Sprid kärleken
Tobbe Trollkarl Fru
Tobbe Trollkarl Fru

Tobbe Trollkarl Fru –Tobias “Tobbe” Blom, 44, har blivit ett känt namn bland svenska föräldrar då han i över ett decennium har fostrat barn genom både dockteater och tv-program. När han är värd för familjeunderhållningsprogram som Talang och Idol är det mest en glad och positiv Tobbe som vi får se. Och det verkar faktiskt vara en ganska korrekt skildring av vem Tobbe är både offentligt och privat. Under en intervju med Hänt förklarar trollkarlen att han brukar vara väldigt nöjd med livet.

Jag är väldigt fräsch. Sedan är det klart att tv-tittarna får en bild av mig och vi är bara människor. Precis som alla andra har jag naturligtvis upp- och nedgångar, men jag har aldrig haft något som verkligen gör ont eller något fruktrelaterat trauma.

Dessutom är det faktiskt ganska skönt att bli stulen. Men det här året har varit, för att uttrycka det med Tobbes egna ord, “en riktigt tuff sådan” för artisten. Han har drabbats hårt av coronavirusinfektionen, ungefär som andra människor runt om i världen. Tobbe var snabbt tvungen för att kunna fortsätta arbeta i senare trolleriföreställningar som programledarjobb.

En inte har träffat hela ens förvärv. Det här är inte bara för våra artister. Det är också en subjektiv fråga, inte relaterad till den ekonomiska skandalen. Det har varit ganska svårt. Det var roligt medan livet gick, och så plötsligt var det inte det.

Det verkar som att Tobbe har lyckats få barn som misstänks vara häxor att få komma in i den magiska världen, trots de restriktioner som Folkhälsomyndigheten infört. Under hela sommaren har han turnerat i Stockholm med sin pjäs “Trolleri i det fria”, där han har uppträtt utomhus för en publik på 49 personer.

Tobbe kommer även med en möjlig besked för både stora och små i intervjun med Hänt. Jag mår lite bättre nu och det verkar lite ljusare ute. Nu i oktober kommer pjäsen tillbaka på teatern, så det känns bara underbart!

Identifiera dotterns

Tobbe har varit volontär för barnomsorgen varje år. Något han gör även nu.-Det som jag tycker är absolut roligast är barnprogram, min kärnverksamhet. Allt annat kommer att vara en extra. De mest fantastiska sakerna kan och händer när man jobbar med barn. Jag tror att många programledare ser barnprogram som en språngbräda till karriären, men det är tydligt för oss som jobbat med det ett tag att det är det vi vill göra.

Tobbe har två barn på egen hand med sin fru Karolina Blom, 41. Sonen Sigge, 6, och dottern Towa, 9. Och visst kan man tänka sig att det är en sann dröm att växa upp med en pappa som båda är ett barnprogram värd och en magiker. Vad mer kan ett barn önska sig än direktkontakt med bolimbompadraken och fri tillgång till SVT:s jourfond? Ja, om vi ska tro Tobbe så är vi faktiskt inte de enda som tycker att det är intressant.

Den lille tycker nog fortfarande att det är roligt. Han kommer att tycka det är stort när vi sätter oss ner och tittar på Fångarna på storbildsskärmen ikväll och jag är där. Den stora tjejen är dock inte alls lika imponerad nu. Jag tror inte att hon har sagt något, men hon har det i huvudet och behöver egentligen inte göra något eftersom hon ändå lyckas uttrycka sitt ointresse ganska bra.

Flätningsplaner som är satta

Tobbe och hans fru Karolina väntar barn 2020. Det exakta antalet år sedan de bestämde sig för att flytta – och knyta ihop säcken – är nu tio. Den stora dagens pompa och ståt hade blivit Maldiverna. Vi skulle faktiskt ha gjort det så klumpigt och kastat oss ut på stranden.

Tobbe skrattar svårt att när vi förnyar våra löften skulle det vara lått att ha barnen med. De stora planerna är tid framöver på grund av pandemin. Men Tobbe dinglar inte för det! Han planerar att göra något med pengarna för att få restriktionerna upphävda, oavsett om det är barnen eller äktenskapet.

Tobbe Trollkarl Fru

Det är något år där vi får helt enkelt skjuta. Och vad är egentligen en bro över Maldiverna när man kan äta lunch utanför stan? Den svenska huvudstaden Tobbe Trollkarl, programvärd Tobbe Blom har också gått bort. Enligt tidningen Se och Hör gifte sig han och flickvännen Karolina Persson förra veckan i Enköping.

Han säger samtidigt som han kippar efter andra och tårarna faller längst hans kinder att det är lugnt, jag tänker bara på hemma. Det bara är en senaste så härt. Jag betraktar dem där igen. Jag vet att det är dåligt, men jag känner hemskt för min pappa, som inte är där. Enligt honom ska han vara där med dem och inte här.

Det är också det som är utmanande. Han säger i programmet att det är ackumulerad stress och oro som gör att jag blir ledsen och tycker det blir jobbigt, även om det släpps. Ansåg sig vara en dålig far. Blom började tvivla på sina beslut som förälder ut till havs, berättar han för Aftonbladet.

Känslan var att jag kände mig som en dålig pappa som borde ha stannat hemma för att ta hand om familjen istället för att vara ute på Atlanten. Jag upplevde lite “leonpappa-mentalitet” kanske. Efteråt mår jag bättre, men det är då känslorna blir otroligt starka och intensiva. Döda vid ankomsten. I ett sms, skriver han.

Karolina Persson och Tobbe Blom har varit gifta sedan 2010. Trettonhundra “Stora Dagar” har arrangerats av “Min Stora Dag” för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser sedan starten av år 2000. Efter att ha varit aktivt engagerad och tagit hand om sju barn i tjugotvå år har Tobbe Blom blivit en betydande aktör inom stiftelsen.

Det jag har med längst är också ett resultat av att jag gör sammanhanget passar så oerhört bra. Ett barnsjukhus är som en klippt och skuret. Varje konsert har jag en liten trolleriväska med mig, vilket är en stor utmanande förändring för artister som behöver ett helt band bakom sig för att kunna uppträda. Dessutom är jag efter alla år av arbete med barn-tv faktiskt ett bekant ansikte för barnen. Tobbe Blom turnerar just nu över Sverige och uppträder i dockteater för barn och vuxna.

Han har varit på en soloflygning över Atlanten med resten av besättningen i TV4:s “Över Atlanten” sedan slutet av augusti. Våren 2024 är premiärt för programmet. Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv tagit del av hade Tobbe Blom en fast inkomst på 601 500 kronor 2021, vilket ger en vinst på 50 125 kronor i månaden. Han hade samma år ett kapitalöverskott på 385 859 kronor.
Nyheter24 har att säga mer om det svenska trollkarlen som spelar mest i Google.

2010 gifte sig Tobbe Trollkarl med sin fru Karolina Blom och sedan dess har de varit tillsammans.
År 2020 planerade paret att fira sin bröllopsdag genom att åka till Maldiverna och förnya sina löften, en semester som aldrig ställdes in på grund av pandemin.

Vi skulle faktiskt ha gjort det så klumpigt och kastat oss ut på stranden. Tobbe sa till Hänt i en intervju att det skulle vara kul att ha barnen närvarande när de klipper sig. Paret kunde dock njuta av en middag på stan istället för en överdådig semester.

Det är något år pådelat som vi känner skjuta. “Och vad är egentligen en kupp på Maldiverna när man kan äta lunch utanför stan”, sa Tobbe till Hänt. Jag var hemsk, alla visste det, men vi trodde att det bara berodde på påverkan. Tobbe berättade för Nöjesbladet att han visserligen hade känt ont i huvudet och kroppen, men det var inte så allvarligt att han ville stanna inne. För andra gången har Tobias “Tobbe Trollkarl” Blom och hans fru Karolina blivit föräldrar.

Tobbe Trollkarl Fru
Tobbe Trollkarl Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!