Peg Parnevik Filip Lamprecht

Sprid kärleken
Peg Parnevik Filip Lamprecht
Peg Parnevik Filip Lamprecht

Peg Parnevik Filip Lamprecht – Peg Parnevik och Filip Lamprecht dejtade i sex år innan de bröt upp. Podcasten “Brottarbröder” visar artister som berättar om den senaste tidens turbulens. Peg Parnevik konstaterar, “Han sms:ade mig,” på podden. Modellen Filip Lamprecht, 26, och sångerskan Peg Parnevik, 27, släpper sin nya singel “Penny” nu på fredag. Lamprecht spelade in “Let’s dance” 2021, och efter att ha dejtat i sex år skildes paret åt.

Peg Parnevik, Jimmy, 40 år, och Martin Lidberg, 50 år, är värd för en podcast som heter “Brottarbröder” där de diskuterar de tumultartade händelserna som ledde fram till Pegs sammanbrott. Men på frågan om hur uppbrottet inträffade ger hon bara en vag förklaring. Jag har ingen aning om vad som hände hundra procent av gångerna. Eftersom varken han eller jag var svenskar eller amerikaner avslutade han vårt förhållande. Podcast-värden Peg Parnevik hävdar, “Han sms:ade mig.”

Båda bröderna Lidberg återvände hela tiden till uttrycket “sms” och undrade hur det tog slut. I det här fallet betydde “du är ute” precis det. Från “Jag älskar dig, det kommer att bli fantastiskt, efter det här löser det sig” till “Vi måste få ett slut på det här,” skiftade stämningen snabbt från optimistisk till desperat.

Ingen brydde sig om hur jag mådde.

I podcasten reflekterar Peg Parnevik över kritiken hon fick för att vara överdramatisk under sin tid på “Let’s dance”, när Filip Lamprecht var med i rollerna. Artisten har ofta hämnats mot den romantiska ärekränkningen kring “Let’s dance”-föreställningen, som hon hävdar stal pengar från henne.

I podcasten frågar programledaren Amy Jo Martin Peg Parnevik om hon kan vara kritisk mot sig själv för hur hon har hanterat sina känslor tidigare. Bristen på äkta respekt jag fick var den mest prövande aspekten. Det är på tv, det är en såpopera, visst blir det fascinerande. Absolut att jag kanske överreagerat, samtidigt som jag kände att ingen tog mina känslor på allvar.

Lamprechts uppbackning av Peg Parnevik

När Peg Parnevik trakasserades på sociala medier kom Filip Lamprecht till hennes hjälp och fördömde offentligt trakasserierna. Jag vet att om jag registrerar mig kommer jag att översvämmas av hatiska, splittrande kommentarer och innehåll. Det var inte alls ett ologiskt hopp. Filip Lamprecht säger i “Nyhetsmorgon” att han hade svårt att vara skild från sin fru i en glädjefull tid. Nöje har satt igång en efterlysning av Filip Lamprecht på Expressen.

Reviderad version av Peg Parneviks ord om Linn och Filip som en kärlekshistoria. Även om det spekulerades om ett romantiskt förhållande mellan Filip Lamprecht och Linn Hegdal under hans framträdande i Let’s Dance, var han faktiskt engagerad i Peg Parnevik på den tiden. Nu diskuterar Peg de svårigheter hon mötte.

Peg Parnevik har blivit kär igen, enligt förhållandet. När Filip Lamprecht (då 26) var med i Let’s Dance 2021 lärde han och proffsdansaren Linn Hegdal (då 28) känna varandra. De jobbade tillsammans i ytterligare flera veckors dans, och sedan stod de i finalen och tog hem hela kalaset.

Men under Let’s dance-resan var det inte bara Filips dans som lyftes fram. Tittarna har undrat om det fanns mer än platonisk tillgivenhet mellan honom och Linn. Men sedan dess har han varit fylld av hämnd. Filip och hans dåvarande flickvän Peg Parnevik, då 28, och Linn och hennes dåvarande pojkvän Jacob Persson, då 21, var båda i seriösa förhållanden med sina respektive partner vid den tiden.

Filip Lamprecht och Linn Hegdals vänskap har återupplivats. Det verkar dock som att Filip och Linn de senaste månaderna tagit sin relation till en mer seriös nivå. Det började med att de åkte till Rom samtidigt. Det nygifta paret tillbringade nyligen semestern med Filips 53-åriga mamma, Kristin Kaspersen.

Linn bestämde sig då för att dela en vacker sommarbild av dem två online. Kristin och hennes norska familj åkte några veckor senare och vi stötte så småningom på dem i Järvsö. Att Linn kommer bra överens med Filips mamma är ingen nyhet, men att Filip kunde dela bilder från sin utflykt med Linns bror Ludvig Hegdal är det.

Peg Parnevik berättar om Filips och Linns kärlekshistoria. Ex-flickvännen Endast Peg Parnevik ogillar att diskutera Filip och Linns hemliga romans. I det senaste avsnittet av Peg & Pennys podcast berättar hon dock om sina känslor om situationen när repet stod i centrum för uppmärksamheten.

Peg Parnevik Filip Lamprecht

När jag och Filip var tillsammans brukade vi lyssna på Let’s Dance och dansa till det hela tiden. Peg utvecklar och säger att det verkligen var slutet i det ögonblicket, men att hon inte ville ta med sig något. Jag ville inte säga det, och det slutade med att vi inte kom särskilt långt med det.

I år har Peg Parnevik och Filip Lamprecht redan gått sönder. Tydligen var det hon som fick sparken, enligt sångerskan och tv-personligheten. Konstnären Filip förklarar varför han gjorde slut med mig i ett nytt avsnitt av “Pillowtalk with Peg & Penny”, och säger att han inte vill att det misstolkas att han är en ogre.

Konstnären Peg Parnevik, även hon i tjugoårsåldern, och 24-årige Filip Lamprecht har en tumultartad vr. Det var under Filip Lamprechts framträdande på “Let’s Dance” som paret bestämde sig för att bryta upp, och de bekräftade sitt beslut när avsnittet avslutades. De har pratat om hur de mår flera gånger sedan dess. I en raderad scen från “Pillowtalk with Peg and Penny” erkänner Peg att hon inte ville gå ensam.

Filip skulle vilja att det noterades att hans beslut att avsluta saker med mig inte har något att göra med hans sexualitet och att han inte är en psykopat. En begåvad pod-person förklarar, “Jag vill vara schyst mot honom och få det sagt.” Under dessa svåra tider har Peg även skrivit ny musik. Peg berättar att Filip är överlycklig över hennes nysläppta album “Somewhere Without Me” och har lovat att han alltid skulle stödja hennes arbete. Den dagen jag skapade låten hörde han den och hävdade att den var min bästa.

Vad jag känner nu

Pegs nyfunna kärlek hade först dykt upp under hela sommaren. På podden berättar Peg att Jesper Niklasson, pojkvännen, tyckte mycket om hennes senaste album. Han förstår att alla har en bakgrund, men han tycker fortfarande att det är oroande att höra om min egen sorg och förvirring. Till slut kommer han att tro att jag var tvungen att gå igenom det.

Enligt skaparen fortsätter Peg och Filip att vara på samma våglängd och har en ljum koppling. Hon diskuterar också kraften som kommer av att veta sanningen om sig själv och ta ansvar för sina handlingar. Alla har och kommer alltid att ha sin egen unika smak i mat, idéer och övertygelser. Jag har förstått nyckeln, och nu kan jag slappna av. Jag är en bra man, så mycket vet jag.

Peg Parnevik såg tillbaka på sitt liv efter en fruktansvärd upplevelse och sa: “Jag var på botten.” Artisten diskuterar utmanande år, nya låtar, kärlek och varför hon tyckte att Filip Lamprechts “Let’s dance”-turné var så prövande i denna djupgående intervju. Sommarens stormar var menade att besegra henne. Peg Parnevik har nyligen upptäckt lyckan, hittat kärleken igen och publicerat en inspirerande EP. Att ha nått botten har fått mig att känna mig mer tillfreds, bekväm och nöjd än någonsin tidigare.

Peg Parnevik, 26 år, mår bra nu för tiden, trots hennes rädsla för talarstolen och armbanden. Men 2021 har varit mer än en saga för den kreativa gemenskapen. Både det bästa och det värsta har hänt henne i år. Nu när jag kan börja överväga det har jag en bättre känsla av självständighet.

Hennes sexåriga relation med 24-årige Filip Lamprecht, som blev misshandlad när han framförde “Let’s dance” i vår nation, reflekteras över, medan Peg Parnevik är föremål för en hattstorm på sociala medier så intensiv att hon tvingas gömma sig från kommentarsfältet.

“Är väldigt sårbar”

Hon låg inte bara där och gav upp när hon slog botten; istället frågade hon sig själv: “Vem vill jag vara? Även om jag är en man som är både empatisk och känslig kan jag också vara ganska frätande ibland. Och det verkar som att allmänheten i stort börjar förstå. Hon fortsätter. Så mycket tid som mitt ex tillbringade i mitt knä, tillbringade jag i hans. På långt håll framstod han som otroligt trevlig och “grannekille”-lik, men ändå var det något med hans ögon som fängslade mig.

Vad var det med Filips “Let’s dance”-turné som du tyckte var så utmanande?

Eftersom jag var hans största fan skulle det ha gjort min dag att höra honom framföra “Let’s dance”. Män tål mig helt enkelt inte. Något livsviktigt, kanske deras koppling till honom, verkade vara blockerad av min närvaro. Människor som jag själv, en observant och egensinnig flickvännen, kommer att ställa in på “Let’s Dance” för showens älskvärda och folkloristiska stämning.

Hon tänker efter lite. Han är inte bara underbart vacker, snäll och glad, han är också chockerande opolitisk. Hans begäran att jag inte skulle avslöja för mycket uppfylldes. Under sådana omständigheter kommer jag dock att komma honom ganska “mycket” nära. Det fanns också ett överflöd av media och musik från alla tänkbara genrer. Visst kom fiendskapens anstormning plötsligt. Det var en riktig chock, och jag kom på mig själv att undra: “Vad har jag gjort?” Jag är trots allt inte en del av detta experiment!

Peg Parnevik Filip Lamprecht
Peg Parnevik Filip Lamprecht

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!