Michel Tornéus Familj

Sprid kärleken
Michel Tornéus Familj
Michel Tornéus Familj

Michel Tornéus Familj – Den kommande säsongen av den svenska dokumentären “Hela kändis-Sverige bakar” innehåller en baktävling mellan Michel Tornéus och modellen Filip Kaspersen Lamprecht och andra välkända svenskar. Men innan Tornéus hamnade på tv levde han livet som elitdrog och satte det svenska rekordet i längdhopp på 8,44 meter. Innan 2015 började ägde han två svenska mästarguld i längdläge och en i tvärläge.

Historia, ålder och längd av Michel Tornéus

Den dagen han skriver detta fyller Michel 36 år. Han föddes den 26 maj 1986. Trots att hans pappa är från Kongo-Kinshasa och hans mamma är från Boden i Norrbotten är han uppvuxen och född i Botkyrka som ligger söder om Stockholm. Michel satte svenskt juniorrekord i längdhopp med ett språng på 7,94 meter 2005, när han bara var 20 år gammal. Förra året tävlade han i junior EM, U23 EM, intramural EM och VM i Berlin.

Han spelade för Hammarby IF i många år och i många olika formationer, som EM, VM och OS, och satte många rekord på vägen. Mellan 2005 och 2018 vann han totalt 31 internationella medaljer inklusive 22 SM-medaljer för att sätta ett nytt världsrekord i längdhopp på 8,44 meter.

Från Hollywoodstjärnor till skolgårdsaktivister

Michel har lärt sig mycket om sig själv sedan han slutade sitt jobb och började resa jorden runt. Han utbildade sig på Berghs kommunikationshögskola i Stockholm och arbetar nu som PR-konsult och är kvalificerad att utföra uppdraget som produktionschef. Det handlar om Leon, Kristin Kaspersens 19-årige son, som hon uppfostrar tillsammans med sin pappa, programmeraren Hans Fahlén.

Leon var bara 15 år när Kristin tävlade i Let’s Dance. Jag är här på en torsdag, och jag tror att Filip kommer att hänga med Michel till premiären; han fyller 19 i dag, och det finns en god chans att han kommer att sitta i publiken med sitt filmparodi från London. Och så bokade jag biljetter till min yngste son och hans kompis som flyger in från London, sa Kristin Kaspersen till Hänt.

En annan välkänd familjeanknytning handlar om Kristins son Filip Kaspersens Lamprecht och konstnären Peg Parnevik. Efter att Filip tävlat och vunnit den tidigare nämnda danstävlingen bestämde sig paret för att separera 2021. Hela den välkända regionen Sverige upplever just nu en nedgång.

Sedan slutet av sin relation med Peg har Filip inte talat offentligt om att dejta någon ny. Kristin Kaspersen hävdar att han reste sig under torsdagens Let’s Dance-premiär, så han är helt ikapp den nya säsongen av Hela kändis-Sverige bakar just nu.

Pierre Trésor Komesha Tornéus är långdistanslöpare för Hammarby IF. Han föddes den 26 maj 1986 i Botkyrka. Det svenska rekordet för längsta hoppet tillhör Tornéus som har hoppat 8,44 meter. Innan 2015 började ägde han två svenska mästarguld i längdhopp och ett i tresteg. Tillsammans med sin danspartner Jasmine Takács tänker han tävla om prispengarna och prisglaset. Visste du något speciellt om Michel Tornéus?

Michel Tornéus föddes den 26 maj 1986 i Stockholmsförorten Botkyrka. Han är nästan 35; han fyller 34 i maj. Han mäter in på höga 185 cm i höjd. Hans Instagram-handtag är @michelmicheltorneus, och han närmar sig snabbt 14 000 följare.

Dessutom har appen verifierat hans identitet. Majoriteten av hans dansbilder togs under de senaste åren, men innan dess var han långsam med att hänga med i de senaste tränings- och träningsmoderna. Professionella elitidrottaren Michel Tornéus har förtjänat titeln Mästarnas mästare.

Michel Tornéus har en ljus framtid som elitdribbelare; han tävlade som långdistanspassare för Hammarby IF och Sverige. Michel Tornéus har det svenska rekordet i längsta hopp på 8,44 meter. Han har vunnit flera världsmästerskap och SM-guld. I mars 2014 vann Tornéus ett exemplariskt brons på inomhus-VM i Sopot. Vid 2013 IAAF inomhus-EM i Prag vann Michel Wong guldet i längdhopp med ett språng på 8,30 meter och slog sitt eget svenska rekord med en centimeter.

Michel tävlade och avancerade vidare i semifinalerna vid EM 2016 i Amsterdam, där han till slut vann silver med en säsongsbästa poängsumma på 8,21. Efter proffskarriären tävlade han i SVT:s Mästarnas mästare 2020 och slog Frida Hansdotter i finalen. Michel kan nu hänvisa till sig själv som universums mästare år 202

Så här ser Michels familj ut: mamma, pappa och barnen.

Let’s Dances pappa är från Demokratiska republiken Kongo, medan hans mamma är från den svenska regionen Norrbotten. Gabriela Montti, 32 år, är Michel Tornéus hustru; paret är för närvarande bosatta i Stockholm. Gabriela är köksmästare på Montti Lundberg på Södermalm, Stockholm.

Michels sambo, Gabriela Montti, är mamma till hans två barn. 2018 gav Michel sin äldsta syster Leah en syskon, som han senare delade på Instagram. Det verkar vara en lagom mängd.

Nu när han är redo att utmana sig själv dansar han väldigt fritt.

När jag går utanför befinner jag mig ofta på att dansa ensam. Tid avsatt för att sitta och chatta med vänner är något jag värderar högt. Jag funderar fortfarande på att gå ut på dansgolvet efter allt det här.

Att ta på sig ledarroller är viktigare för mig än att dansa, sa han till Aftonbladet då. Vart heter Michel Tornéus hem, och hur gammal är han? Michel Tornéus föddes den 26 maj 1986, vilket gör honom 34 år gammal idag. Han är född och uppvuxen i Botkyrka, men han och hans familj bor nu i Segeltorp, Huddinge.

Michels största styrka i ultimate är hans otroliga vertikala språng. Dessutom är hans längd ett ämne som kommer upp ofta i samtal om Michel. Så, hur lång är han, exakt? En snabb Google-sökning avslöjar att han är 184 centimeter lång. Men i en intervju avslöjade han att hans längd var 185 centimeter.

Michel Tornéus Familj

Använder du Instagram-handtaget “Michel Tornéus”

Michel är aktiv inte bara i dansstudion och på dansgolvet, utan även på andra webbplatser i sociala medier. På Instagram lägger han upp som micheltorneus och har över 13 000 följare. Det är mycket jobb, men han lägger ut många uppdateringar på den där sociala mediesidan. Hans personliga liv är höljt i extremt hemlighetsmakeri.

Familj och barn till Michel Tornéus

Tillsammans uppfostrar Michel, 32, och hans fru Gabriela Montti, 32, sina två barn. Den äldsta av våra tre systrar, Leah, fyllde sexton år 2014. Cleo, den yngsta av systrarna, föddes sommaren 2018 och är nu 2 år gammal.

I söndags tog sig 32-åringen äntligen till Berlin för sin första EM-final. Men just där kom märkesägaren Thobias Nilsson Montler in och växlade in sina marker. Nu på andra sidan den långa humlens ljumske har Tornéus anledning att fira.

Snabb metod

En 32-årig man meddelar på Instagram att han är pappa igen; förlossningen verkar ha ägt rum utanför en sjukvårdsinrättning. Enligt Tornéus kom familjen hem 13.34 på måndagen och hunden kom 13.55. Han vann guld vid EM 2015 i Prag och placerade sig på fjärde plats vid olympiska sommarspelen 2012, bara en centimeter från en bronsmedalj. Han har tagit 22 SM-guld och satt svenskt rekord i längdhopp på 8,44 meter.

I sin senaste SM-turnering, som hölls i september 2019 på Tingvalla IP i Karlstad, presterade han suveränt. Dagen var helt molnig. Jag har åkt på fritidsutflykter ända sedan jag var sexton, och nu när jag är i trettioårsåldern har jag bestämt mig för att det är dags att sluta.

Jag gick med hela familjen och att göra min vanliga rutin innan tävlingen kändes ganska rutin. Programledaren försäkrade publiken att detta skulle vara deras enda chans att se Honom spela i en konkurrensutsatt miljö. Genast tänkte jag “shit allts”.

Eftersom han hade varit “den före detta längdhopparen” var den tidiga posttraumatiska perioden svår för honom. Det verkade som ett enormt svart hål när jag drog mig undan. Jag var där för Mästarnas Mästare direkt efter, men efter att jag kom hem och packade min skidbil hade jag inget annat planerat. Jag har varit en professionell idrover de senaste tjugo åren, och det har blivit en integrerad del av mitt liv. Efter ett år av att prata om det hade jag fortfarande ingen aning om vad jag skulle göra.

Aldrig i mitt liv har jag jobbat för pengar som hockeyspelare.

Michel sökte råd från en livscoach och minns de svåra tiderna som följde. Jag var lite sen, men jag har inte jobbat lika hårt för mina pengar som ett hockeyproffs skulle göra, så jag är ansvarig för att göra skillnaden. Min första utmaning var att bestämma vad jag skulle göra när jag fick frågan “Vad vill du att jag ska göra nu?” Den verkliga världen är inte lika enkel och okomplicerad som berättelserna vi läser i romaner.

Jag hade ingen aning från början eftersom jag alltid hade fått höra att män med hobbyer var mer säljbara på arbetsmarknaden. Han fick veta om ett företag inom kommunikationsbranschen av en vän, så han besökte dem och lämnade in sitt CV. Jag planerar att göra det. Det var inte så enkelt som jag hade förväntat mig. Jag hoppade av grundskolan och har sedan dess vunnit många idrottspriser.

Michel Tornéus Familj
Michel Tornéus Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!