Kerstin Ljungström Föräldrar

Sprid kärleken
Kerstin Ljungström Föräldrar
Kerstin Ljungström Föräldrar

Kerstin Ljungström Föräldrar – 1897 flyttar han in i huset (sternäs nr SS1) där Sara bor med sina föräldrar, syster och svåger. Jonas och Sara har nu åtta barn, och han är erkänd som pappa till dem alla. Många av dem har också antagit hans efternamn. Händelsen inträffar 1896 och Sara omnämns ofta som “fästekvinna”, “troloved”, “etc.” efteråt. Trots att de sedan dess fått fyra barn där har paret aldrig visat några tecken på generositet.

Hur är detta möjligt? Är det någon som är bekant med fördraget eller kanske familjen eller klanen som vet något om detta eller har några teorier om det? Tack så mycket för din hjälp med att döda den här draken.”Jag saknar Hässelbysängen men jag saknar ditt sex mer”, respektive “Jag vill inte ha dig men när någon frågar är du mer än mitt ex.”

För ett år sedan blev låten “Ex” en radiobas. En lika dyster “Lägenheten” och efterföljande debut-EP “7856” följde efter albumet.Kerstin Ljungström, som tidigare har arbetat som textförfattare och producent för bland annat Agnes, Oscar Zia, Seinabo Sey och Daniela Rathana, hade tagit steget för att bli soloartist.Hon säger att det var dumt att avslöja en ny sida av sig själv efter att ha gömt sig bakom andra människor så länge.

Sinnessjukt”

Kerstin Ljungström kallar året 2009 för “HELT sinnessjukt” eftersom det var kort och bra. Hon har även turnerat med Victor Leksell och Vargas & Lagola sedan solodebuten, och hennes arbete på Agnes CD “Magic still exists” gav henne en Grammis i kategorin årets kompositör.

Det verkar som att allt jag drömt om har hänt under samma år, och för det är jag oerhört tacksam. Det mest fantastiska är att jag verkar ha bemästrat allt och aldrig känt mig stressad. Men det fanns aldrig någon friktion mellan de saker hon gjorde; snarare “höll hon sig nära dem” och “höll sig nära” i varje konflikt. Kerstin Ljungströms unika varumärke av svensk pop togs emot med öppna armar av både lyssnare och kritiker. Men hon insisterar på att det inte är meningen med hennes egna verk att få konstruktiv kritik:

Det här är något jag gör för skojs skull och för att jag tycker om att göra det, men det är inte det enda som gör mig glad. Jag älskar min musik oavsett om det “går bra” eller inte.Ja! Så glad att jag kunde spricka! Det börjar kännas som ett idiot – om någon kommer ihåg mig eller ens bara tänker på mig om ett tag, så blir jag överlycklig. I likhet med “Jaha, du blev sugen på den här salladen, eller den här salladen gav dig tröst?” Det är bara otroligt.

Popbakgrund

Hon har burit den svenska hitlåten känd som “7856” sedan hon var liten. Hennes mamma var vanlig Bo Kaspers Orkester-artist på sitt barndomshem i Hälsingland. Rockinfluenserna kan vara anledningen till att Ljungströms soloutput låter så välbekant.

Min mamma lyssnade aldrig på Iron Maiden eller något annat heavy metal-band. Jag har blivit väldigt förtjust i svensk musik, särskilt i soniska soulpionjärer som Oskar Linnros, Veronica Maggio och Jonathan Johansson. Snabbt förstärker jag allt jag älskar i min musik. Allt från pop till soul till dans till ett smart pianoackompanjemang, säger hon, är rättvist.

När det gäller influenser, även om listan över namn som Kerstin Ljungström har arbetat med som producent och textförfattare är lång, saknas det fortfarande ett namn i den.Jag hoppas kunna arbeta med Sam Smith eller någon annan i toppen av deras spel inom en inte alltför avlägsen framtid. Det gav oss onda drömmar.

Att arbeta med män som får dig att känna något när de sjunger är något jag har tänkt på, och du kan aldrig vara för säker på deras sanna identitet. Kanske finns det någon där ute som jag inte har hört talas om än.

Kerstin Ljungström Föräldrar

Kerstin Ljungström, en mångbegåvad låtskrivare, producent och liveartist med sina 25 år, är välkänd inom musikbranschen tack vare sin utbildning på Rytmus och Musikmakarna. Hon fick utbildning av producenterna Magnus Lidehäll, Vincent Pontare och Salem Al Fakir när hon var 20 år och har fortsatt att jobba utanför deras studio sedan dess.

Idag är hon producent och textförfattare för några av Sveriges största stjärnor som Agnes, Daniela Rathana, LOVA, Rhys, Shy Martin, SVEA, Ellen Krauss och Clara Mae, samt en frekvent turnémusiker.

Däremot har hon haft lyxen av tid och har kunnat lägga allt sitt fokus på musikproduktion sedan hon debuterade som soloartist för många år sedan. Hon är aktuell för Denniz Pop Award för bästa nykomling producent/låtskrivare 2020. Kerstins texter talas i Stockholm, hennes hem under många år, medan hennes musikaliska inspiration kommer från de hälsingska skogarna.

När hon växte upp i ett Bollnäshushåll fullt av musiker och instrumententusiaster – däribland flera generationer av mormödrar som spelade fiol – kunde hon från tidig ålder kalla sig multiinstrumentalist. Mammas många restauranger runt om i stan förvandlades till uppträdandelokaler för Kristin och hennes band.

Kerstins unika sololjud är en kärleksfull förklaring av mer än ett decenniums svensk pop, med inspiration från sådana som Bo Kaspers Orkester, Oskar Linnros, Eva Dahlgren och Jonathan Johansson.Hon har tidigare skrivit texter till artister som Agnes, Daniela Rathana och Rhys, men nu tar Kerstin Ljungström saken i egna händer. Hennes första singel, “Ex”, släpps den 28 januari.


Kerstin Ljungström, soloartist, har känt att musik är hennes kall sedan hon var barn. Kerstin kunde kalla sig multiinstrumentalist redan från början av sin karriär för en barndom mättad med folkmusik och en familj full av duktiga musiker.

Tack så mycket till min mamma; hon lärde mig att spela gitarr. Jag bildade ett band vid 14 års ålder där jag sjöng och spelade gitarr. Den moderliga gestalten gav plats åt tonrsbandet i hennes Bollnäs, Sverige, restauranger, där “titt som tätt” återuppstod. Vid 16 års ålder tog artisten beslutet att lämna Hälsinglands gröna kullar till förmån för storstadens och musikbranschens starka ljus. Allt har gått smidigt sedan dess.

Nu arbetar hon som textförfattare, producent och musiker; hon har skrivit texter för stora svenska artister och har varit med som liveartist med sådana som Vargas & Lagola, Estraden och Viktor Leksell.Det är fantastiskt att kunna gå in i studion och skriva musik med andra HBTQ+-musiker. Jag har hämtat en enorm mängd kunskap från det.

Men nu vill hon fokusera all sin energi på sin solokarriär, därför släpper hon sin debutsingel, Ex. Hon känner pirri i stomin, eller rättare sagt “skitpirrig” för att använda Kerstins egna ord.Jag har väntat på detta i lika många år som du vill nämna. Anledningen till att jag började komponera och producera musik var för att jag ville skapa något på egen hand. Även om jag tycker om att arbeta med andra, ger det mig darrningar av någon anledning att sjunga inför publik.

Låten handlar om vad titeln antyder.Jag känner mig verkligen ensam när jag inte är med någon, då jag nästan alltid har varit i ett par. Den här “mellanvägen” finns när du är med någon du vet att du inte borde vara med men inte verkar släppa taget om. Och hur bekvämt det kan vara.

Kerstin samarbetade med sångerskan Daniela Rathana och producenterna Madeleine Eliasson och Fanny Hultman för att skriva låten.Allt började med en skiss för ungefär fyra till fem år sedan, och vi har byggt sedan dess. Vi har hoppats på att kunna släppa bomben vid rätt tillfälle, men kaoset har fått det att vänta för länge. Äntligen är allt vettigt nu.

Du tror att jag är gay, eller hur? (skrapar) Jag är ganska gay.Majoriteten av artistens supportnätverk identifierar sig som hbtq+, och hennes käraste barndomsminne är att hon närvarade vid sin första Pride-parad med sin mamma.Hon har alltid varit väldigt stöttande. Vi gick med Stolta Morföräldrar och kände skam över att vi skämdes inför alla andra. Min mamma och hennes hund hamnade på första sidan i den lokala tidningen Luleå. Det var jättebra!

Jag vet inte säkert, men jag hoppas det är det. De kommer gladeligen att hojta till dig om det finns några där ute.Framtiden är oviss, men en sak är säker: Kerstin kommer att fortsätta släppa ny musik.Det kommer förhoppningsvis en LP någon gång nästa år. Håll ögonen öppna!

Sov inte på släppet av Kerstin Ljungströms “Ex”-singel den 28 januari. Spinoffen How I Met Your Mother, där Hilary Duff spelar för närvarande, heter How I Met Your Father. Hon tackade hbtq-gemenskapen för deras långvariga stöd i en intervju med GayTimes som publicerades strax före prisutdelningen.Det känns som hela HBT-gemenskapen.

Kerstin Ljungström Föräldrar
Kerstin Ljungström Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!