Michael J Fox Sjukdom

Sprid kärleken
Michael J Fox Sjukdom
Michael J Fox Sjukdom

Michael J Fox Sjukdom – Han hävdade, “Jag gjorde allt, och folk har tjatat om att jag ska åka lite skridskor sedan dess.” Vid den här tiden förra året funderade jag på att byta karriär. Jag gick upp ur sängen och babblade mig in i köket för att äta frukost. Mina armar brinner. Totalt fick jag 19 stygianska poäng. Det var en mycket svår uppgift.

Jag tror att vi kan få mer insikt från en oväntad händelse. Varför trodde jag att det var okej att lämna rullstolen där jag suttit den senaste halvtimmen för att gå till köket? Det avgörande uttalandet är, “Jag hade några optimistiska förväntningar på mig själv, och jag hade några resultat för att tro att jag skulle kunna göra det här, men jag hade också missat mina chanser.”

Sedan började jag skriva böcker. Sedan han fick sin prognos har han blivit en produktiv författare. Nyligen kom “No Time Like the Future”, hans femte minnesbok, på hyllan. Jag är ingen bra gitarrist. Jag är inte så bra på att åka skidor just nu; Jag har aldrig varit särskilt bra på att dansa; och skridskoåkning blir allt svårare för mig att förstå. Och vad nu? Skriv det skriftligt. Tur för mig, jag tycker att jag trivs riktigt bra.

I ett försök att hitta en behandling eller ett botemedel mot Parkinsons sjukdom, grundade han Michael J. Om du kan hitta något att vara tacksam för kommer din positiva syn att vara längre . Vid 60 års ålder har jag kommit över det faktum att jag, trots alla utmaningar i mitt liv, avgudar mitt liv, min partner och mina barn. Min enda koppling till världen är den här sjukdomen som kallas Parkinsons. Det finns ännu hopp; Jag har en riktig chans, och jag planerar att ta den.

Senare, när han slog sig ihop med sin “Tillbaka till framtiden”-konkurrent Christopher Lloyd, gjorde skateboardåkaren om rubrikerna. Vänner säger att Michael fick huvudrollen efter veckors träning. Till exempel sa Lloyd till SyFy, “Känslan jag hade vid ett på natten efter sex veckors filminspelning var att stuntmannen som spelar Marty inte längre skulle spela Marty, och att nästa dag skulle vi börja filma med Michael.”

“Kemin dök upp i den första scenen vi spelade in, och hon stannade i alla tre filmerna,” sa Lloyd.
Under en diskussion på New York Comic Con berörde Fox sin diagnos av Parkinsons sjukdom.
Han berättade att han hade vigt sitt liv till dig. Konståkaren fick reda på hans tillstånd 1991, men han offentliggjordes inte förrän 1998.

Michael J. Fox kamp mot Parkinsons

År 2000 startade han Michael J. Fox Foundation för att forska om sjukdomsbehandlingar. Det är den mest ambitiösa planen för att betala för Parkinsons forskning. Jag kunde inte begära en bättre händelseutveckling. Parkinsons sjukdom är faktiskt ett försvagande tillstånd.

När jag har förklarat att det hela är roligt har det typiska svaret varit “Du är så rolig.” Jag sa, “Men det är ett skämt, och jag skulle inte ge upp det för någonting.” Jag värdesätter chanserna jag har fått mer än de materiella ägodelar jag har samlat på mig.

På grund av sina sår kämpade han för att ta sig igenom sitt senaste engagemang på New York Comic Con. När trängseln jublade vilt omkring honom stod han bara där. Möjligheten att se sin favoritishockeyspelare på nära håll var efterlängtad.

Även om Michael har arbetat outtröttligt med denna fråga de senaste 12 månaderna, finns det fortfarande skeptiker som vägrar att vidta åtgärder. Stjärnan har bland annat diskuterat tiden då han var måltavla för en elakkommentar på internet och hur han istället för att ta bort meddelandet bestämde sig för att svara trollet genom att fråga honom om hans hälsa.

Han bad sin son Sam, som då var 33 år, att hjälpa till. En bra tid att “göra SMH” för Hans pappa vore nu. När gubben undrade vad “SMH” stod för föreslog den yngre generationen att han skulle få lite belysning. Den mer erfarna skridskoåkaren gjorde detta för att han tyckte trollets svar var roligt.

Svenska för “skaka på huvudet” är “skakar mitt huvud”, vilket betecknas med en fram- och tillbakarörelse av huvudet. Som förberedelse för sin plan att förvandla trollet till en blank fläck, förberedde sig de tre magikerna. Fox tyckte att trollets kommentar, “Han svarade mig”, var det roligaste han någonsin läst.

Du styr den virtuella världen. Jag är ledsen på förhand för allt jag har sagt till dig, och så vidare och så vidare. Även om Michael J. Fox verkar vara en snäll, empatisk person, har han ändå sina egna beteendenormer som han inte kommer att tolerera. Det är otroligt att hans barn lyckades rycka ut. Efter 22 år har Michael J. Fox bestämt sig för att lämna sportbranschen på grund av konsekvenserna av Parkinsons sjukdom.

Hans omedelbara återkallelse är positivt, hävdar han. Även om han bestämde sig för att berätta om sin diagnos av AIDS 1998, fortsatte han att spela på program som “Spin City” (1996-2001) och “The Good Wife” (2010-2016) efter diagnosen 1991.

Michael J Fox Sjukdom

Den 59-årige skådespelaren Michael J. Fox har talat offentligt om att han måste sätta sin skridskokarriär på uppehåll. I en intervju med People utvecklar han hur Parkinsons har förändrat hans liv bortom de fysiska symptomen. Jag har aldrig velat behöva lära mig den hårda vägen två gånger. Några av mina senaste uppgifter har varit sanna ordbråkare, och jag har varit i ganska klibbiga omständigheter. Både de och jag hamnade i ett gräl.

Hollywoods A-lister är allt mer upptagna av manusförfattande snarare än skådespeleri. Nästa november i USA kommer hans sjätte självbiografi med titeln “No time like the future” att släppas. I en intervju med People förklarar han att manuskriptet är allt som återstår av hans tidigare arbete. Mina gitarrkunskaper håller i sig. På grund av mina bristande danskunskaper har jag allt svårare att lära mig skidor. Hittills har jag skrivit följande.

Från och med sin genombrottsroll i 1980-talets sitcom “Fem in the Family”, fortsatte Michael J. Fox med att spela i biljettsuccéer som “Teen Wolf”, “Nyckel to the Future”, “Doc Hollywood” och ” Till We Meet Again in the Future”-trilogin. Den välkända skridskoåkaren har kämpat på den senaste tiden.

Under 2018 gav en snabbt expanderande tumör på hans revben honom avsevärd smärta i hela kroppen. Efter borttagandet av cancern behövde Fox tillbringa fyra månader i rehabilitering och lära sig gå igen. Strax därefter följde han med den sjuke, ett möte han kallar “verkligen mitt mörkaste ögonblick” i intervjun.

Att känna igen och uppskatta det förflutna som har format denna plats. Efter en förändring kan du fortfarande engagera dig i fysisk konflikt. Du behöver inte automatiskt avvisa något som felaktigt bara för att det inte hör hemma där det ska vara. Sedan, som Michael J. Fox uttryckte det för People, kan du göra en inventering av hur mycket av ditt liv du fortfarande har kvar att växa i. I “Still”, en dokumentär regisserad av David Guggenheim, diskuterar Michael J. Fox sina erfarenheter med Parkinsons sjukdom.

Parkinsons sjukdom upptäcktes efter att “Tillbaka till framtiden”-trilogin var klar, där Michael J. Fox spelade huvudrollen. Mannen som skulle bli känd som “Still” deltar i en ny dokumentär 29 år efter sin sjukdom. Filmskaparen Davis Guggenheim, känd för sitt arbete med “An Inconvenient Truth” och “Waiting for Superman”, leder detta projekt.

I “Still” tar Michael J. Fox en retrospektiv inställning till sitt liv. När hans karriär var “större än bubbelgum”, som Stjärna uttrycker det, drabbades han av Parkinsons sjukdom. Dokumentären innehåller hemfilmer och intervjuer med hans familj för att visa hur livet är för honom nu när han har Parkinsons.

Fox hävdar att han inte har för avsikt att någonsin ge upp käglor. Dessutom visar dokumentären oss skridskoåkarens strategier för att hålla ut inför hinder. Under denna tid gjorde han flera film- och TV-framträdanden trots sin sjukdom, inklusive Tim Burtons “Mars Attacks!” och Peter Jacksons “The Frighteners”.

På toppen av sin framgång som stuntman fick Michael J. Fox en katastrofal medicinsk diagnos. Hans berättelse bryts ner i dess beståndsdelar i den nya dokumentären. Vid den tiden hade han redan etablerat en framgångsrik karriär i Hollywood, framför allt med trilogin “Tillback to the Future”, som gjorde honom till västvärldens förtjusande charmiga “grannekille”.

Han utvecklade ett alkoholproblem som ett resultat av sin sjukdomsångest och det förstörde så småningom hans karriär. Tack vare framgångarna med komediserien “Spin City” kunde han dock uppnå en fullständig mental och professionell återhämtning, och ända sedan han “kom ut” med sin sjukdom 1998 har han hållits fram som en inspirerande figur för människor som lever med Parkinsons sjukdom över hela världen.

Det är oklart hur skateboardåkarens uppväxtår gick till på grund av videons användning av intervjuer med huvudpersonen, arkivmaterial och ett fiktivt narrativ där klipp från skateboardåkarens karriär används för att representera avgörande perioder i hans liv.

På kvällarna i fråga, medan han framförde situationskomedien “Fem i familjen” (“Familjeband”), inspirerade Hans hetsiga-schema öppningsscenen för den första “Tillbaka till framtiden” där han lämnas ensam i sitt sovrum. När det gäller sociala medier-dokumentärer, tjänar det sitt syfte där, att fatta beslut snabbt, och bara de mest progressiva bland oss skulle betrakta detta som ett nytt tillvägagångssätt.

Michael J Fox Sjukdom
Michael J Fox Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!