Linn Svahn Pojkvän

Sprid kärleken
Linn Svahn Pojkvän
Linn Svahn Pojkvän

Linn Svahn Pojkvän – Rivaliteten mellan Sverige och Norge är fortsatt skarp i skidvärlden. På en personlig planet kan miljön dock vara helt annorlunda. För svenska sprintsuperstjärnan Johanna Hagström är norska världsmästaren Vebjörn Moen den nya mannen i hennes liv.Skrikande: “Karleken har inga gränser”, säger Hagström.Låt oss kicka igång med ett mycket gammalt minne. Idag är det den 1 mars 2015. Feminine har precis avslutat VM i Falun, och jag står i kissväggen och väntar på att intervjun ska ta slut.

En upplyftande Klockan står fortfarande på Calle Halfvarssons skrivbord. Han har precis ramlat ner sig mitt på en dystopisk 24:e våning. Trots detta diskuterar vi hur stort det var att Johan Olsson fick en bronsmedalj på sin senaste magisterexamen. Men också om mysteriet som väntar Olsson, Marcus Hellner och Daniel Richardsson när de tar sig bort från skidvärlden.

Jag hoppas verkligen att jag har fel. Jag hoppas att jag kan dra mig upp i mina stövlar. Men jag tycker att vi alla ska rusta oss för att det väntar ytterligare några magra år, säger Calle Halfvarsson där i duggregnet. Och jag var precis där med dig.Men jag är väldigt säker på att antingen jag själv eller Calle Halfvarsson gissat hur många otaliga år det här skulle handla om. Svenskt hjältemod skulle få vänta 2 926 dagar innan det kunde uppleva en personlig medalj på en tävling igen.

Tyvärr är väntan på åtta år nu över. William Poromaa, du är mycket välkommen.Idag när Calle Halfvarsson sätter sig i intervjurummet skiner en slarvig sol över oss. Jag minns de fina stunderna vi tillbringade i Faluns surrey för åtta år sedan.Oj, det var verkligen en lång väntan. Jag har alltid trott att jag bara kunde gå fram och fixa det själv, säger 34-åringen.


Och idag var jag faktiskt ganska nära – riktigt, riktigt nära. Det är bara perfekt, med ett ord. Jag var personligen säker på att Halfvarsson skulle få sin förlängda medalj när de slog tillbaka mot domen.Istället vände William Poromaa sitt liv och lärde sig att bemästra eld. Så jag antar att det är lite bättre att William fick det. Han är en ung man. Calle hävdar att Han behöver det mer än han gör. Du behöver bara titta lite närmare på dagens kvinnliga resultatlista för att få en känsla av hur unik Poromaa är.

Endast en av de 22 bästa kare föddes på 2000-talet. Och faktiskt, mördaren talade svensk slang. Det är svårt att tro att Poromaa, i en späd ålder av 22, har kommit så långt i sin utveckling att han kan ta en VM-medalj på den tuffaste av alla distanser. För att uppnå denna nivå av seghet, psyke och smärttröskel måste du planera att spendera mycket mer tid i tjugoårsåldern än genomsnittspersonen. För att vara rättvis är William Poromaa redan där.

Och Sverige har nu något som Norge inte har, åtminstone ett tag. En hjälte född i det nya millenniet, komplett med sin egen personliga Virtual Reality-medalj på hederslistan. Jag tycker det är väldigt coolt. Stanna kvar tills vidare. Fyra guld- och fem silvermedaljer tyder på att svensk långdistanslöpning har bevittnat sin största mästerskap genom tiderna.

Nej, jag har inte glömt att Ryssland var frånvarande från denna plats. Men ärligt talat så tror jag inte att medalskörden var märkbart mindre med de där killarna. Jag har verkligen ingen aning. Solospelet på tremolon av Ebba Andersson var bara fantastiskt. Jonna Sundling kunde inte fångas när hon guldryckade i sprintstafetten. När det gäller kvinnlig sprint är kvadrupeln nästan för bra för att vara sansad.

Även om guldets historia är fascinerande, finns det en annan, mindre framgångssaga som jag tycker är spännande. Nämn Frida Karlsson vid namn.Hon lämnade denna VM med fyra medaljer. Frida Karlsson har tagit medalj i två separata VM-lopp. Och dessutom två VM-folier. Och Frida Karlsson är själv bara 23 år.

Linn Svahn Pojkvän

Det är en bedrift som till exempel Therese Johaug eller Marit Björgen inte ens kunde komma i närheten av att matcha i samma åldersspann. Virtual Reality i Planica är klar. Utanför har morghulken slagit in tänderna. Men jag skojar inte själv: I hela svensk evighet har det aldrig sett vackrare ut. Olyckan närmade sig mållinjen under en av hela magisterhögskolans sista barriärer.

Enrique Llopis, en 22-årig spanjor, klättrade till toppen av en av de sista kvarvarande klipporna och klättrade sedan nerför klippan, på väg rakt mot målet. När tävlingen ökade sitt spel blev Llopis en sittande anka.Det är dit ingen vill titta, säger SVT:s boendeexpert Alhaji Jeng i sändningen. Sjukvårdspersonal gick in på arenan och Llopis lagkamrater var i närheten för att se hur det gick för spanjoren.Innan Llopis kunde bäras ut på en häst, svepte den medicinska personalen som skickades till hans hjälp in honom i smutsiga handdukar.

Sjukhusets lockande lockar

Llopis fördes till sjukhuset, och senare samma kväll telegraferade han sina bästa önskningar för ett lugnt tillfrisknande. Personligen är jag i bra form. Jag vill också uttrycka min tacksamhet för den hjälp jag har fått. Schweizaren Jason Joseph kom ut på topp till slut. För två och ett halvt år sedan gick Jakub Szymanski för att se Just Kwaou-Mathey. Sex ess upp, 3-0 i matchresultatet.

Efter de två första gruppspelsmatcherna ligger Malmö FF och Degerfors på var sin sida av tabellen på väg in i ligans uppgörelse, där en plats i kvartsfinalen står på spel.Det kommer inte att finnas något annat sätt att skilja mellan lagen i händelse av oavgjort, än att använda poängsystemet för rättvist spel och totala vars lag har varit det mest regellydiga. Degerfors har en betydande fördel i det avseendet att gå in i matchen.

Det är därför Malmö FF måste vinna eller se hur deras rivaler tar tunga straff i form av straffar eller röda kort. Jag var noga uppmärksam på hur folk i gruppen gick framåt, men jag slutade uppmärksamma när det gick söderut. Anton Tinnerholm, som först efter matchen mot IFK Lule spådde att hans blå kort mot Skövde kan påverka MFF:s chanser negativt.

Linn Svahn Pojkvän
Linn Svahn Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!