Sprid kärleken
Ruby Franke Son
Ruby Franke Son

Ruby Franke Son – Efter att Rubys yngste son rymt från sin affärspartner Jodi Hildebrants hem upptäcktes hon “utmärglad och undernärd” med “öppna sår”. Som ett resultat greps Ruby, 42, och åtalades för sex fall av brottsligt barnmisshandel i augusti förra året. Ruby och Jodi greps båda och åtalades efter att ytterligare ett av Rubys barn upptäcktes undernärda i Jodis bostad. Händelsen inträffade efter att ynglingen sökt hjälp av en granne.

Ruby delar sina barn med sin nu före detta make, Kevin, och de är Shari, Chad, Abby, Julie, Russell och Eve. De brukade ha en YouTube-kanal som hette “8 Passengers” där de filmade sitt familjeliv.Som ett straff för att han skämtade sin yngre bror Russell 2020, hävdade Chad, som då var femton år gammal, att hans föräldrar hade begränsat honom till en sittsäck i sju månader.

Ett par personer som sitter sida vid sida och tittar direkt in i linsen, med “Law & Crime”-emblemet placerat i hörnet. I efterhand hävdade Ruby och Kevin att de hade erbjudit Chad mer än bara sittsäcken – en utdragbar säng, en uppblåsbar madrass och mer. Det fanns fortfarande tillräckligt med oro för tittarna att starta en petition som krävde att Child Protective Services skulle besöka hennes hem i Utah.

Ruby och Jodi erkände sig skyldiga till fyra fall av övergrepp mot barn i december, och nu, några år senare, döms de båda till fängelse. Mamman erkände att hon torterat sin yngste son för att han dricker vatten, bland andra skrämmande detaljer som avslöjas i Rubys åtalsöverenskommelse. över missbruket.

Jag är oskiljaktig från er, mina bebisar. För mig var det svart och vitt, rätt och fel. För att få vara med dig skulle jag ge mitt liv. Allt snällt, skonsamt och tryggt togs ifrån dig, sa hon. Efter att sessionen avslutats sågs Chad leende när han lämnade rättssalen. Innan hon arresterades i augusti 2023 på grund av anklagelser om grov barnmisshandel, berättade Ruby Franke om sitt liv som sexfaldig mamma på sin YouTube-kanal, 8 Passengers.

Kevin Franke, som familjevloggaren delar Shari, Chad, Abby, Julie, Russell och Eve med, och YouTubern själv hade redan ansökt om skilsmässa vid det laget. Separationspapper har lämnats in av honom. Bonnie Hoellein, Rubys syster, fördömde Kevin i en YouTube-video från september 2023 för att han inte “kollade in” på saker, trots Kevins upprepade förnekande av brott. Deras första barn, Chad, föddes i februari 2005 till Shari och Kevin.

2020 blev han känd för att ha sagt att hans “sovrum togs bort” på grund av spratt han gjorde mot sin yngre bror Russell. Han sa att han sov på en sittsäck i några månader under den här tiden. Enligt en video som sedan har tagits bort sa Chads föräldrar att han erbjöds valet att sova på en uppblåsbar madrass, en utdragbar gästsäng eller någon annan del av huset. Ruby Franke brukade livestreama sin Utah-familjs äventyr till en publik på miljoner.

Den skämda familjevloggaren kommer nu att tillbringa tid i fängelse efter att åklagarna i Utah avslöjat färska och oroande detaljer angående de fyra fallen av grov barnmisshandel som hon erkände sig skyldig till på måndagen.

I måndags erkände 41-årige Franke sig skyldig till fyra fall av grov barnmisshandel. Ytterligare detaljer om de oroande anklagelserna mot henne och hennes tidigare podcastpartner, Jodi Hildebrandt, som också åtalas för grovt barnmisshandel, lämnades av åklagare, enligt The Salt Lake Tribune.

Tidningen rapporterade att Franke anklagades av åklagare för att ha dränkt hennes 12-årige son med hennes händer, tvingat ner hans huvud och begränsat hans syre. Åklagare ska ha sagt att Franke hade straffat sin 10-åriga dotter med brist på mat och dryck och fått henne att gå barfota på grusvägar flera gånger, enligt Tribune.

Pojkens handleder och vrister hade vad som verkade som repsår, enligt poliserna. “Enligt offret fäste ‘Jodi’ repen runt deras anklar och handleder, och ‘de’ applicerade bandsage gjorda av cayennepeppar och honung på sina sår.”

Release av Ruby Frankes omslag

Efter att ha hört Frankes erkännande för skyldig, försäkrade 5:e distriktsdomaren John J. Walton sexbarnsmamman att det inte skulle finnas “inget argument” angående möjligheten till fängelse vid hennes domförhör i slutet av februari.

I sin sista erkännande om skyldig, sade Franke enligt uppgift: “Med min djupaste ånger och sorg för min familj och mina barn – skyldig”, som rapporterats av Tribune. Ryktet säger att Jodi Hildebrandt “klädde” Ruby Frankes barnrep med Cayenne Pepper: brottsbekämpning.

Efter sina respektive arresteringar i slutet av augusti åtalades Franke och Hildebrandt initialt för sex fall av grovt barnmisshandel. En granne grät och ringde 911 efter att ha sett Frankes yngste son, som såg “utmärglad” ut och tiggde om mat och hjälp, och de två arresterades efter att ha delat omstridda föräldraråd om deras.

Ruby Franke Son

Jodi Hildebrant hade visdomen att visa Franke vägen till ständig förbättring, eller det trodde hon först. “Ms Hildebrant utnyttjade det här uppdraget och förvandlade det till något fruktansvärt”, enligt ett uttalande som Frankes advokater gav till Fox 13.

Vill du ha koll på alla de senaste brottsnyheterna? Om du vill hålla dig uppdaterad om de senaste brottsnyheterna, fascinerande olösta fall och pågående rättegångsbevakning, bör du prenumerera på PEOPLEs kostnadsfria nyhetsbrev om True Crime. Deras klient, Ruby Franke, var “systematiskt isolerad från sin utökade familj”. , äldre barn och hennes man, Kevin Franke”, enligt advokaterna som representerar Hildebrandt.

Hennes advokater påstods ha hävdat att Frankes moral var “förvrängd” på grund av hennes långa period av avskildhet, som “formades” av Hildebrandt. Frankes familj har kontaktats av PEOPLE för kommentarer. Shari, Frankes äldsta dotter, lade upp ett Instagramfoto på myndigheterna utanför familjens hem med texten “Äntligen” efter hennes mammas gripande i augusti. Genom att i ett gemensamt uttalande säga att Frankes gripande “behövde ske” har hennes systrar ytterligare alienerat sig från henne.

På 1-800-4-A-Child eller 1-800-422-4453, eller besök www.childhelp.org, kan du nå Childhelp National Child Abuse Hotline i händelse av att du har misstankar om barnmisshandel. Inget kommer att avslöjas om det avgiftsfria numret.

När som helst, dag som natt, översätts telefonlinjen till över 170 språk. På tisdagen dömdes en sexbarnsmamma vid namn Ruby Franke till fyra villkor från ett till femton års fängelse, anklagad för grovt övergrepp mot barn. Franke blev känd för sin populära YouTube-kanal, där hon gav råd om föräldraskap.

Efter att hennes 12-åriga son klättrade ut genom ett fönster hemma hos Jodi Hildebrandt, ägare till ett rådgivningsföretag för självförbättring, för att be om mat och vatten från en granne, arresterades Franke, 42, i staden Utah i södra Utah. av Ivins i augusti förra året. Pojken hade öppna sår och var bunden med tejp; Frankes kanal hade 2,3 miljoner följare innan hon raderade den.

Två personer åtalas för mord efter incidenten under Kansas City Super Bowl-parad
Skaffa mer information. Det dröjde inte länge innan Hildebrandt upptäckte en av Frankes döttrar i ett liknande undernärt tillstånd i sitt hem. Shari Franke, Frankes äldsta dotter och en 20-årig Instagram-användare, postade ett foto på poliser efter hennes arrestering och tog senare bort inlägget och skrev “Äntligen”.

I december erkände Franke och Hildebrandt skyldiga till andra gradens grova övergrepp mot barn. De två hade arbetat tillsammans på föräldraskaps- och relationsrådgivningsvideor som lades upp på Hildebrandts livscoachningstjänst, ConneXions. I tisdagens dom fick Franke och Hildebrandt identiska fängelsestraff.

Samtidigt som hon bad sina barn om ursäkt, sa Franke att hon hade “trott att mörkt var ljust och att rätt var fel” under sin dom. För att få vara med dig skulle jag ge mitt liv. Allt det milda, trygga och underbara som du hade, stal jag från dig.

Franke informerade vidare domstolen om att hon hade “valt att följa råd och vägledning som har lett mig in i en mörk vanföreställning” under de senaste fyra åren. “Att isolera mig från alla som vågade utmana mig tillät min vridna verklighet att gå i stort sett okontrollerad.”

Barnens “fysiska och känslomässiga helande” var önskemålet från Hildebrandt, 54, som också gjorde ett uttalande. Min önskan att bespara dem det potentiellt skadliga känslomässiga traumat av att gå igenom rättegångsprocessen var en viktig faktor i mitt beslut att inte göra det. Dessutom uttryckte hon sitt hopp och sin bön om att de ska återhämta sig och fortsätta leva tillfredsställande liv.

Ruby Franke Son
Ruby Franke Son

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!