Thomas Stenström Familj

Sprid kärleken
Thomas Stenström Familj
Thomas Stenström Familj

Thomas Stenström Familj – Den kommande säsongen av S mycket bättre kommer att innehålla Thomas Stenström som värdpar tillsammans med Melissa Horn. Han delar också sitt hem med sin fru Rebecca Hedén. Hans hit från 2014 “Sl mig hrt i ansiktet” finns nu med på årets “Så mycket bättre” singel, som han skrev och framförde tillsammans med Melissa Horn.

Thomas Stenström har släppt en stor mängd musik sedan sitt genombrott med “Sl mig härt i ansiktet”, och vi kommer snart att kunna höra andra stora artister som cover hans låtar. Det har släppts fem album i år, och han beskriver det femte, Dreamer, i en intervju med DN.

Det handlar om omtanke och framgång och kärlek och att leva! Vissa människor skrämmer mig från att fokusera på stora känslor. Men jag känner mig helt tillfreds med dessa känslor. I allmänhet älskar jag när allt äntligen är klart. REBECCA HEDÉN, MD, LEVER IHOP

Thomas Stenström bor tillsammans med Rebecca Hedén privat; de förlovade sig nyligen. Makaryträden är sammanflätade söder om Stockholm. Thomas och Rebecca har varit tillsammans länge, även om han sällan pratar om deras förhållande. Det skulle vara intressant att se vad han bestämmer sig för att avslöja i S mycket bättre, där vi sällan får höra svenska musiker prata öppet om sitt privatliv.

ÅRET 2021, DE MEDVERKAR I S MYCKET BTTRE

Eftersom Thomas Stenström och Melissa Horn är programmets officiella “värdpar” för året kommer de att dyka upp i varje avsnitt. Många kända svenska musiker kommer att närvara på efterfesten, däribland Siw Malmqvist, Maxida Märak, Daniel Adams-Ray, Moonica Mac, Peter Jöback, Casper Janebrink, Cherrie, Viktor och Gustaf Norén, Marie Nilsson Lind, Harpo, och Andreas Mattsson.

Thomas Stenström tillbringade hela natten med låten “Sl mig hrt i ansiktet”, och han presterar ännu bättre i “S mycket bättre” i år. Vem är kvinnan som står vid hans sida? Nu det senaste och bästa från Rebecca Hedéns flickbok. När artisterna som är inblandade i Så mycket bättre 2021 fick sparken stod det klart att Thomas Stenström var en av dem.

Eftersom Thomas är där hela säsongen ska han ha tagit in en rejäl del av sin egen mat utan hjälp av sin fru Rebecca Hedén. Thomas Stenström är i ett förhållande och kan kalla sin flickvän mer än bara en flickvän. De är verkligen gratis gåvor! Rebecca använder namnet Stenström på sociala medier, men hennes folkboksinlägg tyder på att hennes förnamn fortfarande är Hedén.

Tidigare har Thomas varit återhållsam med att dela med sig av detaljer om flickvännen. När Martin Björk frågade Thomas i en intervju om han har en aning om att han “skulle rka ligga med ett fan” svarade Thomas tidigare: “Det är ju min flickvän, jag vet att det är inget fan liksom.”

Rebecca, till skillnad från Thomas, har valt att hålla sitt sociala medieliv privat, särskilt på Instagram. Där går hon under namnet beccastenström och samlar snabbt på sig över 200 personer när hon skriver. Det hon delar på den sociala mediesidan är bara för hennes närmaste vänner och familj.

Rebecca Stenström är chef för lärande och utveckling på AW Academy Group, enligt hennes LinkedIn-profil. Rebecca har arbetat med AW Academy Sweden sedan 2016, och i tre år dessförinnan var hon akademisk arbetare. Hon lade åtta år på Stadium, där hon arbetade, från 2007 till 2015. De senaste åren var dock relaterade till Rebeccas utbildning på Södertörns gymnasium, där hon utbildade sig till personlig veterinär.

Rebecca Stenström tittar på långt håll

Thomas Stenström och Rebecca har bestämt sig för att börja ett nytt liv tillsammans bort från allt buller och kaos i staden. Därför finns det inga offentligt tillgängliga bilder av dem båda tillsammans. Men Rebecca har delat ett foto på sig själv på Linkedin.Thomas Stenström haltade stadigt genom 2014 på styrkan av sitt album Sl mig hrt i ansiktet.

Han har en enorm fanbas, men Rebecca Hedén är inte en av dem. Läs Thomas tankar om kärleken.Thomas Stenström är en svensk musiker och låtskrivare som hade en massiv hit 2014 med “Sl mig hrt i ansiktet.” En låt med över 50 miljoner Spotify-strömmar idag. Men vem är Thomas när han plötsligt försvinner från synen? Han svarar!

Den 19 januari 1988 föddes Thomas Stenström; han är för närvarande 33 år gammal. Konstnären går också under sitt mellannamn, Karl. Det fullständiga namnet är Karl Thomas Stenström. Men förnamnet är omisskännligt Thomas.

Thomas kommer ursprungligen från södra Sverige; närmare bestämt kommer han från Uddevalla stad. Han är för närvarande bosatt i Stockholm, i sydvästra förorten Hägersten. Men han bor inte själv! Thomas Stenström är inte bara en flickvän; han har också en fru. Thomas och Rebecca Hedén är nygifta och bor för närvarande i Hägersten tillsammans. Hon är 33 idag som Thomas, men hon föddes den 22 oktober 1987, vilket gör henne ett år äldre än honom. Ta reda på hur musikerns karriär.

Thomas Stenström Familj

Partner till Thomas Stenström

Thomas Stenström är en gåva till Rebecca Hedén, som föddes den 22 oktober 1987; det innebär att hon fyller 36 år sommaren 2023. Paret har varit tillsammans i många år, men de väljer att hålla sitt förhållande privat. Enligt sin LinkedIn-profil är Rebecca AW Academy Groups Head of Learning & Development.

Stenström, Thomas ltar

Thomas Stenströms “Sl mig härt i ansiktet”, som släpptes 2014, blev viral. Musikkarriärerna har dock inte alltid varit entydiga. Han jobbade tidigare på Coop och hoppades att bara kunna fokusera på sin musik en dag. Hans skrev låtar hemma och det var inte förrän han skickade in två låtar till Ted Gärdestads låtskrivartävling som hans musikkarriär tog fart, som Sami berättar.

Jag hade skrivit mycket svensk poesi sedan jag var tonåring, men jag lät aldrig någon se den. De pratade om både ilska och sorg. Det var första gången han visade två lattes för någon, och första gången någon sa till honom att de var bra.

Thomas Stenströms karriärväg

Thomas Stenström kunde ägna sig helt åt sin musik efter att ha blivit erkänd och fått en utbetalning på hundratusentals svenska kronor. Han ägnade sommaren åt sitt band och låtar, planerade studiotid och startade sin karriär.

När jag fick betalt hade jag bokstavligen bara hundratals svenska kronor kvar på mitt konto. Där jag kommer ifrån, när folk säger att pengar är slut, är det verkligen så. Det finns inget sparkonto att ta ut från. Vid 22 års ålder befann jag mig plötsligt med hundratusentals dollar på banken.

På kvällen hör du “Ser du mnen där du är. Lutan blev snabbt populär bland musiker. I TV4:s program “S mycket bättre” 2021 framträdde Thomas Stenström tillsammans med Melissa Horn, Peter Jöback, Moonica Mac, Daniel Adams-Ray och många fler. Carola firade 40-årsjubileum för året hon vann Melodifestivalen med låten “Främling” genom att hålla en fest och framföra låten för första gången på en konsert.

Jag kunde inte vara lyckligare i det här ögonblicket. Carola, klädd i rött, sa: “Jag är så tacksam.” 2005 blev Carola uppmärksammad för att ha stulit en blomma från Skansenscenens utställning. Programledaren Pernilla Wahlgren gav henne chansen att göra det igen senare samma kväll genom att beställa “lite kast med krukväxt”. Tyvärr misslyckades båda artisterna att ta med sig sitt A-spel.

Artisterna Hanna Hedlund och Lova, samt dansbandsfröken Lucianoz, som valde låten “Our Best Time Is Now” framför sitt eget material, deltog också. Erik Grönwalls stora genombrott kom när han tävlade i Idol 2009 och vann tävlingen . Sedan dess har livet varit en kamp mot en sjukdom som har satt ens liv på is. Detta är en komplett guide till musikern.

Idol av Erik Grönwall

Idol 2009:s stora pristagare var 35-årige tävlande Erik Grönwall. I mästerskapsspelet spelade han en låt som heter “Höger” som skrevs speciellt för de två finalisterna. Låten “Lot” blev en dundersuccé och var hans debutsingel.

Skid Rows Erik Grönwall

I början av år 2022 fick Instagramanvändaren Erik Grönwall ett meddelande. Enligt Aftonbladet var Erik ett fan av det New Jersey-baserade rockbandet Skid Row. Eriks framförande av bandets hitlåt “18 and life” under hans Idol 2009 audition hjälpte honom till nästa omgång av tävlingen. Gruppen ville veta om de kunde kommunicera med Erik via ett zoomsamtal. Under deras samtal frågade Rachel Bolan, bandets basist, honom om han fick gå med dem och “komma ikapp” för några dejter.

Thomas Stenström Familj
Thomas Stenström Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!