Michael Klingstedt Bonde Söker Fru

Sprid kärleken
Michael Klingstedt Bonde Söker Fru
Michael Klingstedt Bonde Söker Fru

Michael Klingstedt Bonde Söker Fru – Michael Klingstedts liv förändrades totalt av en fruktansvärd tragedi. Hennes ålder är mindre än 27 år. Han hävdar att det hände efter att en hjärtattack var uppenbar. Drygt 27 år har gått sedan Michael Klingstedts fru Ann gick bort. Hans ålder var 57. Det ofattbara hände en typisk eftermiddag 1996. Jag jobbade, precis som de flesta. Hennes mamma och bror var på besök och det var meningen att hon skulle stanna hemma för att ta hand om barnen. Efter att de pratat och bestämt sig för att träffas en halvtimme senare säger han att hon redan var död. Hon fick sin andra hjärtinfarkt vid denna tidpunkt.

“Åh nej”, utbrister Hann.

Michael säger att han inte har någon aning om vad som händer och fortsätter med att säga att att komma till hjärtat var en enorm prövning som gjorde att hjärtat blev sjukt hela tiden. Efter fallet gick allt fel, vad med graviditeten och alla värkar som kom upp från ingenstans.

Så du hoppade över att ta farväl eftersom det inte var nödvändigt?

Nej jag är ledsen. Den efterföljande fruktansvärda känslan av saknad och tomrum går inte att beskriva. Han hävdar att han inte kan komma ihåg någonting efter att ha skött barnen och djuren eftersom han blev så förvånad. Ann var bara 26 år när hon gick bort. Micheal uttrycker att det är bara en känsla av att få en kram när man kommer hem och diskutera framtidsplaner, vad som händer idag och vad vi ska göra.

Letar ständigt efter nya kärleksintressen.

Både Michael och Anns döttrar var tre och ett halvt år gamla när detta hände. Att se till att barnen mådde bra och var oroliga för dem var allt vem som helst kunde göra efter semestern. Att träffa en ny livskamrat var något jag var för rädd för att tänka på ganska länge. Min romans från några år sedan slutade illa. Det kommer uppenbarligen att bli mindre roligt att försöka upptäcka något nytt, hävdar han. Under årets “Bonde söker fru”-säsong fortsätter han att söka kärleken 27 år efter hustruns död.

“Detta är ju måste att leva.”

Nyheten kom till Michael på hans Falköpingsgård medan TV4 utredde ett strängbrott; han har nu 54 stygn. Jag tänkte direkt “Fasiken, jag kör” när de ringde mig. Det var bara en kort snooze; det fanns absolut ingen anledning att vänta.

Har du fortfarande samma nivå av rädsla inför utsikten att aldrig hitta “riktig kärlek” som du gjorde när du var med din ex-fru?

Trots min odödliga kärlek till henne var jag tvungen att fortsätta med mitt liv eftersom hon var min själsfrände. “Sen är det en helt ny tjej som jag är ute efter, i en ny fas av mitt liv”, tillägger han. Med start den 4 oktober sänds “Bonde söker fru” varje vecka på TV4 och TV4 Play. I låten “Bonde söker fru” citeras raden “Har ju blivit störtkär”.

På gruppsemestern förlovade sig Mariette och Micke. De återvände till det andra paret efter att Mariette frågat om valpar. Kari uppskattade den enda personliga utflykten hon hade med Micke, och till och med hon gick på en dejt. En katastrof följde även vid den tidpunkten. Kissarna är “trevligt och mysigt”, som Micke uttrycker det. Gruppdatumet är snart här och alla har redan valt sina föredragna brevskrivare.

Hans gångpartner, Michael Klingstedt, skulle uppleva puss efter puss. Han säger att det bara är att se personen en gång till. I årets “Bonde söker fru” söker den 57-årige streatsbonden Michael “Micke” Klingstedt efter kärleken. Dessutom hade brevskribenten komplimenterande saker att säga om honom. Mariette, en 57-årig brevskrivare, omedelbart föreslår att Micke och henne går ut ensamma en stund medan gruppdejten pågår.

Jag fick äntligen en omtanke från en annan dam. När jag har erhållit den kommer jag att hålla den i högsta grad. Det känns underbart. Enligt Micke är hon helt stilla och stirrar blunda. Starka känslor for genom Mariette. I mitten av rummet finns en vattenkokare. I luften uttrycker hon sin frustration över att känna sig vilseledd av honom. När Mariette och hennes dejt är tillbaka med de andra tjejerna går hon till Micke och frågar:

Är det för tidigt att berätta om en puss? Och ett tips mer?

Efter att ha kommit överens går Micke fram till Mariette och ger henne ett litet hack på kinden. Hans uttalande angående Mariets anklagelse var ganska tydligt, enligt Michael Klingstedt, som pratat med Expressen. Det kysstes och forsade omkring på nära håll inom kort, men jag var inte kvar så mycket längre efter det.

Han säger att han var på väg att nicka i soffan medan bonden fortsätter, men att han njöt av känslan i alla fall. Du verkar intresserad av att lära dig mer om mig, dina förmågor och möjligheten att vi kan arbeta tillsammans om så är fallet. Inte bara det, men det är äckligt och har en otäck puss.

Den kattrelaterade länken

Dessutom började den göra fler och fler framträdanden under hela programmet. I en artig vädjan om personligt utrymme hittar 52-åriga brevskrivaren Kari Micke. Kari håller dejten med hög respekt.

Michael Klingstedt Bonde Söker Fru

Sannerligen, kärlek påverkar mig djupt. Med andra ord, “jag har fastnat”, som Kari säger i luften. En lång kyss och ett hack på kinden markerar slutet på dejten.

Hur kände hon när hon började förhöra Mariet?

Att dejta flera typer i rad är verkligen en sällsynt företeelse. Frågan är så märklig på alla sätt att… Men jag vet också att allt kommer att hända i sinom tid. Att försöka lära känna personen är självklart ett måste. Det är inte mycket tid kvar. Oavsett om det finns känslor eller inte, säger Micke till Expressen att det nog är ett sätt att känna efteråt. Michael Klingstedt från Falköping försöker återupptäcka kärleken tjugosju år efter sin tragiska död i TV4-succén Bonde söker fru. “Då är det nog lite bättre, på riktigt”, reflekterar tv-värden och blickar in i framtiden.

Vad tycker han, Michael?

Hur mycket! Det är enormt mycket arbete som måste göras, både hemma och på kontoret. Absolut ingenting har gått fel. “Frulle” i “morse” förmedlar inte den avsedda innebörden. Ett par smörgåsar och kaffe.

Är du bekant med innebörden av Bonde söker fru? Vad är det i så fall?

Jag målades i ett negativt ljus av showen. Tillverkningsföretaget ville skapa en relation med en strukturell bonde. “Micke i Falköping är singel” tade en kollega min först ring. Bonde, som är på marknaden för en livskamrat, förföljde Bonde-Michael Klingstedt.

Vem ringde dig efter det?

Faktum är att min första tanke var: “Vad går jag miste om om jag släpper den här?” Vilken fantastisk idé! Det räckte för oss att bara resa. Frågan “Vem minns ett staket?

Vid vilken ålder började du synas på tv för första gången?

För länge sedan. Falköpingsbon Michael Klingstedt är stridspartnern.

Kommer det att bli överdrivet att ha ett antal trädgårdsmästare?

Det var väldigt intensivt. Det finns fyra distinkta stilar också. Som helhet består en vecka av väldigt få dagar. Även om det bara är sju eller åtta dagar långt, verkar hela sommaren gå snabbt på showen.

Skulle du vilja träffa en speciell sorts tjej?

En kvinna som är både stadig och mottaglig för fysisk tillgivenhet.

Se en tjej i ögonen; är inte det det mest romantiska du kan göra?

Verkligheten att vem jag är förblir densamma. De som var golvade alltså. Kreativ. Strävar efter att alltid framstå som artig och väluppfostrad. Det brukar lösa sig. Kan du komma på något annat som irriterar mig? Vänligen identifiera dig, Michael. Jag beter mig lite omogen ibland. Det är ganska farligt att bogsera jeepen in i skogen. Lugna vid en sjö med ett stort gäng vänner hela sommaren.

Utöver allt annat måste du hantera smärtan av att förlora kvinnan du levde med. Har det skett?

Jag hade gått igenom rådgivningen för många år sedan, men det är onekligen svårt och traumatiskt smärtsamt. Så var det enligt morgonen. Som vanligt gick jag till jobbet. Den dagen var Ann verkligen förkrossad. Hon ringde sin mamma och bror för att se om de kunde komma förbi på besök. Nyckeln, hävdade hon, är att helt enkelt stå upp. Trettio minuter senare var de tillbaka. Då hade Ann redan dött. Efter graviditeten stod det klart att hon upplevt hjärtsvårigheter. På grund av sin svaghet var konstnären som gjorde hjärtat av sprutor tvungen att sluta.

Eftersom hjärtat inte fick något blod blev det fruktansvärt fel. Beskriv ditt nuvarande sinnestillstånd och hur denna splittring har påverkat din syn på livet. Det är nu mycket tydligt att det är ett dåligt beslut att ta allt för givet. Alla människor borde räkna sina välsignelser och vara nöjda med sin lott i livet. Tack! Jag är överlycklig.

På söndagar befinner du dig på en liten gård i Västergötland. Växte du upp där? I så fall, var det din födelseplats?

Jag och min familj kommer ursprungligen från Västervik. Min familj åkte till Skåne när jag var två år. Vi tillbringade ett par år där medan Farsan tränade för att vinna den nationella titeln. Fadern fick då möjlighet till anställning på bygdegården Viken, nära Falköping, där de kunde delta i vetenskapliga studier. Sedan, 1972, flyttade vi – och blev kvar.

Jag vill veta vad som hände när du gick upp för trappan.

1994 började annonser dyka upp i tidningen. En olycka inträffade! Som dessa svenska djur. Jag blev helt förbluffad. Det är också nödvändigt att jag födde upp strutsar. Utan tvekan är det den unga katten. Efteråt gick jag ut till en restaurang och åt en biff. Vilken fantastisk grej! Jag fortsatte till en hästgård i Skåne, där jag fick möjlighet att se hästarna i aktion. Medan vi besökte huset fick jag uppenbarelsen: “Vi måste ha tre hundar.” En nos, två hovar och en svans resulterade i födseln!

Sköldpaddor säger att strängar är lika korkade.

Ljudet den producerar är hemskt. Jag har också korta kjolar, men det finns sätt att sy saker som gör en väldigt obehaglig röra! Gruppen kommer att bekämpa alla rovdjur, som en tiger, som kan attackera. Med ett stadigt grepp om repet flyger han från en stegp till nästa. När det är gjort kommer hederstagarna som en sammanhållen enhet, som kommer att stärka hela processionen. Michael Klingstedt.

Vem är ansvarig för att ge svar om de viktigaste händelserna som har inträffat på gården?

Förmodligen var jag på väg till Falköping senast tre steg togs från backen. Det var ganska tråkigt Hur tror du att “vanliga människor” kommer att reagera när du informerar dem om att du har strutsar Roliga frågor dyker upp då och då. “Är det med en tvåmeters insats?”

Hur gammal tror du att din mänsklighet är?

Visst, jag antar att det gör mig till pensionär! Vid det laget låg jag på knä efter ett stort fall. Vi kanske håller ett djur som husdjur på gården och när folk kommer på besök “tjötar” jag med dem. I ett nötskal, slutprodukten är troligen något bättre.

Michael Klingstedt Bonde Söker Fru
Michael Klingstedt Bonde Söker Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!