Nike Sellmar Pojkvän

Sprid kärleken
Nike Sellmar Pojkvän
Nike Sellmar Pojkvän

Nike Sellmar Pojkvän – Idolduon Nike Sellmar och Albin Tingwall har anförtrott: “Nu väntar livet” Nike Sellmar meddelade att hennes förhållande med pojkvännen Albin Tingwall bröts upp på Instagram på torsdagseftermiddagen. De träffade varandra på Idol 2022.Både Nike Sellmar, då 28, och Albin Tingwall, då 20, deltog i Idol 2022.

De två tavlarna låste ögonen och blev snabbt ett par. I Idol-finalen möttes Nike Sellmar och Albin Tingwall och Nike gick till slut som segrare.Både Nike Sellmar och Albin Tingwall har tagit olika vägar.Men tiden för ridderlighet har passerat. Nike meddelade upplösningen av paret i ett Instagram-inlägg.

Jag har några oroande nyheter att dela med mig av. Jag har gjort slut med Albin. Även när du bryr dig djupt om en annan person, finns det tillfällen då du måste fatta beslut som är bäst för dig själv. Den här gången hände det verkligen. Det är inte svartvitt överallt. Nike skriver, “Jag har så mycket kärlek till Albin och kommer alltid att ha det”, bland annat på Instagram.

Hon avslutar sitt inlägg med att säga:

Det är så himla vackert…Det är här livet verkligen börjar bli spännande. Ett långt och händelserikt liv, fast ett utan Albin. Jag kommer dock så småningom att återgå till att smyga runt Albins fastigheter.Idol 2022-pokalen går till Nike Sellmar.Efter en spännande final mot Albin Tingwall har oddsfavoriten Nike Sellmar gått ut som vinnare av Idol 2022.

Nike Sellmar, då 27 år gammal, var oddsfavoriten att vinna Idol 2022.Hon är utbildad sångerska med musiken som styrka, efter att ha gått på Musikhögskolan i Pite. Efter en spännande final på Tele2 Arena i Stockholm kröntes Nike Sellmar till Idol 2022.Nike gjorde tre mål i finalen. Den personliga omröstningen avgjordes på “Happier than ever” av Billie Eilish, och “Make you feel my love” av Bob Dylan var en fansfavorit när den spelades igen från årets American Idol-framträdande.

Hon korades till vinnare och förärades vinnardikten “Allt du säger” av Ola Svensson, Jonas Jurström, och Viktor Crone.Nike kommer sannolikt att skriva på ett nytt kontrakt med Universal Music om de vinner Idol, förutom de enorma prispengarna. Det var åtminstone en viss nervös spänning under Idol-finalen.

Albin Tingwall gav Nike Sellmar en tuff utmaning, men till slut slutade de två oavgjort i den populära underhållningsshowen. Albins favorit i repressalier, som han framförde tidigare under Idol, var “It must have been love” av Roxette, och han framförde sin egen låt, “Falling” av Harry Styles. Pär Lernström, i sin traditionella roll som showrunner, övervakade Idol med hjälp av sin pålitliga medvärd Anis Don Demina.

På kvällen för världens största Idol-final var flera kända musiker gäster.Benjamin Ingrosso, en svensk popsensation, uppträdde tillsammans med den internationella superstjärnan Charlie Puth, topplistmusikern Miss Li och Eurovision-mästaren Rosa Linn. Juryn räddade Sebastian Rydgren och Klara Almström i semifinalen i torsdags, men det räckte inte för att få dem till “Idol”-finalen.Albin Tingwall och Nike Sellmar var nattens största sexförbrytare och rensar därmed luften om vem som ska koras till årets “Idol” på torsdag.

Under hela veckan har fansen kunnat förutspå på sociala medier vilka låtar deras idoler kommer att framföra i den första semifinalen.En av säsongens tidiga favoriter, Nike Sellmar, gjorde sin “Idol”-debut med “The Story” av Brandi Carlile. Juryn var lika imponerande.Vilken bergochdalbana det har varit, men den här går bara uppför. Fantastiskt, fantastiskt, sa Anders Bagge.

Det är riktigt, riktigt bra; S himla bh. Du har blivit bättre och bättre, sa Kishti Tomita.På svenska: “Det är där hitsen finns.”Albin Tingwall rapporterade att han hade en jobbig vecka, gick till akutvård efter förra torsdagens match och fortsatte att ta antibiotika under överskådlig framtid. Juryn fann dock att Ed Sheerans “Teneriffa havet”-introduktion saknade någon märkbar effekt.

Det uppmuntrar mig att överväga möjligheterna framöver. Enligt Katia Mosally är det hicka.Även Jonathan Johanssons sjöng “Rosa himmel” i Molly Sandéns version hälsas med varma familjehälsningar av Klara Almström. “Extremt attraktivt,” sa Kishti Tomita.

Sebastian Rydgren hedrades för sitt syntetiska vrål med sin cover på “Enjoy the silence” av Depeche Mode. Det skakade dock inget löst. Efter att publiken jublade var Sebastian den första spelaren som slogs ut i kvartsfinalen.

Nike Sellmar Pojkvän

Jag är verkligen exalterad över den här resan. När han tackade publiken sa han: “Jag har lärt mig mycket om mig själv.”Final: Albin och Nike De återstående tre semifinalmatcherna höll sitt snabba tempo.Efter detta anmärkte Bagge, “ni är alla s bra.” Resan gick dock mot sitt slut för Klara Almström, vars andra album fick titeln “Jag kommer” av Veronica Maggio.

Jag är överlycklig. Jag är överlycklig, sa Klara medan hon nickade.Det betyder att Albin Tingwall och Nike Sellmar kommer att uppträda i den stora finalen nästa torsdag. Kommer Nike Sellmar och Albin Tingwall fortfarande överens.utvecklade känslor för varandra under finalveckan. . På frågan om Albin och Nike fortfarande är tillsammans nu, ger Nike sitt eget svar.Ja, vi är en enhet nu. Det är vi.

Inramat av Nike, ordet “Ladu”

Avslutningsvis får hon frågan om var hon ser sig själv om två år och erbjuder både professionella och familjära förutsägelser för framtiden vid den tiden.Kanske har jag vid det här laget släppt tre album och en massa singlar. Hon lägger sedan till, “Kanske någon annans EP,” på svenska.

Kanske får jag barn någon gång; kanske kommer jag att kunna fortsätta svänga även om jag gör det. Tjugo år är lång tid, och jag fyller snart 28. Så jag antar att om två år till ska jag skaffa familj. Till och med Nike Sellmar hävdar att hon inte är singel.Jag koncentrerar mig på mig själv och de saker som gör mig glad. Och i denna minut är han en del av det.

Nike Sellmars odödliga ord: “Albin började flörta med mig”

Allt eftersom tävlingen fortskred blev spelarnas känslor för varandra starkare. När de var på “Idol” tillsammans insåg de att det fanns något mer än vänskap mellan dem.Under den här resan upptäckte vi oväntat hur mycket vi tycker om varandra. Efter att jag först var oförskämd mot honom lärde vi känna varandra ganska snabbt. Det verkar dock som att det finns motstridiga uppgifter om vem som faktiskt tog initiativet.

Det var Albin som först började flirta med mig, avslöjar Nike Sellmar.Om hon säger det så kanske jag var den som tog första steget, men hon var den som tog steget att vilja vara ensam med mig. Det verkar för mig som att vi möttes precis i mitten, som Albin Tingwall uttrycker det.

Försökte kyssa en Nike och fick, “Stiff to Keep Coming Back.”Dagen innan “Idol”-finalen, när de blev fotograferade av Aftonbladet, slogs Albin mot Nike om chansen att ge henne en puss. Ett bedrägeri, som man uttryckte det då.

Är det möjligt att detta var din allra första kyss?

Det skulle inte ha varit det första knockoutslaget. Han har haft mycket svårt att hålla i sig, och människan kan inte invagga, enligt Nike Sellmar.Hur höll du allt under kontroll.Inte så otroligt, egentligen. Vi kommer bra överens och kompletterar varandra väldigt bra. När vi är med andra människor finns det inte mycket tid för djupa tankar.

Då blir det lätt för oss att vara nära vänner, säger hon. Idol-Nike och pojkvännen har tagit slut; Albin bekräftar sina känslor.Ett uppbrott har skett mellan Nike Sellmar och pojkvännen Rickard Johansson.Nu häller Albin Tingwall på Hänt om de sexiga stunderna de hade på hotellet i helgen.Albin säger till Hänt: “Vi hade det väldigt bra tillsammans.” Hela säsongen har Nike Sellmar fått medhåll av sin pojkvän, Rickard Johansson.

Men han kommer inte på den stora festen på fredag.Nu förklarar hon varför. Idol-tittarna har varit tysta hela säsongen, och vecka efter vecka har Nike Sellmar, 27, och Albin Tingwall, 19, tagit sig igenom utan att någonsin bryta förtrollningen.Dessa två kommer att skriva historia på fredag kväll vid den största Idol-final som någonsin hållits på Tele2 arenan i Stockholm.

När Hänt träffar Nike innan mästerskapsmatchen berättar Nike för honom om det överväldigande stöd han kommer att få den kvällen från sin familj och sina vänner.Oj, alla mina släktingar och vänner och familjemedlemmar. Vad jag kan säga kommer det att finnas mer än femtio av dem. De köpte 47 i torsdags, och det finns fler nu, enligt Nike.

Hennes pojkvän, Rickard Johansson, är den enda som kan lysa med hennes lugg.Nej, det gör han inte; han är för upptagen med sitt eget liv just nu. På grund av detta är pojkvännen Rickard inte närvarande.Utöver sitt dagliga jobb som musiker har Nikes vän Rickard sagt till henne under hela säsongen att han inte kommer att hinna med på repetitioner på torsdagar.

Han är också professionellt aktiv som musiker. Han är en frigående gitarrist och det gäller honom också. Så han jobbar på sin dröm samtidigt som jag jobbar på mig själv. Och sedan, förhoppningsvis, kommer vi att kombinera de två för att få slutsatsen, som Nike tidigare förklarat för Hänt.Första orden från Rickard Johansson om Nike Sellmar.

Nike Sellmar Pojkvän
Nike Sellmar Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!