Sprid kärleken
Morgan Johansson Fru
Morgan Johansson Fru

Morgan Johansson Fru – Senatsledamoten Morgan Johanssons 39-åriga fru, Emelie Johansson, beviljades besöksförbud från domstolen efter dataintroduktionen. Hon avrättas nu för olovlig husrannsakan i Säkerhetspolisens hemliga journal, enligt hovrätten.

Utredningen av de saknade uppgifterna inleddes i april 2018 när Emelie Johansson, som var tjänsteman vid Säkerhetspolisen, Säpo, gjorde en utredning av kommunens officiella register. Höga säkerhetsåtgärder är på plats och systemet används endast för administrativa ändamål.

Däremot registrerade hon häromdagen en man som hon hade en relation med då och som också jobbade på Säpo. Säpo informerade den olovliga sökningen till Särskilda utredningar, som utreder misstankar mot personer i rättsväsendet, ver fyra år senare, ett halvår innan brottet skulle preskriberas.

Emily Johansson: Jag har varit naiv

Han ville veta vilken säkerhetsklass han hade. Det är en gåva som inte är dold för honom, och den är helt ointressant för mig. Ät brottsligt sätt fanns inget. Min naivitet är något jag erkänner. Jag har handlat i god trotsallanden. Just idag tänkte jag på det två gånger. Enligt hennes uttalande till GP är hon någon som är rädd för att göra rätt.

Åtalen mot Emelie Johansson lades senare ner men hon släpptes från fängelset i väntan på rättegången. Åklagarmyndigheten tog det som givet att hon inte hade bevis på skuld och att åklagaren underlåtit att lägga fram Sapomannens talan. Det var också menade att Emelie Johansson inte hade hjälp med jävsfrågor.

I dagsläget har Svea avslöjat sitt herravälde och bestämt sig för att straffa Emelie Johansson för dataintrång. Det blev böter på 4 000 kronor för stölden. Hovrätten menade att Emelie Johansson borde ha informerats “att det förelåg en hög risk för att det inte var tilllåtet” för att göra rannsakningen, även om hon inte fått en sådan lärlingsutbildning. Emelie Johansson själv upplyst exet om att han även förekom i annat registrering även i en intern chatt som han frågat över.

Personalansvarsnämnd av Säkerhetspoliten har sätt att Emelie Johansson kommer att ha jobbet trots och fällning. “Salopo” kommer inte att kommentera ärendet. Lautar Gabriel Wernstedt, presskreterare på Säpo, har det vidtagits och rad åtgärder för att ytterligare förbättra vårt interna säkerhetsarbete sedan det här inträffade 2018.

Morgan Johansson och Emelie Johansson har båda kontaktats av TV4 Nyheterna via Socialdemokraternas presskontakt och advokat Johan Eriksson. Riksdagsledamoten Morgan Johanssons (S) hustru Emelie Johansson har befunnits skyldig till innehav av illegala skjutvapen i brottmålsdomstolen. Följaktligen ändras det villkorliga straffet från tingsrätten, enligt flera medier.

Enligt anklagelserna ska Emelie Johansson, som är anställd som civilingenjör på Säpo, ha gjort en onödig sökning i Säkerhetspolisens hemliga databas efter en kille som hon hade ett förhållande med då och som också var anställd på Säpo.

Efter att ha förlovat sig med socialdemokraternas högertalesperson Morgan Johansson bestämde sig Emelie Johansson för att gå upp i Göteborgs-Posten och berätta sin historia. Då sa hon att hon varit “naiv” och att det inte fanns något brottsligt motiv.

Enligt hovrätten ska den tidigare justitieministerns fru ha varit otrogen mot sin man Säpo på något sätt. I domstolens dom står det att hon måste ha vetat att det fanns en hög risk eftersom det inte var det avsedda resultatet.

Morgan Johanssons hustru har tidigare dömts av tingsrätten, men domen ändras nu av familjerätten. Enligt påståendena ska Emelie Johansson, som är anställd som civilingenjör på Säpo, ha gjort en onödig sökning i hemligheten databas av Säkerhetspolisen för en kille som hon då hade ett förhållande med och som också var anställd på Säpo.

Efter att ha förlovat sig med socialdemokraternas högertalesperson Morgan Johansson bestämde sig Emelie Johansson för att gå upp i Göteborgs-Posten och berätta sin historia. Hon sa då att hon varit “naiv” och att det inte fanns någon brottsmisstanke.

Det är här DN:s kvalitetsjournalistik spelar in: informationen som publiceras ska vara rättvis och relevant. Jag känner mig inte sjuk. Vårt mål är att uppnå förstahandssegrar och att vara närvarande när det händer. Vår nyhetsjournalistik är centrerad kring sanning och opartiskhet. För mer information, gå hit.

Morgan Johansson Fru

Tidigare i veckan informerade Volodymyr Zelenskyj om arméchefen Valerij Zaluzhnyjs avgång.
I minst ett år hade Ryssland redan lagt en plan för hur man skulle dela upp den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj och arméchefen Valerij Zaluzjunov. Enligt Washington Post visar den hemliga dokument från trollfabriken i Kreml.

Dokumentet, som har publicerats av Washington Post, visar att i januari förra året satte ledningen för de ryska botnäten upp fyra mål för sina desinformationskampanjer: att misskreditera den ukrainska militära och politiska ledningen, splittra den ukrainska paraplygruppen, sänka moralen bland ukrainska soldater och förtrycka det ukrainska folket.

Våren 2023 var operationen en succé. På andra håll i maj fick en artikel med titeln “Valerij Zaluzjnyj kan bli Ukrainas nästa president” över fyra miljoner visningar, enligt Kremls statistik, och en order om att fortsätta med liknande innehåll utfärdades.

Det är oklart vad som blir nästa mål för leksaksfabriken, men Zaluzjnyj fick lämna sin roll förra veckan. Alla konflikter i den ukrainska konflikten presenteras i Kremldokumenten som ett genombrott. Det är här DN:s kvalitetsjournalistik spelar in: informationen som publiceras ska vara rättvis och relevant. Jag känner mig inte sjuk. Vårt mål är att uppnå förstahandssegrar och att vara närvarande när det händer. Vår nyhetsjournalistik är centrerad kring sanning och opartiskhet.

Den såldes på auktionen

En husrannsakan gjordes på mannens initiativ och Johanssons tolkning var att det ingick i hennes uppdrag att svara på mannens fråga. Framför allt eftersom han var en högt respekterad individ inom myndigheten. Domaren skriver att Johansson borde ha insett att det fanns en stor risk att det inte skulle vara lämpligt att avslöja detaljer om mannen eftersom det var en privat relation. Det är därför hon enligt hovrätten fick en likhetsdom och dödförklarades.

Nach måndagens enorma varumärke är bara skelett av Lisebergs vattenpark Oceana kvar. Öklagare Maria Johansson uttrycker att det kan vara intressanta för början av branden på Oceana. Emelie Johansson ställdes inför rätta men förlorade i tingsrätten på grund av misshandeln. Rätten finner henne skyldig till dataintrånget som startade 2018, baserat på bevisen som presenterades vid rättegången.

Bortsett från det kommer det inte att finnas några ingrepp i rörelsefriheten. En dags mat kostar 4 000 kronor, enligt högre anstalt. Emelie Johansson får trots sin svåra funktionsnedsättning och stötestenen behålla sitt jobb på Säpo. I närheten har det beslutats personalansvarsnämnd.

Det sades att hon hade varit “naiv”. Tyvärr, privata register är inget du bara kan bli av med. Det betydde för Emelie Johansson att hon inte kunde förstå utan trodde att hon kunde plocka upp saker som hon hade aning om.

Tingsrätten höll med svaranden om att Emelie Johansson varit oskyldig och släppte henne. Men enligt rätten är hon en typisk intelligent person som som anställd på Säpo borde ha vetat att det hemliga registret inte kan användas för personliga ändamål och ska ha behållit sin egen oskuld.

Johansson Morgan: “En skitsak”

Morgan Johansson, som var förre statssekreteraren och Emelie Johanssons pappa, har bett om att få bagatellisera det brutna benet. I ett uttalande till media hänvisade han till det allvarliga dataintrånget som “en olycka” och förutspådde att händelsen orsakades av personliga skäl relaterade till honom som en icke namngiven individ.

Förutspås avsluta utredningen

För att ha försökt påverka Säpo att inte utreda stölden riktades anklagelser mot Morgan Johansson i egen regi av dåvarande justitieministern och kärlekspartnern till Emelie Johansson. Problemet för de misstänkta var att det fortsatte att regna fram till 2022 och regeringen prognostiserade innan skörden tillkännagavs, och ingen kunde ge en trovärdig förklaring till torkan. Efter att ha granskat fakturorna har Morgan Johansson returnerat dem. Inte ens polis och åklagare har kunnat fastställa om det fanns skäl till gripandena.

Morgan Johansson Fru
Morgan Johansson Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!