Sprid kärleken
Fredrik Boltes Sons Mamma
Fredrik Boltes Sons Mamma

Fredrik Boltes Sons Mamma – Professor i kirurgi Torsten Olbers hävdar att storlek inte nödvändigtvis indikerar hälsa. Fäst inte en identifieringsetikett eller på annat sätt nedvärdera det som har större betydelse. Inte alls; det är bara en annan sort, säger han. Men de som lider av extrem fetma bör ha tillgång till hjälp som varar längre än en sexveckors dietplan.

I februari månad ska jag leta efter fettfobinen som Fredrik Boltes är känd för. Är det när han ler på en parkbänk, det roligaste han någonsin varit, och säger: “Operationen känns dum, men att inte göra det känns också dumt”? Eller när han stoppar in sitt fettvecken-infekterade ansikte i munnen? Är han rädd för tjocka människor, eller är det bara… hans egen fetma?

Varning: han får tillbaka mycket av sin styrka efter operationen. Han rapporterar att han fortfarande äter dagliga lätta rätter av sötsaker och onyttigheter. Det har inte ens blivit mycket lättare med träning. Det används som ett bevis av showens belackare att showen egentligen inte handlar om hälsa alls, utan snarare om stjärnornas klyvning.

Det som blir energigivande här är bortom mitt förstånd. Det finns en paradox med hur vissa kroppsliga aktiviteter hävdar att kilon aldrig spelar någon roll. Det är inte bara siffran på vågen; det är också storleken på ens mage, hur mager ens kropp är och sannolikheten att utveckla vissa sjukdomar. Allts int. Män är tråkiga.

Många längtar efter sommarens solkyssta hår och fruktiga drinkar, men obehagliga överraskningar som myskflugor kan också dyka upp på oväntade ställen. Är du själv drabbad? Hyperpigmentering är vanligt, och en studie* utförd av Eucerin fann att 6 av 10 personer hade uttryckt oro över sin egen hyperpigmentering någon gång. Enkla råd och rätt produkter kan hjälpa dig att minska fjällning och få slätare hud.

Således förvärras hyperpigmentering.

Solexponering, åldrande och hormonella förändringar är alla möjliga triggers för hyperpigmentering. Hyperpigmentering uppstår när produktionen av hudpigmentet melanin ökar. Den ökade produktionen kan bero på exponering för solljus eller en förändring i kosten, men det är mycket vanligt under och efter graviditeten.

Visste du att 13 % av människor undviker att ta sina solglasögon? Eftersom det stimulerar melaninproduktionen är solskador den främsta orsaken till hyperpigmentering och de mörka fläckar på huden som den orsakar. För att uppnå en mer enhetlig hudton är en rekommendation att använda Eucerins Sun Pigment Control med Thiamidol.

Använd produkter som innehåller tiamidol.

Tiamidol, utvecklat och patenterat av Eucerin, är en ingrediens som hjälper till att förebygga och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Eucerins Anti-Pigment-linje innehåller en ingrediens formulerad för att bekämpa fet hud.

Ny Heartbreak-cykel

Anti-Pigment-produkterna från Eucerin inkluderar ett serum, dagkräm och nattkräm. Överskrid inte fyra dagliga appliceringar av tiamidol-innehållande produkter. Anti-Pigment Spot Corrector rekommenderas starkt för användning på envisa fläckar och pigmenterade områden på huden.

Ha tlamod

Det är lättare sagt än gjort att lära sig att älska sin hud, men det går att anpassa sitt perspektiv. Hårvård, tid och tålamod kan lösa många problem. Tid som går åt till att tänka djupt på sig själv kan förändra ens syn på en krokodils största organ, dess hud.

Fredrik Boltes Sons Mamma

Enligt Fi Lindfors, “Denna hårvårdsserie levererar!”

När författaren, influencern och talaren Fi Lindfors väntade barn utvecklade hon melasma, en form av hyperpigmentering. Fi har använt Eucerin Anti-Pigment Skincare Series i sommar och har några tankar om det.

Det är nu möjligt att skapa ett eget “South Park”-avsnitt med hjälp av AI. Min fjortonårige son berättar stolt om den här historien varje fredagskväll vid middagen (nåja, han får inte se “South Park”). Även om du inte vill höra om AI:s möjligheter och risker på den här konferensen, kommer de allra flesta av oss så småningom att behöva lära sig att leva med det. Försöket att generera ett “South Park”-avsnitt med hjälp av AI var misslyckat men gav en hel del yrkeskr i processen att gå ingenstans snabbt.

Kanske kan jag få AI att berätta för min son att företaget bakom testet inte har gjort programvaran tillgänglig för allmänheten än. Så jag kommer inte att göra honom björntjänsten att själv chocka honom. Vi befinner oss mitt i en fostermissbildningsepidemi. Det finns tre gånger så många föråldrade föremål nu som det fanns på 1980-talet. Många ladugårdar borde fördubblas. Det är fler i Sverige med efternamnet “Johan” som har opererats gastric bypass. Vad är det som har fångats?

En förklaring är att vi utformade ett samhälle där alla ständigt påminns om att äta. Är de något annat? “, “Biltemakorv 5 kr!,” eller “Tanka din bil och få en sexpack Trocadero på bordet!” Nästan hälften av befolkningen har framgångsrikt använt piss för att motverka effekterna av förslag.

Detta ämne diskuteras i “Min tjkokumentär” av Fredrik Boltes. Det skulle kunna beskrivas som en romantisk komedi där huvudpoängen i handlingen är en magsocks-procedur. Reggaeartist och komiker kommer att skämta om deras storlek XXL T-shirt och “köttkjol” i ett fem och en halv minuts SVT-inslag. Vi kommer också att få se när han förs in och ut från sjukhuset när hans tillstånd förbättras.

Till en början provocerar Solskenshistoriens kritik av ett samhälle som både möjliggör och förtrycker sin befolkning. Vissa människor är avsedda att känna sig hungriga oavsett fördelningen av hormonet ghrelin i magen (som överför hungersignaler till hjärnan). Kort och gott, “Min tjokumentär” porträtterar gastric bypass som en reklamfilm för privata sjukhus. Varför tappar inte fler män bara 90 pund efter att ha sett trailern?

Men trots dessa varningar är Boltes dokumentär onekligen högkvalitativ infotainment. Tittaren som förblir oberörd när Bolts gruffa röst beskriver hur han äntligen cyklar med sin son, simmar i en sjö och slår omkull ett hus i en liten upskjute är modigare än jag. “Min tjkokumentär” må vara en reklamfilm, men den är välkänd. Bara för att magsäckskirurgi inte åtgärdar samhällets missförhållanden gör det det inte till ett universalmedel för massorna.

Miraklet med kirurgi är det som gör att så många människor kan leva självständigt; tack vare det behöver män och kvinnor inte längre äta bakom sina barn osv. Vissa kanske har hoppats på mer samhällskritiska exempel, som en diskussion om statistiken att 67 % av dem i ekonomiskt utsatta grupper är överviktiga, men endast 45 % av dem i ekonomiskt privilegierade grupper är det. Dessa detaljer är gömda i programvarans kod. Precis som i alla de bästa komedierna berättar “Min tjkokumentär” en framtidshistoria om en hemsk klangbot.

Tjockis-skämt är lika besvärligt som samer och juda vitsar. Men när Boltes faller tappar han sin humor. Således är “Min tjkokumentär” en del av en vältande strategi; en avslöjande av skepticism genom språkröret (eller “talarstaven”) hos de mest isolerade medlemmarna i gruppen. Före allt annat är det en serie om ett fenomen som kommer att bli mycket vanligare i framtiden, och den är fullspäckad med action. För närvarande är en av de många hundra magsackoperationer som utförs idag.

Två eller tre av hundra kan dock förväntas behöva opereras inom de närmaste decennierna. Det finns både fördelar och nackdelar, friheter och begränsningar, som följer med det. Om det uppstår en kris behöver vi ha ett samtal om det, Fredrik Boltes väger 160 kilo och har inget intresse av att fortsätta med det. Eller, uttryckt på ett annat sätt, jag kan bara inte göra det särskilt länge. Det är här “Min tjkokumentär” börjar, där berättaren visar sin oerhörda kraft genom att höja en treudd vid olika tillfällen i tid och rum.

Mamman som fungerar som både trumma och hoppborg åt sin lille son.

Det hausseartade, fräcka rykte han har byggt upp för sig själv som en “glad tjokis” har gjort det lätt för honom att vältra sig i eländet som har lagt sig runt hans liv. Han kan inte cykla, han blir yr när han försöker läsa, och han har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta innan han försvinner från den här världen för alltid i solens ögon. När han säger till läkaren att han bara vill kunna göra enkla saker som alla andra bryter han ihop i tårar. som att stoppa huvudet i sanden.

Han har äntligen bestämt sig för att acceptera den hjälp han flera gånger har nekat sig själv: en gastric bypass-operation. En behandling mot fetma är lika kontroversiell som att bjuda in Rysslands ambassadör till Nobels fredsprisceremonin. Kroppsaktivister som Karin “Kajjan” Andersson och Paula “Vardagsrasismen” har kallat Fredrik Boltes för fettfobisk p Instagram. Dokumentären har stämplats som ett slags reklam för gastric bypass, ett potentiellt livshotande kirurgiskt ingrepp. Som ett resultat av ingreppet har en av fyra tusen människor dött.

Vissa har sagt att dokumentären förstärker tanken att alla tjoka är sjuka och att minska våldet är det yttersta målet, oavsett vad det kostar. Jag måste erkänna att jag stör mig på kritiken, då läkarna och psykologerna som intervjuades i dokumentären talar mer innovativt om hälsa och betydelse än jag någonsin hört tidigare.

Det finns inga skumma medicinska metoder à la Dr. Mikael från “The Biggest Loser”.

Istället betonar de betydelsen av att eliminera det stigmat som är förknippat med homosexualitet. Det handlar inte bara om att göra människor friskare och hjälpa dem att sluta röka; det handlar också om att minska belastningen på familjegården.

Fredrik Boltes Sons Mamma
Fredrik Boltes Sons Mamma

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!