Sprid kärleken
Ncis Abby Död
Ncis Abby Död

Ncis Abby Död – Pauley Perrette, som spelade den tuffa men i slutändan osjälviska NCIS-kriminalteknikexperten Abby Sciuto, är kanske inte riktigt lik sin karaktär i verkligheten.
Sanningen är att hon delar många intressen med Abby och strävar efter att ägna mycket av sin tid åt att hjälpa andra.

Efter flera pinsamma incidenter har Perrette bestämt sig för att lämna TV-brottslösningens värld till förmån för komedi.Så här ser tv-branschen ut nu.Pauley Perrette är en mycket duktig person.Hon är en välutbildad kvinna som ramlade in i affärsvärlden av en slump.Därefter blev hon en stor tv-stjärna i serien “NCIS” som den briljanta kriminalteknikern Abby Sciuto, och blev välkänd för miljontals människor över hela världen.

Sa Pauley Perrette

Pauley utvecklades från en bra skridskoåkare till en fantastisk skridskoåkare, och hon fick äntligen det erkännande hon hade hoppats på.Men hennes 15 år på “NCIS” kantades av ett antal olyckliga incidenter; hon blev förföljd i mer än ett decennium, och hon fick till slut lämna serien under obehagliga omständigheter.

Pauley Perrette kom ur den svåra perioden som en starkare person.Idag är hon tillbaka på jobbet och gör komedin hon älskar.Det här är hennes historia, som börjar med hennes barndom i söder och slutar med en huvudroll i en succéserie.

Lantbrukare Pauley Perrette

Pauley Perrette har svårt att peka ut exakt var hon växte upp.Hon föddes den 27 mars 1969 i New Orleans, Louisiana, även om hon tillbringade sin barndom med att flytta över hela sydöstra USA.
Innan hon skrev in sig på en gymnasieskola i Georgia för sina junior- och seniorår tillbringade hon tid i North Carolina, South Carolina och Tennessee.

Perrette har alltid haft ett intresse för kriminell historia och har beskrivit sig själv som “fullständigt besatt” av ämnet.Under hela sin barndom fantiserade hon om att jobba med djur, gå med i FBI och spela i ett rock’n’roll-band.Pauley Perrette sa om mordfesten som började i Atlanta mellan 1979 och 1981, “Jag bodde i Georgia när de ökända barnmorden i Atlanta inträffade, och jag var ungefär i samma.

“Jag var ganska ung då, men jag var skakad av det som hände. Det var då jag började känna de fulla effekterna av Jonestown. Jag var alldeles för ung för att vara intresserad av dessa saker, men jag läste fortfarande varje artikel jag kunde få tag på. på.Och det verkar vara ett avgörande inslag i Perretts liv att hon leds vilse av brottslinging.

Hennes utbildning efter gymnasiet började vid Valdosta State University i Georgia, och hon flyttade senare till New York för att avsluta sin examen vid John Jay College of Criminal Justice.Jag fortsatte bara att plugga och plugga och plugga”, erkände hon. Jag fick bara A i de ämnen jag gillar att lära mig eftersom jag har en stark önskan att vidareutbilda mig.

Snobbade en karriär som skateboardåkare

Hon tvingades arbeta flera jobb samtidigt så att hon hade råd att betala för sin utbildning.
Pauley Perrette reflekterade en gång: “Jag var inte bara en barman i klubbbarnsscenen, med bh och stridstövlar och en vit Mohawk; jag serverade även smörgsbräda på rullskridskor och skickade ut flygblad för Taco Bell i Diamond District.”

Och jag arbetade på en av de där båtarna som kretsar runt Manhattan, långt nere i köket tills det var knädjupt i vatten i akvariet, och serverade mat till de rika på brons övergång.Pauley, till skillnad från många New York-bor, ägnade sig inte åt skateboard som yrke.


Efter att ha hört en tjej säga att hon hade tjänat mer än 3 000 dollar på en reklamfilm, arbetade Perrette outtröttligt för att avsluta sin magisterexamen. Det faktum att hon började åka skridskor var en rejäl nedgång.En regissör såg potential i mig och spelade in mig i många musikvideor och reklamfilmer. Det började så, så var det.

Jag tog kurser i kriminologi, sociologi och psykologi som en del av min grundutbildning. Så till en början studerade jag manlig psykologi, vilket ironiskt nog har blivit en unik grund för att kunna skapa och förstå karaktärer och hur de tänker, känner och interagerar.

NCIS-stjärnan Pauley Perrette

Perrette var en populär tv-skådespelerska från 90-talet och medverkade i program som “Frasier”, “The Drew Carey Show” och “That’s Life”.Hon hade också en roll i den klassiska filmen “Nästan berömd” år 2000. Det dröjde inte länge innan hon hittade en roll som i slutändan skulle övermanna dem alla.

Pauley spelade rollen som veteranen kriminalteknisk expert Abby Sciuto i NCIS. Hon gjorde sin debut i det första avsnittet som visades 2003 bland rutinerade skådespelare som Mark Harmon och Leroy Jethro Gibbs.När programmet släpptes första gången var det ingen stor hit.

Men efter att säsongerna fortskred blev Perrette och hennes kollegor en bas i amerikansk tv.Serien nominerades till tre Primetime Emmys och vann flera ASCAP Film and Television Music Awards. Serien blev Pauleys största besvikelse.

Ncis Abby Död

Perrette begärde ett besöksförbud för sin ex-pojkvän. 2012, när tillfället dök upp, dök han upp på en restaurang där hon åt lunch med sin dåvarande fästman, Michael Bosman.
När Shivens slutligen gick ringde hon polisen.

Fästmannen, Pauley Perrette

De kallade Shivens en talad för att vara oförskämd om besöksgränsen. Det fanns risk för 18 månaders fängelse om han erkände sig skyldig.Den största svårigheten vi står inför är att stalkinglagarna inte har uppdaterats sedan internets tillkomst. Eftersom så många stalkers använder internet är det bara tur, säger Pauley.

Efter att ha blivit övergiven av Shivens i fyra år blev hon kär i kameramannen Michael Bosman. Tyvärr varade inte romansen. De tog olika vägar 2008.2011 meddelade hon att hon hade gift sig med Thomas Arklie, en brittisk marin- och ishockeyspelare. Tillsammans slöt paret en pakt om att de inte skulle byta gåvor förrän de gemensamma tillgångarna hade legaliserats.

Hon berättade för Fox 2016 att hon och hennes kollegor hade arbetat för en federal lag om aktiebolag i fem år och att torsdagen, när en sådan lag äntligen antogs, var den mest minnesvärda dagen i deras liv.

Mitt liv som medborgarrättigheter aktivist var över efter att jag hade marscherat, talat ut, gjort goda gärningar, marscherat, talat ut, gjort goda gärningar, suttit i en jury, samlat och hållit affischskyltar, och sedan marscherat, talat ut, samlat in och hållit affischskyltar ytterligare. Vilken söt sak att säga.

Pauley och Arklie har bestämt sig för att gå skilda vägar under 2019.Samma år meddelade hon på Twitter att hon skulle bli nunna i celibat och att hon inte ville ha en kille i sitt liv.Jag är inte någons kompis. Jag är en ensam artist, som Perrette uttryckte det.


Pauley spelade i NCIS i sammanlagt 15 år, och efter att ha arbetat så länge med kollegor är det oundvikligt att en viss friktion kommer att utvecklas. Broken är det minsta av dina bekymmer om du är Perrette.2017, efter 15 säsonger i programmet, meddelade Perrette att hon skulle lämna NCIS.

Abby lämnade NCIS.För bara några dagar sedan skrev hon på Twitter att hon lämnar kursen för att “flera fysiskt övergrepp”.Flera nyhetsmedier rapporterade att incidenten under föreställningen hade lagt en svalka på förhållandet mellan Perrett och Harmon.

Hon uttryckte sina känslor i en tweet:åren”, skrev Perrette. Jag älskar henne lika mycket som du gör för att hon är “all kärlek, alla skratt, all inspiration.”Att säga hejdå till en karaktär hon hade spelat i mer än ett decennium var svårt för Perrette.


Skadespelerskan avslöjade sin sorg över att lämna den populära showen i en intervju med CBS Sunday Mornin.Det gör mig ledsen att föreställa mig livet utan Abby. Jag har aldrig blivit så vilseledd, sa Perrette.Jag kommer att fortsätta att sura. Det är svårt eftersom det känns annorlunda varje dag. Varje dag på väg till jobbet brukar jag äta frukost i bilen.

Dessutom stönar jag ofta på väg hem från jobbet. Sedan ler jag och säger “Okej” när jag tar ett litet steg bakåt. Hon skrev på Twitter 2019 att hon “alltid inte skulle återvända till NCIS” och att hon var “riktigt arg” på stjärnan Mark Harmon.Det är en del av hennes nuvarande sinnestillstånd, och hon känner inget behov av att diskutera det mer.

Ncis Abby Död
Ncis Abby Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!