Sprid kärleken
Paul Sundvik Barn
Paul Sundvik Barn

Paul Sundvik Barn – Två år hade gått sedan Isabella Löwengrip och Paul Sundvik träffades för första gången, och en gång räckte för att de skulle bli kära. Hon hade redan berättat om den här historien för Bathina Philipson i podcasten Bathinas säregna möte: “Det kom ett elektriskt ryck när vi kramade varandra, säger hon.

Det dröjde inte länge förrän de började prata om att ta in barn i familjen heller. Efter bara några veckor väcktes frågan och när Isabella Löwengrip besökte Framgngspodden föregående år sa hon följande:Det skulle jag väldigt gärna vilja. Vi tänkte först på den här tiden förra året, men nu tänker vi att det kanske är bäst att vänta lite till. Så vi har en liten förmögenhet i mynt och valuta, men en dag kommer allt att vara värdelöst. Vi båda är riktigt nöjda.

Oavsett vilken grad av fantastiskhet du föredrar.Och nu är det uppenbart att de lättar lite på sin hållning till barnuppfostran.När vi äntligen återkopplade efter två års mellanrum var jag helt överväldigad av känslor. Jag vet inte riktigt varför, förutom att jag hade för mycket fritid då och kände att något behövde hända.

Behöver göra något. Enligt Expressen sa Löwengrip på Instagram “Det slutade med att jag bestämde mig för att skaffa barn på grund av det, och det är så uppenbart fel.”Hon fortsätter med att säga att beslutet inte var enkelt, utan att det måste vara det.

För att förhindra graviditet medan och efter att ha tagit ett antikonvulsivt läkemedel, avbryter vi tillfälligt våra familjeplaneringsinsatser. Det kommer att få barnen att gråta. Det är skönt att ha tagit ett beslut så att barnens leksaker får läggas undan. Paul ville fundera över beslutet innan jag började medicin eftersom han är äldre, men vi kom till slut överens om att det var avgörande för mig att gå igenom det.

Sedan hennes förhållande med Odd Spngberg tog slut har Isabella Löwengrip blivit mamma två gånger om.Isabellas 2019 var ett utmanande år sedan hon kämpade med personliga konflikter och depression, men hon känner sig äntligen tillbaka till det normala. Hon ser fram emot med optimism vid sidan av Paul Sundvik.

Ger en självbiografi

Precis publicerad är också Isabellas självbiografi, bara kallad “Isabella”, där hon beskriver sin framgång som Sveriges populäraste bloggare, grundandet av två framgångsrika företag som ung entreprenör och hennes kröning som landets mäktigaste affärskvinna vid en ålder. av 28. Hon beskriver sitt sammanbrott 2019, där hon förlorar allt hon arbetat för och hamnar på randen till galenskap, i boken.

Förbereder för en större familj

Isabella har två barn med sin exman Odd Spangberg och var tidigare i ett förhållande med fastighetsmogulen Erik Selin. Undervattensfotografen Paul Sundvik verkar ha stora planer för framtiden med sin nuvarande pojkvännen. Isabella säger i en intervju med Expressen att de planerar att skaffa barn, gifta sig och ge presenter.

Hon säger till Expressen, som svar på deras förfrågan om huruvida förlovningen är nära förestående, “Jag tycker det. Det känns så. Han reser omkring och är lite mystisk. Det är spännande på ett sätt. Jag har nu ett nytt liv. , ett nytt hus och en ny man och barn. Det är tungt.” Det var kärlek vid första ögonkastet för Isabella Löwengrip, 31, och hennes nyfunna kärlek, Paul Sundvik, 54.

Bathina Philipson, 43, fick höra i podden “Bathinas skilda möten” att det hade blivit en elstöt när de hade kyssts.Efter att ha träffats för första gången vid lunchen bjöd Paul Sundvik och hans fru över honom på en måltid med pepperonipizza och iste; de två har varit oskiljaktiga sedan dess.

Isabella Löwengrip har varit gift två gånger tidigare och har två barn med sin exman, 34-årige Odd Spngberg. Företagaren har tidigare avslöjat att hon och hennes sambo tänker utöka sin familj.

Det skulle jag väldigt gärna vilja. Jättegärna. Vi tänkte först på den här tiden förra året, men nu tänker vi att det kanske är bäst att vänta lite till. Så vi har lite fröpengar i både omröstningen och kissen, men en dag blir det det. Vi båda är riktigt nöjda. För ett år sedan sa Löwengrip i “Framgngspodden” att det får bli hur kul som helst.

Att använda det i dina planer – det kräver medicin

Men företagaren rapporterar nu att väntan är över.När vi äntligen kopplade ihop igen efter två års mellanrum var jag helt överväldigad av känslor. Jag vet inte riktigt varför, förutom att jag hade för mycket fritid då och kände att något behövde hända. Behöver göra något.

Löwengrip skriver på Instagram, “Det slutade med att jag bestämde mig för att skaffa barn av den anledningen, och det är bara så uppenbart fel.”För att förhindra graviditet medan och efter att ha tagit ett antikonvulsivt läkemedel, avbryter vi tillfälligt våra familjeplaneringsinsatser. Det kommer att få barnen att gråta.

Paul Sundvik Barn

Som en hobby skapade hon en vacker drömvärld och byggde varumärket Blondinbella runt den. Och det lyckliga resultatet uppnåddes. Sedan dess har allt blivit för stort och rullat på för fort. Inte förrän apokalypsen 2019! Idag är Isabella Löwengrip tacksam för att bubblorna sprack. Att hon förlorat allt hon trodde att hon hade förlorat. Hon nöjer sig nu med att fokusera på sitt lilla dagliga liv, familj och eventuella framtidsdrömmar. När det gick bra agerade jag normalt.

Hon skapade den förtrollande Blondinbella-världen som en leksak och varumärke runt den. Och det lyckliga resultatet uppnåddes. Sedan dess har allt blivit för stort och rullat på för fort. 2019 slår klockan. Idag är Isabella Löwengrip tacksam för att champagneflaskan öppnade.

Hon trodde att hon hade försvunnit när hon insåg att allt Han viftar och vrider på kommando ges till publiken på scenen. Nu har hon bosatt sig i det lugna livet som en hemmafru och har inga planer på att släppa ett dubbelalbum med sketcher. familj och blygsamma framtidsförhoppningar och drömmar.

Norrköpings gitarrunderbarn Markus Krunegard har alltid gått sin egen väg, men han blev en genuin kändis när han började recitera poesi. KARL NORDLUND hår & smink LINDA NEWNHAM fotograferar CAMILA RRVS Strong Bonding in I Så mycket bättre. Men han verkar inte bry sig alls. För honom är det bäst om han kan göra det lite utmanande för sig själv.

Det är Isabella Lengrip

ÅLDER: 31 år. FAMILJ: Morfar Paul, barnen Gillis (8 år) och Sally (6,5 år). Lidingö i Bör. Entreprenör (grekiska: ). ACTION: Med den samskrivna boken Isabella (Bazar) av Rebecka Edgren Aldén.
Efter att ha upplevt en personlig kris har Isabella Löwengrip under de senaste två åren arbetat med att känslomässigt stärka sig.

Det är halvvägs på kvällen nu. Flaskan med rött vin står öppen på nattduksbordet och väntar på att tabletterna ska sväljas. Nu är det dags. Några tabletter hade redan ramlat av. Då blir det ett dörrlarm.Hon avfärdar det till en början som en hallucination.

Även om klockan fortsätter att ringa envisas. Hon går ner för fallluckan och öppnar dörren. Där glömde hon bort blicken från nagelkvinnan. I ett anfall av piké tar Isabella in kvinnan och ordnar möblerna på balkongen. Isabella Löwengrip hävdar, “Hon blev min allierade.”

Vi träffas på Hotell Diplomat på Stockholms Strandvägen. Isabella Löwengrip har uttryckt viss oro på en plats. Personalen känner igen henne och vet vad hon vill, även om hon inte längre gör täta besök. Nej, nu spenderar jag mer tid hemma på Lidingö, där jag sköter vardagliga sysslor som att tina upp kylskåpet, ringa elbolaget och ställa matvarorna. Och under barnfria veckor gillar jag och min man Paul att åka på vägen.

ISABELLA ÄR PÅ ATT SLÄPPA SIN SJÄLVBIOGRAFI PÅ VINTERN. Hon är uppenbarligen inte mycket äldre än trettio, men hon har mer livserfarenhet än de flesta av oss. Bondinbella, bloggen hon startade när hon var 15, hade redan fått betydande genomslag när hon blev professionell.

Som 16-åring drev hon den populäraste bloggen i Sverige och registrerade sitt första aktiebolag. Isabella var mer attraktiv än Zlatan när de båda var 17 år gamla, men hon gick också in i striden för första gången. Sedan dess har hon lanserat ytterligare två företag – smickermärket Flattered och skönhetsetiketten Löwengrip Beauty.

Hon har två små barn och har lärt sig att koppla av genom samtal. Isabella utsågs till Sveriges mäktigaste kvinna 2018 och hon uttryckte sin tacksamhet till landet genom att säga “vi fr se om vi ses igen” på sitt sommarprogram. Hon skulle till USA för att bli den mäktigaste kvinnan i världen.

Ja, framtidskurvan sluttade plötsligt uppåt när hon tappade allt under en dyster svensk vinter 2019 för att Expressen hade lagt beslag på hennes sällskap och förkunnat att hennes bloggs snark var kränkande. Jag uppskattar att bubblan dök upp idag. Jag har haft lugn och ro de senaste två åren, träffat en man som jag är sambo med och börjar äntligen uppleva den grundläggande styrkan jag har sökt hela mitt liv.

Boken avslöjar sanningen om tjejen vi lärde känna genom sociala medier. Och hon säger att hon var tvungen att ta sig samman också.Hon hade tidigare varit ovillig att släppa in någon för nära in i sitt liv, eftersom hon var rädd att hon skulle förlora en del av sig själv om hon gjorde det.

Paul Sundvik Barn
Paul Sundvik Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!