Sprid kärleken
Markiz Tainton Make
Markiz Tainton Make

Markiz Tainton Make – The Storytellers är en engagerande och tankeväckande digital bokklubb med kockarna Markiz Tainton och Sanna Lundell, journalisterna Kakan Hermansson och Louise Winblad samt artister och programledare Hermansson & Hermansson.

Markiz Tainton har lyssnat på boken “Make it work” av Annika R. Malmberg för tredje delen av Lyssna med Markiz. Make it Work är en uppslagsbok som förklarar hur man lär sig att utnyttja kraften i mänskliga förbindelser och upprätthålla sunda relationer.

Du kan hitta exempel 1 här. Lyssna med Kakan och fortsätt sedan lyssna med Sanna. Jag och min man bråkar hela tiden om hur jag känner och uttrycker det externt samtidigt som han internaliserar sina känslor. Tyranniet provocerar mig väldigt, väldigt mycket. Men vad jag har lärt mig är att inte alla män har lätt att sätta ord på hur de känner sig, eftersom Markiz relaterar till sina bokklubbskollegor.

Markiz har träffat en livscoach i år i ett försök att upptäcka vem han är. Hon har också visat en förmåga att förutsäga utfallet av vissa situationer baserat på sina egna handlingar.
De senaste fem åren av mitt liv har varit kantade av svårigheter.

Jag har gått igenom en IVF-cykel, förlorat ett barn, fött två barn och fött mig själv. Bekymrad över att förlora ett barn kan jag vara arg och förbittrad mot min man för att han vet, men du verkar inte bry dig. Vet vad jag menar? Den här boken handlar om att inse hur lika vi alla är och att acceptera det faktum att vi alla känner samma saker.

Feckless fikabord I bokklubben diskuterar medlemmarna hur de förhåller sig till andra, hur de kan vara på ett sätt med vissa människor och en annan med andra, och hur de kan förändras.Det är viktigt för mig att människor lär sig att lyssna på sig själva så att de kan lära sig att lyssna på andra. Den här boken har hjälpt mig att få insikt i mig själv och empati för andra. Eftersom det är en uppslagsbok ger den mig användbara verktyg för mitt arbete. Det är den sortens arbete som upptar ens liv.

Bokklubben träffas i finalen den 26 november av The Storytellers Lyssna med Louise för att prata om boken Shaggie Bain av Douglas Stuart. En bok som tackades nej 44 gånger innan den publicerades. Ämnet alkoholmissbruk och sociala normer kommer att diskuteras.

Du kan koppla av med så många ljudböcker eller romaner du vill. Varje dag läggs nytt innehåll till så att du kan lyssna och läsa när det passar dig. Det finns ljudböcker och elektroniska böcker för alla tänkbara humör och smaker. Leta efter Sanna Lundell, Kakan Hermansson, Markiz Tainton och Louise Winblad och prata med snacks om historierna de har hört.” Jag börjar jobba vecka 31 idag!”

Efter att hon och hennes man Kevin Tainton förlorade sitt barn i vecka 23, väntade hon länge innan hon åt en apelsin av rädsla för att något skulle gå fel med baren. Det är därför hon alltid är i full fart. Hon förklarar hur hon upprätthåller ordningen genom att göra saker som att lyssna på sin hund flera gånger om dagen. Emma Karling Widsell, en respekterad barnmorska, förklarar de fysiska manifestationerna av IVF-stress.

“Jag börjar jobba vecka 31 idag! Efter att hon och hennes man Kevin Tainton förlorade sitt barn i vecka 23, väntade hon länge innan hon åt en apelsin av rädsla för att något skulle gå fel med baren. Det är därför hon alltid är i full fart. Hon förklarar hur hon upprätthåller ordningen genom att göra saker som att lyssna på sin hund flera gånger om dagen. Emma Karling Widsell, en respekterad barnmorska, förklarar de fysiska manifestationerna av IVF-stress.

Markiz Tainton Make

Ingenting har någonsin varit omöjligt för Loreen Talhaoui och Markiz Tainton, de två systrarna med en jävlar som inte är identisk med någon annan.Och jag är helt för det.Det har sina rötter i deras uppväxt, med en hårt arbetande mamma med ensamstående sexförälder och en fast övertygelse om att man kan göra “vilket fan man vill, om man vill”.

Och blev internationellt känd efter att hon vann Eurovision 2012 med den förödande hiten Euphoria.
När jag behöver fatta ett beslut kan jag se om det är rätt eller fel genom hur min mage reagerar på att mynten landar.Jag använder mitt svärd på det sättet. Om han säger åt mig att åka norrut vet jag redan att jag hellre åker söderut.

Hon gör alltid fel. Personligen tror jag att du har fel. Jag vill bara få det gjort.L: – Hon är ett troll; hon har ingen tlamod övertro. Hon tar saker som de kommer, men hon blir förbittrad om någon stannar i hennes väg för länge.De svåra frågorna är alltid var vi hamnar. L: – För att vara ärlig så är vi ungefär på samma sida när det kommer till vad som verkligen betyder något. Ändå, även när vi var unga, var vi inte precis som vi är nu.

Tillväxten av Loreen och Markiz

Västershemmet var där Markiz och Loreen växte upp tillsammans med sin mamma och fyra syskon. Efter det kom en styvpappa fram till en kvinna som redan hade ett barn, och de två kvinnorna fick ett barn tillsammans. Vi utgör en stor grupp.

M: – Jag gillar det verkligen. Jag har aldrig känt mig så ensam i mitt liv.Vi var ensamma med mamma länge.Det var underbart att vår lilla familj kunde skapa ett så starkt band och hitta så mycket styrka och stöd från varandra trots deras begränsade resurser.M: – Vi var riktigt gamla när vi var unga också.

Det var väldigt roligt. Men vi var tvungna att samarbeta för att få allt att fungera smidigt, och vi gjorde ett bra jobb med det.M: – Det kom från mammas starka mage. Jag minns att jag frågade min mamma vad jag skulle ta med mig till skolan för en familjemiddag. Hon var 24 när hon blev en omedelbar mamma till sex barn, så det är inte så att hon inte visste vad hon gjorde.

Det är fantastiskt att komma från någon som gjort något av ingenting, som den här unga kvinnan som kom från fattiga förhållanden i Marocko och inte hade någon formell utbildning eller socialt skyddsnät men som ändå lyckades. Det har varit spänt ibland, men allt har löst sig till det bästa till slut.

M: – Hon har fött ett nytt samhälle, ett nytt språk och en ny kultur. Samtidigt har hon planterat en tro på oss som individer i våra ungar. I hela hennes liv har den frågan varit drivkraften bakom hennes uppväxt. Vägen kan bli längre, men du ska inte ge upp om du stöter på motstånd.

L: – och har hon alltid haft principen att ingenting ska komma före vår mentala och fysiska hälsa. När hon ser att vi misslyckas på jobbet säger hon åt oss att gå hem. Loreen fick det först och jag fick det senare. Jag var ganska aktiv; hon satt i vårt rum och sjöng Whitney Houston-låtar medan jag spelade fotboll eller umgicks med barnen i källaren. När jag kom hem tog hon på sig lite Celine Dion.

Det verkar väldigt besvärligt, men det är också nödvändigt. Det fanns ett häpnadsväckande överflöd av utrymme i sovrummet. Det är otroligt att någon så liten kan ta så mycket plats.Vi firade min systers födelse igår, och min mamma blev mormor för första gången. Det var första gången vi varit ensamma ute sedan Liora föddes.

Markiz Tainton Make
Markiz Tainton Make

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!