Sprid kärleken
Lovisa Barkman Pojkvän
Lovisa Barkman Pojkvän

Lovisa Barkman Pojkvän – Jag ville att du skulle veta att min pojkvän fyllde år den här veckan. Det var många förfrågningar angående mina presentförslag till pojkvänner och fars dag. Det faktum att de inte handlar särskilt ofta gör att det verkar som att de alltid är i behov av nya kläder och andra saker, så jag antar att det är lätt att köpa saker till dig, bf. Det bästa är att ge dem något praktiskt och användbart.

Jag förberedde honom “frukost” i år, och han var ganska tydlig: ingen tårta, bara färsk juice och kaffe först på morgonen. Därefter bjöd jag på en ny jacka, hans favorit-CDLP-underkläder, några av hans favorit-AESOP-varor, biljetter till en ölprovning på fredag och en måltid på Ett Hem, ett charmigt litet hotell i Stockholm känt för sitt otroliga kök. Jag tyckte det var den perfekta presenten, haha! En Bottega-toalettväska, ett Smythson-klockfodral, lite casmhere-kläder och andra presenter har kommit i hans väg genom åren.

MEN att investera i en dyr vara är onödig. För att en present verkligen ska vara meningsfull måste den vara en perfekt matchning för mottagaren. ???? Dessutom är det alltid roligt att göra något. Personligen föredrar jag ett minne framför en “sak” vilken dag som helst. Jag kan inte vänta tills imorgon med att vara med på ölprovningen!

I lördags var Bea, min pojkvän och jag ute och drack med några andra vänner. Vi var de enda som stod på ett utebord långt in i ett hörn. Jag skulle precis gå vidare och jag var underbart berusad. Strax innan vi skulle ta en taxi vidare kändes det som att en blixt gled nerför min hals och fick mig att yra på ett sätt jag aldrig känt förut. Jag sa till alla direkt, något är fel, det här känns illa, jag är så arg och ledsen.

Jag minns att jag slogs mot en björn och sedan gömde mig i en blomsterbuske så att jag inte skulle blöda ihjäl. Jag visste att något var fel. Jag svimmade kort där efter att det inte hjälpte. När allt kommer omkring är de första timmarna ett töcken; Jag var en idiot, jag var där.

Men jag tänker INTE tjata. Inget alls, jag kunde inte säga något. Så fort ambulanspersonalen kom in i ambulansen kom min klänning flygande. Jag förstod det. Jag ville den dra ner. Det kunde jag dock inte säga. Jag skulle inte röra mina fingrar så mycket.

Mitt minne säger mig att jag låg i ambulansen och bara grät. Mycket konstigt, jag fick inget ljud. Alla försökte prata med mig men ställde aldrig några frågor; Jag insåg så småningom att jag kände mig arg för att de inte förstod att jag inte kunde säga något. Inget hände. Även om jag nu ser tillbaka på händelsen som något märkbart suddigt så var jag helt klar i huvudet hela tiden.

Strax efter kom vi till sjukhuset där jag tillbringade hela natten. Jag blev förlamad efter en tid eftersom jag började skapa igen. Det var omöjligt för mig att röra mig NÅGONSTANS i kroppen. Det gick inte, hur mycket jag än försökte. Jag tänkte först, det här är snart över. Men allt eftersom timmarna gick fick jag huvudvärk, blev röd i ansiktet och undersöktes av en neurolog, så jag började känna mig orolig. Varför inte leva det? Jag förstår inte varför min kropp började göra ont igen.

Jag hade absolut den bästa tur jag någonsin kunnat drömma om eftersom både Bea och min pojkvän var vid min sida hela tiden. Allt eftersom timmarna gick blev vi oroliga för varandra. Till slut började jag få panik och trodde verkligen att jag var krossad, att jag aldrig skulle kunna skada min kropp igen. Jag har någonsin haft känslan som den var värsta. Ligger helt stilla på en säng och kan inte röra sig från huvudet. Jag var ganska illamående och svimmade.

Det var i mina ådror efter mer än 6 LÅNG timmar och jag kunde springa igen. I mitten. Kroppen började sedan röra sig bakåt. Det tog dock sju timmar. Det var sju timmar av hemtankar. Jag såg upp en liv där jag verkligen skulle aldrig använda min kropp igen. Fruktansvärt var det.

Enligt mina egna ben kunde jag gå ut efter den långa hemska natten var jag mycket tacksam. Jag har aldrig varit så glad, bara för att ta några små steg. Vi kom hem först i morse och jag sov hela dagen. Jag sätt dåligt igår och bara slampa.

Jag blev drogad av någon. Jag var med min pojkvän och några vänner. Vi var nästan i ett hörn. Precis som alla andra dricker jag bara två drinkar; vi köpte dem tillsammans. Någon av våra förstår med hur eller var detta hände. Avsiktig är jag alltid? Med det jag ska säga kan man aldrig vara för försiktig, antar jag. Så länge det händer kan den flytta dit snabbt. Skyll är inte sig själv. “Det hände ändå? Jag skulle inte göra något annorlunda.”

Oavsett hur många vänner du har så händer det i varje stad. Det händer mycket, åtminstone för många människor. Fruktansvärt är det. En välkänd bloggare och livsstilsinfluencer, Lovisa Barkman är hjärnan bakom Patriksson Group.

Lovisa Barkman Pojkvän

Jag är förvånad över vad män kan göra. Hur kan man vara så sjuk att de vill sätta ut någon för det jag tänkt på hela natten, och kanske till och med värre saker? I hela världen kan jag inte föreställa mig något värre än att någon gör något mot mig när jag var i det tillståndet. När du är så rädd, när du inte har någon energi, när du är galen, men ändå KLAR i huvudet. Ingen aning om vad som händer alls. Det är min värsta mardröm.

Jag känner mig riktigt sjuk, svag och rädd. Trots att allt gick bra och trots att jag fick omedelbar hjälp. Jag är inte ensam, men jag skriver det här för att jag vet det. Om du befinns skyldig till detta vill jag inte att du ska hållas personligen ansvarig.

Sedan hon startade sitt eget företag, Lovisa Barkman AB, 2017 har hon ökat sitt innehav med 400 % och är nu värd fyra miljoner kronor. Om man går tillbaka till föregående år var uppskattningen cirka en miljon, från 3,1 miljoner till 4,2 miljoner.

Efter en noggrann utredning följde vinsten, som uppgick till 2,7 miljoner kronor, tätt i hälarna på 2,1 miljonersresultatet från föregående år och ökade med cirka 600 tusen. Jon Olsson, svensk elitåkare, entreprenör och influencer, har gick nu med i ett nytt företag som investerare. Sunroof är namnet på företaget som är specialiserat på solcellsteknik. Tidigare finns även Jens Byggmark på fiendelistan, tillsammans med Jon Olsson, Youtubers, och alpinåkare innan detta.

På liknande sätt Jon och Jannis svenska C’est Normal

Antalet anställda på Sunroof har snabbt ökat under de senaste åren, från tio år 2020 till etthundratrettiotre i år. Nu är det verksamhet i Sverige, Tyskland och Polen. För närvarande är företagets mål att stärka sin position i Europa genom att öka försäljnings- och produktionskapaciteten.

Det är också tänkt att lansera en elhandelsplattform för energilagring på internationell nivå. För att detta ska lyckas har bolaget fyllt kassan med runt femton miljoner euro, eller närmare 160 miljoner kronor, i en finansieringsrunda där Jon Olsson är en av deltagarna.

Enligt vi måste utföra nu är energiomställningen inte en plan för framtiden. Med Europas energisäkerhet under attack har det redan visat sig i år. Enligt Lech Kaniuk, vd och medgrundare av Sunroof, i ett pressmeddelande har Sunroof uppdraget att inte bara hjälpa husägare att möta sina egna behov, utan också bidra till den framtida infrastrukturen för förnybar energi.

Jon valde att skjuta i en mycket mängd. Förutom sig själv var han medlem i många riskkapitalfonder, inklusive Inovo Partners, SMOK Ventures, Alfabeat och Level2 VC, som alla övervakades av Klima, Alantras tillväxtstrategifond fokuserad på teknikföretag.

Decentraliserad solenergi kommer att spela en viktig roll för att åtgärda energi, vilket är när energit och transporter är nyckeln till att påskynda energiomställningen. De integrerade lösningarna från Sunroof är en ekologisk och ekonomisk “no brainer” för avslöjande av avfall och nya byggnationer. Enligt Lucille Bonnet, Managing Partner på Alantra Energy Transition, representerar detta en adresserbar marknad värd flera miljarder dollar.

Den senaste tillgängliga årsredovisningen för Sunroof sträcker sig från den första maj till den sista december 2020. Då fick bolagets omstrukturering över 4,3 miljoner kronor i backning, vilket var nästan 30 procent. Samtidigt vände intäktsresultatet från vinst till förlust och sjönk från 6 862 kronor till -8 miljoner under 2020.

Det är förklarat i rapporten hur pandemicken har påverkats av siffrorna. På grund av covid-19 fick företaget många oönskade materialleveranser och flera kunder tvingades avbryta sina beställningar eller avbryta dem i sista minuten. Som ett resultat kommer många projekt som var tänkta att slutföras under bokdeadline faktiskt hamna på nästa års bokfinal.

Från och med 2020 har bolaget även etablerat Sunroof International Holding AB, där Sunroof Sverige AB nu ingår. Sunroof skriver i rapporten att det nya bolaget borde kunna göra bättre förberedelser för internationell tillväxt. Därefter kommer Sunroof att stärka sin ledargrupp “inför nästa snabba expansion” genom att befordra en nyckelchef till rollen som operativ chef. Fram till 2023 är det nästan planerat att expandera.

Lovisa Barkman Pojkvän
Lovisa Barkman Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!