Lina Hurtig Föräldrar

Sprid kärleken
Lina Hurtig Föräldrar
Lina Hurtig Föräldrar

Lina Hurtig Föräldrar – Hon föddes den 5 september 1995 i Avesta. Hon har gjort ett fantastiskt jobb med att representera både det svenska rikspartiet och den svenska klubbscenen. Hennes karriär började med Avesta AIK och har tagit henne till stora klubbar som Linköpings FC, Juventus och nu senast Arsenal i engelska Women’s Super League. I den här artikeln tar vi en titt på hennes personliga och professionella liv.

Vem är fotbollsspelaren känd som Lina Hurtig?

Lina Hurtig är en professionell fotbollsspelare som kan verka på antingen mittfältet eller forwardspositionen. Hon började sin karriär inom sporten i ung ålder och har sedan dess nått stora framgångar på den nationella och internationella scenen.

Avesta AIK är Lina Hurtigs modererande klubb. Redan som 15-åring kom hon till Gustafs GoIF där hon gjorde 14 mål på 20 matcher under division 1-säsongen 2011. Hon skrev på ett treårskontrakt med Umeå IK i december 2011. Hon förnyade sitt kontrakt med ytterligare ett år innan säsongen 2016 började.

Hurtig skrevs på ett tvåårskontrakt med Linköpings FC i november 2016, där hon spelade tillsammans med landslagskompisarna Magdalena Eriksson och Filippa Angeldahl. Lina Hurtig har spelat i 15 U17-VM för Sverige och 30 U19-VM för Sverige. Hon flyttades upp till förstalaget för Sverige den 19 juni 2013 för att spela mot Brasilien. Debuten i A-ligan kom dock inte förrän den 26 november 2014, då Sverige mötte Kanada i en match som slutade 1-1 och Hurtig ersatte Marija Banusic i andra halvlek.

VM 2019 och framtidsplaner

För att representera Sverige vid fotbolls-VM för damer 2019 kallades Lina Hurtig till landslaget i maj. Hon gjorde sitt första Virtual Match-mål i karriären under hela turneringen. Hennes pappa, Mats Hurtig, som tränade henne i sporten, var på plats för att se matchen. Sverige förlorade i semifinalen mot Nederländerna, men de slog England för att tjäna brons genom att vinna matchen om tredjeplatsen.

Partner till Har Lina Hurtig?

Lina Hurtig är välsignad med en syster som heter Lisa Hurtig, en före detta fotbollsspelare med en lovande framtid i Linköpings FC. Lisa var en integrerad del av Linköpingslaget under sina aktiva år, då hon spelade mer än 300 matcher. Lina och Lisa träffade varandra genom sin gemensamma kärlek till fotboll och deras vänskap växte sig starkare med åren. Läs mer om Lisa Hurtigs syster, Lina.

Lisa Birgit Maria Hurtig (född 26 augusti 1987 i Delsbo, Sverige; tidigare känd som Lantz innan hon adopterade sin partners efternamn när hon blev en fru hurtig) är en svensk modell och skådespelerska. Hon är en före detta svensk fotbollsspelare som ställde upp i försvaret.

Lisa började sin professionella fotbollskarriär med Delsbo IF och gick sedan vidare till Team Hudik. Lisa och Lina gifte sig 2019, och hon gick i pension från professionell fotboll efter säsongen 2020. Hon vann även Damallsvenskan 2017 när hon spelade för Linköpings FC.

Familj och boskap till Lina Hurtig

De gav varandra gåvor och tillkännagav sina planer på att bilda familj i mars 2021. Lisa beskrev ögonblicket när hon insåg att hon var väldigt känslomässigt gravid; både hon och Lina blev överlyckliga över nyheten.

Paret välkomnade sin dotter i juni 2021, och som ett resultat sa Lina “nej” till markaffären så att hon kunde fokusera på sin familj istället. Alla kan inte lägga sina karriärer på is för att ägna mer tid åt vänner och familj. Deras dotter är nu en integrerad del av deras liv, och både Lina och Lisa tycker om att dela glimtar av sitt familjeliv på sociala medier.

Pappa, mamma och Lina Hurtig Syskon

Lisa Hurtigs familjehistoria och genetiska information är inte allmänt tillgänglig på nätet. Det är viktigt att respektera människors integritet, och vissa detaljer om deras familj och aktiviteter kanske inte är lämpliga för offentlig konsumtion. Mycket lite är känt om Lisa Hurtigs familj, men det är allmänt accepterat att hon kommer från en stödjande familj.

Hennes pappa, Mats Hurtig, har alltid uppmuntrat henne att fortsätta sin passion för fotboll; det klargjordes i en intervju med lokaltidningens falukuriren, där han diskuterade att följa med sin dotter till träningar och turneringar runt om i världen.

Det godkänner vi, pappa!Lina Anveklevs mamma, Hanna Anveklev, säger i samma artikel att hennes dotter kan göra stora framsteg inom idrotten om hon förblir skadefri. Hanna beskriver Lina som mycket självsäker och orubblig, egenskaper som har hjälpt henne att driva hennes lovande fotbollskarriär hit.

Lina Hurtigs rikedom och styrka

Detaljerna om Lina Hurtigs förmögenhet och nettoförmögenhet offentliggörs inte. Det är dock känt att när hon var med Juventus tjänade hon mer än €121 000 i årslön. Det finns ingen detaljerad information tillgänglig om hennes övergripande nätverkskapacitet, och vi vill inte gissa utan bra fakta för att backa upp sådana antaganden. Men om man tar hänsyn till hennes förmögenhet hos Juventus kan man lugnt anta att hon tjänar långt över $100 000 i månaden.

Ord som sammanfattar och avslutar affären

Framtidens svenska fotbollsstjärna Lina Hurtig föddes den 5 september 1995 i Avesta. Hon spelar nu för Arsenal i engelska Women’s Super League. Hon är imponerande 180 tum lång och har ett långt, graciöst steg. Lina har i sin karriär representerat Sverige på internationell nivå, senast i 2019 FIFA Women’s World Cup. Hon har tidigare spelat för bland annat Avesta AIK, Gustafs GoIF, Ume IK, Linköpings FC, och Juventus.

I hennes familj finns hennes mamma Hanna, pappa Mats och tre bröder, Emelie, Alva och William; hon är också i ett förhållande med en kvinna som heter Lisa Lantz. Lina har varit öppen med sin kärlek till fotboll och hon har imponerande statistik på både klubb- och nationell nivå, inklusive 12 mål på 38 matcher för Sveriges landslag fram till maj 2021. Hon vann även Damallsvenskan med Linköpings FC 2017.

Lina Hurtig Föräldrar

Det finns inga offentliga register om henne. Efter två säsonger i Linköping bestämde sig Lisa Hurtig för att avsluta sin fotbollskarriär och flytta hem till Lina i Turin. Det svenska operativsystemteamet är verkligen intresserade av att ta Lina till Tokyo. Det är oklart om hon kommer att kunna delta i morgondagens landstrid mot Australien.

Att vara tillgänglig för OS har varit ett framträdande tema i mina samtal med Lina. Först gäller detta idag (torsdag), och sedan på fredag kan vi prata och bestämma hur vi känner inför det. Gerhardsson rapporterade i veckan om Linas inbjudan till Norgematch.IFK Göteborg är mitt i en kamp om internationellt erkännande. Med halva säsongen kvar, är du nära botten av tabellen och i stort behov av poäng.

Mitt i krisen har vi säkrat ett nytt vapen i form av den isländska mittfältaren Kolbeinn Thordarson. 23-åringen har bott i Kamratgrden hela veckan och spelat i en halvtimme när Blvitt U21-lag ställdes mot isen. Också inför fredagens möte med Degerfors tränade han med den eventuella startelvan på torsdagen. Jag ser fram emot sommaren med Blvitt och vill vara där och hjälpa till hur jag kan, skrev han på klubbens hemsida.

Kontrakt för resten av året

IFK Göteborgs tekniska chef Ola Larsson berättar hur alla blev positivt överraskade av vad de såg av Kolbeinn under lagets gemensamma träningar. Under provperioden observerade och lärde vi känna en ambitiös och välutbildad spelare som vi tror kan bidra till vårt lags styrkor med sina förmågor. Kolbeinn är mångsidig och kan användas i en rad olika mittfältsroller.

Han tycker om att arbeta över stora områden och ståtar med både en solid grund av teknisk kunskap och en kunnig pass-and-play-mentalitet. Sverige kan nu degradera Australien till bronsmedaljplatsen; Onsdag är “tredje plats mot världen”-dagen. En av anledningarna till att svenskar lagt ner så mycket tid på årets masteruppsats är på grund av Elin Rubensson.

Stjärnan har blomstrat genom hela mästerskapet och framstått som en av ligans främsta spelare; ändå kan hon nu känna sig förrådd av laget som hon regelbundet passar upp för, Häcken. Rubensson, som aldrig har spelat för ett lag utanför Sverige, säger att hon är sugen på att uppleva spänningen i att tävla mot utländska motståndare.

Absolut, det är fascinerande. Jag har känt så här förut, men nu verkar det starkare. Det är motiverande att tävla med och mot människor från hela världen. Det är en helt annan nivå, säger hon till flera medier; den rör sig snabbare hela tiden och är ganska cool.

Det har inte känts rätt, säger Rubensson.

Hon berättar om hur spännande det skulle vara att testa på att spela i England eller Spanien samtidigt som hon antyder att hon trivs i Häcken. Jag har alltid hävdat att jag inte kommer att tatuera mig. Det har inte känts rätt i mitt liv så länge, men jag minns en tid då jag tyckte att det skulle vara kul att testa.

Att ha möjligheten att spela på den här nivån med så begåvade idrottare är bara anmärkningsvärt. Hon säger: “Vi får se vad framtiden har att erbjuda för mig.” Australiens förhoppningar om att vara värd för en historisk VM-final på hemmaplan grusades. England, de regerande Europamästarna, krossade förhoppningarna om sitt land med en 3-1-seger i Sydney.

Nu ska Australien, under ledning av svenska förbundskapten Tony Gustavsson, försöka trösta sig själv genom att stjäla en bronspeng på lördag. Det här är den perfekta tiden för Englands förbundskapten, Sarina Wiegman, att erbjuda sin assistans till Sveriges dito, Peter Gerhardsson. Jag tror att Peter vet vad han ska göra med sitt ärende, men om han behöver råd kan han ringa mig. Enligt hennes iakttagelser är svenskarna välorganiserade och vet precis vad de behöver göra.

Lina Hurtig Föräldrar
Lina Hurtig Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!