Pontus Rasmusson Föräldrar

Sprid kärleken
Pontus Rasmusson Föräldrar
Pontus Rasmusson Föräldrar

Pontus Rasmusson Föräldrar – Pontus Rasmusson, 24, har blivit en stor barnidol på grund av sin populära YouTube-kanal och TikTok-app. Han laddar upp klipp på YouTube som påminner om barns tv-program, komplett med videor där känsliga ämnen som incest och våld diskuteras.

Breven har varit ganska upphetsande eftersom Pontus inte har uppmanat de som har skrivit till honom att kontakta en vuxen man eller göra en polisanmälan om de har blivit utvisade för sexuellt ofredande. Pontus avslöjade några av de intima detaljerna i hans liv som hans fans hade delade med honom i ett öppet brev.

“Jag har en väldigt stor fetisch, vilket i mitt fall betyder att jag attraheras när folk i min ålder kysser sig själva”, utplånade han. När jag var runt fem eller sex år gammal gick jag på dagis med ett barn som jag inte gillade särskilt. Ungen frågade om han fick ta min byxorna och trosorna och jag sa ja. När ungen hade tagit en tugga ur sig själv stack han in sin aubergine i mig och kastade mig. Jag har inte berättat för någon annan än dig och min häst.

Pontus sålde även vad han kallade “varor” på sin hemsida. T-shirts med texten “I wanna break you bed – not your heart” och stringtrosorer med texten “Team Pontus” såldes under evenemanget. Efter Pontus TikTok-live fick trebarnsmamman en telefonräkning på 10 000 svenska kronor.

Pontus Rasmusson har tagit mycket värme det senaste året. Detta för att han bland annat har uppmuntrat sina unga följare att ringa honom så att de kan delta i hans TikTok-liv. Vad många barn som har ringt honom inte inser är att varje samtal kostar 9,90 svenska kronor.

Svenska Dagbladet publicerade en lång utredning av Pontus Rasmusson i torsdags och dokumentärpodden Svenska Dagbladets “Blenda” har intervjuat en trebarnsmamma från Småland som åtalades över 10 000 kronor för sin telefonräkning.Detta inträffade när hennes mamma ringde Pontus tusen gånger utan att inse att varje samtal skulle kosta pengar.

Pontus har registrerat sig hos Konsumentverket 29 gånger. De flesta rapporterna gällde betalningsplanen.I dagböckerna avslöjas Pontus Rasmussens föräldrar, Carina och Patrik.
Pontus Rasmussens föräldrar har en betydande roll i hans videor. Pontus mamma, Carina, och pappa, Patrik, är vanliga inslag i hans videor. Pontus spelar spratt och utmanar med sina föräldrar.

Pontus har gjort saker som att vara tacksam mot sin mamma i 24 timmar, släppa in sin mamma och pappa i ‘fängelse’ och snoka på sin mamma en hel dag.Pontus mamma, Carina, har också en TikTok, där hon har runt 50 000 följare när detta skrivs.Pontus Rasmussens föräldrar tjänar en förmögenhet som handledare.Pontus bor i Ingelstad, Växjö, med sin mamma Carina och pappa Patrik.

Enligt den undersökning som Svenska Dagbladet gjort arbetar Pontus föräldrar formellt inte för Pontus verksamheter.A-kassan och Försäkringskassan stod för det mesta av pensionärernas inkomster 2020. Det antas i Blendas podd att föräldrarna då inte arbetade någon annanstans.

Dessutom är föräldrarna närvarande i nästan alla Pontus skisser. Pontus pappa, Patrik, svarade i telefon på företagets kundtjänst när en reporter från Svenska Dagbladet ringde.Så Carina tjänade 160 515 svenska kronor 2021.

Hon kommer att ha 13 376 svenska kronor per månad att försörja sig på. Patrik Rasmusson, Pontus pappa, hade lite mer klirr i köket. Han tjänade 230 857 svenska kronor för sina tjänster. Månadsbeloppet är 19 238 SEK. I september släppte SvD en profil av den populära svenske YouTubern Pontus Rasmusson. Han fick tusentals unga svenska fans på den tiden.

Efter att artikeln publicerats beslutade YouTube att ta bort Pontus Rasmussens kanal på grund av hans brott mot företagets barnsäkerhetspolicy.Han lanserade sedan en Patreon-kanal som ett resultat. Rasmusson har återigen marknadsfört sin nya kanal över sina sociala medieplattformar.

Jag är nu tillgänglig på Patreon, där du kan bli en beskyddare av mig. I ett inlägg på Instagram i slutet av oktober meddelade han att prenumeranter kan titta på alla hans videor för en liten månadsavgift.Under sommaren har Pontus Rasmusson också delat med sig av råd om vad hans följare kan göra för att säkra ett äktenskapsförord för hans räkning.

Råden föreslår bland annat att följare ska låsa skivor, göra dammsuga eller göra läxorna i väntan på bonus eller att de ska be om en bonus i form av en julbonus. Enligt marknadsföringslagar ska reklamprodukter t.o.m. barn är förbjudet.

Det är också olagligt att “direkt uppmana” barn för att övertala sina föräldrar eller andra vuxna att köpa varor eller tjänster.Pontus Rasmusson erkänner för sig själv att han inte brutit mot några lagar.Hur specifikt riktar sig frågans svar till barn? Jag är säker på att det finns massor av människor över 18 år som fortfarande får Chris.

Pontus Rasmusson Föräldrar

Tre av fyra svenska barn födda 2010 eller senare använder en app dagligen, enligt en färsk rapport. De äldsta 10-åringarna fyller 50 år varje år.Rasmusson har också drivit fler köp till sina följare på Tiktok i sommar. Förutom att uppmuntra sina följare att registrera sig för sin nya Patreon-kanal, har han också pratat om virtuella gåvor, eller “dekalers”.

Tidigare SvD-rapporter har detaljerat uppgivna föräldrar som åtalades för tusentals svenska kronor för att deras barn bara hade skickat Tiktok-förfrågningar.I en av de livsuppdateringar som SvD beviljade sa Pontus Rasmusson följande.

Att äga en Tiktok-värld eller ett lejon är en livslång dröm för mig. Om jag skulle vinna en av dessa skulle jag förmodligen dö av spänning. Mina fantasier är sådana. Att skicka post är helt kostnadsfritt. Men jag tar fram min telefon just nu för att vara förberedd ifall någon sms:ar mig om det.Decaböckerna “Universum” och “Lion” kostar 5 500 respektive 2 000 svenska kronor.

Pontus Rasmusson nekar till att ha tvingat några barn att skicka presenter.Det här är de största möjliga gåvorna, och jag har länge drömt om att få dem någon gång i mitt liv. Jag har aldrig satsat på att någon ska skicka dessa, men jag har sagt att det var coolt och en dröm och att jag skulle vara uppmärksam om det någonsin hände. En dröm om att oddsen för att nå de största framgångarna alltid är lägre än du kan föreställa dig.

Heltal absolut. Bara för att jag säger att skaffa en hund är något jag alltid har velat göra betyder det inte att jag vill att mina följare ska rusa ut och köpa en åt mig. Rasmusson skriver till SvD, “Jag berättar historier om mina drömmar och jag älskar att få berättas om mina drömmar.”

SvD har letat efter en intervju med Tiktok ganska länge. Nu har företaget skrivit i en mejl att köpmöjligheter är inaktiverade för konton som tillhör användare i åldern 13–17 och att en verifieringsväg dyker upp i appen i samband med eventuella köp som görs från den aktuella appbutiken.

Parisa Khosravi skriver, “Vi har en rad guider och funktioner, såsom föräldrakontroll, skärmtidsinställningar och nyckelordsfilter, som gör det möjligt för föräldrar att ställa in inställningarna i sitt barns tonkonto, något vi uppmuntrar alla föräldrar att utforska tillsammans med sina barn. tona.”

YouTube tog bort Pontus Rasmussens konto efter att han anklagats för sexuellt utnyttjande av barn.
Rasmussens inlägg på sociala medier under sommaren har fokuserat märkbart mindre på tonårsflickor, dejting och sexuell aktivitet än tidigare år. Men det finns förbehåll för det. Under de senaste veckorna har han lagt upp ett antal bilder på Snapchat med bildtexter som “Singles Day today.” Om du frågade “Känner du någon annan som är singel.

Pontus Rasmusson berättar för sina Tiktok-tittare att han träffade en tjej i en livesändning. Men egentligen är det hjärtskärande att tänka på att hon inte gillar mig. Så det är i princip lika mycket jobb.I ett annat Snapchat-foto önskar Pontus följare honom en gratis födelsedag. Innebörden av Pontus smeknamn “pappa” förklaras i ett senare inlägg.

Pontus Rasmusson skriver att han är “en väldigt snäll person till uppsättningen” i en artikel för SvD. När jag säger att jag kan bli nära ett fan menar jag mina äldre fans. “Pappa” var ett skämt som en följare mailade in, och jag tyckte det var riktigt roligt.

Det är viktigt att tänka på att det jag säger och visar på sociala medier är kryddat med en hälsosam dos humor och sarkasm, skriver Pontus Rasmusson.Det är alltid möjligt att växa och förbättra. Jag är bara en vanlig kille som gillar att spela efter sina egna regler; de flesta uppskattar det, men det är okej om du inte gör det också.

Pontus Rasmusson Föräldrar
Pontus Rasmusson Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!