Madelen Janogy Familj

Sprid kärleken
Madelen Janogy Familj
Madelen Janogy Familj

Madelen Janogy Familj – För det mesta håller jag mig till min egen personliga matplan. Och nu, säger 27-åringen, känns det riktigt bra här. Wolfsburg, de regerande mästarna i tyska Bundesliga, skrev på Janogy till ett ett och ett halvt års kontrakt i december 2019.

Janogy gjorde sin svenska landslagsdebut i den 61:a minuten av Sveriges oavgjorda 0-0 mot Sydafrika den 22 januari. Den 31 maj 2019 gjorde hon sitt första mål för sitt land i en 1-0 vinst mot Sydkorea i en vänskapsmatch .

Janogy var en medlem av 2019 FIFA Women’s World Cup, och hon gjorde mål i den 92:a minuten av Sveriges öppningsmatch mot Chile efter att ha kommit in som avbytare den 81:a. Vid VM 2019 fick hon tre framträdanden från bänken.

2014

Janogy gick över till Mallbackens IF 2014 och vann direkt Elitettanmästerskapet. Hon blev kvar i Mallbackens i ytterligare två damallsvenska säsonger innan hon byttes till Pite IF efter att Mallbackens degraderades i slutet av 2016 års kampanj. Janogy och Pite vann mästerskapet 2018.

2011

Janogy startade sin klubbkarriär 2010 med sitt hemstadslag Falköpings KIK, som spelade i Elitettan. Den 24 augusti 2011 gjorde hon sitt första mål som senior i en 3-0-seger över Sils IF.

1995

Fatimma Madelen Maria Janogy, svensk forward för Wolfsburg i tyska Frauen-Bundesliga, föddes den 12 november 1995.Madelen Janogys hängivna fanskara är nyfiken i idrottarnas släktträd. I takt med att hon tävlar i fler och fler internationella fotbollsmatcher får idrottaren stor uppmärksamhet.

Fatimma Madelen Madelen Janogy, som heter Maria, är en svensk fotbollsspelare som spelar för både landslaget och Hammarby IF i Damallsvenskan.Den kvinnliga fotbollsspelaren började sin klubbkarriär 2010 med Falköpings KIK, hennes hemstadslag i andradivisionen Elitettan. Hennes första mål som senior kom den 24 augusti 2011, i en 3-0 vinst över Sils IF.

Men i december 2019 skrev fotbollsspelaren på ett ett och ett halvt års kontrakt med Wolfsburg, de regerande mästarna i tyska Bundesliga.Dessutom debuterade den svenska fotbollsspelaren för sitt land den 22 januari 2019. Hon slog äntligen igenom med ett mål för sitt land den 31 maj 2019, i en 1-0-seger mot Sydkorea i en vänskapsmatch. Dessutom var hon åskådare på VM 2019 och gjorde tre framträdanden.

Dessutom erkändes spelaren 2014 av Elitettan, Sveriges andra liga i fotboll för damer.Fotbollsspelaren föddes av en malisk far, Ibrahim Janogy, och en svensk mamma, vars identitet inte har avslöjats, i en kommun i Västra Götalands län den 12 november 1995. Spelarens pappa kommer från den afrikanska kontinenten. Atleten verkar skydda sina föräldrars integritet genom att inte dela mycket information om dem på sociala medier. Hon har inte avslöjat några detaljer om sin mamma.

Den svenska fotbollsspelaren har ett tätt förhållande till sin tvillingsyster, Victoria Janogy, som hon växte upp med. Förutom sin enäggstvilling har hon två oidentifierade yngre systrar. Idrottaren verkade ha stöd av sina nära och kära.

Etnicitet av Madelen Janogy


Fotbollsspelaren från Sverige är en multietnisk blandning. Hennes pappa är från Afrika, men hon är svensk medborgare på grund av det.Som ett resultat skriver han eller hon historia som den första idrottaren av afrikanskt ursprung att tävla för det svenska landslaget. Spelaren är mycket populär i båda nationerna.

Det verkar som att fotbollsspelaren för Hammarby IF är stolt över sitt dubbla arv och värdesätter sin plats i båda samhällena. Och leda landslaget på den internationella fotbollsscenen. Eftersom ingen i hennes familj någonsin hade ägnat sig åt sporten, var hon tvungen att lära sig repen på egen hand i unga år och visste väldigt lite om affärssidan.

Den professionella fotbollsspelaren har blivit en fantastisk idrottare och en populär kändis trots att han inte har någon tidigare erfarenhet av fotboll i sin familj. Idrottaren har dock inte sagt något som tyder på att hon sätter religiösa preferenser framför alla andra. Spelaren har alltid varit bevakad över detaljer om sitt privatliv, och föredrar att lägga upp bilder på sig själv när hon har roligt istället för att spela fotboll.

Fotbollsspelaren har också imponerat på fansen med sin skicklighet på planen, då hon gjorde segermålet i Sveriges öppningsmatch vid 2019 FIFA Women’s World Cup. Statistik visar att den svenska kvinnan har haft en bra yrkeskarriär hittills.

Madelen Janogy Familj

Till slut började hon sin resa till ett Tokyo-OS i Hammarby, där hon gjorde en framgångsrik comeback på fotbollsplanen.Men viktigast av allt, Madelen Janogy njuter av att vara tillbaka i fotbollsspelet och i nuet.

Jag befinner mig för närvarande här så att säga. Och det fortsätter oavsett om allt går som planerat eller inte, säger krigshjälten till Sportbladets Makoto Asahara i en lång intervju. Madelen Janogy kände att hon inte var helt nöjd med Hammarby, så hon skrev ett nytt kontrakt. Hon vann cupen på nationaldagen på en fullsatt Tele2-arena och bjöd in fansen att stanna för mer action i “Bajen”. För det mesta håller jag mig till min egen personliga matplan. Och nu, säger 27-åringen, känns det riktigt bra här.

De senaste sex åren har Hammarby Fotboll IF ansvarat för klubbens damverksamhet som tidigare lades ner 2017. Sedan dess har klubben tagit sig snabbt i toppen av svensk damfotboll.Det har varit en satsning på bred front som gett resultat. Redan 2020 var klubbens framträdande på transfermarknaden uppenbar när de förvärvade landslagsmittfältaren Hanna Folkesson från lokalrivalen Djurgrden.

Sedan Madelen Janogys presentation i december 2020, då Hammarby först klev upp i damallsvenskan, är detta den första riktigt tjocka profilrevisionen. Janogys beslut att förlänga sitt kontrakt med ett helt år under vintermånaderna visar att hon aldrig har velat resa till Stockholm.

Jag känner mig bara inte tydlig just nu. Vi har rest och tar hela tiden steg framåt. Jag känner dock inte att jag har “stadkommit” vad jag vill, och det har inte klubben heller, som Janogy sa till TT redan i januari.

Vill bo i Europa

Janogy gjorde två mål i en 3-0-vinst över Häcken i cupfinalen, vilket bevisade att hon gjorde rätt syn. Men Madelen Janogy känns inte “tydlig” eftersom Hammarby precis vunnit sin första cup sedan 1995.Det är inte jag; nej, det är inte. Vi är fortfarande inte redo.

Och med det menar jag också sättet vi spelar på; vi har fortfarande saker att utveckla så att folk kan känna att den här lillasystern verkligen finns där. Och det finns också ett SM-guld som är på gång, säger Janogy.

Det första europeiska äventyret gick inte som planerat i tyska Wolfsburg. Även om hon kanske fantiserar om en ny utlandstjänst, finns det mycket att säga till förmån för att hon stannar kvar i Hammarby.Absolut sant. Både min energi och min uppmärksamhet är utmärkt fokuserad här. Jag vet också att jag vill gå ut igen, och det är ett mål för mig. Det finns ingen press eller förväntan om att det måste ske i år eller nästa.

Ganska konglomerat — svenska: “Häftig samhörighet”

Efter att ha flyttat till Hammarby från Washington Spirit under lågsäsongen vet landscouten Julia Roddar exakt vad som lockade Janogy till klubben.Hon håller en flaska segeröl i ena handen och en bredbladig fastklistrat i den andra medan hon säger:

Klubben “Bajen” är verkligen tilltalande. Jag tycker att det är riktigt skrämmande att spela för ett lag med så många fans som bryr sig så mycket om klubben. Det har varit svårt att känna samhällets närvaro. Och så spelade vi fotboll på den planen, med de mediokra spelarna.

När vi spelar som vi gör nu tror jag att vi är tillräckligt bra för att smyga ut i Europa, säger Roddar.Man har kryddat det med lokala, yngre förmgor förutom rejäla värvningar av landslagskaliber som Janogy, Roddar, och Jonna Andersson. Matilda Vinberg är ett bra exempel på detta.

Tågets stora dröm

Tjugo-någonting är inte ens förvånade över att få veta att riksgardister står i kö.Hammarbys status som storklubb har enligt mig mycket att göra med attrahera toppidrottare. Utöver det med offentligt stöd för damen. Många spelare tror jag skulle vilja vara vi just nu, säger Vinberg.

Vid cupfinalen var 17 623 fans på plats på Tele2 Arena. För hemmalagets maskot Pablo Piones-Arce var Hammarbysupportrar den ultimata legosoldaten. Som spelare fick han många gånger uppleva fullpackade Hammarbylärkor och han hoppas att damlaget snart kan vara med på det roliga.

Till exempel om eftersläpningen är komplett och du tar på dig lite SM-guld till semestern.Min största önskan är att de ska få uppleva det unika som är Tele2. Det beror på hur det går framåt, men det vore fantastiskt om det kunde hända redan till höstsäsongen. Efter att yxan var nere på henne anslöt Madelen Janogy till Hammarbytruppen för deras bortamatch mot Häcken på måndagen. Sportblade avslöjar denna information.

Janogy fick rött kort i derbymatchen mot Djurgården den 1 maj efter att ha lagt handen i brosen. Hammarby kom över den obligatoriska avstängningen genom att stänga av henne i ytterligare två matcher.

Högsta domstolen har precis fastställt Disciplinnämndens beslut. Madelen Janogy kände att hon inte var helt nöjd med Hammarby, så hon skrev ett nytt kontrakt.Hon vann cupen på nationaldagen på en fullsatt Tele2-arena och bjöd in fansen att stanna för mer action.

Madelen Janogy Familj
Madelen Janogy Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!