David Lindgren Familj

Sprid kärleken
David Lindgren Familj
David Lindgren Familj

David Lindgren Familj – Samarbete med Kristina, David Lindgrens fru: “Barnbiten är tuff” Bröderna David och Kristina Lindgren spelar i China Teaterns uppsättning av den populära musikalen Saturday Night Fever. Paret berättar nu hur det påverkar familjeliv.

Berättande av Julie Raedne

Den 40-årige David Lindgren har en spridningsplan varje vår. Han är medprogramledare för Let’s Dance med Petra Mede på TV4 varje lördag och spelar även som huvudrollsinnehavare i Saturday Night Fever, en musikal, på Stockholms Chinateatern tre eller fyra kvällar i veckan. Hans omtyckta fru Kristina Lindgren, 40, som gestaltar Davids romantiska intresse, är också medlem i ensemblen.

Men det finns gränser för att arbeta så nära tillsammans. Paret relaterar berättelsen till Malou efter tio. Min älskling, jag är chockad! David och Kristina Lindgrens äktenskap är fyllt av glädje. Kristina, en tjej från Göteborg, och David, en son från Sklelefteå, korsades i musikgången på Scenkonstskolan i Göteborg för över tjugo år sedan.

David och Kristina ansågs bara vara vänner under hela första året på gymnasiet sedan han träffade någon i Norrland. De bildade ändå ett par, eftersom de var passionerat attraherade av varandra. De gifte sig 2007, och Ben föddes fyra år senare. Dottern, Ella, föddes fyra år senare. De är elva och sju år gamla idag. Efter uppbrottet bad David Lindgren Keyyo om ursäkt. Det påverkar familjelivet att jobba tillsammans flera kvällar i veckan när David och Kristina gästade Malou efter tio i TV4.

Att lägga guldet från produktionen i båda

Nu blir barnarbetet problematiskt när vi jobbar tre eller fyra nätter i veckan i samma produktion. Som att få livet uttömt, säger David. Vår förståelse är att vi egentligen inte utmanar något annat, och det krävs mycket. En karriär och en familj. En grupp presentatörer som utvecklade en känslomässig investering i sitt arbete.

Paret säger att personerna som gjorde musikvideon först var tveksamma till att gifta sig med dem eftersom de inte ville ge upp det logistiska stödet som deras familjer och jobb gav. De ville inte ha David med i truppen förrän efter det. Vår förmåga att ta del av varandras glädje har aldrig vacklat. Erbjudandet om huvudrollen var för bra för att tacka nej. Enligt David började jag gråta av glädje när Kristina senare fick sin roll.

År 2021 visas David och Kristina Lindgren tillsammans på Diggiloo-scenen. Vi värdesätter vårt arbete och vår familj lika mycket. Det vi gör är inte så utmanande. Han fortsätter med att konstatera att de arbetar och umgås med sina familjer när de inte arbetar. De hade en gemensam julkonsert och jobbade tillsammans på Diggiloo-turnén tidigare.

Barnen är nästan alltid taggade med på våra turer. David hävdar att för varje Lindgren du anställer får du fyra till. Att samarbeta är en självklarhet för David och Kristina Lindgren, som har varit inom samma område sedan de träffades första gången 2001. Vikten av att umgås har bara ökat sedan Davids mamma gick bort.

Efter sin mammas bortgång förra sommaren insåg David Lindgren och Kristina hur viktigt det var att hålla sig nära familjen. Stjärnorna har börjat samarbeta närmare och träffas bara en gång om dagen. De säger att de älskar att bo och arbeta tillsammans, men det finns gott om par som definitivt skulle gå för det.

David och Kristina Lindgren blev ett par året därpå efter att ha träffats som klasskamrater på Dansforum i Göteborg, där de båda studerade musik 2001. “Jag berättade för min mamma året innan att det var en tjej i min klass som jag definitivt hade något gemensamt med”, säger Kristina medan hon skrattar. Han verkade riktigt ung under min tid – jag var 21 år och han var 20 år.

När vi satt i deras Värmdöhus, som hade utsikt över viken, gjorde David en kort jämförelse: “Dessutom gör jag det fortfarande” (skratt). Han säger direkt: Jag kände hon helt rätt för mig när vi blev ett par, hade innan på det sättet för någon annan. Efter 18 år är jag fortfarande stenhård på att säga till mina föräldrar att jag aldrig kommer att få en annan flickvän.

Efter att byggnaden föll sa David Lindgren “Väldigt dramatiskt.” Deras son Ben är nio år och deras dotter Ella är fem år; de gifte sig 2007. Medan Kristina kommer från Skellefteå har David sin egendom utspridda i området, och han kommer ursprungligen från Göteborg. Det är lättast att bo nära Stockholm med tanke på deras jobb.

David Lindgren Familj

Vi hade bott i ett mer centralt läge innan vi fick två barn, men vi kände ett behov av att flytta till ett mindre bullrigt område långt från tunnelbanan.

Jävla tjocktarmscancer

Det blev mycket uppenbart under hela Corona-pandemin att de båda är extremt hemska och älskar inget mer än att umgås med sina familjer. Enligt David har det inte varit särskilt svårt att skiljas från gruppen, vi måste njuta av att umgås med vänner och även om vi är sociala. Under en lång, fruktlös tid var det.

David är så mycket kärleksfull och speciellt generös att jag även kan bli överraskad av det. Dessutom är han en fantastisk pappa. För Kristina är det väldigt få föräldrar som är så engagerade i sina barn som han. Kristina är lika underbar; hon är en ovanligt generös och vacker människa. Och lustiga; vi hade många goda skratt tillsammans. David hävdar att alla inte alltid kommer att förstå våra skämt (lol).

Det är här David Lindgren överger de onda. Sedan mötet har paret samarbetat ofta, men aldrig mer än under det senaste året. Utan tvekan, inte i en öppen miljö. Efter att Elisabeth, Davids mamma, dog i cancer i augusti förra året, var det en enda minnesstund. När jag var sexton år gammal gick jag igenom den otroligt tuffa och tragiska upplevelsen att se min pappa göra slut med sin fästmö.

Det var uppenbart att Kristina och jag ville växa närmare och vara varandras klippa dagligen. Att bo på hotell själv medan han arbetar i flera stater verkar vara slöseri med tid för honom. En del av det har fått fäste; Kristina uppträdde till exempel i Malmös musikal och David åkte på turné. I sina roller som par och arbetskamrater träffas de nu nästan dagligen. David säger att vissa inte är redo för det, men vi älskar också att arbeta tillsammans och fungerar bäst när vi är helt enkla.

Jenny Alversjös prestationer efter stroke med barnen

Ärligt talat kan jag inte föreställa mig en enda positiv aspekt av vår situation. I det här scenariot kan en av oss bli sjuk medan vi är tillsammans och lämna barnen ensamma hemma. – Däremot har vi ett helt underbart stöd från mina föräldrar som kommer från Göteborg eller min syster som bor i närheten här i Värmdö, förklarar Kristina.

Orsaker till att feber på lördagskvällar uppstår

Sedan förra året har de åstadkommit mycket som duo, vilket bland annat inkluderar att uppträda i sin egen show “En kväll med Lindgrens”, ge ut en jul-cd, vara värd för ett julprogram och medverka i “Så ska det låta på Svt” som en grupp. Det var känslomässigt dränerande, så jag kämpade för att slutföra det. Reta tårarna borta var väldigt svårt, förklarar David.

Ångest med David Lindgren en lördagskväll

David och Kristina kommer att spela om sina roller som Saturday Night Fevers ursprungliga stjärnor 2021. Efteråt debuterar de i sina respektive huvudroller – manliga och kvinnliga – på samma plats. Vi kan träna hemsammans, vilket är fantastiskt roligt och perfekt. Enligt Kristina hade de uppträtt i andra musikaler tillsammans, men de hade faktiskt aldrig dykt upp mittemot varandra i huvudrollerna.

Att Kristina är så driven fortsätter att förvåna mig. Hon lämnar absolut ingenting på bordet, enligt hennes anställning. Med ett flin tillägger David att han också hoppas kunna ställa upp en bonde och utföra samma sak i duschen när han blir äldre. Vi kommer att åka nu. Efter att först ha koncentrerat sig på musiken markerade Davids medverkan i Melodifestivalen början på ett nytt kapitel i karriären.

Sedan dess har David deltagit två gånger eftersom han var programmet 2017 och 2018. Han tävlade i våras i TV4:s Stjärnornas stjärna och slog Jon-Henrik Fjällgren i finalen för att vinna turneringen. Som duo framförde Kristina och David “Shallow” på Sommarkrysset 2019. Jag trodde på David hela tiden.

Jag känner mig med erkännandet upprymd. Det är en välsignelse att få vara en del av det. I det fantastiskt när jag följer en professionell känner milstolpe för första gången. David avslutade att han aldrig varit utsedd till bästa fyra gånger och fått flera nomineringar för Melodifestivalen.

Odetekterbar bindning

Trots att både David och Kristina har haft flera betydande musikaliska roller har deras engagemang gradvis vuxit under åren. Att fatta kloka beslut som främjade ens karriär låg det igen en överväldigande betoning. Himlen när den sprider sina liljepiggar. Vi kan resa upp och njuta av tiden mer så länge vi inte sätter oss ner och fortsätter att gå framåt. Enligt Kristina är det också bra att göra med åldern och det som hände med Davids mamma.

Oro började Kristina Lindgren och David Lindgren samarbeta. Trots att det har varit ett mål i nästan två decennier var det året då David och Kristina Lindgren officiellt inledde sitt samarbete. Vikten av parets närhet – som är på väg att bli en del av musikscenen – blev uppenbar när Davids mamma fick den fruktansvärda cancerdiagnosen.

I en tävling för att se vem som hade sett 1977 års dansfilm Saturday Night Fever fler gånger, blev den svenska sångerskan Kristina Lindgren nästan korad till mästare. När Kristina var en liten flicka hänfördes hon av historien om arbetarklassens hjälte Tony Manero, spelad av John Travolta. Hans mellanmål efter en lång dag är på helgens nattklubb. Han ler på dansgolvet.

Ella är 5,5 år ågon Ben är 9 år ågon. Platsen är i Värmdö, öster om Stockholm. Musikern Kristina och artisten David är här. Stockholm China Teatern är värd för världspremiären av musikalen Saturday Night Fever i september. Som medprogramledare för Let’s Dance, som går i TV4, har David anslutit till Petra Mede.

Kristina såg Saturday Night Fever i London för mer än tjugo år sedan. Hon hörde av sig till produktionsstudion när hon fick höra att musikalen skulle spelas på Stockholms China Teater. Hon önskade att hon kunde ha spelat den ledande kvinnliga rollen. Hon hörde äntligen av producenterna efter månader av väntan. Hennes man, David Lindgren, hade också erbjudit huvudrollen till den maskulina karaktären.

David Lindgren Familj
David Lindgren Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!