Sprid kärleken
Paris Hiltons Son
Paris Hiltons Son

Paris Hiltons Son – Kimberly Reum, en 41-årig tv-personlighet och affärskvinna, och hennes man Carter Reum välkomnade just en son via surrogat, som rapporterats av PEOPLE. Som den nyblivna mamman sa till PEOPLE i en exklusiv intervju, “Det har alltid varit min dröm att bli mamma och jag är så glad att Carter och jag hittade varandra,” kunde hon inte hålla tillbaka sin glädje.

Hilton meddelade den glada nyheten på tisdagen, tillsammans med ett Instagram-foto av barnets tumme. “Ord kan inte uttrycka hur mycket du är älskad”, sa hon på band. Både Hilton och Reum, som är 41 år gamla, har tidigare uttryckt en önskan om att få en familj.

I en decemberintervju med PEOPLE avslöjade doftentreprenören Love Rush hennes och Reums avsikter att bilda familj efter deras bröllop i slutet av förra året. Hon berättade om det faktum att de började använda provrörsbefruktning (IVF) medan utbrottet av covid-19 var på topp.

“Vi började gå och göra det som några månader in eftersom världen stängdes ner”, sa hon till outlet då. Vår önskan att bilda familj var alltid tydlig för oss. Jag tillbringar ungefär två tredjedelar av året i luften, och vi har massor av ägg som tålmodigt väntar på att bli värpta.

Registrera dig för PEOPLEs kostnadsfria dagliga e-post för att se till att du inte missar någonting – från saftiga kändisnyheter till intressanta berättelser om mänskligt intresse. Paris Hilton beskriver sin erfarenhet av befruktning in vitro som “ägg i lager och redo.” Efter ett års dejting gifte sig Hilton och Reum i en tredagarsceremoni i november 2021, trots epidemin.

I februari samma år förlovades de. En entreprenör, författare och medgrundare av riskkapitalföretaget M13, Reum är en livslång vän till familjen Hilton och en infödd Chicagoan. Lördagen den 13 februari 2021 tog Paris Hilton och Carter Reum sina förlovningsbilder. över att ha henne som min framtida fru och partner, ” sa Reum till media i februari 2021.

Hilton diskuterade hennes och Reums entusiasm över att bilda familj i ett aprilavsnitt av The Bellas Podcast, som arrangeras av Nikki och Brie Bella. Med ett ord, jag älskar att vara gift. Reum fick Hilton att känna sig “så trygg” och som om hon äntligen hade hittat sin själsfrände, enligt Hilton. “Jag har äntligen mitt hem och jag kan bara inte vänta med att bilda familj och skaffa barn.”

När det gäller Hilton har Reum och hon “pratat om barn sedan början – sedan de första paret, typ månader av dejting”, och de “skulle älska att ha tvillingar.” Sångaren i “Stars Are Blind” fortsatte med att säga, “Jag tror att det skulle vara fantastiskt”, innan han tillade att de siktar på totalt “tre eller fyra” barn.

Hon avgudar sin lilla pojke av hela sitt hjärta!

Efter att ha välkomnat sitt första barn, en son vid namn Phoenix Barron, till världen i början av 2023, blev Paris Hilton och maken Carter Reum snabbt hängivna föräldrar. På Thanksgiving Day meddelade Hilton och hennes man födelsen av deras andra barn, en dotter som heter London. Han skrev bildtexten “Tacksam för min lilla flicka”, som en fyrabarnspappa.

Hilton sa till PEOPLE, “Jag har alltid velat bli mamma”, efter att Phoenix föddes. Hon tillade sedan, “och våra hjärtan exploderar av kärlek till vår lilla pojke.” Deras surrogatdotter, Phoenix, föddes till Hilton och Reum, och de “är så glada över att starta vår familj tillsammans.” Med tolv bedårande bilder på parets son.

Paris Hilton ägnar speciella ögonblick åt 6 månader gamla sonen Phoenix: “He Is My World”

Hilton-klanen – Ashburn, Paris och allt… Paris Hilton firade sin son Phoenix sjätte månads födelsedag på Instagram genom att lägga upp en ögonblicksbild av den lyckliga familjen som håller barnet. Jag är fylld av enorm glädje och tillfredsställelse på grund av honom. ???? Jag är exalterad över de många bra saker som ligger framför oss. Hon skrev: “Min älskling, du omhuldas av din mamma med ett överflöd av tillgivenhet.

Realitystjärnan låter bli att hon bär på en kudde som visar sin egen likhet när hon och hennes son Phoenix ger sig ut på sin resa. Hilton-klanen—Ashburn, Paris och allt… Parishillton eller Instagram är källan till fotot. Hilton hade ett moderligt ögonblick som alla kan relatera till när hon stoppade in sig i en bilbarnstol när hon körde med sin dotter.

På semester med sin syster Nicky och hennes barn njöt Hilton av lite solsken. Hennes tjat om hur gulligt det är att se släktingar från olika generationer växa upp tillsammans var i ett podcastavsnitt daterat i april 2023, när hon gjorde sin kommentar.

Paris Hiltons Son

På Junes Pride in the Park i Los Angeles uppträdde Hilton tillsammans med Christina Aguilera, och Reum och Phoenix, som båda bar hörlurar!, hejade ivrigt för henne. Hilton firade med sitt nya barn på en “#MommyMonday” i augusti. Phoenix, en socialist, gjorde sin första resa till New York City i oktober 2023 och kunde inte vänta med att minnas.

Som utlovat klädde Hilton Phoenix i “20 olika kostymer” innan Halloween. Hon levererade och klädde ut honom till Elmo från Sesame Street bland många andra. Och han gick långt för att gestalta Elmos gosiga bästa kompis, Cookie Monster. Hilton klädde sig som Mario och Reum som prinsessan Peach, medan Phoenix bar sin Nintendo-karaktär Luigi-outfit.

Med “så mycket att vara tacksam för” gjorde Hilton en Instagram-kommentar på Thanksgiving Day. Den dagen lade hon dessutom till vintagefoton av sina föräldrar, syster Nicky och andra familjemedlemmar till Phoenix fotoalbum. “Så tacksam för detta vackra liv????”, skrev hon i sin tacksägelsedagbok. Den största gåvan detta år har gett mig är möjligheten att bli mamma. Jag är oerhört lyckligt lottad som har en otrolig familj, vänner och en vacker man. Till er två, må ni fortsätta vara ett underbart par i många år till!

Har moderskapet gått före Paris Hiltons glamorösa karriär?

I sin senaste dokusåpa, “Paris in Love” på Peacock, “rensade den 42-åriga skådespelerskan och affärskvinnan luften” om en incident där hon hävdar att hon bytte sin sons blöja för första gången en månad efter att han föddes. Säsong 2-klipp: “Du bajsar mycket.” säger Hilton till 32-dagar gamla Phoenix.

“Ska jag lära mig att byta blöja?” När det gäller Hiltons syster Nicky Hilton Rothschild, säger hon nonchalant, “Ja.” “OK … jag vet att jag sa att jag inte skulle göra det här på min födelsedag, men …” “Jag kommer att göra det för dig,” säger Hilton och ser ut att samla sitt mod. Vi är iväg, under Phoenix-fanan.

Hon rusar dit barnet medan Hiltons syster och barnvakt väntar vid skötbordet. För att vara ärlig är hon rädd. “Har du aldrig gjort det?” Rothschild räcker fram sin hand och frågar: “Får jag fråga?” Efter att ha sagt “nej” till Phoenix lägger Hilton ner henne. Hilton ska vara snäll medan det här pågår, säger Rothschild.

En artig man sa åt henne att “gå in i de små springorna” medan han tvättade bort Phoenix. Barnskötaren nämner också: “När du gör det måste du prata med honom.” Rothschild hånar Hilton för att han skaffade Phoenixs tröja och säger: “Det var hälften av dig som gjorde det själv.” innan han skrattar.

“På min show, #ParisInLove, skämtade jag om att jag skulle byta blöja för första gången, vilket, låt oss vara ärliga, bara var att jag hade lite roligt – som du kan se bytte jag hans blöja den kvällen jag tog hem honom, ” sa Hilton den 13 december och erkände att scenen var iscensatt för skratt.

Medan de lämnade sjukhuset med baby Phoenix, tog Hilton upp att byta blöja på showen. Ämnet övergick sedan till Hiltons omhuldade position som mamma. Sedan jag blev mamma har jag varit helt upptagen och njuter av varje ögonblick av det. Jag tycker att det är fascinerande hur allvarligt någon kan ta ett skämt. “Oavsett hur äkta, autentisk och rå jag var med mina fans den här säsongen”, sa skådespelerskan.

Det verkar råda enighet bland majoriteten av åskådarna. Varenda person som hört av sig på hennes inlägg håller med henne. Som illustration nämnde Hilton att hon har svårt att “skaka av sig helt” rollen som den “nycker karaktär” hon spelade i “The Simple Life”. Hilton betonade vikten av att vara autentisk och ansvarsfull, särskilt i sitt jobb som mamma, trots hennes förkärlek för humor.

Även om vi borde skratta åt livet, bör vi också vårda och känna igen de verkliga ögonblicken. Skickar lyckönskningar och julklappar till alla! Tack för att du är så förstående och tålmodig med mig. Franska modellen Paris Hiltons “mamma-era” börjar nu. Paris Hilton har välkomnat ett andra barn till världen efter att programmet sändes. Vi behöver ytterligare blöjor! Hon har två barn nu och är helt uppslukad av sin “mamma-era”, som hon uttryckte det.

Hilton, som är stolt mamma till Phoenixs yngre syster London, dök upp IDAG med programledarna Hoda och Jenna i slutet av november för att prata om sin nya bebis. Reum-barnen, som är Hilton och Carter, föddes båda via surrogatmödraskap. “Hon är bara en liten ängel och mitt liv känns bara så komplett med min lilla pojke och min lilla flicka”, sa Hilton till medvärdarna den 27 november.

Detta var Hiltons tredje barn. “Vi är bara över månen.” Hilton fortsatte med att säga: “Jag älskar min mamma-era.” Online sökmotor, Vilka julklappar finns nu till försäljning? Jag behöver din input. Nu när Hilton har ett eget barn säger hon att hennes liv är komplett. “Jag känner mig så fridfull, bara så glad (och) så tacksam för min man och denna vackra familj och livet som vi bygger ihop och jag kunde inte föreställa mig något annat”, sa hon till tidningen TODAY.

Paris Hiltons Son
Paris Hiltons Son

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!