Sprid kärleken
Lisa Ajax Ursprung
Lisa Ajax Ursprung

Lisa Ajax Ursprung – Medverkande i Melodifestivalen 2019 med låten “Torn” är Lisa Ajax. Från hennes höjd till hennes kärleksliv, allt du behöver veta om sångerskan är här. Chansen att vinna Melodifestivalen en tredje gång finns för 20-åriga Lisa Ajax. Har tävlat i årets Torn-låt.

Låten handlar om olycklig kärlek. Det som betyder mycket är att jag aldrig har känt så mycket för en låt förut. Hur säger hon att hon inte förstår ett ord. Lisa Ajax musikaliska karriär började tidigare än så. Den 13 augusti 1998 i Järfälla, Stockholm, föddes hon. 2012 deltog hon i Lilla Melodifestivalen och började provspela när hon var sex år.

För bara två år sedan gick hon och vann Total Idol 2014. Hon har tappat hits sedan dess. Inte bara medverkar hon i Melodifestivalen, utan två av hennes populäraste låtar, “Off my mind” och “Give me that”, finns också med.Lisa Ajax har tittat på Melodifestivalen två gånger tidigare, när hon bara är 20 år.

2016 med låten “My Heart Wants Me Dead”, där hon nådde nummer sju, och 2017 med låten “I Don’t Give a”, som nådde hennes åttonde plats. Ajax Lisa tränar även sekunden på YouTube.Tidigare var hennes vloggar fokuserade på hennes vardag, men nu lägger hon mest upp musikvideor och låtar.

Vackra tatueringar av Lisa

Jag är något naiv och tror på astrologi, men jag tror att allt kommer att falla på plats när jag är gravid eftersom jag är född i augusti. Anledningen till att Lisa ville tatuera sig var för att hennes pojkvän är en stark och underbar man, sa hon till Hänt när hon skulle skaffa en.Det finns flera tatueringar över hela Lisa Ajax kropp, förutom en på hennes högra sida.

Förutom det har hon tryckt in sin mammas namn under armen som en hyllning.Bara för att hon är den starkaste, snällaste och underbaraste personen jag känner är den enda anledningen till att jag ville göra det för henne. Enligt Lisa “Hon har stått vid min sida hela tiden” när hon gjorde det 2017.

Ajax förlänger runt Lisa

Hur lång hon är egentligen en fråga som sångeren ofta får. Vinnaren avslöjades i en av hennes YouTube-videor. Min plats är nästan tillbaka vid mitt skrivbord. Jag lämnar henne där vara ett tid.
“Jag har hela tiden att fixa och trixa med dem och brukar klippa sönder med detta hälen varje gång för att fylla ut så att min fot ska passa,” sa hon till mig.

Smärtstillande för ryggen

I en av sina YouTube-videor för några år sedan avslöjade hon att hon lider av rosacea, en hudsjukdom. Det kan med andra ord spridas över hela kroppen. Den kan även komma i ögat och svirra.Mina rödbruna graviditeter och överflöd av röd mjölk i mina bröst var tydliga tecken på detta för mig.

I videon säger hon att det gjorde ont, men det ser inte ut så när jag rodnar.Inte långt efter fick hon rådet att besöka en läkare och idag tar hon medicin och använder en salva för att lindra symptomen. Det har skett en enorm förbättring sedan jag började använda den. Hon säger att det vid ett tillfälle var riktigt svårt.

Har aldrig haft en pojkvän.Hon har aldrig haft en riktig pojkvän vid att skriva om att vara nykter i årets Melodifestivalen.Även i vårt förhållande har jag aldrig varit singel. Trots att hon aldrig har haft en pojkvän berättar hon för Hänt att hon varit singel sedan hon kanske var gravid.

Hon är lite orolig efter att ha fått sitt hjärta knutet, men hon säger samtidigt att det inte hindrar henne från att göra någonting. Hon njuter just nu av att vara singel men har ingen vigselring.
Nej, jag vill inte heller bli förföljd.Foton från Lisa Ajax karriär finns här:Det är svårt att hitta skor som enpassar hennes storlek, som är 33-34 år.

Det här är Lisa Ajax: 9 saker du inte visste

Lisa Ajax, en tävlande och växande 17-åriga vinnare av “Idol” och “Melodifestivalen”, älskar att läsa sitt horoskop och är endast väldigt ensam. Sedan avslöjar hon 10 överraskande saker om sig själv. Vi bevakar största berättelserna live varje dag. Konkurrenterna Lisa Ajax kommer att framföra “Torn” i årets Melodifestivalens final i Stockholm.

Lisa Ajax Ursprung

Det här blir faktiskt Lisas tredje gång i Melodifestivalen. Allt du vill veta om den härliga artisten och hennes liv finns här. På lördag tävlar Lisa Ajax, en 20-årig sångerska, i finalen av Melodifestivalen 2019 i Stockholm med tolkningen av “Torn” skriven av Isa Molin.Detta efter att hon lyckats besegra Martin Stenmarck i den där så fruktiga och älskade andra chansen.

Lisa Ajax är redan en riktig Mello-veteran, trots att hon bara är 20 år. I Melodifestivalen har hon nämligen gått till final två gånger – i 2016 och 2017.Allt du behöver veta om Lisa Ajax finns nedan: Dessutom deltog hon faktiskt i Lilla Melodifestivalen 2012.Genom åren har hon släppt en hel del singlar som har blivit stora framgångar.”

Fick sin sångröst i ung ålder

Född i Järfälla, Stockholm, kom Lisa Kristina Ajax till denna världen den 13 augusti 1998. Hon tog lektioner hos en sångpedagog eftersom hon började sänga redan som 6-åring. Lisa Ajax kröntes till “Idol” 2014. Med över 10 miljoner spelningar på Spotify blev “My Heart Wants Me Dead” en stor succé, och “I Don’t Give A Damn” har över 8 miljoner streams.

Gick igenom “Idol”

Bland låtarna hon sjöng under sin tid på “Idol” var “En sån karl” av Lill Lindfors, den gamla discohiten “Lady Marmelade” av Rihanna, “Please don’t stop the music” av Sia, och “Chandelier” av Sia. Lisa har en spåkrakt uppskattad karriär sedan hon kammad den vinsten i “Idol” i december 2014.”

Lisa Ajax tjänar så mycket pengar.Lisa Ajax hade en beskattad inkomst på 289 500 kronor 2017, enligt Aftonbladet. Under 2017 rapporterades det att Lisa dejtade Christopher Martland från De Vet Du. Lisa hade berättat kort innan att hon var singel, men då ville hon inte kommentera ryktet.

Hon var inte heller riktigt sugen på att träffa någon. För tillfället tror jag inte att jag behöver det. Idag står jag stadigt på egna ben. Lisa sa till Expressen då att det kommer när det kommer. Lisa hade tidigare haft en YouTube-kanal där hon höll sina beundrare uppdaterade om vad som hände i hennes liv.

Youtube med Lisa Ajax

Lisa brukar lägga upp allt från vardagsvloggar till längre videor där hon pratar om ämnen som psykisk ohälsa och kroppsuppfattning på sin kanal, som har över 23 000 prenumeranter. Lisa fick sin mammas namn tatuerat på armen i maj 2017, och mamma Paula var ingen av dem. klokare på sin dotters vackra gest.

Hennes mamma är hedrad med Lisas tatueringar.Lisa har flera tatueringar, som alla som följer henne på sociala medier kan berätta. Hon har bland annat en tatuering på höger handled. En tatuering som betyder mycket för Lisa är hyllningen hon gjorde till sin mamma, Paula Korhola.Enligt Lisa berättade hon för Hänt att hennes mamma blev chockad och arg, och hon tror också att hon grät lite.

Öppet har talat om Rosacea, en hudsjukdom.Lisa har sägt tidigare om hon är hudsjukdomen Rosascea. År 2017 berättade Lisa som gästade Nyhetsmorgon på TV4 att det var allra värst när hon var med i “Idol”, något som Nyheter24 skrev över då.Hela pannan var täckt. Lisa berättade för “Nyhetsmorgon” att hon fått panikattacker.

Under sitt framträdande på Nyhetsmorgon pratade Lisa Ajax om sin Rosascea.”Det är finnar” avfärdades Rosascean med hur flera hudläkare Lisa berättade. Hon ville nästan gå ut naken, men hon ville ha en bh och en kepis. Äntligen, med hjälp av piller och en räddningssalva, kunde Lisa återhämta sig på en vecka efter att ha träffat en hudläkare.

“Inte uppväxt med pengar” lyder Paula Ebys rop.En av Sveriges mest älskade TV-personligheter, Tilde de Paula Eby, är profilerad här. Paula Eby är en av Sveriges mest populära TV-profiler. Hon har röstats fram två gånger till vinnare av “Årets programledare” på Kristallen och hon har kändos i våra tv-rutor i över 25 år.

För er som vill veta mer om tv-spelet – fortsätt läsa!Paula Eby, hur gammal är Tilde? Anatilde Jane de Paula Eby, mer känd som Tilde, föddes den 14 november 1972, vilket gör henne femtio år gammal vid nuvarande skrivande ålder.Tilde föddes i Sydamerika.Hon har brasilianska och kubanska anor, även om hon är född i Chile.

Flot över Sverige på fiskebåtar

De hittade sitt nya hem sedan att familjen kom på en flyktingförläggning i Småland.
Under sin barndom försökte hon sig på flera jobb som tidningsbud, pizzabud, barnvakt, kock och motorcykelförsäljare. Vid 21 års ålder blev hon inskriven i det svenska medborgarskapet.Enligt Tildes mama på Kuba träffade hannes vänsterpolitiker i Brasilien flyttades flylandet efter mordhot.

Hon utbildade sig till journalist i Jönköping 1994 till 1996 innan Tilde de Paula Eby började sin karriär som programledare och hon fick genast jobb på underhållningsprogrammet Måndagsklubben på Kanal 5.Enligt en militärkupp blev Tilde och sin familj tvingades från Chile när han var ett år gammal. De lyckades äntligen ta sig till Sverige.

Lisa Ajax Ursprung
Lisa Ajax Ursprung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!