efter att ha etablerat en framgångsrik professionell meritlista. Vissa kommer att bli allmänt erkända.

Här är ett urval av några välkända personer som har haft att göra med ADHD. Phelps kämpade i skolan som barn på grund av sin ADHD. Han njöt av att trasa på sig själv, var störande i klassrummet och kämpade för att avsluta sitt arbete. Phelps fick en ADHD-diagnos när han var 9 år gammal.

Phelps berättade för tidningen People att hon hade sett att lärare behandlade sina elever bättre än hon hade blivit behandlad. Hon hade observerat barn som hade gått i samma klass. En av mina lärare sa till mig att jag aldrig skulle bli något och aldrig skulle lyckas.

Mediciner förbättrade hans symtom, men Phelps fann till slut lindring från sin sjukdom när han simmade. Hans framgång kan tillskrivas hans engagemang för rigorös träning och de lugnande effekterna av vattnet. I samma ögonblick som han insåg att det var okej att prata med någon och be om hjälp “förändrade mitt liv för alltid”, säger han. Jag kan äntligen njuta av mitt liv till fullo. Phelps var den mest dekorerade olympier genom tiderna när han gick i pension. Han har vunnit 28 OS-medaljer, varav 23 är guld.

Kara Smirnoff

Den här artisten och professionella dansaren på Dancing with the Stars kom ut offentligt med en diagnos av uppmärksamhetsstörning med hyperaktivitet 2009. Smirnoff sa till The Saturday Evening Post, “Som professionell dansare har jag blivit känd för mina rörel och karriärprestationer, men de flesta vet inte om den andra delen av mitt liv – jag är en ung kvinna med hyperaktivitetsstörning.”

Smirnoff kan styra all sin vitalitet till sin favoritsysselsättning, dans. Hon har rekordet för flest troféer som någonsin vunnits av en kvinna på både amerikansk och internationell nivå på fem.
“Som de flesta vuxna har jag en mycket komplex mental modell. Hon säger: “Min dag är fylld med tio timmars dansupprepningar för mitt TV-program, koreanska språkstudier, performancedans och ständiga resor.

När mina ADHD-symtom förbättras kommer jag att kunna avsluta det jag började. Den här tv-stjärnan och ståupptecknaren är välkänd för både sitt glada uppträdande och sina enstaka förbittrade anfall. Mandel har Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) och Tic Disorder (OCD). Han växte upp i en tid då hans symtom inte formellt diagnostiserades eller behandlades.

“När jag växte upp på 1960-talet visste ingen vad mina symtom hette och ingen gick till doktorn för att få en diagnos. Så i mitt fall kallade de mig “Howie Mandel”, skrev Mandel i tidningen Additude. Idag tar America’s Got Talents showrunner medicin och går i terapi för att bättre hantera sina hälsoproblem. Efter att jag impulsivt erkände att jag hade OCD på ett samtalsprogram, var jag förkrossad. Jag agerar ofta utan att tänka.

Det är min ADD som pratar”, skrev Mandel. “Öppet, efter att jag gjort showen, kom folk fram till mig och sa,” Jag också. Det var de mest gälla ord jag någonsin hört. Du är aldrig riktigt ensam oavsett vem du möter i livet.

Denna husrenoveringsmästare förlorade aldrig sin barnsliga entusiasm. Pennington var ett hyperaktivt barn som störde sina klasskamrater. Till en början var hans läkare inte säkra på hur de skulle behandla hans psykiska problem.

Min mamma blev barnpsykolog och besökte mig i grundskolan för att kolla efter den smartaste eleven. Pennington sa till HuffPost, “Mrs Pennington, du vill verkligen inte veta vem det är.” Jag lät henne kika på mig genom fönstret i tjugo minuter innan jag klädde av mig kläderna, lade undan min bärbara dator och äter lite rullgardiner. Alla andra elever var de jag distraherade.

Pennington gick med på att låta läkare ge honom antihistaminer för att hjälpa honom att sova. Nu besöker han en psykiater regelbundet och tar små doser medicin dagligen. Pennington kanaliserar sina ADHD-symtom till sitt arbete och sina intressen.

När Pennington insåg att han var bra på konst och folk var intresserade av att anställa honom, insåg han att han hade en annan talang förutom självdestruktion. Det häftiga är att jag jobbade med el för att betala min konstskola och fortfarande hade alla mina tänder.

Ty Pennington Sjuk

Ty Pennington, 58, från Extreme Makeover: Home Edition, opererades akut för att ta bort en böld från hans hals eftersom den hade blivit så stor att han inte längre kunde andas. Efter att ha krävt omedelbar läkarvård är Ty Pennington på bättringsvägen.

Efter att plötsligt utvecklat andningsproblem förra veckan avslöjade stjärnan Extreme Makeover: Home Edition att han var tvungen att tillbringa några dagar på intensivvårdsavdelningen. Pennington skrev på Instagram den 14 juli: “Söndag slog jag ut på röda mattan för Barbie, i måndags flög jag till Colorado för att börja filma i Breckinridge, och tisdag morgon vaknade jag klockan 4 och kunde knappt andas.”

Det var en böld som hade vuxit sig så enorm att den blockerade mina luftvägar, orsaken till den halsont jag hade den senaste månaden. Cleveland Clinic definierar en abscess som en lokaliserad samling av pus som kan uppstå var som helst på kroppen. Som ett resultat av bölden hade Pennington, då 58 år gammal, “en intressant vecka” och fördes i hast till sjukhuset.

Efter det, “nästa sak jag vet, blev jag intuberad och flögs till ICU i Denver,” sa han. Pennington, som representerar HGTV och Max’s Barbie Dreamhouse Challenge, deltog i Barbie-premiären på kvällen då filmen hade premiär. För att fira sin hektiska vecka lade han upp en serie bilder på Instagram från sitt sjukhusrum, inklusive en där han ger kameran tummen upp medan en härva av medicinska ledningar löper över hans bröst.

Pennington kan ses med en slang insatt i luftstrupen på ännu ett foto från hans sjukhusvistelse. Efter att ha tackat sjukvården för att de “tar så mycket om mig”, utfärdade han en sträng varning till sina anhängare. Till vilket han använde hashtaggen “#justhappytobehere.” “En bra påminnelse om att LYSSNA på din kropp när den säger dig något”, skrev han. En välkänd långhornsras.

Men det finns också en dekorationsshow full av skandaler, inklusive försvunna pengar, misshandlade djur, falska adoptivföräldrar och en försvunnen gravid kvinna. Här är flera hemligheter om “Extreme Home Makeover” som du kanske inte har känt till. Ty Pennington, tidigare från “Extreme Makeover: Home Edition”, håller på att läka från en abscessborttagningsoperation.

Till intensivvårdsavdelningen, med heder. Pennington, 58, skrev på Instagram fredagen den 14 juli, dagar efter att ha deltagit i Los Angeles-premiären av Barbie, “Den här senaste veckan har varit intressant.”Några timmar innan han begav sig till Breckenridge, Colorado, för att börja filma ett nytt projekt, gick den tidigare Trading Spaces-entreprenören på röda mattan för Margot Robbies dockinspirerade film söndagen den 9 juli.

I sitt inlägg på sociala medier förklarade han: “Tisdag morgon vaknade jag klockan 04:00 och kunde knappt andas.” Jag har haft kliar i halsen i en månad och det visade sig att det var en böld som hade vuxit sig så enorm att den blockerade luftvägarna.

Pennington fördes till akuten, där han genomgick intubation. Bölden togs slutligen bort kirurgiskt efter att han flögs till en intensivvårdsavdelning i Denver. Pennington opererades den 12 juli och han släpptes från intensivvårdsavdelningen (ICU) torsdagen den 13 juli. Slutligen uttryckte han tacksamhet till den medicinska personal som hade hjälpt honom under hans vistelse på St. Anthony’s Hospital i Lakewood, Colorado, och Summit Health i Frisco, Colorado.

Många av Penningtons Instagram-följare uttryckte sina förhoppningar om ett snabbt tillfrisknande, och ett fåtal varnade för att bölder kan leda till sepsis och till och med dödsfall om de inte behandlas. HGTV-personligheten, som gifte sig med sin långvariga flickvän Kellee Merrell i november 2021, publicerade bilder av samtalen tillsammans med bildtexten “Varför detta kan vara så farligt på Instagram” på fredag. Återigen är jag oerhört tacksam för den medicinska personalen på Summit Health och St.

Penningtons tidigare motspelare på Trading Spaces delade sin glädje när de hörde nyheten om att han mådde bra. Babes!!!! Vilken hemsk situation, jag är lättad över att du är säker. Efter Genevieve Gorder och innan Paige Davis ringde in, “Kärlek till dig och Kellee,” sa Paige Davis. Davis, nu 53 år gammal, skämtade, “Glad att du inte är död, din gumman.” Jasmine Roth, en annan HGTV-designer, slog in med ett “Herregud, Ty!” Jag är lättad att höra att du är säker.

Pennington, som först blev framträdande som showens hotshot snickare innan han gick över till designsidan, har varit öppen med hur mycket han värderar sin hälsa och välmående tidigare. Jag tränar sju dagar i veckan och jag har aldrig arbetat hårdare i mitt liv (de här över 50 sakerna är inget skämt).

Det som hände är att det har gått 22 år sedan jag först dök upp på tv”, förklarade han i ett inlägg till Instagram i februari samma år. Jag kanske inte har ett sexpack eller vackert hår (med frostade spetsar) vid 57, men jag har visdom, empati och livslektioner, och jag har aldrig varit lyckligare i hela mitt liv.

Ty Pennington Sjuk
Ty Pennington Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!