Sprid kärleken
Lisa Siden Pojkvän
Lisa Siden Pojkvän

Lisa Siden Pojkvän – Den berömda influencern Lisa Sidén och NHL-stjärnan Alex Nylander har dejtat i över ett år, trots att de bor tusentals mil ifrån varandra. Lisa beskriver utmaningarna och fördelarna med att behålla dubbelt amerikanskt och svenskt medborgarskap. Mitt hjärta slår ett slag när jag ser honom.

21-åriga Lisa Sidén, en influencer med två säsonger av “Paradise Hotel” under sin kredit, är eftertraktad. Hon driver nu sina egna företag, producerar podcaster och gör ofta inlägg på sina sociala mediekanaler. På den motsatta sidan av havet, i staden Pittsburgh, Pennsylvania, är det där hon kommer att hitta sann kärlek. Pittsburgh Penguins har förvärvat Alex Nylander, en 23-årig hockeyspelare. Lisa Sidén hävdar att de, efter att ha känt varandra i tre år, nyligen firade sitt ettårsjubileum i december.

Vi två korsade vägar vid en bar. 2019 kopplade de så småningom på Stockholms F12-klubb. Hon har mognat och försörjt honom flera gånger i Chicago, där han tidigare bodde, sedan dess. du ska göra precis som du vill.” Alex godkänner helt vem jag är och vad jag gör. Jag är mycket svårare att leva med än han, och jag kräver mitt eget utrymme mer än han. I slutändan blir allt bra.

Om långdistansförhållanden: “Tillit”

Lisa erkänner att det har varit svårt för dem att förbli tillsammans långdistans, men konstaterar att “alla relationer går upp och ner.” Vi har lärt oss att hantera avstånd och har nu allt vi behöver. Uppenbarligen har detta varit en mycket svår situation. Vi har uppenbarligen inte setts de senaste fyra månaderna. Men vi respekterar varandra mycket.

Det verkar som om de aldrig går en dag utan att prata i telefon. Och när man granskar den noggrant blir dess singularitet uppenbar. Det bästa är att du kan få nya vänner varje gång. Det är en sådan stark kärlek. Långdistansjämförelser belyser den stora klyftan som skiljer de två parterna åt.

Lisa Sidén planerar att besöka USA, men innan hon kan åka har hon och hennes arbetsgivare en hel del planer att göra. För att vara med honom måste jag ta ett flygplan halvvägs över landet. När allt kommer omkring är det spännande att bara tänka på att åka till Amerika.

Förutsägelser för långloppet och PH

Alex Nylander, enligt Lisa Sidén, befinner sig på ett hotell i Pittsburgh, vilket är praxis för alla nya hockeyspelare. Han har ett boende i Stockholm, där han tillbringar somrarna och vintrarna. I framtiden siktar hon på att bli modedesigner, och hon ser fram emot ett liv fyllt av gåvor, ett hem och barn. Oavsett om det är i Amerika eller Sverige är han ytterst ansvarig. Eftersom han är så snabb och omtänksam kommer jag på mig själv att sticka mig själv i armen. Vi är utan tvekan menade att vara tillsammans.

En tredje säsong av “Paradise Hotel” är inte på gång för närvarande. Om jag hade haft lika mycket pengar och fortfarande varit singel, skulle jag ha gjort det igen i ett pulsslag. Hon gråter, “Men jag kommer inte att vara ensam längre.” Just nu är jag på en mördarrunda. Säsongerna 2020 och 2021 av “Paradise Hotel” innehöll båda framträdanden av Lisa Sidén.

Trots att de bor långt ifrån varandra knöt inflytelserika Lisa Sidén och hockeyspelaren Alex Nylander ihop säcken efter att ha dejtat i ett år. Lisa konstaterar att de täta resorna fram och tillbaka mellan USA och Sverige är utmattande men ändå givande. Varje gång jag ser honom blir jag mer kär i honom.

Sociala medier-stjärnan Lisa Sidén och hockeyspelaren Alex Nylander har varit gifta i ett år trots sina geografiskt åtskilda livsstilar. Lisa tillägger att även om det är tidskrävande och utmattande, njuter hon av sina täta resor fram och tillbaka mellan USA och Sverige. Att se honom får mig att känna mig helt besviken. Den svenska influencern Lisa Sidén, 21 år, blev berömmelse efter att ha medverkat i två säsonger av MTV-serien “Paradise Hotel”.

Hon marknadsför sina egna produkter och tjänster som företagare, poddmissbrukare och sociala medier. Hon kommer så småningom att hitta en livskamrat i Pittsburgh, Pennsylvania, på motsatta sidan av Atlanten. Alex Nylander, en hockeyspelare som precis fyllt 23, har plockats upp av Pittsburgh Penguins, och han är föremål för denna artikel.

Vi har varit vänner i tre år, men hon insisterar på att Lisa Sidén och jag bara har varit ett par i ett år. Vi hittade oväntat varandra på samma klubb timmar senare. De anslöt till slut i Stockholms F12-klubb i somras. Sedan dess har hon gjort upprepade resor till hans gamla stamppark i Chicago i ett försök att ta reda på hur han mår.

Trots att de inte dejtade vid den tiden, tycker hon fortfarande mycket om honom och tillägger, “han är en riktigt omtänksam person som vill att allt ska gå bra för dig och tycker att du ska få precis vad du vill.” Alex undersöker mig kontinuerligt med seriösa förfrågningar om min bakgrund och framtida mål. Jag är ganska svår att komma överens med, så jag behöver utrymme, och han är förvånansvärt lättsam. Nästan som om de hör ihop.

Ordet “förtroende” är hemligheten bakom effektiv interkontinental dialog.

Trots detta erkänner Lisa att deras separation har varit utmanande och att “varje relation har sina upp- och nedgångar”. Vi har skaffat det vi behöver och utvecklat strategier för att klara av separation. Det är inte konstigt att det har varit jobbigt. Vi får inte alltid besöka varandra en gång var fjärde månad. På andra sidan lyser vi upp varandra.

Lisa Siden Pojkvän

De har telefonsamtal nästan alla dagar i veckan. Och när den ses personligen är det en syn att se. Det är en överväldigande känsla av kärlek och tillgivenhet. Avstndsförbindelser är på grund av sin sällsynthet en bristvara. Lisa Sidén har bestämt sig för att flytta till USA, men hon kommer att behöva lägga ner mycket arbete för att se till att hennes karriär inte blir lidande av det. Jag antar att jag måste ta ett flyg till Dubai för att vara med honom.

Framtidsbetraktelser och en

Alex Nylander, enligt Lisa Sidén, är just nu inlåst på ett hotell i Pittsburgh, vilket är normalt för en nysignerad hockeyspelare. Hon drömmer om att en dag få en egen familj och arbeta i modebranschen tillsammans med sin blivande man. Han kan vara i USA eller Sverige och det kommer fortfarande att gälla honom. Han är så snabb och omtänksam att jag ofta kommer på mig själv att bita i hans arm. Det fanns inga missförstånd mellan oss alls. Han är det bästa alternativet jag kan se just nu.

En fjärde säsong av “Paradise Hotel” ligger dock inte i korten. Om jag hade tjänat mer pengar och/eller varit singel vid den tiden, kanske jag hade övervägt att göra det igen. När hon pressas för en förklaring suckar hon till slut och svarar: “Men jag tänker inte vara singel längre.” En pojkvän, eller flickvän som det oftast kallas, är mitt nya husdjur.

Den svenska dokusåpan “Paradise hotel” har nu fått en konkurrent vid namn Lisa Sidén. Hon är inne på sin andra säsong i programmet, och om hon var en dud första gången var hon inte före den här. Hon berättar om den sexsiffriga summan hon fick betalt för att vara med i programmet i en intervju. Hon hävdar, “jag vet vad jag är värd”, men hon vet inte hur mycket hon är värd för henne.

Hon kommer att investera en del av det och använda resten för att lägga en handpenning på ett nytt hem. Lisa Sidén öppnar också upp om sin romantiska historia med programmeraren Theo Pokorny. De brukade gå ut tillsammans, men nu gör de det inte. Istället har hon gått vidare till en ny samtalspartner. Det går upp för henne att hon är förvirrad om hon ska identifiera sig som singel eller inte.

För närvarande träffar du vem?

Även om vissa kanske har en gissning, har ingen i reality-tv-branschen en aning. Han ville inte att hans namn skulle offentliggöras eftersom ingen kan förutse vad som kommer att hända i framtiden, trots en skylt som säger att han är en av idrottarna. 2009 gifte sig Bingo Rimér, då 44 år gammal, med Katrin Zytomierska, en företagsägare som var 42 år gammal. Efter åtta års äktenskap och födseln av två barn bestämde sig paret för att separera 2015. Ringo, 10 år, och Rambo, 15 år

Trots att de inte längre bor tillsammans har 6 fortfarande nära relationer med båda sina föräldrar. Bingo och Katrin har blivit nära vänner, och de spenderar ofta sin fritid tillsammans. Dessutom jobbar de tillsammans i den populära podden Relationspodden. Sedan han avslutade sin romans med Katrin har Bingo inte haft fullt så stor framgång i dejtingvärlden som han hade föreställt sig.

I vår historia gick han på en serie livestreamade dejter med olika kvinnor på Viafree-nätverkets dejtingapplikation som vi kallade Live Date. Men detta har inte fått Bingo att ändra sin relationsstatus. Hon är för närvarande helt ensam. Innan han träffade och blev kär i Katrin gifte sig Bingo med Erika Moen. Paret som tidigare var tillsammans hade även Nova Rimér, som nu är 17 år. Bingo och Dotty verkar vara bra kompisar baserat på deras regelbundna uppdateringar på sociala medier om deras gemensamma aktiviteter.

Tillsammans har vi åstadkommit mycket.

Bingo har många vänner och är alltid glad över att träffa nya människor, så hans Instagram-följare har inte märkt något utöver det vanliga hos honom. Han har en stor onlinenärvaro i många nätverk och publicerar regelbundet intressant material. Han observerades tillsammans med Lisa Sidén, en tjugoårig ex-arbetare på Paradise Hotel, på torsdagen.

När Hänt hittar Lisa frågar han om deras första möte. Bingo och jag hade varit Instagramföljare ett tag innan han plötsligt slutade följa mig. Vi stötte på varandra på efterfesten och fortsatte vårt samtal precis där vi slutade. Han är en fröjd att prata med. I en lapp till Hänt forsar Lisa: “Jag gillar också att han är lite äldre än mig.”

Lisa Siden Pojkvän
Lisa Siden Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!