Sprid kärleken
Antranik Idol Ursprung
Antranik Idol Ursprung

Antranik Idol Ursprung – Antranik Khantarashian, en 19-åring från Södertäljebon, har enhälligt röstats fram till sista omgången av Idol av domarpanelen. Nu kan han ta ytterligare ett steg mot sitt mål att bli en framgångsrik artist. När LT träffar Antranik Khantarashian på Tidermans café har det gått nästan två månader sedan Khantarashian skickade in sin ansökan till årets säsong av det populära tv-programmet.

En udda lägger sina pengar på Idol och förklarar, “Detta är min dröm.” Södertäljebon Channel 4:s torsdagskväll av “Idol” innehöll ett framträdande av Antranik Khantrashian. Nu är han en av de hoppfulla som tävlar om titeln “Idol 2023″. Jag kan inte tro det!”Jättekul!” säger Antranik Khantrashian.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det är en stor prestation på vägen till att bli artist. Ungefär två månader kommer att ha gått sedan Antranik Khantarashian sökte sig till säsongen av årets populäraste tv-program när LT träffar honom i Tidermans restaurang.

Kvalveckan omröstnings 2023 “Idoler” önskelista. Årets 22 bästa tävlande Brilliant Idea Den långa auditionprocessen för “Idol 2023” har äntligen avslutats. Båda dessa personer är kvalificerade att delta i Kvalveckan. Anders Bagge, jurymedlem, upprepar denna känsla: “Det har varit riktigt tufft att komma över puckeln.” Säsongsfinalen av “Idol” sänds så snart som möjligt när auditionerna är över.

Vinnaren av den här säsongen av American Idol tillkännages efter fem på varandra följande sändningar. Enligt Anders Bagge, en jurymedlem som bad att få vara anonym, “Slutaudition innebär mycket press, dramatik och svåra val för oss.” Efter topp 10, här är de kommande 22 placeringarna för året. Det fullständiga Idol 2023-schemat visas här.

Vem tror du kommer triumfera i den här säsongens American Idol? Så fast det kan vara, är detta strategin för hela året. Du kan upptäcka en lista över personer som kvalificerade sig för årsavslutningsfirandet på en torsdag nedan. Efter en veckas hård kamp har finalisterna till finalen nästa dag fastställts. Vid Arena Idol 2023-finalerna kommer dessa tävlande att försöka stjäla showen från Avicii.

Khantyledaren Antranik Khan

Jag är 19 år och kommer från Södertälje. Han blev glad över att höra Pär Lernström nämna hans namn. På femtiotusen sekunder utan motstycke spårade djungeldrog upp de skräckslagna barnen. Ungdomarna var försvunna i 40 dagar innan de hittades av Huitotos internationella scoutupphittare i Colombia. Barn behöver en förklaring av modern slang.

Enligt forskningsdeltagaren Henry Guerrero bestämde sig gruppen för att konsumera ayahuasca eftersom de hade problem med att lokalisera topparna. Antranik ska nu påbörja sin tuffa gymnasieutbildning eftersom han inte tog prov från grundskolan. Cirka 200 förstaårselever bor i Södertälje och går i den lokala grundskolan året runt. Det ger dem dock inte carte blanche.

Den här artikeln berättar om Leo Petterssons tid på IA Tälje. Även om han just nu ägnar sitt liv åt att skaffa sig sin utmärkta utbildning på Södra Latingymnasiet och jobba dygnet runt, gick Antranik Khantarashian också i skolan. Södertälje, en förort till Stockholm, är där Antranik Khantarashian tillbringade sin barndom, där han lärde sig svenska och utvecklade en stark känsla av socialt ansvar.

Hans ambitioner att bli sydlatinmusiker får vänta trots hans obestridliga genomslagskraft inom alla andra studieområden och hans högsta praktiska tillämpbarhet på den konstnärliga sfären. I Södertälje, på Bollvägen 36, föddes den 12 juli 2004 en hongris med namnet Antranik. Den 26 november 2018 kommer han att ha bott i sin nuvarande bostad i exakt fem år. I Hans lägenhet finns även Maria och Mohammad Bashir, två andra rumskamrater.

Det finns fler trohetsanvändningsbevis än vad som är normalt. Det fanns nittiofyra möjligheter för oss att tilltala honom med namn före denna månad, och vi tog inte en enda. Huset han bor i delas av tjugo andra personer. Samtidigt som Antranik bosatte sig i sitt nya hem gjorde de övriga åtta nuvarande byggnadsmästare detsamma. De som letar efter Antranik gör ofta resan till Stockholm, den svenska huvudstaden.

Sydsvenskt guld som bryts vid Antraniks knoge är exceptionellt långt och robust. En svensk vid namn Antranik Khantarashian från Södertälje provade på säsongens “American Idol” och tog sig till programmets soloarunda. Hans utveckling slutar med att han uttrycker sin tacksamhet för möjligheten att delta.

Enligt min mening är det bästa sättet att utvecklas som musiker att regelbundet utforska nya stilar. Det här är ‘Säger’, Antranik Khantarashians, och han framför ‘jazz, pop, bnb, ballader. Uppe till höger kan du urskilja Antranik Khantarashian, den trädklängande överlevaren.20231006 Antranik Khantarashian (vänster) och Fredrik Strand (höger) pratade med STOCKHOLM Idol 2023-programledaren Pär Lernström på tävlingsdagen, den inledande finalen på torsdagskvällen.

Fredrik Strand lämnade programmet kort efter att “Idol” debuterade i Sverige. Att låta andra höra vad jag har att säga är allt som betyder något för mig. Det var temat som en “premiärfest” för kvällen och Fredrik Strand, född i Llanca, Spanien, blev blåst av folkmässan.

Ursprung, Antranik Khantarashian

Disputationer av examensarbeten kan endast hållas på torsdagskvällar om juryn fortfarande är obeslutsam. Du har varit väldigt snabb och hjälpsam, Fredrik, men vi kan helt enkelt inte se saker som du gör. Det finns inga fler liv för mig att leva. Det vackra utseendet på Katia Mosally kan tillskrivas Juryn. Med Learnströms ord är “Idol” förutbestämd att bli en snoozefest.

Antranik Idol Ursprung

Djävulen och religionen Årets “Idol”-deltagare har slagit upp scenen. När kanal 4 faller ur luften visas plötsligt en mängd kontroversiella shower. Pär Lernström, programledaren, är säker på att lyssnarna kommer att njuta av hans eller hennes sällskap och de ämnen de diskuterar.

Många människor samlas på TV4 Central ANNONST. Till exempel är Pär Lernströms rekommendation att det bästa arbetet inom parallellprogrammering görs på “Talang” bara en av flera som har åsidosatts. Trots det är han övertygad om att “Idol” kommer att bli en kommersiell framgång på sikt. När äldre män lägger ner hoppet om yngre killar, tror jag att det beror på att de kan tjäna ekonomiskt på att göra det.

Learnström sa att det skulle vara intressant att följa resan från början till slut under en presskonferens som hölls under årets sista vecka. Även Anders Bagge, jurymedlem, tycker att “Idol” är hemskt. Evenemangets framtid beror till stor del på att det “fyller mycket sändningstid”, men kanske ännu mer på att det fungerar som ett öronhul i den svenska musikscenen.

Publik: Unga vuxna med stort intresse för sång och musik i allmänhet. Det skulle vara ett fruktansvärt misstag att förlora sådan information. Han hävdar att för många unga killar över hela landet är “Idol” en språngbräda till en framgångsrik karriär. Deltagarna i år var äldre och mer ambitiösa än tidigare år, konstaterade både juryn och arrangörerna av programmet. Saga Ludvigsson är en 17-årig foster på “Idol” från rby, Västergötland. Att bli uttagen till finalist är som att vinna jackpotten.

Jag har försökt komma på ett ställe att ventilera, och “Idol” verkar som om det skulle fungera. Hon funderar på sätt att hjälpa barn som har fått diagnosen, som att dela med sig av sin egen musik och ge andra glädje. Pop-countrymusik, enligt Saga Ludvigsson, ledare för hemindustriteknikprogrammet.

Denna ökade självsäkerhet har inspirerat henne att avbryta sina gymnastiklektioner till förmån för en lekträff med andra barn i hennes ålder i Stockholm. Jag hade inte förväntat mig att vara så nära de andra utmanarna. På nolltid känner alla i gruppen varandra. Jag förväntade mig att det skulle finnas fler människor som hängde vid askfaten, påpekade hon.

En intensiv längtan; “en stark vilja”

I sin ungdomliga ålder av 19 har Isak Uddström redan tagit sig till toppen av programmet. Han värdesätter högt att han nu är en del av programmet. Otroligt, på alla sätt. Just denna dag, denna exakta syn, har inträffat många gånger i mitt liv, och nu är du en del av den.

Han dök upp på scen för första gången när han var tonåring. Han strävar efter att följa i Veronica Maggios fotspår genom att komponera originallåtar och instrumentaler. Han tror att hans kurskunskap imponerade tillräckligt mycket på domarna och publiken för att avancera honom till nästa omgång.

Enligt Isak Uddströms ord, “Jag har en stark önskan och ett ambitiöst mål att bli konstnär.” Skull that Wanders Out of the GraveyardJordan Rawling, en 24-årig norsk invandrare, lockades till att se pjs av en svensk kompis som visste att han var nere och ute. Det svenska “Idol”-fenomenet är något jag aldrig hört talas om förut, och nu fattar jag det bara inte. Jag fick mycket ut av det, sa han till mig på engelska, och det var fantastiskt. Majoriteten av Jordan Rawlings verk är ballader, och han skriver dem ensam.

Han bestämde sig för att börja busa efter att ha sett Ed Sheeran göra det. Å andra sidan diskuterar jag om han behöver göra ett framträdande i programmet på svenska eller inte. Min känsla av rakhet är för tillfället snett. Enligt Rawling, “Den här veckan ska jag jobba extra hårt, och jag hoppas kunna tjäna mycket pengar i staden.”

Det här är en komplett guide till den kommande säsongen av Idol 2023. Den aktuella säsongen av Idol är programmets tjugoandra (!) som Loreen, Victor Leksell, Tove Styrke, Tusse och Molly Hammar (för att bara nämna några!) . Men vem vinner den här säsongen av Idol? Här är allt som kommer att hända i år. Efter en veckas intensiv konkurrens har artisterna som tävlar i fredagens finaler avgjorts. Avicii Arena kommer att kröna en av dessa personer Idol 2023.

Khantarashian, Antranik

Från Södertälje (19 år). När Pär Lernström hyllade honom vid namn blev han nöjd.

Antranik Idol Ursprung
Antranik Idol Ursprung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!