Sprid kärleken
Lucas Raymond Pappa
Lucas Raymond Pappa

Lucas Raymond Pappa – Eftersom vi alltid har varit tävlingsidrottare är det bara naturligt. Det har inte funnits några dolda agendor eller agendapunkter i vår familj. Det har fått komma av sig självt. Detta utgör inga som helst svårigheter. Jag kan inte vänta på att det ska hända. Lucas fick också testa massa olika sporter.

Han ville ge simhopp ett försök när tillfälle gavs, så han anmälde sig till lektioner på Valhalla i Göteborg. Tjugofem minuter senare tyckte han att det var konstigt att de inte hade hoppat särskilt högt; trots allt kunde de inte ha dök från tian, så han sa “Cia” eftersom samma skratte sönderföll igen.

Han var den typen av student (eller hobbyist) som alltid skulle se ett projekt igenom till slutet. Hugo och Lucas är hennes söner; berätta för dem ciao! Du kan inte alltid ha mamma som din domare och jury. Lucas Raymond är redan utmanande att hålla reda på trots sin senaste introduktion till hockeysporten. Nu på sitt tredje år med Frölundas A-ligatrupp har han redan spelat i VM-finalen och blivit uttagen i topp fem i NHL-draften.

Det är inte direkt klart att griparen bara är 18 år gammal. Ray var en av de bästa engelsktalande i sitt land på grund av sin uppväxt och sin passion för sport. Sedan han till en början skapade ett skridskoskär har han förlitat sig på spjutspetsmaskiner från Frölunda, Sveriges framstående talangbruk. Hjälpen från min familj har varit underbar, och min “Cia”-mamma är en källa till kunskap inom alla områden.

Mamma är väldigt skicklig på att hantera hushållsbudgeten, så hon kommer att se vad som händer. Men nog har man fått sig också, säger Lucas med ett lätt skratt. Varje spelare måste vara med i sitt A-spel under hela slutspelet. ja, i positiv bemärkelse. Även om du inte förväntade dig det resultatet måste du erkänna att det verkligen var till hjälp. Jag har alltid käkat bra och fått i mig rätt saker. Allt eftersom tiden har gått har jag samlat på mig en mängd kunskap och till och med lite visdom.

Jag var tvungen att lära mig den hårda vägen vad som är och inte är säkert att äta eftersom mamma aldrig kommer att kunna laga mat igen. Det kräver ett seriöst övervägande. Likaså njuter vi av att äta god mat. Människor, oavsett hur lång tid som har gått, behöver fortfarande bemästra konsten att lägga sina olikheter åt sidan.

När började du rekommendera en hälsosam kost och regelbunden motion? Hur betydelsefull var din mamma? Jättestor. Det blir inte mycket av en ekonomisk konsekvens. Mina föräldrar och bror fanns alltid där för mig när jag var liten. Du bör betrakta eventuell återbetalning som en extra bonus. Ingen tar någonsin upp ämnet pengar förrän de har lärt sig en hård läxa på den hårda vägen.

“Cia” hävdar att Lucas borde tränas för att spela hockey i ett försök att övertala sin handledare att göra det. Jag försökte göra min karriär i mitt eget land men insåg snabbt hur utmanande det skulle bli. Hon var tvungen att skrika på sin telefon för att få den att ringa igen. Det går inte att förneka att vi har lärt våra barn att göra bra matval från tidig ålder.

Om du vill göra det som en professionell kock måste du behärska konsten att snabbt och lätt äta. Dessutom kan du behöva mer av vissa saker, som mat, baserat på dina träningsmetoder och mål. Hon hävdar att barn aldrig har hindrats från att få tillgång till näringsrik mat eller fysisk aktivitet. Det har alltid varit vår önskan att skapa fullständiga, glädjefyllda människor.

När barnen var mindre tänkte vi inte så mycket på det. De tränade på att det var kul. De två tyckte att det var roligt. Delta i olika sporter och aktiviteter, såsom fotboll och hockey. När Lucas kommer upp i åldern där man börjar styra lite mer med kost och träning för att skapa bra förutsättningar, då var han redan i en fin organisation som Frölunda är.

Där hittar du all typ av hjälp du någonsin kan behöva. Fram till nyligen hade jag inte tänkt så mycket på det, mer än att konstatera att den tidigare nämnda restaurangen förmodligen inte serverar mat till bottenpriser. Förmodligen i tiotusentals; kanske till och med hundratusentals. Detsamma gäller lektioner och föreläsningar. När det är mycket grönsaker men inte mycket smak i maten. Lär barnen att göra hälsosamma matval tidigt. Folk är mer benägna att välja ohälsosam snabbmat om det inte smakar gott.

Vilka gör och inte har funnits i familjen?

Vi har undvikit mellanproduktionslinjen. En måltid är traditionellt upplagd från botten och upp. Kostnadskurvan kan fungera som ett riktmärke för att uppnå denna konsekvens. Situationen kan bli besvärlig om till exempel arbetskamrater oväntat började ge oss ovanlig mat som quinoa, bulgur etc.

De satt där och tittade på taliten och undrade högt: “Vad är det här?” Däremot är vi inte riktigt där än. Sotpotatis, till exempel, har först nyligen kommit till vår kännedom. Barnen har varit uppmärksamma hittills, och lärarna har bett dem att fortsätta med det lite längre.

Lucas Raymond Pappa

Trots att han hade flera möjligheter för honom bestämde sig Lucas Raymond för att fokusera på hockey. Glädje, före måsten. Så har Sverige alltid tagit fram sina mest dominerande forwards. Berätta för mamma att jag sa “Ciao” och att jag inte minns att något liknande hände i vår familj. SportExpress levererar nu djupgående bevakning av 18-årige Lucas Raymond vid platsen för juniormästerskapen.

En klubba var vad Hans snuttefilt var.

Ett barn i alla åldrar skulle inte ha några problem med att styra den skramlande skree inuti beten. Cecilia “Cia” Wosse Raymond strålar med en otrolig stolthet när hon pratar om sitt barn. Han är bara en fantastisk kille överallt. Unika oxar. Jag kunde inte vara gladare eller stoltare över honom. Med tanke på allt han har gjort, från hans tidigaste dagar till nutid, måste jag ge honom mycket beröm.

Detta har aldrig varit ett problem tidigare. Helt enkelt genom att dra kunde han ta sig upp. Omfattningen av denna prestation är imponerande. Redan från början har han vetat exakt vad han vill göra. På ett familjefoto håller Raymond och hans fru sin 3-årige son, Lucas, som är klädd i en blommig smock och har lockigt blont hår. Verkar vara tillbaka igen. För en sekund vill hans blick på kamerans lins, i nästa söker den bollen som ligger vid hans fötter.

Jag hade alltid en boll och en innebandyklubba, eller två klubbor, i handen. Jag skulle så gärna vilja gå och se min bror spela, och vi kanske också går och handlar på Ica. Det traditionella spelet “klubb och boll” är fortfarande en favorit hos Lucas idag. Så länge han kan minnas har han välat vara som sin bror.

Hugo skulle vara tre år äldre. Lucas förklarar kärleksfullt att han fortfarande är en inspiration för honom. Som i de flesta symbiotiska relationer har syskonrivalitet alltid funnits mellan bröderna. Ja ha… Mer tid än vanligt har gått åt till att slåss, och det är inte snyggt. Men åldern i sig har aldrig varit ett problem. Jag tror att vi båda har haft stor nytta av den sunda rivaliteten vi har delat.

Hugo bryr sig djupt om sitt yngre syskon. Hugo spelar ishockey för Göteborgs IK, men de senaste åren har han inte kommit i fråga för A-laget. I Raymonds bostad var idrotten alltid lättillgänglig. Varje gång ämnet sport kommer upp påminner vi oss själva om att både “Cia” (pappa) och “Cia” (mamma) är duktiga idrottare.

Vi sätter stort värde på nöjen. Ja, jag var en gång själv. Även om han inte hinner träffa länkarna för ofta, är Lucas en skicklig golfspelare. Det faktum att “Cia” är “lätt för sig själv” fysiskt ger honom ett ben i alla tävlingar. Det är möjligt att Lucas väljer en annan aktivitet, kanske fotboll. Fram tills han var omkring 12 eller 13 ägnade han tid åt att spela rgryte (eller “IS”, som svenskarna kallar det). Hans röst var distinkt även när han var ett litet barn. Han var en man med en speciell flärd. Den märks av även i idag, för döden har ju en X-faktor.

Denna mystiska sak som folk fortfarande betalar för att se. Enligt hans mening är det mest hemma i rågklassificeringen. När jag spelar tycker jag inte om att tänka över saker; istället går jag med mina instinkter. Övningen att läsa med målet att omsätta sin nyvunna kunskap i praktiken. Det finns några saker jag skulle vilja koncentrera mig på, och jag tror fortfarande att jag kan ta ett större ansvar och vara mer självsäker. Om jag vill fortsätta utvecklas som person måste jag vara uppmärksam på både mina styrkor och mina brister.

Hur mycket av din dag tar undervisning/samtal upp?

Jag tror att med hårt arbete och engagemang kan vem som helst utveckla större atletisk förmåga och fullända sina talanger i en mängd olika sporter. Jag tror inte att någon föds med medfödd hockeytalang. Men när jag var äldre såg jag det inte som träning eftersom det bara var så roligt. För det gjorde dig glad, det är därför. Ja! Jag har gillat hockey ända sedan jag var liten, och jag älskar det fortfarande nu som vuxen. Att ha en plats att springa före eller efter en träning, eller använda planen för hockeyträning.

Även om jag gjorde det för de fysiska fördelarna, gjorde jag det aldrig som en sorts träning. Jag gick med för att jag hade en bra tid att göra det. Under min sommarträning med Frölunda. När Lucas och “Cia” har ett samtal kommer alltid ämnet “kul” upp. De talar samma språk. Det verkar vara en integrerad del av Lucas Raymonds personliga och professionella tillvaro.

Lucas Raymond Pappa
Lucas Raymond Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!