Shima Niavarani Familj, Pojkvän, Förmögenhet, Längd, Flickvän, Barn 

Sprid kärleken
Shima Niavarani Familj
Shima Niavarani Familj

Shima Niavarani Familj – Medverkande Shima Niavarani, 35, är en av deltagarna i år i Stjärnorna på slottet 2021. Hon är rik på framgång och dyker upp medan var. Men vad tycker Shima om familjelivet? Vad händer med tankarna om att skaffa barn och kärlekslivet?

Hennes egna ord om kärlekslivet

Även när det gäller kärlek har Shima Niavarani pratat öppna om. Exakt tjugofyra år senare, i vad hon kallar en “för alltid-person”-situation, blir hon djupt kär. Och när det kommer till riktiga människor har Shima haft sådana upplevelser i sitt liv, för hon tycker faktiskt att det är svårt att släppa in folk.

jeg gör det för livet när jeg upplever någon. När jag fyller fyrtioett år kommer det att vara som att bli en “för evigt person”. Detsamma gäller för vänskapsrelationer. Enligt vad Shima tidigare berättat för Aftonbladet i en intervju, om någon verkligen skulle komma och knacka på min dörr, skulle jag gärna svara i telefon tre gånger per kväll och be om hjälp. “Jag lever fortfarande”, fortsatte hon.

Familjelivet – från arbetarklassen till att stanna på minimal

Efter att Shima Niavarani var minst fyra år gammal flydde hon och hennes pappa till Sverige från Teheran, Iran. “De lämnade allt bakom sig.” Sedan, efter en längre resa genom Turkiet och Schweiz, återförenades hon och hennes pappa med resten av familjen. Förra året hade hennes mamma och bror migrerat till Sverige.

Vi gick från en överflödlig vida till att inte ha något alls, en riktig arbetarklasstillvaro där familjen levde på minimus. Enligt vad Shima sagt till Aftonbladet och uppgett kunde vi aldrig göra någonting, inte ens åka på semester. Så fort sommarlovet var över återvände jag alltid till skolan som onsdag, dottern till familjen Addams, med mitt svarta hår och ett karmosinröd utseende.

Har Shima barn?

Den här dagen har Shima inga barn, men det är något hon knappt kan tänka sig att leva utan i framtiden. Faktum är att skådespelaren beskriver sig själv som en mycket familjeorienterad person som också är omtänksam och lojal.

Barn är verkligen min hitta. I en intervju med tidningen sa Shima: “En dag vill jag ha en stor familj; jag kan inte föreställa mig ett liv utan många barn.”Medan Shima Niavarani har varit värd för Melodifestivalens final med Måns Zelmerlöw och pratat med miljontals människor, var hon tyst ett tag som barn. Skådespelaren och sångaren Shima Niavarani berättar i Min sanning att när hon kom till Sverige från Iran som fyraåring pratade hon inte under ett halvår.

Enligt Shima Niavarani, “Jag visste att jag inte var perfekt; i mitt universum trodde jag att jag sa saker”, men hon tillägger att hon gör det internt. När Shima Niavarani var liten stog hennes mamma utanför skolan och smög in genom fönstret utan att Shima såg det. Orolig för sin dotter, som helt slutade prata efter flyget från Iran till Sverige, Hon var orolig.

I Min sanning berättar Shima Niavarani om halvåret då hon inte sa ett ord, när gardinerna drogs för och hon hörde en liten tjej från Norrland prata och hon kände inte igen rösten. För att höra Niavarani berätta om sitt sista halvår, klicka på bilden ovan.

Skådespelerskan Shima Niavarani har lärt sig mycket om skådespelarbranschen och hon har setts i många olika tv-grupper de senaste åren. Hittills har Shima rollats i ett 50-tal produktioner inom teater, film och tv – och vi pratar om allt från semesterkalendern till stora biopics. I förhållande till prototypen ska det också nämnas att hon har en otrolig sångröst och är något av en charm! Men det är först då hon öppnar sig och blir personlig i intervjuer – oftast när hon är involverad i mer officiella sammanhang berättar hon om sina pågående projekt.

Shoma Naivarani reflekterar över sitt privatliv

Idag var hon med i TV4:s Hellenius Hörna och delade några tankar om sitt privatliv. En programledare vid namn David Hellenius konstaterar snabbt att Shima Niavarani sällan diskuterar sitt privatliv i officiella sammanhang, och han undrar hur hon känner för det.

Det är inte allvarligt något självändamål. Jutå i det officiella rummet och med sociala medier är det 2020, vilket är inte hur jag har välat vara såhär “åh det är så viktigt med integritet.” “Det innebär som integritet då?” hennes förklaring är Shima Niavarani.

Shima Niavarani Familj

Dama Niavarani känner att vara för andra är en del av det hon tillverkar sig, därför behöver hon berätta om saker som bara rör henne. Alla fantastiska för världen är inte endast angeläget än mig. Så när jag har något om min liv eller erfarenheter att säga här kommer det att kunna säga något och betyda andra. Vid glädjestunder erbjuder jag en berättelse från mitt liv.

Hej, det är bara så folk väljer. “Ah, mitt förhållande… Stefan.” Åtminstone en skiva om uppbrottet: den där. Det känner sig så att jag firar något slags skottår, fnittrar hon och fortsätter förklara att det verkligen är så för henne.

Nivaranis Shima Korlek’s

Dessutom säger Shima Niavarani tydligt att det är ett “skottår” just nu och att kärlek är en del av hennes liv. Hennes uttalande sa att hon för närvarande är på sitt femte år och känner sig älskad. Förutom att hon är helt förlovad är hon aktuell som Lily i TV4-relationskomedin Sjölyckan, och vi såg henne senast som Molly i musikalfilmen En del av mitt hjärta. Du kanske hör låten i den mycket hyllade och kritikerrosade showen “Shima Is A Punk Rocker” som sänds under hela våren. En första vägning med 23 föreställningar på 22 ställen arbetar sig i oktober.

Ett reportage om “Man Didam”:

Publiken har gjort den här låten speciell utan att ens försöka. Under alla 19 år av mitt uppträdande har jag aldrig varit en del av en publik som står på benen hela föreställningen, med barn som springer runt, och ger stående ovationer till en låt när sångerskan själv inte sjunger. Anledningen till att jag släpper den är att förmåna publiken, som har grund för att följa här låten för att reflektera och tolka.

Jag tror att vissa människor tolkar den här låten som att den handlar om små människors oskuld och styrka i en mörk värld. I hans hjärta är “Man Didam” ett frihetsmöte med sina rötter i de iranska protesterna. Under mina sessioner fick min pappa diagnosen Parkinsons sjukdom och jag fick honom att skriva ett brev, lite som en anteckningsbok, om hur han plötsligt insåg att hans liv och samhälle närmade sig kollaps.

Sedan 60-talet, när jag var yngre, visste jag att han hade en gömd diktbok, och jag ville be en bön för den generation som förlorade allt, splittrades och aldrig skulle ses igen. Tillsammans med min musikaliska följeslagare Karl Frid lyssnade jag på min fars skrifter.

Karl komponerade ett upptakt till en 20-kvinnors stråkkvartett som framförde låten under ledning av regissören Erik Arvinder och producerade den. Efteråt gjorde jag en DVD där min pappa lärde mig hur man uttalar ord och vad siffror betyder; han sa, “det handlar inte om mig eller ett specifikt land, det handlar om hela världen.”

Det har varit en otrolig upplevelse att stå på scenen och sjunga den över hela Sverige, att se människor i alla åldrar, från mor- och farföräldrar, samlas i salongen och applådera, och att känna en tillfällig enhet i salongen om att vara människa, att vi ständigt riskerar att förlora allt i en grym värld.

Den här låten släpps med en musikvideo som översätter texten eftersom jag tror att den kan betyda något för någon, speciellt för dem som nu är redo för världen att mötas. Jag kommer från en familj som redan har tagit hand om allt vi oroar oss för just nu.

Hej, jag kanske har fel, men jag tror att den här låten kan vara en mild touch på hjärtat. Allt som togs upp under presentationen var en slapstick-komedi som visade oss, med ett bultande hjärta, att vi kanske hade lyckats med det. Av den anledningen är det här.

Shima Niavarani Familj
Shima Niavarani Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!