Peter Brynolf Familj

Sprid kärleken
Peter Brynolf Familj
Peter Brynolf Familj

Peter Brynolf Familj – Peter Brynolf och Jonas Ljung bildade den svenska trollduetten Brynolf & Ljung 2005. De åkte för att representera Sverige vid 2009 FISM1 i Peking, där de vann en silvermedalj i kategorin komedi magi. De var också i Talang året det gick till mästerskapsspelet.

För att öppna för Penn & Teller på Rio All Suites Hotel i Las Vegas utförde de vad de kallade “världens svåraste korttrick” på showen. 2012 deltog de i ITV:s Britain’s Got Talent och gick vidare till programmets semifinal. I juli 2011 och igen sommaren 2012 uppträdde de på Södra Teatern i en uppsättning med titeln “En kväll med Brynolf & Ljung”, i regi av Morgan Alling. Krogshowen “Oslagbart” kommer att visas på Hamburgs börs 2012.

De gick Allsong på Skansen 2013 och uppmärksammade bland annat Robin Stjernberg. De stod värdar för finalgalan för Stockholm Pride för två veckor sedan. Brynolf & Ljungs sysslar i sitt arbete i första hand med rekreation och föremål som allmänheten redan känner till, såsom silvertejp, paintballpistoler, bowlingkäglor och så vidare.

De har hållit svenskarna gömda ett tag, men snart är de ute för att kontrollera massorna i Sin City.Den svenska trollkungen och drottningen Brynolf och Ljung deltog i Talang 2009, där de framgångsrikt trollade in sig på tredje plats med metoder utöver det vanliga. De har tagit hem priser på både nationella och internationella tävlingar för sina vagnar, och utmärkelserna ser inte ut att avta någon gång snart.

Det finns inga lagerrutiner som visas när de är ute i vildmarken. Inga cheesy tekniker från 90-talet där en liten vit kanin tittar ut från toppen av ett svart tak. Det finns ingen trollstaty som plötsligt reser sig i mitten, och vips så är hon hel igen. Nej, de lyser starkast när de har graffiti, paintballpistoler, silvertröjor och ett brett sinne för humor som kan få även den mest kritiska mannen att skratta tills hans sidor gör ont.

Penn och Teller, de berömda skickliga konstnärerna, uppmärksammade de svenska spionerna mitt ibland oss. I den brittiska tv-serien “Penn and Teller: Fool Us” spelar Brynolf och Ljung två magiker som försöker lura Penn och Teller inför en publik på över 3 000 personer under bästa sändningstid. Använder ett klipp från YouTube. De som framgångsrikt manipulerar programmerarna får en vecka på sig att uppträda i Las Vegas, vilket är precis vad Brynolf och Ljung gjorde.

Peter Brynolf växte upp i Sölvesborg och nu bor han och hans fru och tre barn i Stockholm. Han började som 19-åring och efter tre års arkitektstudier och ytterligare tre års utbildning till musiker på Scenkonstgymnasiet hade han trollat in sig i ett så stort nätverk att han kunde försörja sig på det.

Peter Brynolf, som är milt sagt nöjd med att öppna den massiva visningen om en vecka, säger: “Det känns fantastiskt coolt, och det är en utomordentligt bra chans för oss att avancera våra karriärer på spännande sätt.”Vi har varit i Las Vegas några gånger och tittat på Penn och Teller; de är ganska bra på vad de gör.

Peter Brynolf Familj

Och när vi såg pilotavsnittet för deras nya program tyckte vi att det var väldigt häftigt att vara med, men vi trodde inte att det faktiskt skulle bli verklighet. Det känns enormt, säger han. Den svenska trollkungen och drottningen, Brynolf och Ljung, har redan gjort sig ett namn i Sverige. Men när miljontals brittiska tv-tittare såg trollet vid bästa möjliga sändningstid fick de grönt ljus till en av Las Vegas största duschar.I Sverige är de välkända som TV- och scentroll. Med karisma, kvickhet och fingerskicklighet har de blivit ökända för att trolling med graffiti, bowlingklot och paintballpistoler.

Penn & Teller lyckades lura


Efter att ha sett ett av deras tricks. på Youtube.Penn och Teller, de världsberömda magikerna kända för sina tv-program som ofta handlar om att skrämma bort människor som tror på paranormala krafter, är programmets drivkraft.

Penn och Teller rusar över den svenska komediduon Brynolf och Ljung i programmet som sänds sent på torsdagskvällen. Att framgångsrikt lura Penn och Teller, världens mest listiga magiker, skulle vara en fantastisk bedrift. Enligt Jonas Ljung, när de insåg att de blivit lurade, stormade de scenen och började skrika och skrika på oss.

Det var först efter några sekunder som vi fick reda på om vi hade lyckats eller inte. Det var den längsta tur i mitt liv, säger Peter Brynolf. Nu är trollen på väg till Las Vegas, där Penn och Teller kommer att öppna sin massiva show under en vecka. Dessutom kommer det att bli extremt kaotiskt.

Utställning i Stockholm

Genombrottet i Sverige debuterade på Talang 2009, där det fick strålande recensioner av juryn och kom på tredje plats, trots Bert Karlssons initiala skepsis. Sedan dess har de åstadkommit mycket, bland annat vunnit en silvermedalj i en trolleri-VM-tävling i Peking, deltagit i ett antal morgonfiranden och deltagit i konferenser i städer som New Delhi, Shanghai och Paris.

Nu är duon redo för en stor comeback på brittisk tv, med möjlighet att inom en snar framtid headlina sin egen show i Sin City. Peter och Jonas kommer tillbaka i svensk tv den här semestersäsongen. Den 28 december är vi tillbaka i Sverige för premiären av vår nya originalföreställning på Södra Teatern. Vilken helt fantastisk idé! “.Han upptäckte sin nisch inom trolleri när han var 19 år. Hans yngre bror Hampus gillade att surfa på internet och köpa böcker; av någon anledning beställde han också trolleri-romaner.

Peter Brynolf Familj
Peter Brynolf Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!