Sprid kärleken
Theo Wahlgrens Pappa
Theo Wahlgrens Pappa

Theo Wahlgrens Pappa – Tillsammans har Pernilla Wahlgren och exmaken Joachim Lennholm en son som heter Theo Wahlgren. Som 16-åring bor han hos både sin mamma och pappa – men uppehållsreglerna kan vara andra. Om man ska tro Pernilla så ska Theo ha sagt till Pernilla att han är så våldsamt fientlig mot henne.

Mycket gemensamt har Pernilla Wahlgren, 55, och Sofia Wistam, 56. Först till kvarn när det kommer till hur många barn de har. Både Pernilla och Sofia har förstås fyra barn, förutom tre söner och en dotter. För Pernillas del är den enda kvarvarande familjemedlemmen hennes son Theo Wahlgren, som är sexton år.

Han tillbringar en vecka i taget med sin 50-årige pappa Joachim Lennholm och den andra med sin flickvän Pernilla. Det verkar också som att han gör lite av vad han vill på den fronten. Pernilla Wahlgren om händelsen med Theo: “Jag sa till honom. Sivrigt är att det inte är lika hårt hos Pernilla som hos pappa Joachim.

Något” som Pernilla nämnde i podden Wahlgren & Wistam. Honor och Sofia har känt att det ofta känner att de “curlar” barnen och har svårt att sätta gränser för vad de egentligen klarar från själva. hennes son Benjamin Ingrosso, 26. Samma situation finns med Theo.

Ja, jag sade faktiskt till Theo härom dagen, då jag sade: “Theo, du måste faktiskt börja skärpa dig, hänga upp handdukarna och inte bara läppa dem på golvet i badrummet, samma sak med kläderna i ditt rum lägg dem på stole istället för att bara släppa dem på golvet,” Pernilla berättade att hon hade rätt till Theo.

På hårda order från Papa Joachim, tycker Theo

Theo fick ett svar som fick Pernillas mammahjärta att smälta, vilket ledde till att hon avvisades. Samtidigt avslöjade han att det är ännu svårare när han är med sin pappa.

Så här ska Theo ha sagt:

Han är mycket hård med mig och jag måste städa själv och han går bara i mitt rum förutom att slampan får nog och bara “nu städar du ditt rum” och då är det osäkert. sa Theo och prestat: Jag tycker det är mysigt mamma att innan du kommer hem till dig kommer jag in i mitt rum, då du har bäddat sängen, vikt ihop alla kläder.

At a famous festival on the island of Stacy in Stockholm in April 2002, the dearly beloved konstnären Pernilla Wahlgren, 54, och polisen Joachim Lennholm, 49, träffades. Emilio Ingrosso, 56, är pappa till Pernillas tre äldsta barn och hennes tio år långa relation var väldigt turvy.

Upplösningen varade i nästan fem år, men i mars 2007 välkomnade sångaren och polisen en son, Theo, som bara var femton år gammal (!). Förhållandet tog dock abrupt slut 2008 och Pernilla har själv berättat om de tuffa tiderna som följde i sin podcast “Wahlgren och Wistam”: Petri Wahlgrens egna ord om de tuffa tiderna efter uppbrottet.

Jag hade aldrig lyckats utan mina vänner. Jag tog många år innan jag tagit på att prata om det. Men jag har nu övervunnit min depression, sorg och självmordstankar. Pernilla berättade om det smärtsamma uppbrottet även under hennes medverkan i SVT-programmet “Stjärnorna p` slottet” 2020.

Jag var väldigt härlig och tänkte att nu har jag barn och ska få vara befamilj. Naturligtvis en närliggande pappa. Finally, though… Han meddelade, men det slutsats innan Theo var ett år. Theo har levit varannan vecka-liv hos sina föräldrar sedan ruinet. 2018 avslöjade Pernilla för Svensk Damtidning att detta resulterade i något riktigt positivt:

Idag har vi en excellent relation after att theos pappa och jag har delat lika ansvar och kostnader.
Även med sin tidigare ex-pojkvän Emilio hade hon lyckats bevara deras förhållande, som Pernilla förklarade:

Så idag kan jag verkligen säga att jag har en bra relation med papporna för mina barn. Det har varit inte lätt. Självklart! Det har varit tumultartat, men nu är vi på ett bra ställe, inga fler stormar, vilket resulterar i harmoni.

Den harmoni som just nu styr relationerna med barnens pappor har också fått sångerskan, som varit singel länge, att känna sig redo att gå in i ett nytt förhållande. Dessutom hittade hon äntligen kärleken igen med Christian Bauer, 55, för ett år sedan. Theo, som är son till Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm, blev 14 år i våras. Pernilla har nu svarat en nyfiken läsares fråga om Joachim.

På en berömmelsefestival på Stacy Island i Stockholm i april 2002 träffades den älskade artisten Pernilla Wahlgren och dataexperten Joachim Lennholm. Café, tidningen som låg bakom festen, anordnades för att fira att Pernilla utsågs till Sveriges sexigaste kvinna av tidningen. Kort efter mötet blev Pernilla och Joachim ett par. Parets son Theodor föddes 2007, men Pernilla och Joachim bestämde sig för att gå skilda vägar ett år senare. En tung börda lades på Pernilla av bristningen.

Theo Wahlgrens Pappa

Jag har hela tiden högt genom den där fasaden. Jag har haft otroligt otur sedan Jocke lämnade mig. En sådan dödssmärta har nästan drabbat mig. Fram till den här tiden har vi fortfarande levt som en familj, även om vi inte har varit det. Vi har haft väldigt väldigt lätt ihop och har gjort alla saker tillsammans. Under en intervju med Mama 2013 uppgav Pernilla att det faktiskt har varit tre stycken, som spelat minigolf, bowlat, spelat, cyklat, fiskat m.m.

Det är som ett förhållande just nu. Idag har Pernilla ett bra förhållande med både sin ex-pojkvän Emilio Ingrosso och Joachim. 2018 sa Pernilla i en intervju med Svensk Damtidning: Nu har det varit lätt, men jag kan på riktigt säga att mina barn har en bra relation med papporna. Självklart! Det har varit tumultartat, men nu är vi på ett bra ställe, inga fler stormar, vilket resulterar i harmoni.

Vår älskade Theos födelsedag

Theo firades att fylla 14 år på dagarna två den 21 mars. I sin mycket lästa blogg har Pernilla beskrivit hur familjen skämde bort Theo med både presenter och överraskningar. Mottagningen började på Nobis-hotellet i Stockholm med gäster som Sianca och Benjamin Ingrosso.

Det blev fika och mys hemma hos Pernilla på Lidingö efter staycationen på hotellet. Medan Theos pappa var där märkte en intressant och uppmärksam bloggläsare. Läsaren sa: “Theos pappa, är han någonsin på kullen när han fyller tanken?”

Nej, Pernilla var inte färdig med att svara:

“Åh, han var också där!”, följt av en glad ansikts-emoji. Den kanske mest framstående familjen i landet är familjen Wahlgren/Ingrosso. Älskade föräldrar, syskon och barn är alla en del av Pernilla Wahlgrens familj. Och i dagens auktion är det förstås barnen som tar hem varorna.

Pernilla har tre barn med Emilio Ingrosso: Oliver, Bianca och Benjamin, alla är mycket framgångsrika inom sina egna områden; ändå är hennes yngsta son, Theo, inte någon som vill ha uppmärksamhet från paparazzi.

Joachim Lennholm affär med Pernilla Wahlgren

Lite efter uppbrottet med Emilio hittade Pernilla kärleken igen i Joachim Lennholm. Och efter fem år ihop kom deras långa barn till världen. Även om Theo föddes 2007, avslutade Pernilla och Joachim sin kärleksrelation bara ett år senare. Svensk Dam har fått besked av Pernilla att hon och Theos pappa har varit lika delade på ansvar och utgifter och att de för närvarande har en bra relation.

Pernilla Wahlgrens guld inför jul med sonen Theo

Men nu under semestern ska det upp till ytan igen. I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam-podden berättar Pernilla om ängeln hon kände i julhelgen efter att hon gjorde slut med Joachim. När det gäller Theos, jag var typ “nej, jag kan inte föreställa mig om vi skulle ha en jul till.” “Det var så viktigt för mig att feiera jul utan Theo eller mina barn,” säger hon och fortsätter:

Den här typiska juldagen, när alla samlas med familjen, kan jag inte föreställa mig något värre än att vara separerad från mina barn. Pernilla Wahlgren, 53, greps för misshandel när hon var i sällskap med sin ex-pojkvän Joachim Lennholm, 48. Här berättar hon nu om de jobbiga känslorna efter det tragiska beskedet.

De kämpade för att få barn under Pernilla och Joachims sex år lång insättning. Dessutom fick hon ett missfall innan hon blev gravid med Theo. Just nu berättar hon om den svåra upplevelsen i “Wahlgren & Wistam”. Situationen hänger ihop med att hon och Sofia Wistam kontaktar sin vän och 43-åriga poddvän Carina Berg.

Carina har vid flera tillfällen berättat om sina egna svårigheter att försöka bli gravid med maken Erik Berg, 32. För tillfället är hon upptagen med tv-serien “Var fan är storken?”Carina Berg säger i “Wahlgren & Wistam” att det har varit lika svårt som fantastiskt att göra det.

Theo Wahlgrens Pappa
Theo Wahlgrens Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!