Sprid kärleken
Nike Sellmar Barn
Nike Sellmar Barn

Nike Sellmar Barn – I nästa avsnitt av hennes podcast, Alltid hungrig, kommer hon att berätta om sina planer för framtiden. Idol 2022 modifierar den första och andra punkten radikalt. Utöver sin seger såg 27-åriga Nike Sellmar generositet hos sin 19-åriga motståndare, Albin Tingwall. Fem månader efter mötet i Idol-finalen säger ett par att de fortfarande är väldigt kära i varandra.

Dessutom har jag jättekul när jag gör det. Vi har båda precis börjat i våra karriärer och vi kommer bra överens, så det är vettigt för oss att spendera så mycket tid som möjligt tillsammans. Några veckor efter den stora matchen bjöd Nike ut Hänt på en drink för att prata om vad som händer härnäst.

För att ta sig till Stockholm är “Flyttar ensam” vad Nike Sellmar rekommenderar. Efter sin framgång på “American Idol” pendlade Nike mellan sin hemstad Pite och sin nuvarande bostad och arbetsplats i Stockholm. Hon bor hos pojkvännen Albin och hans familj i Stockholm sedan hennes ankomst.

Konstnären kom dock rent ut i början av året om att acceptera den rejäla summan och flytta till landets huvudstad, där hon kan möta färre professionella hinder. Även om det inte är riktigt revolutionerande, är idén tillräckligt bra för att göra resan värd besväret. För att bli tagen på allvar måste man vara belägen i nära anslutning till sin arbetsplats. Nike har dock tidigare tipsat Hänt om att det är en dålig idé att överge Pite.

Även om hon sa att hon flög solo sa hon också att hon och hennes pojkvän Albin inte skulle gifta sig inom kort. På den här resan kommer det bara att vara jag som din guide. Nike hävdar att Albin fortfarande bor hemma och spenderar mycket tid med sin mamma. Idol-Nike delade precis nyheten att hon väntar barn och pratar just nu om sina framtida ansträngningar.

Sedan Nike vann “American Idol” har Nike sett mycket förändring och tillväxt, vilket har uppmuntrat henne att skriva ny musik. Hon är också förberedd för sommarens landbaserade Diggiloo-turné. När Nike nyligen gästade intervjupodcasten Always hungry som drivs av tv-profilen och kocken Sofia Henriksson öppnar hon upp sich om hur hon tror att livet ser ut om tio år.

Vid den tiden räknar jag med att ha släppt tre fullängdsalbum, många singlar och minst en EP. Kanske, eftersom jag är pappa. Det finns fortfarande en potential som jag kan förändra, även om jag har en familj. Nike säger att jag kommer att vara redo att bilda familj om 20 år, vilket låter som en lång tid, men jag blir 28 nästa år. Vill du bilda familj? Okej, så du har den bilden, eller hur? frågar Sofia.

I grund och botten, ja. I ljuset av hennes samtal med Nike inser Hänt nu att hon är osäker på var hon i slutändan vill skaffa familj; medan hon för närvarande är baserad i Pite, kan det förändras om hon bestämmer sig för att åka norrut. Enligt Nike i ett meddelande till Hänt, “Det beror helt på vem jag tar med barn och om de är villiga att följa med oss till Pite” eller om det blir en sommarstuga där uppe.”

Sellmars överlyckliga svar på Idol-Nikes triumf: “En pojke”

Idol når sin höjdpunkt 2022. De segerrika duorna i varje omgång korade varandra. En Idol kommer också att föda ett barn. Showens slutsats var ännu bättre än fansen hade hoppats på. Även om hon redan hade titeln mästare, fann 27-åriga Nike Sellmar en släkt i 19-årige Albin Tingwall, som hon kommer utmärkt överens med på arbetsplatsen.

Det rapporterades allmänt att gänget hade för avsikt att använda en bebis som sitt primära vapen. Moderskapet gör Carmen Toubia lyckligare än något annat i världen; hon har till och med refererat till sitt ofödda barn som en “Idol baby” på Instagram. Jag hade skrivit flera fina brev till henne och sådant innan hon berättade det glada beskedet att hon skulle få en pojke. Så man hänger på åkturen i sommar, förklarar Nike för Hänt.

Det är vansinnigt coolt. Carmen delar med sig av sitt perspektiv på händelsen i ett meddelande till Hent: Jag har alltid velat ha en, och både Max och jag hade roligare att studsa runt på en pojke än på en bebispojk. Redan efter det första ultraljudet, när alla omkring oss såg en dam, var vi övertygade om att det var en tjej. Även bland användare av sociala medier valde majoriteten en kvinnlig huvudroll. Det är därför vi blev så förvånade.

Vi hade varit glada vad som än hände. Det som faktiskt betyder något är att spädbarn utvecklas ordentligt och framgångsrikt. När Nike Sellmar hör Carmens namn utbrister han: “Kul att höra..” Efter att ha vunnit American Idol åkte Nike på en landsomfattande turné, som sedan dess har avslutats. På grund av detta har hon haft mindre tid att komma nära sina andra American Idol-tävlande.

Nike Sellmar Barn

För att vara ärlig har jag fortfarande inte kommit på hur jag ska komma överens med mina tidigare medarbetare, än mindre människor från hela världen. Så det är nedslående att inte se några framsteg där, men Nike hävdar att det vi verkligen har saknat är människor hela tiden. Vinnaren är nöjd med sin kranium, trots att Carmen fick lämna under den andra finalen i torsdags. Hon gick så plötsligt, men under vår korta tid tillsammans blev vi ganska nära varandra. Det är underbart att höra att det går bra för henne.

Under sin kommande Sverigeresa planerar Nike att hyra ett hus i Stockholms stad. Nike har kunnat dela sin tid mellan Pite, där hon föddes, och Stockholm, där hon arbetar för närvarande, tack vare sin frånvaro från båda ställena under större delen av ett år. Men hon har bestämt sig för en långsiktig återkomst till Stockholm, där hon planerar att återigen gå med i inspelningsstudion och börja skriva nya låtar. Hon säger att hon har hittat en hyfsad lägenhet att hyra.

Jag landar på Arlanda, så det är där jag ska koncentrera husrannsakan. Det kommer att ha en söt smak. Eftersom, som Nike uttrycker det, “man bor nära staden men inte i staden”, tänker jag fortsätta att tillbringa tid på landet. Albins föräldrars hus har fungerat som hennes hemmabas i Stockholm tidigare på grund av dess bekväma närhet till flygplatsen och hennes slutdestination. Det är underbart att ha ett så litet vardagsrum.

Ja, men eftersom han har gett mig tillstånd att göra det för hans räkning och för att han bor så nära Arlanda flygplats. Nike har övergett sina mål för framtiden till förmån för att få en ny bebis till världen. Femfaldige “Idol”-mästaren Nike Sellmar och andraplatsen Albin Tingwall har bestämt sig för att stanna tillsammans som ett par. Sedan dess har deras koppling varit ganska offentlig på sociala medier; hur är det nu dock?

Är Nike Sellmar och Albin Tingwall fortfarande tillsammans?

Den tidigare American Idol-vinnaren Nike Sellmar gästade nyligen podcasten “Alltid hungrig” som presenterades av Sveriges mästerkockprofil Sofia Henriksson, där hon berättade att hon och Albin blev tillsammans igen efter att tävlingen avslutats men att de först nyligen började uttrycka känslor för varandra. På frågan om hon och Albin fortfarande är tillsammans svarar Nike: “Ja, vi är tillsammans.” Du kan karakterisera oss på det sättet.

Låten “Barn” av Nike Sellmar är en ständig inspirationskälla för mig. Intervjuaren pressar henne sedan att avslöja hennes professionella och personliga mål för de kommande två åren. Vid det laget kommer jag att ha släppt tre fullängdsalbum och ett antal singlar. Kanske, antyder hon, en annan musikers långspel.

Kanske kommer jag att få barn i framtiden, och kanske kommer jag fortfarande att kunna göra snabba svängar även om jag gör det. Tjugo år har gått och om några år fyller jag 28. Om ungefär två år hoppas jag kunna bilda familj. När Nike Sellmar ville hälsa på sin älskling i Pite åkte han dit. Nu är förhållandet slut. Nu när vi är klara med reparationerna måste vi bara se vad som utvecklas.

Hon och hennes mamma har meddelat Aftonbladet att de planerar att förbli permanentboende i Stockholm. Ett hälsobetyg på 2 av 5 är acceptabelt. Den kanske är på två. Jag tränar, men inte alls så mycket som jag borde. Det är svårt för någon att dra fördel av mig. Den senaste tiden har jag bara haft lindriga magproblem. För tillfället kan jag bara äta en viss typ av mat.

Var ligger din matkänslighet?

Varken popcornen, chipsen eller godisen innehåller några spår av gluten, kasein, ägg, jordnötter, trädnötter, soja, nötsmör eller nötter. Helst bara potatis. Den är nog balanserad på fyra just nu. Även om jag för närvarande inte sportar en klocka har jag försäkrat mig om att de är både pålitliga och lätta att bära.

Kommer det att bli en bonus i framtiden, hur är det med kontraktets utgång och allt?

Jag kan inte säga säkert eftersom jag inte har kunnat hänga med i det som händer på Universal, men jag har en stark misstanke om att så är fallet.

Hur skulle du ranka din försäljningsframgång?

Nu är det dags att försegla transaktionen. Detta avtal kommer att upprättas i juni månad. Jag kan knappt hålla tillbaka min entusiasm; flera vänner och jag har organiserat en resa för att gå på vinprovning. Vårt fantastiska äventyr till Pite börjar på torsdag. Efter det ska jag testa musikterapi i två veckor.

Låt mig förklara: min tidigare sambo-partner diskar upp smutsen. Nike Sellmar hävdar att paret bröt upp för två månader sedan och att hon mår bra nu. Det finns för närvarande inget av betydande bekymmer. Den olyckliga händelseutvecklingen har tvingat honom att börja sin karriär om. Att sätta sina egna önskemål först.

Nike Sellmar Barn
Nike Sellmar Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!