Sprid kärleken
Sussie Eriksson Partner
Sussie Eriksson Partner

Sussie Eriksson Partner – Den svenska sångerskan och skådespelerskan Sussie Eriksson är känd för sina roller i den klassiska serien c/o Segemyhr och tv-programmet Ack Värmland. Allt du kan tänkas vilja veta om skedespelerskan sammanfattas av Nyheter24.

Sussie Eriksson och Calle Sterner kom tvåa i Let’s Dance 2020. I sitt senaste sommarsläpp berättar Sussy när hon av misstag vandrade in i Calle. Under sommaren av P1 säger han: “Det var där jag var tvungen att sluta.” Sussie Eriksson, den sångare, är folkmusiker och saxofonist. Sussie har medverkat i ett antal filmer, bland annat Lilla Jönssonligan och cornflakesuppen, där Jönssonligan spelar framträdande roller. Hon har även medverkat i andra populära folkserier, som Segemyhr och Ack Värmland.

Hon kan nu lista sin sommarverksamhet som en “sommarpratare” på sitt CV.Kampen bakom musiken: Sussie Eriksson i Let’s Dance. Sussie tävlade i hitdanstävlingen Let’s Dance 2020. Där dansade hon tillsammans med Calle Sterner och ledde vägen till en alternativ klubb. När de två vaknade på morgonen innan den stora matchen, berättade Sussie om kampen bakom kulisserna för kultklassikerna:

Vissa morgnar får jag den knappt ur sängen. Men om man blir lite varm försvinner det, sa hon.
Det finns dock inget behov av larm. Enligt Calle Sterner, “Jag brukar ta lite revben en gång per säsong.”Sussie förklarade att något annat hände under programtiden även om inga bränder bröt ut.

Några gånger har jag blivit krattad på rågen, men förutom det har vi verkligen kommit på det här. På Sussie Erikssons väg ut ur Let’s Dance klev Calle Sterner in för att stoppa henne. Sussie kände sig äntligen redo att ta sig an rollen som P1 sommarpraktikant. Sedan sjöng sångarna om hur lång tid det tog dem att komma till Let’s Dance-omgången av tävlingen.

Jag bad om “Dansa tiodans in directsändning.” För varje dag blev jag mjukare. Jag var alltid omgiven av de bästa lärarna, guiderna och vännerna i världen. Calle Sterners göteborg är glad och snäll. Som sög in mig i allt och trollade och fixade mig. Inlärningsprocessen gick snabbare och jag blev mer tålmodig för varje vecka som gick. Sussie berättar också om den gången hon stannade för att vänta på Calle medan han tränade ett lite svårare danssteg.

Men när Calle förutsade att jag skulle utföra en backvolt i ett snabbt steg, likställde jag det med att vara på en avlägsen plats i öknen utan mat eller vatten, och så slutade jag.Vi kom till slutet och där blev vi två, och jag var världens lyckligaste par, som Sussie uttrycker det.

Sommaren i P1 börjar som en podd klockan 07.00 och slutar klockan 13.00. Vecka efter vecka i “Let’s dance” reflekterar Sussie Eriksson över sig själv och jämför danssuget med längtan efter nyhet.
Det musikaliska geniet må vara ett enda barn, men det hindrar henne inte från att uppleva glädje, skratt och framgång på en regelbunden basis.

Eriksson.Skater och artisten Sussie Eriksson, 57, och hennes danspartner Calle Sterner, 30, har gått vidare till semifinal i TV4:s “Let’s dance”. Paret har uppvaktat många av juryns bästa målskyttar och de fick stående ovationer för sin kvava rumba förra veckan.

Jag vill att folk ska gilla mig och det jag gör, så det är alltid uppmuntrande när de gör det. Däremot tycker jag att presentationens format är ganska underhållande. Hon hävdar att allt är möjligt, med hänvisning till Andreas Lundstedts exempel.

Sussiess ultimata uttryck: “Adrenalin och endorfiner”

Den hårda träningen som Sussie Eriksson och Calle Sterner hållit på med sedan vintern har haft gynnsamma effekter på deras hälsa och livssyn.Det är kombinationen av adrenalin och endorfin som får mig att känna mig så pigg och pigg. Du vet hur glad en person kan bli efter en härlig discokväll med sina flickvänner; det är så hon känner, så hon vandrar runt och tänker på sig själv hela tiden.

Vidare gör intensiv träning att man blir vältränad och får mejslade muskler.Jag har nu mycket bättre flyt och bryr mig mer. Jag äter mer och lägger mer vikt på min kropp. Det gör mig så nostalgisk att jag knappt kan dra mig ur sängen på morgonen.

Inte på grund av dansen. Jag har dock nått en viss ålder och efter att ha använt min kropp i tjänst i många år har jag nu orörda förslitningsskador. Jag kan känna sputtering av en ond höft, knä eller fotleder. Men det har varit bättre än väntat.

Anslutningen till Calle Sterner

Calle Sterner och Kristin Kaspersen dansade sig till seger i “Let’s dance” förra året och blev snabba vänner på vägen.Relationen mellan Sussie Eriksson och Calle Sterner fick en skyhög start, och de två har sedan dess utvecklat djupa känslor för varandra.Vi var goda vänner ett tag; man kan inte låta bli att komma överens med Calle för han är så utåtriktad och vänlig. Från dag ett snusade han sig in och slog sig ner i mitt hjärta.

Sussie Eriksson Partner

Vi tillbringar orimligt mycket tid tillsammans. Jag måste lura mig själv att tro att jag är otroligt liten, känslig och känslig. Han behöver motivera mig och ge mig styrkan att fortsätta. Det är ett uttryck jag inte är helt bekväm med, så det måste vara något jag tränar på. Calle tar så väl hand om mig, känslomässigt och fysiskt.

Singellivet: “Ingen att tycka synd om”

Sussie Erikssons liv utanför danstävlingar är ensamt; hon har lärt sig att bemästra konsten att styra själv och är nöjd med sin självständighet.Det är väldigt skönt att jag inte behöver oroa mig för att skaffa en sambo. Det var många år sedan jag använde den senast. Jag mår väldigt bra av att vara singel vid denna tidpunkt i mitt liv.

Ishockeyspelaren har två söner, en på 18 år och den andre på 25 år; den yngre av de två bor fortfarande hemma. Barnen är verkligen intresserade av sin mammas “Let’s dance”-äventyr, och de kommer med presenter som hjälper till att driva henne lite framåt.Det är mycket uppmuntran. Dessa hockeymördare är väldigt skickliga och har en enorm vinnarpotential. Jag är helt säker på att jag också är en bit.

Produktionskris

Även om det är uppmuntrande att säsongen kunde avslutas, har coronapandemonium stoppat nästan hela underhållningsindustrin. Sjukrapporter bland produktionspersonalen väckte uppståndelse, men normala sändningar återupptogs efter ett kort uppehåll.

När vi går närmare är det uppenbart att någon undrar “Är det något.Jag kan se hur det kan vara spännande för en studiopublik full av troll och tsunder. Det är så enkelt som att komma fram till mig när jag står på scenen; publiken kommer naturligtvis att vara extra uppmärksam. Men jag vet samtidigt att juryn sitter där; det är direkt och människor tänker och reflekterar i sina hem; det är därför det tar så lång tid.

Att vi måste bli sjuka av pandemi. Att människor ska kunna strömma tillbaka in i konserthus och teatrar så att kulturlivet kan blomstra igen. Jag hoppas att alla har det bra och skrattar mycket.
Om du dansar hela dagen kommer du inte att tröttna på att vara nära andra människor.

Gudskelov, jag är ganska våldsam. Calle borde bytas ut, säger Sussie Eriksson sarkastiskt.
Hur hårt det än går kommer väst att hjälpa Ukraina att komma på fötter igen.John Allen, USA:s högsta general, tycker lika mycket, men han säger också att det inte bara är upp till Ukraina att avgöra när och hur fred ska uppnås.

I slutändan kommer det inte att begränsas till enbart Ukraina. Som partners måste vi bestämma oss, sa han till Svenska Dagbladet. NATO måste börja diskutera hur fred i Ukraina faktiskt kan ske, och det mest troliga scenariot är en förhandlingsfred där båda sidor ger och tar. Enligt den tidigare seniorgeneralen John Allen. Enligt honom har livet redan börjat i Vita-hemmet.

Kanske inte öppet och jag är inte fördjupad i amerikanska debatter, men jag har suttit i Vita Houses tillbedjanskapell under sådana diskussioner och jag vet att de är nödvändiga. Det är verkligen enkelt att inte låta det hända, som John Allen uttrycker det till SvD.

Såvitt Allens vet delar Zelenskyj inte tron att det ukrainska folket ska kunna driva ut ryssarna med våld. Om Ukraina till exempel skulle lyckas “krossa en av Rysslands flanker” skulle dörren kunna öppnas för “väldigt seriösa fredssamtal”, så offensiven har potential att sätta Ukraina i en bättre position för förhandlingar.

Det kommer inte bara att vara upp till Ukraina i slutändan. Vi måste fatta ett gemensamt beslut om detta. Vi ger dem den hjälp de behöver just nu, och Zelenskyj hoppas att hans offensiv kommer att hjälpa honom att förbättra sin förhandlingsposition och få mer inflytande i framtida möten.

Samla till stöd för Donald Trump

Nästa presidentval i USA kommer att äga rum 2020. John Allens varning till Nato att aktivt börja överväga alternativ är delvis en försiktighetsåtgärd mot vad som kan hända om Donald Trump skulle väljas till president ännu en gång. Donald Trump har upprepade gånger sagt att om han blir vald till president kommer han att avsluta kriget. Om han blir vald till president har han lovat att avsluta kriget omedelbart. Situationen kan bara lösas genom att ge upp en ansenlig del av Ukraina.

Sussie Eriksson Partner
Sussie Eriksson Partner

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!