Sprid kärleken
Lindelöfs Fru
Lindelöfs Fru

Lindelöfs Fru – En svensk influencer, Maja Elisabeth Nilsson Lindelöf föddes den 21 december 1993 i Katrineholm, och går under namnet “Nilsson.” Hennes Instagramkonto har över 200 000 följare, och hon startade även en blogg 2016 på Hannah Graafs bloggportal Femme.

Hon är gift med fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf och de har två barn tillsammans. Hon beskriver hur det är att vara i ett förhållande med en professionell fotbollsspelare och även ha en framgångsrik karriär på Instagram. Hon är en fri ande, och det är därför sportreportrar lägger märke till henne.[4] Hon var värd för podden Live on the Lark tillsammans med John Guidettis flickvän, fotbollsspelaren Sanna Dahlström.

De blev vänner över gemensamma måltider och frekventa samtal. De bestämde sig för att deras osammanhängande prat om toppar och dalar skulle bli en bra podcast. Spelet startade 2017, men slutade plötsligt efter 77 spelningar under de första dagarna av 2019. Detta har väckt rykten om att det avbröts.

Hon samarbetade med klädmärket Gina Tricot för att släppa en vår- och sommarkollektion 2020.
2020 kommer Nilsson att fungera som UNICEF-ambassadör. Tillsammans med sina följare bidrog hon med 1,4 miljoner svenska kronor till Musikhjälpens insamling 2019 och 3,6 miljoner till 2020 års insamling. Båda dessa var utan motstycke för inkassobyråer.[10]Maja Nilsson Lindelöf, Victor Nilsson Lindelöfs syster, är en svensk landslagsback som rustar för en sommar av hårt arbete.

Make har blivit styvt och roderlöst till följd av detta. Jag skickade (bilden) till Victor, och han skrev att han började grina, säger hon i videobloggen. Sveriges förbundskapten Victor Nilsson Lindelöf, 28 år, återförenades med sin syster Maja, 29 år, på 2013 års Summerburst Festival.

Båda kommer ursprungligen från Västers, men de senaste åren har de bott i Manchester, England, eftersom det är där Victor spelar fotboll. De har två söner: Ted Louie, 4 år, och Francis, 1 år. Influencer, entreprenör och designer Maja Nilsson Lindelöf. Hon är grundare av klädlinjen Lis Bonne Atelier och skriver en modeblogg för ELLE Sverige.

Drömmer om det hela tiden

29-åringen planerar att uppfylla en livslång dröm i sommar. Den 14 juli håller Maja sitt årliga sommar-P1-möte. I en Youtube-vlogg berättar hon hur hon personligen svarade på frågan från Sveriges Radio. Jag hoppade bokstavligen precis upp till Victor. Han stod i duschen när jag slängde på mig några kläder och frågade: “Vet du vilka som ringde?”.Hon säger: “Han vet att det här har varit min dröm länge.”

Extremt drama sätter tonen för historien. Hon får ett telefonsamtal som informerar henne om att hennes sjuka bror kräver en omedelbar returresa från Oslo till Västers, deras hemstad. När hon kommer tillbaka får hon veta att hennes äldre bror Albin var inlagd på en psykiatrisk mottagning en tid innan hon släpptes. Det verkar som om schizofreni finns i familjen.

Senare erkänner Maja att hon också har kämpat med psykisk ohälsa sedan tidig vuxen ålder, men aldrig låtit någon i hennes närhet veta. Varje gång hon reser utomlands med sin fotbollsspelande man stoppar han ner henne i sängen med en djupi mörker. Hon känner sig ensam, ond och ovärdig. Maja har bestämt sig för att börja träna regelbundet och hålla koll på kalorierna hon förbrukar.

Slutresultatet är bulimi och ohälsosamma träningsrutiner. Nej, livet hon beskriver som hustru till en professionell fotbollsspelare är inget som en dröm. 2018, när paret utbytte bröllopslöften, var det ett lyckligt år i Victors spelplan. Den enda veckodagen som var spelbar under sommaren. Allt stod på spel om Manchester United inte tog sig till Champions League-finalen.

Maken vilade ytterligare 36 timmar på vägen till fotbolls-VM 2014 i Ryssland och lämnade efter sig en orolig make. Psykologisk ångest kvarstår länge efter att ha blivit mamma. Berättelsen som berättas av Maja Nilsson Lindelöf känns väldigt nära och ofiltrerad.

Hon drar sig inte för en utmaning, och hon berättar allt om de där magiska ögonen också. Som när hon äntligen träffade sin drömprinsessa på musikfestivalen Summerburst. Hon snurrade runt och han var precis där. De tittade länge på varandra och Maja visste direkt att den här mannen skulle bli pappa till hennes framtida barn.

En förklaring. Alla som förväntar sig en flod av uppmärksamhet i den professionella fotbollens värld kommer att få ett oförskämt uppvaknande. Maja berättar alltid om händelser från sin egen unika synvinkel. På grund av påverkan på henne och hennes familj är Victors professionella prestation sekundär.

Lindelöfs Fru : Maja Nilsson Lindelöfs

Eftersom tidningar och tidskrifter skapar slumpmässiga kategorier om allt, vilket orsakar problem för Victor och klubben, har hon bestämt sig för att sluta blogga. Skapare, innovatör, entreprenör, influencer, YouTuber. Det finns många titlar, men vem är Maja Nilsson Lindelöf egentligen? Hon är lika vacker som söt, och hon delar födelsedag med fotbollsstjärnan Victor.

Lindelöfs Fru

Det är lätt att förbise att Victor och Maja Nilsson Lindelöf är syskon. Vem är Maja, exakt, och vad gör hon hela dagarna.Hennes födelsedag är den 21 december och hon bor för närvarande i Manchester, England, tillsammans med sin man, fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, och deras son, Ted Louie (född mars 2019). Maja x Gina Tricot-kollektionen som kom ut tidigare i år var en stor hit och sålde som smör.

Tatueringar

Maja har flera tatueringar. Två är till hennes man Victor, och en är till hennes mamma.Hon har ett porträtt av sin mamma, som också är hennes bästa vän, tatuerat på hennes underarm. Victors tatueringar är ett hjärta och ett V på insidan av ringfingret. Hon fick tatueringen “V” eftersom hon märkte att Victors ringfinger redan hade ett “M” på utsidan.

Samband med Victor

Maja och Victor träffades på Sum merburst 2013 och då skrev Maja ett kort Facebookmeddelande till Victor.Här får du lära dig sex saker om Victor the Poj och fotbollsspelaren som du förmodligen inte visste.Men precis innan paret skulle gå in i kyrkan applicerades ringen som om det vore ett torn.
När paret till slut gav sig på sin bröllopssvit lyckades de ta sig ut.

Maja ville sätta upp altaret lite mer formellt under brollop. Hon sa, “Jag tycker att jag ser ganska bra ut”, i hopp om att höra hennes pojkvän, Victor, säga: “Nej, du är perfekt.” Vem ska svara, Hans? A: “Ja, du luktar lite svett”Svenska UNICEF-ambassadörer.

Maja NIlsson Lindelöf är mer än bara en inflytelserik person i framtiden. Hon är för närvarande ambassadör för UNICEF Sverige vid sidan av Victor Brand. De kommer nu att kämpa tillsammans med UNICEF för barns rättigheter. Yachten Adriana kapsejsade och sjönk i internationellt vatten utanför Greklands södra kust vid midnatt den 14 juni. Ett stort saneringsarbete påbörjades, men det var för tidigt.

Endast omkring 100 kunde räddas av de 750 som enligt uppgift fanns ombord baserat på tillgänglig information. Enligt ett dokument från EU:s inre gränsorgan som Politico och Welt am Sonntag tagit del av, skickade italienska myndigheter omedelbart ett svar till EU och Grekland när de fick reda på att två barn hade försvunnit till sjöss klockan åtta på morgonen.

Enligt Politico väcker de nya avslöjandena frågor om hur mycket mer de berörda myndigheterna visste om torkasituationen innan de informerades. Frontex har rapporterat att deras eget plan var det första att upptäcka luftskeppet klockan 9:47. Den grekiska regeringen har hävdat att den fick veta om bomben vid en morgonbriefing.

Över fem timmar efter att Italien fick reda på de förlorade barnen, klockan 19:40, skickade grekiska myndigheter sitt första kustbevakningsfartyg till platsen. Jag har varit en Instagram-följare av Maja Nilsson Lindelöf sedan åtminstone 2020.

Inte för att hon är släkt med fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf (som jag visste nästan ingenting om innan jag började följa henne), utan för att hon är den hon är. Hon är en kläddesigner med ett eget märke; hon har samarbetat med märken som Gina Tricot och bråkat mig till att modellera hennes slarviga skapelser.

Jag har alltid varit imponerad av det faktum att hon utövar sina egna intressen trots att allmänheten uppfattar “fotbollsfreaks” som mer som freakshower än verkliga människor med verkliga liv, karriärer och mål. Något liknande kan sägas om kritiken som riktats mot Ulf Kristerssons (M) fru för att ha burit sin prästkrage på internationella resor med sin man.

Men samtidigt som jag har följt Maja Nilsson Lindelöf har jag också funderat på hur ensamt det kan verka att vara gift med en professionell fotbollsspelare. Födelsedagar, högtider och andra avgörande tider i livet har gått förlorade. Vilken förnuftig man som helst skulle ha insett att det helt enkelt inte finns tillräckligt med mynt i världen för att kompensera för det. Internetgenier förstår dock framförhållning bättre.

När kvällstidningar publicerade sina årliga sammanfattningar av P1-framträdanden sommartid av populära artister, stod den olösta frågan om parets upplösning i centrum. Och många människor som var uppmärksamma svarade på sociala medier när beställningen gjordes med.

Lindelöfs Fru
Lindelöfs Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!