Niclas Wahlgren Massage Aftonbladet

Sprid kärleken
Niclas Wahlgren Massage Aftonbladet
Niclas Wahlgren Massage Aftonbladet

Niclas Wahlgren Massage Aftonbladet – Därför kommer Niclas Wahlgrens sexualitet inte som en överraskning. Niclas Wahlgrens chockerande sexträff på stermalm är just nu det mest omtalade ämnet på den svenska kändisscenen. Varför Daniel Nyhlén uppfann Stoppa. Sonen till Christina Schollins bordellovärd är ett samtalsämne i media. Dessutom ger han en förklaring till Niclas Wahlgrens beteende.

Ännu en dag hade kommit, verkade det.

Stoppa Det är allmänt känt att otaliga uttalanden har gjorts av media under året. Ta bara några välkända exempel, som Fredrick Federleys absurda pedofilskandal, drottning Victorias plågsamma skilsmässocrisis och den ikoniska svenska sängkammarfarsen. Ja, vi hade kanske utelämnat delen om hur polisen och “författaren” Linda H.

Staaf senare smetade ut hustrun från 23 år sedan över hela B. Micael “Hälsingebocken” Bydéns äktenskap. Hollywoods freakshow slutade när dessa villkor accepterades av den vanliga medicinen. Stoppa Media misskrediterar ofta de som har auktoritativa positioner, inklusive kungar, drottningar, politiker, poliser och soldater.

Därför måste vi slita.

Stoppa Pressarna har min beundran sedan den har lyckats där andra medier har misslyckats, samtidigt som de konkurrerar med multinationella multinationella företag med till synes oändliga resurser. Nu är det dags för oss att sprida nyheten att Niclas Wahlgren har hittat på något, eftersom vi är det enda svenska mediet.

Åkare, radiosändare, träningsinstruktör och syster till hela familjen “Skansen”-Pernilla: det kommer inte som någon överraskning att Christina Schollins son på skärmen är alla ovanstående. Nästan alla förstår att detta är sant. Snälla sluta! Media är generellt överens om att gruppen framstående killar som kallar sig “klan” är värda att nämna. Bild av Christine Olsson/TT.

Alla är nyfikna på “nöjesprofilen” på grund av kvällstidningarnas omfattande bevakning av hans förehavanden. Alla som har en dator och tillgång till internet kanske har känt till det chockerande århundradet långt innan vi publicerade det, med bara några enkla knapptryckningar. Frågor av detta slag är av allmänt intresse.

Redan som liten var Niclas Wahlgren redan ett välkänt ansikte i media. Han har blivit välkänd och framgångsrik de senaste åren genom att projicera en bild av styrka, fysisk skicklighet och allmänt elakhet. Du behöver en publikation som Stoppa Pressarna, som är villig att rapportera båda sidor utan fegafilter, när plötsligt andra sidan kommer. Och kalendern säger att det kommer att inträffa år 2023. Resten av media har inte slutat hyckla, sjuda och trampa på fötterna i egennyttiga pr-trick. Veckans nummer av Dagens ETC innehåller en förklaring av mina forskningsrön.

Skaffa mig några fans, skämmes!

En trolig förklaring till gammalmedias osäkra svar är att flera butiker har knutit band med obskyra ltsasklubben Medieombudsmannen, en förening som stöds av de mycket mäktiga aktörer den är tänkt att koppla. Caspar Opitz, en bläckresenär som förolämpar alla som inte svajar till ljudet av sin pipa, skrev uttalandet och hoppas kunna introducera fri media till sin utopiska koalition genom att använda en teknik som han plockade upp i Nordkorea.

Medlemmar i Stoppa Press blir mer och mer exalterade över att lyda Opitz som de gjorde med Niclas Wahlgren. Resultatet blir att den här mannen ställer sig upp i reglerade medier, som SVT:s Aktuellt, och susar om våra insatser vid mer grundlösa tillfällen. En demokratisk organisation vars primära mål verkar vara att främja sina medlemmars “goda smak och tycke” är förmodligen inte vad mediebranschen behöver, och det är hög tid att den börjar ställa sig den frågan.

Att Caspar Opitz och hans förening är kopplade till Aftonblades ökända “sexkock” är talande om deras inställning till kvinnor på arbetsplatsen. Det är dock inga andra svenska medier som pratar om det. Jag uppskattar det mycket. Nåväl, jag är tillbaka med Niclas Wahlgren, någon jag är bekant med att försvara mig mot. Han försatte sig själv på en farlig plats, och ingen sätter sig själv där frivilligt. Definitivt inte en enda Caspar Opitz.

Jag ser fram emot att umgås med Wahlgren, och vi har haft några härliga stunder tillsammans det senaste året. Även med det komiska drama som ledde fram till det var det första mötet spännande och oväntat. Jag var på ett cocktailparty som hölls av en framgångsrik Stockholmsadvokat och befann mig omgiven av flera trevliga bekanta. Det gav ett fräsande och klirrande ljud i glaset. Exceptionell uthållighet.

Vem var det i andra änden egentligen?

Niclas Wahlgren, som gav mig “pafft”-ögonuttrycket, backade av skräck. Jag tror aldrig att jag någonsin sett en mans kookaburra dra sig tillbaka in i skogen så snabbt. Det tog en tusendels sekund. Innan jag kom in i den här sylten och bestämde mig för att ta tjuren vid hornen hade jag något som kändes som en pulshöjning.

Niclas, jag slog sönder den fjäderiga följeslagarens granatchockade hand med en hammare. Wahlgren saknade ord och gick sedan in i den spända dalen som en man på gränsen till sin egen arkebusering. När dammet lagt sig från festen hade jag och Niclas ett trevligt samtal i korridoren.

https://youtu.be/8JpzKiUzvPo
Niclas Wahlgren Massage Aftonbladet

Jag har sett “Nicke” otaliga gånger sedan dess. Och det har alltid varit ett nöje att uppleva. En kväll drack vi vitt vin vid brasan på Sturehof och diskuterade meningen med livet. Niclas var singel, och kanske nyligen singel, och han uttryckte sitt missnöje med sin situation för sina kompisar.

Fan, det är ingen lätt uppgift. Jag är tydligen inte lika populär som Pernilla och Benjamin bland de manliga båtpassagerarna. Eller, som han slentrianmässigt uttryckte det, “G” har alltid varit deras sexfantasiland. Det han kanske menade, mellan raderna, var att han har tappat lite av sin egen identitet efter att ha spenderat så mycket tid med andra människor.

Ja, det kan göra det svårt att ha intima personliga band. Kanske förklarar detta varför våra framtida möten på stermalmssalongen skulle vara så konstiga. Lägg undan alla förutfattade meningar du kan ha om “Wahlgrens värld”, inklusive hennes ex Bagge och Christina Schollin.

Inga frågor, inga svar. Du kanske köper några minuter av lycka för bara tusen kronor. Nu när vi har fått det avklarat kanske några av er lugnar ner sig och slutar skrika förolämpningar mot mig. Varför jag, trots min personliga övertygelse att Niclas Wahlgren är psykopat, kände mig tvungen att rapportera om hans besök på en svensk bordello för Stoppa Pressarnas räkning.

Det är en snabb och enkel fix.

Det är därför jag inte jobbar i “hoppbranschen”, utan snarare inom journalistiken. Det är något som Medieval Budding borde tillhandahålla. Vimal Kovac, en 50-årig nattklubbskung från Stockholm, är ute på Berns på jakt efter storslaget kalas. Många trötta hjärnor diskuterade firandet dagen efter, när Alex Schulman och vänner dansade på bordsskivan.

Varje kväll tillbringar jag tid i min väns och rumskamrats, Godots bostad. Baren anses vara bland de största i hela Stockholm. Visste du att det berömda rapporterande paret lägger in övertidstimmar till förmån (!) för de företag och individer som de täcker? Så så så… Har företaget sparkat och övergett den berömda kvinnliga programmeraren? Den senaste blunderen vid busshållplatsen var löjligt enkel.

Artisten och DJ:n Niclas Wahlgren ska erbjuda sina sexuella tjänster. Det är resultatet av ett mål som behandlats i Stockholms tingsrätt. Det uppgavs i januari 2020 att Wahlgren besökte en thaimassageverksamhet på stermalm i hjärtat av Stockholm. Han köpte också lite kvalitetstid med en 27-årig thailändsk personal i salongen.

Sensibilisera och identifiera

När Niclas Wahlgren förhörs av polis om sin resa till thaimassagesalongen vill han helst inte bli identifierad. 58-åringens radiologiska utseende förändras när polisens bevis presenteras. Som jag svarar, “Det är mycket möjligt att vara så,” och han säger, “Nej.”

Du har betalat för sexuella tjänster, frågar polisen.

Det är möjligt, men inte troligt, att jag gjorde det. Efter det går han in i detalj om den sexuella handlingen. Trots polisbevis som visar att hundratals svenska kronor togs ut ur en bankomat strax före salongsbesöket, antyder radioprofilen att thaimassösen betalat för tjänsten.

Är du inte åtminstone lite fascinerad av vad som kommer härnäst?

Salongannonser antyder att han kan ha betalat för en sexuell tjänst utöver sin massage. Är det säkert att anta att massörer på massageinrättningar håller koll på vem som betalar för sex med dem? Diskretion bör utövas i denna situation. Av den anledningen tror jag att myndigheterna kunde kräva contoutdrag för att få ihop det här.

De kan uppenbarligen inte låta bli att kika på folk när de kommer och går från massagesalongen för att läsa över axlarna. När polisen börjar granska våra affärer oroar vi oss för vilka andra illegala aktiviteter vi kan ha ägnat oss åt under året. Låt oss se om han får Paolo-behandlingen och blir ett monster.

Konstnären och den offentliga personen Niclas Wahlgren har varit rättfram om sitt användande av sexproffs. Trots mediauppmärksamhet och Wahlgrens ryktbarhet var Paolo Robertos sexköp ganska lågmäld. 2020 betalade Niclas Wahlgren en 27-årig dam på en thaimassageverksamhet i stermalm i centrala Stockholm för sexuella tjänster.

Wahlgren är insatt i sexkulturen och har nära relationer med några av Sveriges mest framstående figurer, men media tävlar före honom. Bror till Pernilla Wahlgren, han har varit med i ett flertal tv-serier. Han är också god vän med Benjamin Ingrosso, bror till svenska sociala medier-stjärnan Bianca Ingrosso.

Niclas Wahlgren Massage Aftonbladet
Niclas Wahlgren Massage Aftonbladet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!