Sprid kärleken
Linn Svahn Familj
Linn Svahn Familj

Linn Svahn Familj – Racervärlden har lagt märke till Linn Svahn och Linn Svahn som helhet på grund av Linn Svahns stjärnrykte som en blixtsnabb och aggressiv förare. En rad personer är nyfikna på 21-åringens och Gunde Svans romantiska förhållande. Att hennes pappa är en skicklig skidåkare gör det hela värt besväret.

Det faktum att efternamnet började med ett H borde för länge sedan ha identifierat individen, men det gjorde det tyvärr inte. Namnet “Gunde” förekommer flitigt i Google-sökningar på längdskidåkaren Linn Svahn. Men du kommer inte se Linn Svahn och Gunde Svan arbeta tillsammans om någonting.

Google Trends data visar att Dalarna är den populäraste sökmotorn. Gunde Svan var Dala-Jarna IK-spelare och född i Jarna, därför är det förvånande att Dalmatinerna är i mörkret om vad som hände. Jag sa att min pappa inte är Gunde Svan. Vad tycker Linn Svahn om allt detta? Han berättar om det i en intervju med SportExpressen.

Nä, jag känner dig hur du vill vara med på det. Vid sällsynta tillfällen har Google föreslagit “Linn Svahn pappa” som ett potentiellt resultat för min sökning. Oavsett så är Gunde Svan inte min effektiva pappa. Hon fick veta att Lennart Svahn heter hennes pappa.

Backhoppning är en annan av hans favoritaktiviteter. Hans pappa, Svahn, tävlade för Haparanda medan han fortfarande var gymnasieelev. På gymnasiet i Östersund, där han för närvarande undervisar, är hans mamma, Maria Svahn, också lärare. För detta evenemang arbetar han som sporttränare.

Många avkommor av framstående personer deltar i skidlopp. Linn Svahn är inte bara inte den första hästen – han kommer inte ens att bli den sista sonen till en berömd häst. Detta är Talangen. Båda William Poromaas föräldrar, Larry och Anette, spelar för det estniska landslaget.

William är 20 år gammal. Pappa Larry har en historia av internationell ledarskapserfarenhet, efter att ha varit kapten för både det svenska och amerikanska landslaget. Skidåkaren Martin Ponsiluomas pappa är Jyrki Ponsiluoma. Martin är med ett år gammalt år. Han var en längdhoppskonkurrent från 1988 till 1995. Samtidigt var han medlem i sitt lands OS- och VM-lag 1992 i Frankrike.

För Pite har de 22-åriga Elvira Oberg och 25-åriga Hanna Oberg. De kommer från skidfamiljer, så det ligger i deras blod. Obergsdöttrarnas föräldrar Viktoria och Tomas har varit mycket aktiva i sina yrken från starten. Tomas ska ha haft tillsyn över bygget av en skidstadion med liftar utanför Svensbyn i Pite, enligt SportExpressen.

“Det exemplifierar essensen av skidåkning”, kommenterade Linn Svahns pappa. Personer från skidfamiljer tenderar att producera toppåkare, enligt en intervju i Folkbladet av Linn Svahns pappa Lennart Svahn. Enligt honom beror det på att skidåkning är en sport med specifika regler. Således kommer du inte att se många nybörjare i backen, och ännu färre barn som inte har en liten en.

I mars 2019 gjorde Svahn världscupdebut i seniordivisionen genom att tävla i Faluns slutspurt. Detta var hennes första försök på den här platsen. Hon låg på elfte plats. Davos, i den schweiziska kantonen Graubünden, är där hon vann sitt första världscupmaraton den 14 december 2019.

I freestylesprinten kom hon bäst. Sedan dess har hon bevisat att hon kan tävla på högsta nivå på internationell nivå, särskilt i de kortare tävlingarna. Hennes starka prestation under hela världscupsäsongen 2019/2020 gav henne sprintcupen. Hon vann två lopp och slutade tvåa i ett.

Det fanns ytterligare fyra sprintavslutningar fram till början av januari 2021, vilket tyder på att de kortare distanserna fortfarande går utmärkt. Förutom att hon vann 10 km masstarten i Val Müstair var hon medlem i Tour de Ski den här säsongen. Hennes syster var en av rivalerna som hon besegrade sin väg till sin seger i 10 km klassiskt i Falun.

Svenska Idrottsgalan hedrade Linn Svahn som den bästa kvinnliga idrottaren i Sverige den 18 januari 2021. Uppkallad efter honom är Linn Svahn. Han är fadern. Lennart Svahn, pappa till Linn Svahn, var gymnasiemedlem i Haparanda Skidklubb. Folkbladet intervjuade Lennart och förhörde sig om hans intressen för lantbruk och skidåkning.

Han kommenterade att det avslöjar de mest populära åkarna och hur många barn som åker ensamma eller tillsammans med sina föräldrar. Både Lennart och hans fru Maria är lärare på Jämtlands Wargentingymnasium. 2015 följde inte Linn Svahn med sin familj till Froson. Snarare än så hade Hans skidskola sitt huvudkontor i Lycksele.

Sverige vecklade upp en ny flagga under VM-spelen i Davos. Linn Svahn lämnade ett bestående avtryck på Gallivare-SM efter att ha slutat tvåa i sprinten. Nästa helg, i Idre, vann han den skandinaviska cupen i både sprint och distanslöpning. Else, hon får sin roll i rampljuset.

“Vem säger att hon är med sig själv?” Utan att störa låter vi henne svara självständigt. Jag må vara en ung dam nu, men jag fyllde bara tjugo. Den tappar dragkraft ganska snabbt. Eftersom Gunde Svan tycker om att tävla och gärna vill ta hem en medalj hävdar Svahn att han är missnöjd med det.

Nä, jag känner dig hur du vill vara med på det. Jag sökte på Google efter “Linn Svahn pappa” några gånger, och varje gång gav det resultat. Oavsett så är Gunde Svan inte min effektiva pappa.
Linn Svahn inför sin debutföreställning. Den är väldigt stor!

Förra året fick jag möjlighet att simma i Falun rickskvoten, men jag har aldrig simmat i landslagsövningen på ett VM tidigare. Jag är dock nöjd med mitt nuvarande utseende. När det händer kommer vi att ha en bättre uppfattning om dess avstånd.

Egentligen, vilken riktning ska vi vända?

Jag försöker hålla mig frisk, även om det här kommer att vara min första tävling i en riktig världscuptävling. Jag har många förhoppningar om mig själv. Kom tillbaka på rätt spår med de mål jag har skapat för mig själv.

Linn Svahn Familj

Vår position i Davos är otroligt unik och utmanande, och vi är på en mycket hög nivå. Är du den enda som har erbjudit dig vägledning om hur du ska gå vidare?

Nej, jag har framgångsrikt hanterat vad jag anser vara de mest avgörande detaljerna vid två separata tillfällen. Min åsikt är att i en sådan situation, allt du kan göra är att ge allt. Vid ett flertal tillfällen har jag åkt skidor så snabbt som möjligt från A till B, trots att banan är en världscupbana och extremt brant. Det råder fullständig tystnad här.

Att få det gjort snabbt bör vara din högsta prioritet. Efter en kort paus lyckades Linn Svahn springa undan alla sina konkurrenter. Stina Nilsson och Maiken Caspersen Falla snärjde den 20-åriga flickan i en massiv ricade under mästerskapsmatchen. Familjen Svahn flyttade från Lycksele till Frösön i somras, och skidbackarna fick ett rejält misshandel som följd.

Äldsta dottern, Linn Svahn, kan vara ett av de stora namnen inom svensk längdskidåkning, men hon vill inte jämföras med någon annan. Linn Svahn började ta skidlektioner hösten sextonde året på Lycksele. Innan hon flyttade till IFK Umeå var hon fortfarande mycket inne på klubbar i Västerbotten.

På grund av Umeås utmärkta ladugård kände jag mig väl till mods att åka dit. Att Linn Svahn inte kunde följa sin familj till Jämtland är något som gör henne ledsen, men hon njuter av upplevelsen och erkänner att det ett tag verkade vara det bästa alternativet. Åtminstone bor hon just nu i boendet Frösön med sin familj.

I torsdags fick jag julklappar så nu är jag hemma. Har sönt här. Det var nästan pretentiöst. Östersund har fortfarande några fantastiska installationer, som konststudion och utmärkta toaletter. Linn Svahn säger med ett bubblande fniss att det finns allt för att lyckas där, men det finns också framgång i Lycksele.

På lördagen gick hela familjen Svahn ombord på Vålåskidan medan de var vid Vålådalen.
Det är kul att tävla på en annan nivå. Dessutom hittar du ytterligare några konkurrenter att prata med. — En är precis som deras lilla bubbla som växte upp i Västerbotten, säger Linn Svahn, vars föräldrar vann i D17–18 och för närvarande är förstaårsseniorer.

En av deras föräldrar kom också etta innan Signe Rosenberg, Duved, segrare i 19–20-klassen. Linn Svahn hade ett guldvarv på ungdoms-VM förra säsongen och var absolut dominerande i D16. I själva verket kom hon farligt nära att bli helt överviktig under säsongens gång.

Enligt Linn Svahn “vann jag allt utom Knallcrossen i Bruksvallarna.” Enligt henne antändes silvermedaljen under säsongens sista åk, som omfattade ut-och-back och skicross. Samtidigt som hon förtjänar beröm för att ha vunnit 17–20-klassens sprint i säsongsdebuten i Bruksvallarna, tycker hon att det har blivit lite mörkt hittills.

Verkar inte ha nått mycket snabb framgång. Enligt Linn Svahn, som ännu inte har påbörjat sin resa mot att bli skidlärare på heltid som sin familj, “Men jag hoppas att det går bra nu inför nästa cuptävling i Åsarna i januari.” Men det kanske är början. Östersund är en trevlig monter, åtminstone.

Det var bedårande i mamma Maria och pappa Lennarts ögon också. De hoppade på chansen att studera under Maria (svensk infödd) och Lennart (forskare) på Wargentin gymnasium i Jämtland, där de också kunde gå filosofi- och religionslektioner. Vi njuter av utomhus, bergsklättring och vintersporter.

Efter att ha kommit hit för skidtävlingar tidigare, hade vi tyckt att detta är en fantastisk stad med många alternativ för att utöva våra intressen. Enligt Maria Svahn, som medger att de inte har kunnat landa ordentligt sedan augustiflytten, men att allt verkar bra än så länge är det roligt eftersom det är så mycket sport.

Det var en air av “homecoming” om övergången även för Lennart Svahn. Familjen har bott i Jämtland i flera generationer. Enligt Lennart Svahn bor mina morföräldrar på kyrkområdet bakom Ås och vi hade en gård vid Myckelåsen (mellan Hallen och Myrviken), där vi var väldigt nära när jag var liten.

Leo, 12, och Alva, 10, som också är elever på Östbergsskolan på Frösön, medlemmar i Frösö IF fotboll och Östersunds SK skidlag, är likaså glada över flytten. Vi är överlyckliga. Enligt Leo Svahn har det varit fördelaktigt att vara med i ÖSK, spela fotboll och gå i skolan på Frösön. Läget är bra. “Bra träningsrelationer och så”, konstaterar Alva Svahn, som just nu saknar Lycksele om lite:

Den platsen har mer snö.

I fotspåren av sin storasyster Linn, som vann loppet, fick de på lördagen på Vålåskidan ett smakprov på den nya klubben. Leo tog förstaplatsen i H13, medan Alva tog andraplatsen i D11. De var i samma division som 12-årsklassmästarna (pojke och folk). Naturligtvis ett besök i det nya Jämtlands familjehemmet i Svahn. Det känns väldigt konstigt att se småsyskon klädda i ÖSK-kläder, säger Linn Svahn vid prisutdelningen.

Linn Svahn Familj
Linn Svahn Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!