Peter Haber Guldbaggegalan 2024

Sprid kärleken
Peter Haber Guldbaggegalan 2024
Peter Haber Guldbaggegalan 2024

Peter Haber Guldbaggegalan 2024 – “Inferno”, en film av Beck, hyllades på Guldbaggegalan i år av Biopubliken. Det var en belöning, så skådespelaren Peter Haber var glad. Känd för sin skildring av Martin Beck i Beck-filmerna är Peter Haber en av Sveriges mest kända skådespelare. Från 1997 och framåt har Haber gjort ett framträdande i femtio Beck-filmer.

Fram till denna punkt hade han aldrig fått det gyllene priset, trots fyra nomineringar. Han och Beck-teamet fick chansen att ta publikpriset i måndags. Till Kulturnyheterna säger han, “Det känns ganska fantastiskt.” Du kanske kan urskilja Habers Guldbaggeberättelse i videon. På en cirkusläktare dansade Nisse Hallberg med Haber.

Komikern Nisse Hallberg slog till på Guldbaggegalan 2024 genom att göra sig narr av skådespelaren Peter Habers lön. På kvällens Guldbaggegala på Cirkus i Stockholm fick vi bevittna återkomsten av bekanta ansikten när de nominerade skådespelarna och manusförfattarna presenterade de olika kategorierna. Komikern Nisse Hallberg gjorde ett framträdande strax före halvtid för att informera publiken om att årets huvudgala kommer att ha ett kortare uppehåll.

Ett skratt bröt ut när Nisse Hallberg slog Peter Haber på Guldbaggegalan. I kortare pausläget på årets Guldbaggegala informeras Nisse Hallberg om hans tryck på att det blir jobbigt för gästerna som han menar är ett gäng “galopperande alkoholister”. Hallberg tillade att han inte försöker vara förolämpande och att det är fantastiskt att kunna ladda galan med nedskärningar. När han tog chansen att köra för Peter Haber – som hade chansen att vinna sin första gröna jacka – var det milt uttryckt utan framgång.

Från scenen hörde Hallberg den välrenommerade skådespelaren säga:

“Kanske får vi möjlighet att bevittna Peter Haber springa 100 meter under en felfri tiosekundersperiod”, sa Hallberg och fortsatte: Kanske 500 millisekunder. Tiden får avgöra. Publiken blev inte riktigt hänförd, även om det blev lite skratt här och där. Hade handlat ett svårt stenansikte när Hallberg skämtade om honom, för att visa någon som definitivt fann det roligt.

Varför flydde inte smutsen? A “väldigt dålig fot,” som han försökte uttrycka i en intervju med Expressen, har gjort att Peter Haber har fått svårare svårhet att ta sig runt. Ärt svårt att arbeta på grund av tillståndet är honom. I framtiden vill vi se honom oftare så att han kan fortsätta hjälpa vårt lag.

Besegrad av årets mest älskade film

I årets Guldbagge var Peter Habers kväll, trodde flera. Inte ens skådespelarens fjärde nominering hjälpte honom att vinna något. Folkmusikern Peter Haber Guldbaggen lyckades inte ta hem någon av sina tre nomineringar från 90-talet: 1994, 1995 och 1996. Vid hans nominering 28 år senare antog många att Guldbaggen så småningom skulle falla i hans händer.

För sin roll som “Pappa” i Andreas Öhmans dramakomedi, En dag kommer allt det här blir ditt, nominerades han till bästa manliga huvudroll i år, men Haber skickades hem igen. Christopher Wagelin presenterades istället för publiken av pristagaren Elin Klinga. Christopher Wagelin skakade Peter Habers hand när de stod på scenen.

Tusen tack, man. Min djupaste tacksamhet går till alla andra nominerade. Det var Peter Haber, Henrik Norlén, och Johan Ulvesson. “Jag har jobbat med er alla tre, och det är en stor ära att bli nominerad tillsammans”, sa Wagelin när han tog emot prispengarna. I Axel Peterséns soliga thriller Syndabocken spelade Christopher Wagelin karaktären Fredrik och fick nio nomineringar vid evenemanget.

Galan var för viktig för att Peter Haber bara skulle hoppa över. “Beck: Inferno” vann Public Prize, och Haber spelar Martin Beck för 49:e gången. Haber var bland dem som tog sig till final och belönades med priset. Edvard Bagge Theodore HaberKristofer Hivju och Peter Haber står sida vid sida på Guldbaggens scen.

Se vår sammanfattning av alla svenska filmer som kommer ut i år om du vill veta mer. Skådespelaren är osäker på framtiden för sin filmkarriär. Peter Haber kan vara färdig med Martin Beck efter film nummer 50, enligt en intervju han gav till Expressen tidigare i år. Skådespelaren hävdar att inget nytt kontrakt diskuteras i nuläget.

Peter Habers sysselsättning sedan 1997 har varit att spela med Martin Beck, Sveriges mest kända nudist. Tjänsten är en fortsättning på de som innehas av Gösta Ekman, Carl-Gustaf Lindstedt och Keve Hjelm. Vill du se vem som har spelat Beck kan du se deras namn här.

Bland artister som har återupptagit sina roller i en filmserie kommer Peter Haber förmodligen att ha satt rekord för flest antal filmer han har varit med i (upp till femton) på ett år. Skådespelaren antydde dock en potentiell beredskap för den klassiska delen i en intervju med Expressen 2017.

Det är ett svårt och bönfyllt beslut. Känslor av stolthet, lycka och självbelåtenhet kommer att skölja över dig i det ögonblick du hör någon form av fråga, oavsett hur blygsam. Då ska det göras, som Haber sa till Expressen, och då ångrar man sig helt plötsligt. “Beck – Dödsfällan” medverkar Valter Skarsgård och Peter Haber, och låten “Jag pendlar väldigt” hotar Peter Habers framtid.

“Jag pendlar väldigt” – Peter Haber diskuterar sin kommande roll som Beck. Att han ännu inte lagt sig fast på femtio filmer “är ett värdigt avslut” enligt Peter Haber. Han säger att den sista filmen har något som är “extremt påtagligt” i Beck, men att de inte kommer att spela in något nytt i år. Dessutom säger han att ett kontrakt är onödigt: Endast en tom har skickats till mig; inga som helst formella frågor. Jag är väldigt meddelade och berättar på det. Jag är 70 år och jag fattar fortfarande inte. Känner du det?

När kommer Becks nästa film på bio?

Just nu känns Beck-filmerna ganska passionerade. Zwei av de tidigare tre film avslutades på Filmtopp med fem vänner. Plötsligt var mordplatsen, som vår kritiker tidigare hade karaktäriserat som ett “fungerande helvete med bra vändningar”, helt vettig. Öterbar från de tidigare filmerna och gick även hem hos Filmtopp, är den senaste filmen i serien Beck, inferno, som hade premiär den 8 december. “Intensiv och tajt” är den kallar den i rapporten.

Peter Haber Guldbaggegalan 2024

När vi får se Death Match, säsongsavslutningen, är den 50:e filmen med Peter Haber fortfarande uppe i luften. Dess premiär kommer sannolikt att äga rum i mars nästa månad, om tidtabellen för tidigare släpp är någon indikation. Även efter “Dödläge” är det oklart om Peter Haber kommer att fortsätta skriva Beck-avsnitt. Få information med Filmtopp.

Den svenska nationalnöten spottades av Mikael Persbrandt och Jocke Lundell. Det var 25-årsdeadline för femtio filmer, men “Beck”-serien med Peter Haber i huvudrollen har äntligen fått Filmsveriges högsta pris! På gårdagens Guldbaggegala 2024 förärades “Beck – Inferno” med publikpriset.

Francy Suntinger, filmens producent, delade ut priset. Med på scenen fanns skådespelarna Martin Wallström och Peter Haber, som hedrades för sitt arbete på “hela Sveriges favoritpolis”, förutom kommissarie Beck. Aftonbladet har publicerat intervjun under de senaste veckorna. “Beck” var en av tre finalister, upp mot skräckfilmen “Canceled” (producerad av Joakim Lundell) och dramat “Hammarskjöld” (med Mikael “Gunvald” Persbrandt i huvudrollen).

“Av de tre filmer som nominerades var det bara “Beck—Inferno” som hade streaming snarare än biopremiär. Den sändes på TV4 Play under december månad. Redan känt vid det här laget är att fortsättningen “Beck – Death” är planerad att släppas i februari. Det är inte första gången som Guldbaggen vinner en Beck-film.

1993 nominerades “Mannen på balkongen” (med Gösta Ekman) för tre andra kategorier och vann en bagge för bästa skådespelare. Inte nog med det, utan Håkan Serner vann ett skådespelarpris för sin roll i thrillern “Mannen på taket” från 1976 och Guldbaggen för bästa film.

Peter Habers upprymdhet över att vinna publikpriset

I måndags kväll reducerades Guldbaggen till de bästa svenska filmerna gjorda i åstad. Kritiskt och kommersiellt kröntes Inferno – den 49:e Beck-filmen – till årets mest framgångsrika långfilm. Förra året hindrade vi de blivande artisterna från att ta hem Guldbaggen. Juryn införde nya regler som innebär att “riktiga” skådespelare kan ta priser från amatörerna.

Det finns mycket motreaktioner till de nya reglerna även bland anställda. Glädjen som Peter Haber kände över Guldbaggen, reaktionen han fick från publiken och hans tankar om den nya regeln finns i klippet. Haber öppnar dörrar till ytterligare filmer, vilket är en nyhet som alla Beck-fans har väntat på.

Vinnare av det eftertraktade publikpriset på Guldbagge-galan 2024, “Beck: Inferno” låter regissören Peter Haber släppa antydningar om att vi kan se mer av honom som Martin Beck i framtida filmer. Måndagen den 15 januari 2024, när Guldbaggegalan planerades, fick Peter Haber ingen personlig Guldbagge.

Med det sagt, den älskvärda skådespelaren stannade inte kvar och firade; han var tvungen att gå ut. Ett av de mest prestigefyllda priserna som delades ut vid evenemanget, publikpriset, gick till Beck: Inferno. En fråga som Haber är personligen engagerad i. Prissumman är motsatsen till sportens volatilitet.

Peter Haber uttrycker sin enorma stolthet, glädje och tacksamhet i en intervju med Efter fem på TV4 och säger att det är fantastiskt att få ett publikt pris. Peter Haber innebär att han firade med bra mat och att han måste vara rätt “manglad” efter hans långa galakväll. För de som inte känner till skådespelaren från Beck-filmerna avslöjar intervjun sedan en spännande vändning.

Kommer Peter Habers att kunna fortsätta arbeta med Beck i framtiden? Gäster på Guldbaggegalan 2024 var bland annat Peter Haber och Lena T. Hansson. Tack till Filmtopp International för fotot.
Vad vi kan säga har Peter Haber släppt antydningar om att Martin Beck kommer att vara tillbaka:

“Fortfarande lika roligt”

Otroligt nog har Peter Haber varit med i femtio (!) Beck-filmer under sin anmärkningsvärda karriär. Alla Beck-fans kommer att vara nöjda med hans svar i det femte avsnittet när han frågar om det fortfarande är roligt. Det är trots allt inte lika kul ändå, så jag skulle fortsätta. Det enda som betyder något är att publiken tycker att Martin Beck är intressant, för om jag är det, då tycker jag att det är värt att se mer.

Peter Haber, å andra sidan, har inga omedelbara avsikter att avvika från den populära figuren, så hans syn på den är distinkt. Hade varit två gånger med att fortsätta med Beck och betona att det inte fanns några planer på att spela in nya filmer den nästa tiden, vilket har blivit mer lovande än tidigare.

Peter Haber Guldbaggegalan 2024
Peter Haber Guldbaggegalan 2024

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!