Sprid kärleken
Sofie Brange Sjukdom
Sofie Brange Sjukdom

Sofie Brange Sjukdom – Han bröt sin tystnad i ett decennium och erövrade en stor livskris med publiceringen av ett nytt album förra året. Tragiskt nog insjuknade hans styvmor Sofie precis när han förlorade sin pappa Arne Weise och verksamheten var på randen till konkurs.

För Aftonbladet säger han att det var ganska obehagligt. Artisten Andreas Weise, 37, hade inte gett ut ett album på över ett decennium. I samarbete med den grammisvinnande producenten Jörgen Elofsson föddes “The Circle” förra året. Efter att ha nått en topp under ett antal plågsamma år avtog kriserna äntligen. Andreas Weises pappa, Arne Weise, dog hösten 2019.

Det var början på det hela. Enligt mig var han också utföra. Vårt förhållande var fullt av glädje och skratt, och det var fantastiskt. Andreas Weise hävdar att han knappt överlevde den första krisen innan den andra anlände ungefär sex veckor senare, vilket är pandemin som satte hans företag i minus och orsakade fruktansvärd självkänsla:

Efter en livskris började jag tvivla på mina förmågor och om jag kunde fortsätta i branschen. Jag hade förlorat alla mina pengar och mitt företag var i princip på minus. Prinsessan Sofie blev sjuk. Inte nog med det, utan hans fästmö Sofie Brange, som är 36 år, var sjuk. Hon led av en långvarig sjukdom och tillbringade över en vecka på sjukhuset. Det eskalerade till en stor katastrof. “Att stå där med två små barn och inte veta hur vägen skulle se ut…”

Hur hemskt är det?

Ja, det var det. Tack, allt gick smidigt. Det betyder mycket för mig. Mycket rädsla sköljde över mig. Ingen annan kliver upp när personen i närheten blir sjuk. Prognosen stämde. Efter att ha hört sin frus böner fann Andreas Weise en stor lättnad i arbetet med skivan. Det var skrämmande, och jag bar med mig den rädslan in i studion varje gång. Rädsla grep mig.

Det var en väldigt udda period, enligt Andreas Weise, som också förlorade sin morfar förra året. Ibland, när saker tar fart och ser ut som en gigantisk snoboll som blir större och större, uppmanas andra att vara med. För mig var det precis så. Att göra CD:n blev en djupt personlig och terapeutisk upplevelse för mig.

Andrea Bocellis recital

Ändå frös det. Jörgen Elofsson bad mig spela in en demo av en låt som Andrea Bocelli skulle spela, och jag tackade gärna ja. Jag hade hört en mognad som han hade inte hört föruto, här Jörgen reagerade när jag liggjorde i studion. Jag håller faktiskt med honom. Man bör bilda familj och bygga ett hus mellan 30 och 40 år.

Dessutom är det viktigt att uppleva sin första verkliga kris i livet. En person kan bli sjuk av det, men det händer hela tiden. Andreas Weise upplevde en identitetskris efter sin fars död. De svåra tiderna och hans flickväns tillstånd är nu samtalsämnen för honom. Hon led av en långvarig sjukdom och tillbringade över en vecka på sjukhuset. Han beskrev det som den mest angelägna frågan i en intervju med Aftonbladet.

Andreas Weise, en 37-årig musiker, samarbetade med Jörgen Elofsson på förra årets skiva The Circle. Tio år hade gått sedan förra albumet. Albumen kom till flera kriser. Enligt Andreas Weises intervju med Aftonbladet började händelserna hösten 2019 när hans pappa, Arne Weise, gick bort.

Vid svåra stunder efter upplevelsen sägs “Jag hann knappt bearbeta den krisen”. Andreas meddelar: “Jag har en kris i mitt liv.” Konstnären kämpade redan för att hantera den förödande nyheten om sin fars död när företaget kollapsade och epidemin slog till. Enligt mig var han också utföra.

Vårt förhållande var fullt av glädje och skratt, och det var fantastiskt. Vad gäller Andreas Weises uttalande till Aftonbladet, “I knappt bearbeta den krisen innan nästa kom ett knappt halvår senare,” angående epidemin som gjorde hans företag mer eller mindre mottagligt.

2014 gjorde Arne och Andreas Weise en föreställning på Allsång på Skansen. “Blev den största krisen”; Feather blev mycket sjuk. Sofie Brange, Weises styvdotter, dog mycket sjuk vid 36 års ålder och även hennes pappa gick bort. Det slutade med att hon tillbringade en vecka på sjukhuset efter det.

Hon led av en långvarig sjukdom och tillbringade över en vecka på sjukhuset. Det eskalerade till en stor katastrof. “Att stå där med två små barn och inte veta hur vägen skulle se ut…” Han hävdar att saker och ting mellan honom och hans partner förbättrades efter en tid, men han var fortfarande livrädd. “Ett olyckligt slut kommer oftast ensam”, enligt dem. Detta blev allt mer uppenbart för konstnären Andreas Weise, vars liv har hindrats av problem under de senaste åren.

Sofie Brange Sjukdom

“Alla dåliga saker är tre.”

Den sorgliga nyheten om vår kära far Arne Weises bortgång vid 89 års ålder tillkännagavs tisdagen den 25 september 2019. Enligt mig var han också utföra. Vårt förhållande var fullt av glädje och skratt, och det var fantastiskt. Chefen för coronapandemin, Andreas Weise, sa till Aftonbladet att han knappt hade fått tag i frågan när nästa dök upp ungefär ett halvår senare.

För de flesta som arbetar inom konst- och underhållningsindustrin var pandemin en nyckelfaktor i slutet av deras jobbutsikter. Det var ett förödande slag mot Andreas känsla av självvärde: Efter en livskris började jag tvivla på mina förmågor och om jag kunde fortsätta i branschen. Jag hade förlorat alla mina pengar och mitt företag var i princip på minus.

Andreas Weise och Bruno Brange

Prinsessan Sofie Branges oväntade sjukdom och efterföljande sjukhusvistelse utgjorde den tredje och mest förödande katastrofen som inträffade mitt i den spridande pandemin. Det eskalerade till en stor katastrof. Att Andreas fick stå där med två små barn och inte veta vilken väg han skulle ta förklaras också av honom som hemskt. Tack, allt gick smidigt. Det betyder mycket för mig. Mycket rädsla sköljde över mig. När den i närheten mår dåligt och inte kan fortsätta kliver han in.

“Musiken blev sorgen.”

Sedan kom ett meddelande från låtproducenten Jörgen Elofsson, som hade jättehits med Kelly Clarkson, Britney Spears och Westlife. Operasångerskan Andrea Bocelli måste ha en demo av en låt framförd av Andreas för att han ska komma i fråga. Aftonbladet rapporterar att Andreas meddelat Jörgen att han aldrig hört ett ljud som det hon gjorde i halsen när hon stod i studion.

Förra årets skiva “The Circle” var resultatet av en gemensam satsning som började med det. Ibland, när saker tar fart och ser ut som en gigantisk snoboll som blir större och större, uppmanas andra att vara med. För mig var det precis så. Arbetet med albumet blev en betydande form av rehabilitering för mig, tillägger Andreas. En höstturné i Sverige 2023 skulle följa albumets release. Vad vi kan förstå så såg Andreas Weise faktiskt fram emot resan!

Föräldraskap förändrar en människas liv på otaliga sätt. Creative director Andreas Weise berättar nu om hur hans tid med sina barn förändrade hans syn på livet. “En livskris” är arbetet av han på Instagram. När det gäller betydelse kan inget jämföras med upplevelsen av att bli förälder. Livet kommer att utvecklas för alla så småningom; för tillfället är det bara att varje individ tar vara på de bästa möjligheter som kommer i deras väg.

Folkkäre artisten Andreas Weise kunde förmedla glädjebeskedet att han blivit pappa igen för ett drygt år sedan. Tillsammans med sin sambo Sofie Brange är artisten pappa till två barn: Ava och August. Vår August Georg Fredrik Weise anlände de sista dagarna av augusti.

Efter att ha tillbringat tid med barnen, utsikten

Konstnären har stått sin familj ganska nära sedan dess. Men något förändrades häromdagen. Nu när han är tillbaka på jobbet dokumenterar Andreas sin spänning över att vara tillbaka med barnen samt sin oro över att vara skild från dem på Instagram. Idag är sista dagen på min föräldraledighet, som förlängdes med 15 månader på grund av pandemin.

Han komponerar följande: “Det har varit en speciell tid och en känslomässig berg- och dalbana på många plan” och fortsätter med att säga: Det var lyxigt att få vara så här mycket med sitt barn i början, men det var också en livskris. En del av min identitet är att få stå på scen och att inte kunna jobba har bibehållit min självbild.

“Andreas kan äntligen återgå till det han älskar att göra – stå på scenen” om begränsningarna hävs.. Ändå gör han det med blandade känslor. “Och jag, som är så sentimental, saknar redan tiden jag tillbringade hemma med min son.” Hoffentlich har det gjort honom bästa livsstart. Tack för alla timmarna; det har varit ett nöje att umgås med dig, August.

Starka känslor när man hör ordet

Det verkar som att många ser sig själva i Andreas författarskap. “Wie scrivet wunderbar!” skriver konstnärlige David Lindgren. Det känns skönt igen, och skrivandet är lustigt, säger författaren Michaela Forni. “Herregud, så fort det går! För tillfället finns det bara två småbarn i huset… En person konstaterar, “De är lika underbara för det, men när man ser tillbaka verkar det som att barndomen gick så snabbt!”

Andreas, många känner sig i det du beskriver. “Väldigt mycket” är vad vi önskar dig! För att komma åt Nöjeslivet, klicka här, så skulle vi vara evigt tacksamma om du följer oss på Instagram. Andreas Weise är en känd artist och programledare. Läs mer om Andreas Weises liv här, från hans tidiga år till förhållandet med Sofie Brange och hans idolstatus.

Andrés Weise är känd i Sverige som en artist, kompositör och entreprenör. Jag är nyfiken på Andreas Weises ålder. Andreas Weise fyller 37 år sommaren 2023. Han föddes den 18 augusti 1986. Står han högt, Andreas Weise? Enligt uppgifter är Andreas Weise 177 cm lång. “Vem är Sofie Brange?” Hans fästmö tillfrågades av Andreas Weise.

Andreas Weise träffar Sofie Brange. Sofie jobbar på ett stort företag som fokuserar på hållbarhet och kommunikation. Det lyckliga paret tog till Instagram 2016 för att dela nyheten om deras förlovning. När han tog bilden skrev Andreas Weise att hon nu officiellt är min. De fick två barn mellan sig och bor för närvarande i ett radhus på Lidingö.

Kan vi kalla Andreas Weise för pappa?

De har en dotter, Ava, och en son, August, som föddes till Andreas Weise och Sofie Brange. Andreas Weises önskan om en son var dock inte alltid tydlig.

Sofie Brange Sjukdom
Sofie Brange Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!