Sanna Nielsen Gravid Med Andra Barnet

Sprid kärleken
Sanna Nielsen Gravid Med Andra Barnet
Sanna Nielsen Gravid Med Andra Barnet

Sanna Nielsen Gravid Med Andra Barnet – Gibson föddes till popartisten och TV-värden Sanna Nielsen 2021. Nu förklarar hon varför hon vill utöka sin familj i en intervju nyligen. Allsång på Skansen, det populära programmet, leds även i år av Sanna Nielsen.

Ändå är huvudtränarens sista säsong samtidigt denna. Det är sant, nästa år kommer de att skicka facklan till någon annan. Hon säger i en intervju med Expressen att hon tar farväl av programmet med blandade känslor efter sju säsonger som sångerska.

Titta på det: Artisterna som spelar på Allsång på Skansen är dessa…

Även om jag är glad att jag tog beslutet så säger jag hejdå till något jag alltid har tyckt om. Samtidigt måste jag erkänna att sekvensen är ganska underhållande för mig. Hon fortsatte med att säga att hon är säker på att hon kommer att få den mest spännande sommaren någonsin och att hon kommer att stå kvar efter det senaste framträdandet.

Det är troligt att hon blir ny programledare för Allsång på Skansen. En son till Sanna Nielsen! Så underbart! På mors dag förra året kunde sångerskan dela med sig av den glada nyheten att hon väntade sitt första barn. Efter att ha dejtat i tretton år äger Sanna Nielsens pappa Joakim Ramsell nu en herrgård.

På hösten förra året var vi glada över att höra att Sanna hade välkomnat en pojke, lille Gibson. I år ska Sanna föda sin son och hon fortsatte jobba som programledare för Allsång på Skansen under graviditeten. Sanningen är att han kan följa med sin mamma Sanna för att jobba och bevittna saker som utspelar sig live på scenen i Stockholm.

Han har lite skådespeleri bakom kulisserna att göra i sommar. Enligt Sanna Nielsen verkar han verkligen älska livet där. Även om Sanna avbryter allt kommer hon fortfarande att gå i full fart framåt. Med produktionen Min Sanna jul kommer hon att göra 25 konserter över 22 datum under hösten.

Återigen har hon en fullspäckad kalender för det kommande året, som börjar med hennes framträdande i Funny Girl på Malmö Opera i januari. Återigen är Sanna Nielsen värd för Allsång på Skansen. Fundera lite över möjligheten att utöka din familj. Konstnärens liv har verkligen tagit fart, både professionellt och personligt.

Vid sju månader gammal är hennes bebis Gibson hennes första prioritet. Med det sagt så har hon åstadkommit det. Sanna lägger genast all osäkerhet åt sidan när hon får frågan om hon tänker lämna familjen eller avsluta sin relation med sin stora kärlek. Enligt henne är ingen av dem under övervägande i nuläget.

“Jag tackar min kropp varje dag” (Sanna Nielsen) beskriver moderskapet för många människor. Gibson föddes till Sanna Nielsen i oktober. De åkte på turné med sitt nyfödda barn bara en månad efter att hon föddes, tillsammans med sin man Joakim Ramsell.

Den kommande dagen kommer Sanna tillbaka till Allsångs-scenen, tillsammans med Gibson som kommer att hålla sig utanför TV-kamerornas rampljus. I varje föreställning kommer han att stå i centrum för uppmärksamheten. Så som han vill ha det, helt klart. Senare får han möjlighet att fatta ett eget beslut.

På Tyresös Norrby gård har Sanna Nielsen ramlat. Hon njuter vanligtvis av sin lunch eller fika när hon är i det här området. Med alla blommor och träd i full blom på sommaren blir det en syn att skåda. Det är därför deras byxor är så snygga. Bukspottkörteln har varit hennes akilleshäl sedan hon var liten.

När hon var liten serverade hennes morföräldrar i Norraryd, Blekinge. Jag utnyttjar just nu det faktum att min häst tycker om att förse mig med frukt. han pÒmindede mig i morse. Jag uppskattar det. De där små fingrarna. ett ögonblick när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick, skrev Sanna på Instagram efter henne son föddes.Tidigare på morgonen på villan borstade Fanny Lagerwall, som sminket Sanna, in.

Jocke klev fram för att ta farväl innan han och bebisen skulle gå. Fanny utbrister, “Vad fin du är”, när han kysser Sanna och lägger händerna på henne och tappar balansen. Detta är felaktigt. I slutändan förblir känslorna oförändrade från vårt första möte alla dessa år senare. Men ett nytt ljus har också dykt upp. Utan tvekan kommer jag att bli ledsen. Sant och roligt, är skämtet. Jag meddelade inte min graviditet förrän flera månader senare.

Varje morgon, är det din första måltid som mamma?

Det var faktiskt förra året när jag vann den igen. Jag meddelade inte min graviditet förrän flera månader senare. Det verkar betydelsefullt för oss, men inte för någon annan, enligt min mening. Jag hade också intrycket att det skulle vara i mitt bästa intresse att hålla mamma om det faktum att jag är gravid.

Sanna Nielsen Gravid Med Andra Barnet

Av samma anledning föredrog de att hålla ut så länge de kunde om något skulle gå fel.
“Jag gör allt på Google. Det finns ingen manual efter att du kommit tillbaka från resan. “När du är gravid, vad gör du då?” frågar Sanna. För att vara helt uppriktig var det en tung börda för mig.

Jag kom på det efter en pannkak-fest: Finns det någon metod för att låta dig veta att det är måndag? Bara en månad innan “Allsången” kändes det ganska bra. Eftersom jag skulle få alla i förväg blev det ingen “överraskning” på Allsångsscenen.

Familjen Ramsell välkomnade sitt första barn, en son som heter Gibson, i slutet av oktober 2017. Kärleken som följer med att bli mamma är som en orkan. Man önskar att Gibson klarar sig bra, enligt ett svar. Att ta reda på vad han behöver är viktigt. Jag forskar på allt. Det finns ingen manual efter att du kommit tillbaka från resan.

En ny bebis: hur ska man hantera det?

Vi tog in babygrinden och ställde den på bordet. “Nu är han över. Vi lyssnar på honom sjunga, så vi får se vad som händer när han sjunger?” sa en av oss. “Jag skriker nu varför?” Oj, han har ätit, men han kanske har lite mer att äta?

Hur påverkar det faktum att du har blivit förälder i din relation med Joakim dig?

Ett par månader hade som mest gått. Under den här tiden har vi försökt få vardagen att fungera. Som ett team är min pappa och jag fantastiska. Jag tror att vi äntligen har blivit en familj. Det är helt fantastiskt att vi har blivit en familj. “Fasen, vilket coolt namn”, spelad av gitarristen Joakim, när hans son Gibson fick sitt namn. Vi kändes väldigt mycket. – Jag och Jocke gillade namnet och hade faktiskt inget annat, tillägger Sanna.

Så, hur tycker du om att ha fler barn?

Visst, det är konfidentiellt. Just nu bryr jag mig inte om vad framtiden har att erbjuda. Det faktum att vi kunde säkra Gibson fyller mig med glädje och tacksamhet, och min kärlek till honom är överväldigande. Det var i somras när Joakim, en gitarrist, spelade en Gibson-gitarr som sonens namn avslöjades.

Ja, det är ett riktigt långt namn. Vi kändes väldigt mycket. Jag älskade namnet, men Jocke och jag delade inga intressen; vi var båda förvirrade över flickans situation. Jag hade en magkänsla att det var en pojke. Den lilla personen dök upp för att avslöja att det var en riktig Gibson. Personerna det handlar om är Joakim Ramsell och Sanna Nielsen.

Tror du att barnen kommer att ta efter dig eller deras pappa?

Precis som vi är han lite lik. För närvarande kan vi inte göra anspråk på honom som förälder. Det är tydligt på bilderna att Jocke och jag ser slående lika ut när vi båda är gravida. Skaffa Gibson om du letar efter en kvalitetsblandning. Även om det ständigt surrar bin kring honom är han en väldigt fridfull bebis.

Sanna lånade bilen av Gibson och hennes gymnasiekompis Johanna för en jultur när deras bebis bara var en månad gammal. Under hela sina 90 minuter på scenen var Joakim och Sanna ett barnpar. Hon tillskriver Gibsons relativa lätthet till hans lilla storlek. Jag stormade tillbaka till min stuga och knuffade honom en gång till när jag steg ner från scenen. Efter det bad han sin mamma på kvällsmat.

För att få honom att passa för sömns i min famn tränade jag ut honom innan jag åt upp honom. Jag besökte hans pappa, som sa att de hade en trevlig kväll, och lämnade honom hos Johanna. Det var inte ovanligt att Gibson bara hängde på när han förlorade. Jag sa inte hejdå till honom förrän jag klev upp på scenen. Jag sprang mot min stuga, ryckte min kappa, bytte till mina kalsonger och knuffade honom en gång till så fort jag klev av scenen. Han skaffade då M. eftersom han var hungrig. Lockande florerade.

“Han var den sista jag sa hejdå till när jag gick in på scenen,” berättar Sanna berättande när sonen var bara en månad gammal till genom turné. För att Joakim skulle få lite öga turades Sanna om att sova och sköta sin mamma på hotellsängen under natten.

Därefter sov Sanna och hennes son i sex timmar tills det var dags att gå upp och dansa eftersom bilen körde sex mil till nästa turnéstopp. Vi fick en smidig start på vår föräldraupplevelse. Det var en lyckoträff att Gibson var tillgänglig för mig. Jag fortsätter verkligen att göra det. Att kunna samarbeta med honom är en välsignelse för hans pappa och mig.

Dessutom måste de visa för Gibson att de är kapabla att uppnå vad som helst. Hon hoppas att hennes son ska inse att båda hennes föräldrar är stolta över sitt arbete. Allt vi gör är att stå på scen i ungefär en och en halv timme ett par gånger i veckan, men vi finns alltid här för honom.

När du återvände till jobbet efter förlossningen, hur kändes det fysiskt?

Jag rör mig i snigelfart på grund av en hemsk kramp. Jag lät det återhämta sig, men jag har inte brutit något. Min julkonsert var ganska mild. I den här presentationen kommer jag inte att dansa utan kommer att stå, gå och spela piano i mindre utsträckning. Det går inte riktigt snabbt, men jag är tillbaka nu.

Sanna Nielsen Gravid Med Andra Barnet
Sanna Nielsen Gravid Med Andra Barnet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!