Sprid kärleken
Anja Pärson Vikt
Anja Pärson Vikt

Anja Pärson Vikt – Anja berättar för Västerbottens-Kuriren att hon gav läkarna order om att gå ner tio kg så att hennes njurar kan vara kvar i “fort”-läget efter sin knäoperation, och nu är hon i den positionen. Anja har haft ryggont i senaste månaden men ser fram till nästa säsong.

Jag är väldigt svår på att åka skidor, men det känns lite frustrerande att inte kunna köra skidtest-ningen helt programenligt. En av världens främsta alpina åkare genom tiderna är Anja Pärson. Men hvad kunnest du om henne? Nyheter24 har samlat det som betraktar mest om företagets skidstjärnan på Google.

Anja Pärson, alpin skidåkare, avslutade sin karriär 2012 efter att ha tagit 17 individuella medaljer vid OS och VM. Därefter arbetade hon som föreläsare och expert för både SVT och Viasat. All information som de flesta vill veta om den före detta Tärnabyskidstjärnan har sammanställts av Nyheter24. En mer antal artiklar om Anja Pärson finns här.

Hur gammal är Anja Pärson?

Hennes födelsedag är våren 2024 och Anja Pärson föddes den 25 april 1981.

Ör hur lng är Anja Pärson?

Per Radiosporten och flera andra medier, Anja Pärson är 170 cm lÏng.

Vill har Anja Pärson välkomna det?

Trots att hon har vunnit sju VM-guld: en i slalom, två i storslalom, två i Super-G, en i storlopp och en i kombination, vann hon OS-guldet i slalom i Turin 2006. Vid torsdagens tävling i St Moritz tog Anja Pärson guld i storslalomtävlingarna. Denise Karbon från Italien var redan 1,55 sekunder före svenskan. Bronset gick vidare till kanadensiska Allison Forsyth.

Redan från start visade Anja Pärson sitt ledarskap och vann i stil med over-the-top. – Jag ville bara komma iväg eftersom jag var mycket nervös och ivrig innan startar. – Anja berättade glatt för Radiosporten att det har flytit på sedan dess och mitt bak kunde jag höra att publiken började jubla högre, så jag hoppade fram och satte bollen i nät, sa hon.

Anja Pärson var andra med VM-guldet i kost karriären. Två gånger det senaste året har hon även tagit guld i slalom, och hon har även tagit silver i storslalom och brons i slalom i OS. Trots att hon ska slappna av i kväll börjar förberedelserna för morgondagens slalomtävling i morse. Ikväll blir det en god middag med familjen och sedan sömn.

Anja säger med ett skratt att det kommer också en dag på lördag. Efter Pärson slutade Anna Ottosson på femtonde plats, 3,7 sekunder efter, Jessica Lindell Vikarby på sjuttonde plats och Susanne Ekman på tjugonionde plats. Slutställning: 1. Anja Pärson (Sverige), 2.30,97 procent Detta är Allison Forsyth från Kanada och Denise Karbon från Italien.

Trots en tuff start på säsongen slog Anja Pärson sönder tävlingen den gångna helgen i St. Moritz, Schweiz. Hon stod högt på pallen i söndagens super G-tävling och vann även lördagens backlopp. Den som såg Tärnabys sensationella skidlopp igår såg mer än bara en lycklig Anja Pärson. Jämfört med hela säsongen är världscupstjärnan mer nerbantad och tungtränad. Anja medgav att hon är deffad, men inte färdigdeffad, när hon visade upp sin nya starka kropp pÏ damernas volleybollmatch häromdagen.

Svår period efter genom operation

Så här säger hon till SPORT-Expressen nu: musklerna är konsekvensen av ett långt och hårt års arbete. – Det handlar inte om en bantning där jag har snabbt gått kilo på 5-6 år. Säger Anja att det har varit en längre process, vilket har ändrat sina matvanor och kört mycket fysträning under VM-uppladdningen. På grund av en avgörande anledning: så att knäet kan stanna. Veckan fram till ingreppet i våras upplevde hon hur det var att vara riktigt sjuk eftersom hon var tvungen att gå till gymmet trots att hon hade ont.

Anja Pärson Vikt : 78 Kg

Anja Pärson Vikt

Reviderade mål i sikte

På grund av att hennes knä blivit starkare har hon kunnat köra hårdare – och det har gett resultat. Naturligtvis känner jag stor skillnad. — Det känns som att jag är tillbaka i samma fysiska form som jag varit i tidigare, säger Anja och tillägger att det nästan är synd att behöva bära skidglasögon, särskilt som längdskidåkare. Det finns en stor jämvikt. Min backhoppning blev värdelös om jag gick ner en massa kg eftersom min midja bak skulle vara så oproportionerlig. – Det är viktigt att vara stark på start.

Under de kommande fyra veckorna

Jag tror inte att super G-max damen kommer att kliva av för att en green är trasig. Sedan är det fyra kvar att ge vidare. Trots en säsong kantad av skador har Alexander Isak fortsatt att göra avtryck i Newcastle. I helgens seger mot West Ham stod den Svensken för två nya mål, vilket har inte direkt uttryckt intresset mellan andra klubbar.

Arsenal och Tottenham är först och främst intresserade av sökanden, enligt The Sun. Enligt tidningen planerar Arsenal redan ett annonsköp för miljondollar i sommar — medan Spurs är på jakt efter en ny anfallare samtidigt som de möter Brentfords Ivan Toney. Görjestad, seriens stora final, var en storfavorit som gick in i kvartsfinalmatchen mot Rögle. Färjestad har dock spelat outtröttligt för säsongen på grund av en chockerande 0-4-förlust i matcher mot Rögle.

Det har också en många av spelare från laget. Färjestad informerar nu att en spelare lämnar klubben efter säsongen. Bland de inblandade spelarna finns Oscar Lawner, Mikael Wikstrand, Marcus Nilsson, Victor Ejdsell, Mattias Göransson, och Carl Dahlström, samt de sammanslagna spelarna Carl Lindbom och Liam Öhgren.

Vi vill skapa alla spelare för deras insatser i vår match. Enligt “financial fair play” (FFP) kör Newcastle möjligheten att behöva sälja spelare billigt för att slippa böter. Klubben förväntas faktiskt vara bra på sina ekonomiska resultat; annars kan den försvaras mot regelbundna nederlag. Enligt The Sun kommer “Stora budgetar från Champions League-klubbar att vara svåra att ignorera.”

Leden har passerat bänkmusklerna i serien på konditions- och styrketräning av Åka Skidors och Skidlandslaget. Både nybörjarens, expertens och förlorarens klätterupplevelse blir mer stadig och kraftfull med starkare ben. Det är dags att lägga in spåret i CD-fodralet idag. Anja Pärson illustrerar hur det landar till.

På senare år har Anja Pärson officiellt tagit upp Pernilla Wibergs titel “damvärldscupens starkaste ben.” Truppens träning har intensifierats och visat resultat med Pappa Anders Pärson som partner. Fem pister är enligt Anja Pärsons mening för branta.

Håller man i skidstavarna uppstår ofta den största kraftbegränsningen inom skidåkning. Det är viktigt att gå långsamt i benövningarna för att muskelträna då också, säger Anja Pärson och fortsätter:

De här övningarna är grundläggande och de går kommerligt att bygga med fler i gymman. Samtidigt som du tränar dina ben, core och armar, njut av uppvärmningen. Och så kom jag in för att värma upp innan och stretcha efteråt.

Follsport är ett utmanande komplement till styrketräningen, kompatibel med uppvärmning och också med koordination. Målvakten Anja Pärson säger, “Dessutom är det ju väldigt kul!”. Det är inte nödvändigt för dig att ha mycket vikt i detta experiment. Detta är viktigt att göra en riktlig balans för att inte skada skador. Märkt med stämpeln på axlarna. Ta på dig en lång kjol med bälte och värm upp till 90 graders vinkel. Fett ska rulla upp mot benet. Utbytet är 5-10 procent (beroende på vikt) per ben i fyra sorter.

Om du vill försöka hålla dig med ett ben nedåt, men du inte klarar av att åka på ett, så klipp håret kort. Hoppa på båda fötterna, tryck fram med lös råg, göda hoppbacken med lösa armar och rulla upp dig med hjälp av båda benen. Längs vägen ner håller du i med bara ett ben. Gå för 5-10 repetitioner per ben i fyra riktningar.

Anja Pärson Vikt
Anja Pärson Vikt

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!