Sprid kärleken
Ron Desantis Längd
Ron Desantis Längd

Ron Desantis Längd – Född den 14 september 1978, Ronald Dion DeSantis (/dsaents, di-/) är medlem av det amerikanska politiska partiet och Floridas 46:e guvernör. Som medlem av det republikanska partiet representerade han Floridas 6:e kongressdistrikt i det amerikanska representanthuset från 2013 till 2018. DeSantis är en kandidat i USA:s presidentval 2024.

Trots att han föddes i Jacksonville tillbringade DeSantis majoriteten av sina uppväxtår i Dunedin. Efter att ha studerat juridik vid både Yale och Harvard gick han in på området. DeSantis gick med i marinen 2004, och nu fungerar han som SEAL Team Ones juridiska rådgivare. Han gick med i Joint Task Force Guantanamo 2006 och utplacerades till Irak året därpå.

Från det att han återvände till USA åtta månader senare fram till hans hedervärda separation från aktiv tjänst 2010, arbetade DeSantis som en särskild assisterande amerikansk advokat i USA:s advokatbyrå för Middle District of Florida. DeSantis valdes in i kongressen 2012, och skrev historia som den första Floridas guvernör att göra det. 2014 och 2016 omvaldes han. Under sin tjänstgöringstid i kongressen var han avgörande för bildandet av Freedom Caucus och blev en nära vän med president Trump.

Han kandiderade kort för senaten 2016, men han drog sig ur när Marco Rubio tillkännagav sitt bud om omval. I guvernörsvalet 2018 vann DeSantis den republikanska nomineringen och fortsatte med att besegra den demokratiske kandidaten, Tallahassees borgmästare Andrew Gillum, med en marginal på 0,4%.

Under DeSantis mandatperiod som guvernör drabbades staten av covid-19-viruset samt orkanerna Ian och Nicole. Han drev på för att lagen om föräldrarätt i utbildning skulle antas. I 2022 års tävling om guvernör i Florida besegrade han Charlie Crist med rekordhöga 19,4 procentenheter. Det hade gått 40 år sedan ett guvernörsval i staten gav en så stor segermarginal.

Den 24 maj 2023 tillkännagav DeSantis sin republikanska kandidatur som president. Utöver sitt nuvarande jobb kandiderar han som guvernör. Han publicerade Dreams From Our Founding Fathers 2021 innan han kampanjade för kongressen och The Courage to Be Free 2023.

Tidig utveckling och utbildning

Ronald Dion DeSantis föddes den 14 september 1978 i Jacksonville, Florida, till föräldrarna Karen DeSantis (född Rogers) och Ronald Daniel DeSantis. Det finns flera acceptabla uttal för hans efternamn, DiMucci; hans mellannamn, Dion, är en hyllning till musikern Dion DiMucci. När hans mammas familj immigrerade från Italien till USA, bestämde hans morfar för efternamnet Rogers.

Alla DeSantis förfäder går tillbaka till den första vågen av italiensk immigration, när de flydde från sina hem i söder. Hans föräldrar och morföräldrar är alla födda och uppvuxna i västra Pennsylvania och nordöstra Ohio, så dessa regioner har en speciell plats i hjärtat hos alla i hans familj.

Hans mamma arbetade inom det medicinska området, och hans pappa installerade Nielsen ratingboxar. DeSantis kommer från en familj av flitiga arbetare. De hade träffats medan båda var studenter vid Youngstown State University i Ohio och hade sedan flyttat till Jacksonville.

Hans familj flyttade så småningom till Dunedin, Florida, en stad i det större Tampa Bay-området, när han var sex år gammal. Hans yngre syster, Christina, dog av en lungemboli 2015 vid 30 års ålder. 1991 åkte han till Williamsport, Pennsylvania, för att spela för Dunedin National i Little League World Series. 1997 avslutade DeSantis sin utbildning vid Dunedin High School och Our Lady of Lourdes Catholic School.

Efter att ha avslutat gymnasiet skrev DeSantis in på Yale University med avsikten att studera historia. Som senior på Yale 2001 ledde han basebolllaget i att slå och valdes till kapten. DeSantis var medlem i Delta Kappa Epsilon-bröderskapet och i St. Elmo Society, ett av Yales hemliga sällskap. Under sin tid på Yale arbetade han som både elektrikerhjälpare och basebolltränare. DeSantis fick sin Bachelor of Arts från Yale med höga utmärkelser 2001.

Efter examen från Yale undervisade och coachade DeSantis vid Georgias Darlington School i ett år innan han fick sin J.D. med utmärkelse från Harvard Law School 2005. Han var affärschef för Harvard Journal of Law and Public Policy. 2004, medan han gick på sitt andra år på juristutbildningen vid Harvard, anställdes DeSantis som officer i den amerikanska flottan och utsågs till Navy Judge Advocate General’s Corps (JAG).

2005 avslutade han Justice Academy of the United States Navy. Senare samma år rapporterade han till JAG Trial Service Office Command South East vid Naval Station Mayport, Florida, för att börja sin karriär som militär advokat. Hans befordran till löjtnant från juniorlöjtnant skedde 2006.

Joint Task Force Guantanamo (JTF-GTMO), där han arbetade med fångar i Guantanamo Bay-fängelset, välkomnade DeSantis våren 2006. Enligt Freedom of Information Act, undanhöll marinen vissa av hans militära register med motiveringen att de bröt mot hans rätt till privatliv. Mansur Ahmad Saad al-Dayfi, en fånge i Guantanamo, sa 2022 att DeSantis övervakade användningen av våld som matade andra fångar, och DeSantis bekräftade senare att han instruerade baschefen om detta.

2007 var DeSantis stationerad i Coronado, Kalifornien, med SEAL Team One som deras juridiska rådgivare innan han skickades till Irak som en del av den militära ökningen det året. I Fallujah hjälpte han dansken Thorleifson i juridiska frågor i egenskap av SEAL-befälhavare för Special Operations Task Force-West.

DeSantis omplacerades till Naval Region Southeast Legal Service i april 2008. Han utsågs till särskild assisterande amerikansk advokat av den amerikanska advokaten för Floridas Middle District. DeSantis blev rättegångsförsvarsadvokat efter att ha pensionerat sig från militären med heder i februari 2010. Samtidigt gick han med i reserverna som löjtnant i marinens JAG-kår.

Ron Desantis Längd

Flera medaljer och dekorationer, inklusive bronsstjärnan, marin- och marinkårens berömmedalj, medaljen för Global War on Terrorism Service Medal och Irakkampanjmedaljen, tilldelades DeSantis för hans tjänst. En månad efter att han blev guvernör, i februari 2019, avslutades hans tjänst som befälhavarelöjtnant i marinens reserv.

Karriärväg efter flottan

DeSantis och två av hans lagkompisar startade ett LSAT-förberedande företag som de kallade LSAT Freedom. På deras hemsida skryter de att deras är “de enda LSAT-förberedande kurserna designade exklusivt av utexaminerade från Harvard Law School.” Före sin kandidatur till kongressen 2012 var DeSantis en processledare vid advokatfirman Holland & Knights kontor i Miami.

De skor som bärs av Floridas guvernör Ron DeSantis har återigen gjort nyheter, vilket ger andra republikanska presidentaspiranter en möjlighet att göra narr av honom. Förra året blev internet- och TV-värdar på sidspår av guvernörens ljusa vita vadare när han turnerade Floridas sydvästra kust för att kartlägga skador som orkanen Ian lämnat. Du kan inte, som Jimmy Kimmel uttryckte det i sin sena kvällsshow på den tiden, “godkänna ett lagförslag för ‘Don’t mention gay’ och sedan gå ut offentligt och se ut som Nancy Sinatra.”

Minsta höjd för ryttare är

Floridas guvernör och presidentförhoppningen 2020 Ron DeSantis har avfärdat rykten om att han bär hällyft eller högklackat för att se längre ut. “Du vet att din kampanj går fruktansvärt fel när folk bara vill prata om dina skor”, skämtade Charlamagne Tha God, veckans gästvärd i “The Daily Show”.

Vi kommer [parodiera en nyhetsuppläsare] genast tillbaka för att täcka det senaste om Israel och Palestina. Hur som helst, varför går du runt i såna stövlar, snubbe? THA, HERRE CHARLAMAGNE, Vi har inte råd med en hög befälhavare vid rodret. Förekomsten av Napoleonkomplex diskuteras ofta. Det betyder att han i praktiken fungerade som en kontinental tyrann.

För att uttrycka det enkelt, berätta för mig om du tror att långa Abraham Lincoln eller killen som blev skjuten i huvudet har haft större framgång. Karl den Stores personliga gudom, Som DeSantis uttryckte det, “Men åtminstone nu vet jag varför DeSantis är i den där enorma kampen med Disney: det är inte på grund av vakenhet; du måste vara så lång för att åka på Magic Teacups.” Karl den Stores personliga gudom

Av denna anledning har jag drivit på för Kareems val till presidentposten under mycket lång tid. Jimmy Kimmel Tonight! Det verkar dock som att Ron DeSantis har ett par klackar. Läppstift i burken, och det är olagligt för skolor i Florida att lära elever om statens nuvarande guvernör. Jimmy Kimmel ikväll!

Skämt och gåtor (med en spöklik twist för Halloween)

Önskar alla en trevlig och säker Halloween. Jag presenterar som det mest skrämmande tänkbara: en kvick svart man med starka övertygelser. Karl den Stores personliga gudom,”Idag är en fantastisk dag att åka tunnelbana och försöka skilja mellan de riktiga och de falska blodstänkta passagerarna.” Enligt en ny undersökning av CandyStore.com är Sour Patch Kids det mest populära godiset i New York, Butterfingers är det populäraste godiset i Massachusetts och Marlboro Reds är det populäraste godiset i Florida.

Vad du borde se

Depeche Mode, ett brittiskt band, framförde “My Favorite Stranger” från deras album “Memento Mori” på tisdagens “Tonight Show”. Floridas guvernör utger sig själv som en konservativ kandidat i Trump-stil för att motverka Trumps fyra år i ämbetet, som präglades av få lagstiftande segrar. Det faktum att det har dykt upp fotografier på Ron DeSantis iförd stövlar med klack har utan tvekan bidragit till att hans längd oförutsett uppmärksammats när han ger sig in på en politisk karriär.

Hur lång är Ron DeSantis?

En klasskamrat till Ron DeSantis på juristskolan har en längd på mellan 170 och 172 centimeter (5 fot 7 och 5 fot 8 tum). Hans längd utvärderades till 5 fot, 11 tum (180,34 centimeter) av en annan person som påstår sig vara 6 fot lång (1 90,50 cm) när han bar klackar. En annan välrenommerad publikation, Peoria Journal Star, visar att hans höjd är 5 fot, 9 tum (175,26 cm).

Ron Desantis Längd
Ron Desantis Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!